- Konu Sahibi yersizyurtsuz
-
Kız kötü birşey mi yapmış asılmış mı kendine mi çekmeye çalışmış ne yapmış da hemen bi iğnelemeler başladı .
Yazan insanların bi karın ağrısı var demekki eşleri ile ilgili ki hemen bir tepki veriyorlar .
Genelde gözleri fır fır dönen bekar kadınlar değil evli erkekler oluyor hanımlar.
Önce bir eşlerinizi yola getirin .
Konu sahibi acaba sen yaşından çok büyük insanlardan mı hoşlanıyorsun da hepsi evli çıkıyor ?
Son olarak kahvaltı hazırlamak iyi bir eş olmak için bi kriter değil. En iyi hizmet eden en iyi eş oo mükemmel .
O fır fır dönen erkekler de hep de bu kıza denk geliyorsa demek.
Fır fır dönenler maşallah her yerdeler sokakta eşlerinin yanında bile başka kadınlara bakmaya çekinmiyorlar .
Konu sahibi hiç bir evli erkek ile bir ilişki yaşamamış , kimseyi de ayartmaya çalışmamış .
Hoşlanmam da insanın elinde değil o da zaten bu konuda rahatsız .
Ben o insanın zaten evli oldugunu biliyordum ki o şahsında bana karsı ilgisi var gibilerinden en ufak birsey yazmadım olmadiginida biliyorum zaten
Fır fır dönenler maşallah her yerdeler sokakta eşlerinin yanında bile başka kadınlara bakmaya çekinmiyorlar .
Konu sahibi hiç bir evli erkek ile bir ilişki yaşamamış , kimseyi de ayartmaya çalışmamış .
Madem rahatsiz da neden stajim bitince onu goremiycem zaten az goruyorum diyo?Fır fır dönenler maşallah her yerdeler sokakta eşlerinin yanında bile başka kadınlara bakmaya çekinmiyorlar .
Yav adam iki konuştu diye hemen farklı şeye yontmuş olayı.Adam hal hatir soruyor atama ile ilgili teselli veriyor diye mi ondan hoslandiniz dogru mu anladim...
Kahvalti yaparak ise geliyor olmasi mi sizi cezbetti?
İnsan ruh hastası olursa arkadaşım ewli erkek cazip gelir o tiplere parası pulu olmasın diksiyonu bile düzgn olmasın amaç farklı amaçları başka bi kadının mutluluğunu çalmak ve ahını almak başka bişey göremiyorum ben.Ne deyim Allahh kötü düşünceli insanlardsn korusun yuwalarımızı inş.Evli erkekler cazip mi geliyor ya bunu çok merak ediyorum. Ne bu kadar kendilerine çeken diksiyon mu güzel parfüm kokmalarimi yoksaa parası var o mu yada hani evli ya yasaklar cignenmek için mi. Çıkamadım bak işin içinden.
İnsan ruh hastası olursa arkadaşım ewli erkek cazip gelir o tiplere parası pulu olmasın diksiyonu bile düzgn olmasın amaç farklı amaçları başka bi kadının mutluluğunu çalmak ve ahını almak başka bişey göremiyorum ben.Ne deyim Allahh kötü düşünceli insanlardsn korusun yuwalarımızı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?