- 9 Eylül 2015
- 55
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi yersizyurtsuz
-
Merhaba hanimlar uzatıp sizi sıkmadan konuya girmek istiyorum
Gecen konumdan bilenler bilir hep karsıma evli insanlarin cıkmasından yakınıp durumdan yasadıgım sıkıntıyı dile getirmistim
(Konuyu bilmeyenler beni yanlis anlayabilirler evli insanlarla yasadigim hic birsey yok olmadı yanlis bi dusunceye kapılanlar eski konuyu okuyabilirler)
Konuya gelecek olursak staj yaptıgim yerde bir calısan var bulundugum birimdeki bir abinin arkadasi o yuzden bazende isi oldugu icin sık sık bizim birime gelip gidiyor ilkin aynı kurumda calistigini bilmiyordum ara ara konusup sohpet ediyorduk sonra orda calistigini ogrendim suan ulkedeki tum bolunlerde oldugu gibi benim bolümümdede atama ve is sıkıntısı var bi ara konuyla alakali konustuk yol yordam gostermeye calisti
Atama ile ilgili sıkıntım oldugunu anlayinca dert etmemi elbet boyle gitmeyecegini bi sekilde degisecegini sabretmem gerektigini hayırlısının olmasını falan söyledi ben yasımın ilerledigini ondan sıkıntı ettigimi söyleyince kendiside gec atandigini falan soyleyip teselli etmeye calisti
İlk zamanlarda bulundugum yerde insanların kendi arasında samimi olduklarından dolayı yalnız kaldıgım icin o kisinin samimiyeti geldigimde hal hatır sorması konuşması falan ister istemez kendisine yakınlık hissetmeme neden oldu
Lütfen yanlış anlamayın o insanın samimiyeti sadece olması gerektigi kadardı yani aramızda hic birzaman olması gerekenden fazla bir yakinlik falan olmadı olamazdıdada çünkü bu insan maalesef ki EVLİ
Direk konunun sonuna gelmeden burda bircok aldatılma olayındaki 3. Şahıslar gibi napayım nedeyimde kendine baglayayım diye düsüncesinde oldugumu dusunenler olabilir ama yemin edebilirim ki öyle bir düşüncem yok o insanın evli oldugunu ögrendigim gunden beri Allah eşiyle çocuklarıyla yuvasında huzur mutluluk versin diye dua edip duruyorum çünkü gercekten iyi niyetli iyi bir insan mutluluguda huzuruda fazla fazlasıyla hak ediyor
Hatta laf acıldikca esine olan sevgisi saygisi artsin diye elimden geleni yapiyorum gecen mesela konu kahvaltidan acildi ben yapmadan gelmem falan dedi bende şanslısınız iyi bi esiniz var ben onceden calistigim yerdeki insanların simit cayla is yerinde kahvaltı yaptıklarini falan biliyorum gibilerinden eşini övmeye çalısıyorum
Bu söz konusu insana aşık degilim ama kendisini fazlasiyla seviyorum deger veriyorum ve saygı duyuyorum stajımın bittince onu görmeyecek olmanın düşüncesi içimi acıtıyor zaten normaldede çok az görebiliyorum
Bu insanla zaten hicbirsekilde hicbirsey olmayacagini biliyorum bi sekilde unutmam gerektigini unutacagımıda biliyorum benim içimi en çok acıtan şey her seferinde imtihan gibi evli insanlara denk gelmem artik iyiden iyiye kendimi sanki lanetlsnmis gibi hissediyorum içim acıyor hep boylemi gidecek diyorum artık gelecege dair karsima sevecegim yada beni sevecek birinin çıkacagına dair olan umutlarim tükenmek üzere
Bu söz konusu insana aşık degilim ama kendisini fazlasiyla seviyorum deger veriyorum ve saygı duyuyorum stajımın bittince onu görmeyecek olmanın düşüncesi içimi acıtıyor zaten normaldede çok az görebiliyorum
Saçmalığa bak ya , sana ne milletin eşi arasında ki bağdan!!!! Ayrıca bence sen evli adamları buluyorsun sorun sende. Hiç iyi niyet yok anlattıklarında , Allah senin gibilerden korusun
Adam hal hatir soruyor atama ile ilgili teselli veriyor diye mi ondan hoslandiniz dogru mu anladim...
Kahvalti yaparak ise geliyor olmasi mi sizi cezbetti?
Direk konunun sonuna gelmeden burda bircok aldatılma olayındaki 3. Şahıslar gibi napayım nedeyimde kendine baglayayım diye düsüncesinde oldugumu dusunenler olabilir ama yemin edebilirim ki öyle bir düşüncem yok o insanın evli oldugunu ögrendigim gunden beri Allah eşiyle çocuklarıyla yuvasında huzur mutluluk versin diye dua edip duruyorum çünkü gercekten iyi niyetli iyi bir insan mutluluguda huzuruda fazla fazlasıyla hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?