- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Aslında ne kadar süre bakacaklar diye konuşmamıştık. Yani annem yakında olmasına rağmen 1 ay baktı. Bunlar muhtemelen iki ayı geçecek. Ne kadar kalacakları bile meçhul.iyi de aileler dönüşümlü bakacak diye anlaşmışsınız en başında zaten. Uzakta da oturuyorlarmış hem gelip çocuğunuza bakmalarını hem otelde konaklamalarını mı istiyorsunuz anlamadım. Uzakta oturan birinin sürekli gel git yapması doğru mu? bu sizi mutlu eder mi?
Sizin çocuğunuza bakmak için ev mi tutacaklar bide?Anlayamadım..Uzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....
Aslında ne kadar süre bakacaklar diye konuşmamıştık. Yani annem yakında olmasına rağmen 1 ay baktı. Bunlar muhtemelen iki ayı geçecek. Ne kadar kalacakları bile meçhul.
Gerekirdi ama öyle gelişti olaylar...Baştan konuşmanız gerekmez miydi?
Gerekirdi ama öyle gelişti olaylar...
Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasinBu kadar sıkıntı ediyorsanız çocuğunuza kayinvelidenize baktırmayacaksınız. Kadın uzakta oturuyorsa elbette sizde kalıp bakacak.
Gitsin gelmesin meselaKv kendi kardesiyle mi geldi
Ayrica napsin uzak yere git gel mi yapsin
Gelmeleri de beni pek mutlu etmiyor zaten ama işte arada cocuk olunca bir şey demiyorum... simdilikiyi de aileler dönüşümlü bakacak diye anlaşmışsınız en başında zaten. Uzakta da oturuyorlarmış hem gelip çocuğunuza bakmalarını hem otelde konaklamalarını mı istiyorsunuz anlamadım. Uzakta oturan birinin sürekli gel git yapması doğru mu? bu sizi mutlu eder mi?
Geçmişi boşverin.Gitsin gelmesin meselabeni geçmişte yasanilanlar böyle kötü bi gelin yaptı heralde...
Kalsın ne olucakki.Her gn geliş gidiş mi yapsın kadıncağaz.Senin çocuğuna akşama kadar bakıyor dua etmen gerekırken ben anlayamadım bu tavrınızı.Kadın uykusunu evini bırakıp geliyor herkes rahat rahat evınde oturmak ıster.Neden istemiosunuz kayınvalidenizi.Hemde çocuğunuza bakmak için gelen layın validenizi.Uzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....
Eskileri atamamisim evet. Huzur bozacak bir şey yok ama olacak bu gidişle. Annem bakmaya başladıktan 1 ay sonra geldiler ve ben de 1 aylığına geldiler diye düşünmüştüm. Ama şimdi öğreniyorum ki daha 1 ay kalacaklarmış. Eşimle konuşulmuş ama ben sormasam ogrenemiycem.Geçmişi boşverin.
Şuan çocuğunuza bakıyorlar.
Sizinle sıkıntı yaşıyorlar mı?
Huzurunuzu bozacak şeyler felan?
Yoksa eskileri atamadığınız için mi geriliyorsunuz?
Onceden cok olaylar oldu. Bu gelip kalma olayından boşanmanın eşiğinden döndük. Lohusayken kv kaprisi çektim. Dengem öyle bi bozuldu ki hala düzelmemiş simdi anliyorumKalsın ne olucakki.Her gn geliş gidiş mi yapsın kadıncağaz.Senin çocuğuna akşama kadar bakıyor dua etmen gerekırken ben anlayamadım bu tavrınızı.Kadın uykusunu evini bırakıp geliyor herkes rahat rahat evınde oturmak ıster.Neden istemiosunuz kayınvalidenizi.Hemde çocuğunuza bakmak için gelen layın validenizi.
Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?