- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi simonskitty
-
Bencillik yapacak bir konu değil ki bu konu, hem çocuk için tek bir kişinin bakması güzel olur hem de sizin en rahat edeceğiniz şekilde olur. Anneniz yakınken ve bakabilecekken uzakta oturan kayinvalidenin gelip sizde kalarak çocuğa bakması sizi strese sokması çok saçma keşke baştan dönüşümlü bakmayı kabul etmeseydiniz.Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasin
Çocuğunuza sadece birinin bakması mantıklı değil mi, neden bir ay anneanne, bir ay babannne, kaldı ki anneniz sizin yakınınızda oturuyormuş, hem kayınvalide de boşuna gelmemiş olur. A Arya_Stark01 de demiş ki çok doğru neden eşinize sesinizi çıkarmıyorsunuz ki.Hem çocuğa tek kişi bakar hem de siz de aynı evde yaşamak zorunda kalmazsınız.
Ya sormayın gerçekten düşünüyorum annem yanıbaşımda olacak ama ben illa kocam sıraya soktu diye ta başka ilden kayınvalide çağırıp hem kendi düzenimi hem de kadının düzenini bozacağım, hem çocuğa da yazık yahu bir ay anneanne kuralıyla yaşayacak hop sonra babanne gelecek o kendine göre düzen kuracak çocuk da şaşırır.Olurmu hiç, kocişe daima hizmet ve itaat edilmeli, cici gelin olunmali yoksa mazallah kociş elden gider!
Akil var, mantik var, o kv'denin orda işi yok. Her iki ay herkesin rutini değismesi, rahatliği bozulmasi,.. yapilcak iş cidden değil.
Gitsin gelmesin meselabeni geçmişte yasanilanlar böyle kötü bi gelin yaptı heralde...
Uzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....
Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasin
Keşke... aslında başta kreşe verdik ama kızım çok hastalandı ve mecburen almak zorunda kaldık. Havalar biraz isinsin tekrar kreşe gondericez. Yorumlar iyice kafamı karıştırdı. Eşimle bu konular üzerinden cok büyük tartışmalarımız oldu geçmişte. Epeydir görüşmüyoruz kv lerle. 2 senede 2 kez falan gördüler torunlarını. Şimdi ben de yumuşadım ve gelsinler baksınlar demis bulundum. Her şeyin suyunu çıkarmasalar. Yine büyük bir patlama olacak ondan korkuyorum. Sakince konuşabilmeyi deneyecegimBencillik yapacak bir konu değil ki bu konu, hem çocuk için tek bir kişinin bakması güzel olur hem de sizin en rahat edeceğiniz şekilde olur. Anneniz yakınken ve bakabilecekken uzakta oturan kayinvalidenin gelip sizde kalarak çocuğa bakması sizi strese sokması çok saçma keşke baştan dönüşümlü bakmayı kabul etmeseydiniz.
Valla gelmese cook daha iyi olurdu. Ezik falan takıldığım yok. Sindirme durumu da yok ortada. Önceki durumlarımızdan dolayı çok dikkatliler her şeyi bana soruyorlar falan. Çok kaldınız gidin mi diyim insanlara ya da bunu nasıl demeliyim. Asıl sorunum buValla bir garipsiniz. Eminim kv gelmese yine o suçlu olurdu. Ezik takılan kadınları anlamıyorum ağzınız yok mu konuşun, niye sindirilmenize izin veriyosunuz?
Keskeeee....O zaman donusumlu bakilsin muhabbeti yapmasaydiniz keske. Anneniz baksaydi sadece.
Siz calisiyormusunuz ?
Işte sorun sakin kalamamam. Bu akşam tekrar konuşulan eşimle bu işin çözülmesi şart. Rahat ol biraz deyip duruyo kendisi. Nasıl rahat olayım ki bu durumdaSiz kendiniz kaşınmışsınız. Anneniz yakınmış. Hep o baksaydı sizin huzurunuz için olmaz mıydı ? Bence eşinize karşı itici olmadan kayınvalideyi yollayın anneniz gelsin. Bu arada sürekli surat asarak bir şeyleri düzeltemezsiniz konuşun !!! Ya şu bizim kadınlar sürekli surat asınca erkeğin ayaklarına kapanıp, yalvaracağını mı sanıyor acaba? Sorunlara çözüm yolu bulun ve alttan altan çözmeye çalışın bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?