- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.733
- 333
- Konu Sahibi simonskitty
-
Kreşe başladı kızım ama çok hastalandı ve mecburen almak zorunda kaldık. Eylüle kadar evde olacak ya da daha erken baslaticaz böyle gidersekayinvalidemi severim, sorunumuz kesinlikle yok. ama iki ay bebegim icin bende kalmasini dusunmek istemiyorum. Allahim, saglikli akilli evlatlar nasip etsin, basta en onemlisi o. Ama kreslerin suyu mu cikmis? Huzurumu bozmaktansa veririm krese.
Kv de bakmak istedi ve dönüşümlü baksınlar demis bulundumNeden dönüşümlü bakıyorlar?
Çok saçma. Çocuğa bir kişi bakmalı bence. Anneniz müsait olmasa anlardım ama anneniz de müsaitmiş.Kv de bakmak istedi ve dönüşümlü baksınlar demis bulundum
Sırf bunu konu yüzünden çalışmıyorum çocuğuma bakacaklar diye gelip yerleşirler evime anneniz yakındaymış sürekli o baksın onlar uzaktaymış hiç zahmet etmesinlerUzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....
Aslında bebek dediğimiz 2.5 yaşında oldu epey aklı eriyor yani :) 1 ay daha sabredicem artik. Sonra annem bakacak. Sonra tatil falan var sonra da kreşe vericez artik yaz sonunda. Problem hallolmuş olacak umuyorum.Eşiniz kendi annesinin bakmasını teklif ettiği an direk olumsuz cevap verseydiniz ve "bebeğe sürekli aynı kişinin bakması kişisel gelişimi için daha doğrudur. Herkes farklı davranır çocuğun kafası karışır. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak arada gelir görür bir kaç gün sonra dönerler. Sen anneni özlüyorsun o yanındayken çocukluğuna dönüp kendini güvende hissediyorsun diye ben çocuğumun aklını bulandıramam" deseydiniz tüm bunlar olmazdı.
Aynı evde çok iyi olunsa bile zordur. Yaşadım biliyorum..
Anne sonuçta git denmez ama 1 ay sabredin. Ama buradayken de eşinizle karar alıp açıklayın "artık annem daimi bakacak. Bebek için bu daha faydalıymış. En azından aklı biraz erene kadar" deyin..
Öyle olacak artik. Zaten sürekli olacak bir şey değil. Yaz sonunda kreşe başlaticaziyi işte bu arada annen de 2 ay bakar sırası gelince
Aslında şu an 2.5 yaşında. Çok da küçük değil. 3 yaşına kadar idare etmeye çalışıcaz umarım. Ne kadar daha sabırlı olabilirim bilmiyorum tabiBakıcı tutun annenizde gelsin arada kontrol etsin. Çok küçük yaşta kreşe gerek var mı bilmiyorum. Eve kamera vs de yerleştirirsiniz. Hem biraz daha kendini koruyabileceği yaşta gider kreşe.
Zaten o yüzden dönüşümlü baksınlar demistim ama böyle birlikte yaşamak da benim sınırımi bozmaya başladı. Gelince gitmek bilmiyorlar. Hiç mi insan evini kendi düzenini özlemez? Hiç mi rahatsızlık hissetmez anlamiyorumAnneniz açısından bakınca dönüşümlü bakılması iyi olmuş aslında. O kadında dinlenmek ister. Sadece kendi rahatınızı gözetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?