Yine Evli Biri Ama... (Sahiden Lanetlenmis Gibi Hissediyorum)

yersizyurtsuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
55
11
3
38
Merhaba hanimlar uzatıp sizi sıkmadan konuya girmek istiyorum

Gecen konumdan bilenler bilir hep karsıma evli insanlarin cıkmasından yakınıp durumdan yasadıgım sıkıntıyı dile getirmistim
(Konuyu bilmeyenler beni yanlis anlayabilirler evli insanlarla yasadigim hic birsey yok olmadı yanlis bi dusunceye kapılanlar eski konuyu okuyabilirler)

Konuya gelecek olursak staj yaptıgim yerde bir calısan var bulundugum birimdeki bir abinin arkadasi o yuzden bazende isi oldugu icin sık sık bizim birime gelip gidiyor ilkin aynı kurumda calistigini bilmiyordum ara ara konusup sohpet ediyorduk sonra orda calistigini ogrendim suan ulkedeki tum bolunlerde oldugu gibi benim bolümümdede atama ve is sıkıntısı var bi ara konuyla alakali konustuk yol yordam gostermeye calisti

Atama ile ilgili sıkıntım oldugunu anlayinca dert etmemi elbet boyle gitmeyecegini bi sekilde degisecegini sabretmem gerektigini hayırlısının olmasını falan söyledi ben yasımın ilerledigini ondan sıkıntı ettigimi söyleyince kendiside gec atandigini falan soyleyip teselli etmeye calisti

İlk zamanlarda bulundugum yerde insanların kendi arasında samimi olduklarından dolayı yalnız kaldıgım icin o kisinin samimiyeti geldigimde hal hatır sorması konuşması falan ister istemez kendisine yakınlık hissetmeme neden oldu

Lütfen yanlış anlamayın o insanın samimiyeti sadece olması gerektigi kadardı yani aramızda hic birzaman olması gerekenden fazla bir yakinlik falan olmadı olamazdıdada çünkü bu insan maalesef ki EVLİ

Direk konunun sonuna gelmeden burda bircok aldatılma olayındaki 3. Şahıslar gibi napayım nedeyimde kendine baglayayım diye düsüncesinde oldugumu dusunenler olabilir ama yemin edebilirim ki öyle bir düşüncem yok o insanın evli oldugunu ögrendigim gunden beri Allah eşiyle çocuklarıyla yuvasında huzur mutluluk versin diye dua edip duruyorum çünkü gercekten iyi niyetli iyi bir insan mutluluguda huzuruda fazla fazlasıyla hak ediyor

Hatta laf acıldikca esine olan sevgisi saygisi artsin diye elimden geleni yapiyorum gecen mesela konu kahvaltidan acildi ben yapmadan gelmem falan dedi bende şanslısınız iyi bi esiniz var ben onceden calistigim yerdeki insanların simit cayla is yerinde kahvaltı yaptıklarini falan biliyorum gibilerinden eşini övmeye çalısıyorum

Bu söz konusu insana aşık degilim ama kendisini fazlasiyla seviyorum deger veriyorum ve saygı duyuyorum stajımın bittince onu görmeyecek olmanın düşüncesi içimi acıtıyor zaten normaldede çok az görebiliyorum

Bu insanla zaten hicbirsekilde hicbirsey olmayacagini biliyorum bi sekilde unutmam gerektigini unutacagımıda biliyorum benim içimi en çok acıtan şey her seferinde imtihan gibi evli insanlara denk gelmem artik iyiden iyiye kendimi sanki lanetlsnmis gibi hissediyorum içim acıyor hep boylemi gidecek diyorum artık gelecege dair karsima sevecegim yada beni sevecek birinin çıkacagına dair olan umutlarim tükenmek üzere

Sizin o kişiyle eşi arasında bağ kuvvetlendirmek adına yaptığınız şey iyi niyet değil. İşgüzarlık denebilir ancak. Merak etmeyin o karısına sizin demenizle aşkı pelişmez muhtemelen aşık bir adamdır ki sizi o hâli cezbetmiş.

Bu paragrafa kadar hadi iyi niyetli dedim.
Ama burayı okuyunca bana da hiç iyi niyetli gelmedin.
Öyle olsaydın bu tarz düşüncelere sahip olmazdın.

Söylediklerinle o kadar çelişiyorsun ki,
Evli olduğunu bildiğin ve ona karşı duygularının olduğunu bildiğin halde onun etrafındasın.
Yanlış yanlış yanlış.
Diğer konunu da okudum hatta üzülmüştüm adına. Belki de sen gereksiz samimiyet kurup insanlar üzerinde etki bırakıyor olabilirsin.

Madem bu konuda lanetli olduğunuzu düşünüyorsunuz karşınızdaki kişinin evli olduğunu anladığınızda çok sağlam bir mesafe koyarsınız aranıza. Muhabbetiniz hanım - beyden öteye gitmez. Onlara ağabey gözüyle baktığınızı belli edersiniz olur biter.
Ha karşınızdaki erkek evli olmasına rağmen yavşıyorsa sağlamından azarlı atarlı bir ayar çekerseniz o da kuyruğunu bacaklarının arasına kıstırıp başka av bulmaya çıkar.
Ayrıca eşini övmek ne kadar gereksiz. Adam bilmiyor mu?
Kendinize bahaneler bulmayın. Stajınızı bitirin akıllı uslu evinize dönün.

Siz çoktan aşık olmuşsunuz beyfendiye
Ama malesef kendinize bile itiraf edemiyorsunuz
Burada konu açıp birileri size aklınızı başınıza getirmesini bekliyorsunuz.

Edit : Lütfen evli erkeklerden 10 metre uzaklıkta durun.

Ah canım
Kıyamam
Aşkları pekişsin diye uğraşıyormuş
Bir tarafın yiyorsa adamın karısını arayıp "Kocan sana daha fazla aşık olsun diye uğraşıyorum" desene. Bak bakalım o kadın sana ne diyecek ? Sonra buraya da yazarsın yediğin hakaretleri...
Evli erkeklere asılıyorum, evli erkekler beni cezbediyor, bu benim karakterim fıtratım desene kısaca.
Uzun uzun kendini aklamak için yazmışsın ama boşuna yazmışsın.
Yemezler.
Adam değil seni cezbeden parmağındaki yüzük. O yüzden be zaman evli bir erkek görsen gözlerin parlıyor değil mi?
Çek elini ayağını evli erkeklerden
Onlar senin oyuncağın değil
Ne sanıyorsun sen kendini ya ?

Kız kötü birşey mi yapmış asılmış mı kendine mi çekmeye çalışmış ne yapmış da hemen bi iğnelemeler başladı .
Yazan insanların bi karın ağrısı var demekki eşleri ile ilgili ki hemen bir tepki veriyorlar .
Genelde gözleri fır fır dönen bekar kadınlar değil evli erkekler oluyor hanımlar.
Önce bir eşlerinizi yola getirin .
Konu sahibi acaba sen yaşından çok büyük insanlardan mı hoşlanıyorsun da hepsi evli çıkıyor ?
Son olarak kahvaltı hazırlamak iyi bir eş olmak için bi kriter değil. En iyi hizmet eden en iyi eş oo mükemmel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…