• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine görümce meselem

Bu saydiklarinizi ortak bir arkadasiniza yapsaydi net bir cevabim olurdu "ayril ondan" .. Ama ablasina yapiyormus :) niye bu kadar taktiniz anlamadim biraz kiskanmissiniz sonrada takinti haline gelmis olmali.. Bundan sonra umursamamaya calisin lutfen
Deneyeceğim. Çok teşekkürler yorumunuz için

Başka kıskanacak birşey bulamadınız mı gerçekten?
Yine görümce meselem demişsiniz bence başlık kıskançlık meselem olmalıymış.
Lüfen böyle yaparak insanları kendinizden soğutmayın çok kötü duruyor dışarıdan.

Başka kıskanacak birşey bulamadınız mı gerçekten?
Yine görümce meselem demişsiniz bence başlık kıskançlık meselem olmalıymış.
Lüfen böyle yaparak insanları kendinizden soğutmayın çok kötü duruyor dışarıdan.
Başlığa takılacağınıza konuya odaklansaydınız.
Hani demişim sorun bendeyse nasıl aşarım falan yorumlarınızı beklerim vs. ?

Vallahi ben pek aşacağınız yorumlar görmedim, neden hırçınlaştınız anlayamadım. Bu benim yorumum kusura bakmayın gördüğümü söylüyorum. Hoşunuza gitmediyse o ayrı.
Takmamaya bakin o zaman? Oldumu.

Canım sen direk saldırıya geçenlere aldırma onlar da kadın da işte kadın düşmanlığı var biraz..anlamadan dinlemeden saydırıyolar..
Sana gelince kıskanılcak bi durum yok ortada ve ablasıymış..hani arkadası filan olsa haklısın..kafandan at bunları

Çok doluyum yazacaklarım uzun olabilir, büyüklerimden, deneyimli ve gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden yorumlar bekliyorum..

Öncelikle daha önce de konu açmıştım isteyen okuyabilir.

Aslında derdim görümcem değil, sorun nişanlım yahut bende. Buna yorumlarınızdan sonra karar vereceğim.

Nişanlımı da ailesini de gerçekten inanılmaz çok seviyorum fakat bizim en son nişanlımla bir tartışmamış oldu. Ablalarının kıyafetlerine karışma meselesine çok sinirlenmiştim. Daha doğrusu eğilip kalkmaları konusunda hep uyarıyordu fakat umursanmadığı için "artık bu durumu dillendirme çünkü onlar böyle rahatlar sen uyarsanda devam ediyorlar karışmaya hakkın yok, sen uyarmakla sadece oranı buranı gördüm demiş oluyorsun ve bu beni rahatsız ediyor" demiştim. Hatta sinirlendim haddimi aştım ve kimseye kocalık taslamaya kalkışma dedim. Neyse sonra bu meseleyi çözdük dediğini yapacağım karışmayacağım dedi.

Fakat duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla nişanlım hala bazı meselelerde haddini aşıyor. Ablasına mesaj gelse kim o ? Veya elinde telefonla görsün hemen kafa uzatıp bakmalar. İşin kötüsü tüm bunlar olurken ve hatta ben yokken yaşanan benim sinirimi bozacak olayları görümcemin ballandırarak anlatması. Bu beni herşeyden çok üzüyor. (Mesela halinden gayet hoşnut şekilde " ay x sana karışıyor tamamda bana niye karışıyor anlamadım ki ehehe" gibi söylemler )
Bu durumu çok yadırgıyorum çünkü birincisi bana göre abla kardeşlik ilişkisi böyle bir şey değil. İkincisi diğer ablasına değil sadece birine yapıyor bu sahiplenici tavırları.

Kıskanıyor muyum diye kendimi sorgulamaya başladım. Ablasını çok seviyorum, ama bu durumları gördükçe sinirimden kuduruyorum hislerimin tarifi yok. ( Kafamda birçok şeyi birleştirdim daha birsürü bu tarz ufak ufak şeyler var düşündükçe oha dediğim)

Diyeceğim şu ki işin içinden çıkamıyorum. Sorun bendeyse de nasıl aşacağım konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Yok eğer ben olsam ben de rahatsız olurdum diyorsanız bunu nişanlımla nasıl konuşup çözebilirim bu konuda yorumlarınıza ihtiyacım var

DÜZENLEME: Daha önce çok kısa süreli ilişkim olmuştu ve ensest ilişkiye ilgisi olduğunu öğrenmiştim ve sonlandırmıştım. Acaba yoksa bunun kuruntusunda mıyım :KK61:
Çoğu kişi kıskançlık demiş fakat ben kıskandığım insanlardan nefret eden bir yapıya sahibim. Görümceme karşı sevgimde asla bir değişiklik yok.
Bence sende sorun yok ustune dusme istersen nasil olsa evleri ayrilinca bu kadar sık da gorusmeyecekler ve birbirlerinin hayatlarina dahil olmayacaklar. Ben senin kiskandigini dusunmuyorum ama gorumcen baska birinden bir ilgi girmuyorsa esinin nu kiskanmasi onun hosuna giduyordur ve kendince onun simarikligini yasiyordur.

Canım sen direk saldırıya geçenlere aldırma onlar da kadın da işte kadın düşmanlığı var biraz..anlamadan dinlemeden saydırıyolar..
Sana gelince kıskanılcak bi durum yok ortada ve ablasıymış..hani arkadası filan olsa haklısın..kafandan at bunları
Çok teşekkür ederim. Eleştiriye açık insanı bile çıldırtabiliyorlar.
Sizin gibi insanların yorumlarını dikkate alıyorum, elleriniz dert görmesin :KK36:
Kıskançlıksa evet atmalıyım kafamdan :kızgın:

Bence sende sorun yok ustune dusme istersen nasil olsa evleri ayrilinca bu kadar sık da gorusmeyecekler ve birbirlerinin hayatlarina dahil olmayacaklar. Ben senin kiskandigini dusunmuyorum ama gorumcen baska birinden bir ilgi girmuyorsa esinin nu kiskanmasi onun hosuna giduyordur ve kendince onun simarikligini yasiyordur.
Ne kadar mantıklı değerlendirmişsiniz yorumunuz sakinlik kattı, çok teşekkür ederim terapi gibi geldi :KK36:

Türk toplumunda erke çocuk küçük de olsa ee büyüyünce bak ablanı kardeşini korur kollarsın diye yetiştiriliyor.Haliyle kendilerini o içgüdüyle korumak zorunda hissediyorlar.Benim küçük kardeşim 14 yaşındaydı daha yolda yürüken birisi bana dikkatli dikkatli baktı diye neredeyse dövecekti onu.İçgüdüsel birşey kıskanmaya gerek yok.

Bence siz kardeş ilişkilerine fazla karışmayın derim şöyle ki nasıl bizler olsa istemeyiz sizde yorum yapmayın ben tek çocuğum kardeşim , ablam , abim yok eşim 3 kardeş ve en büyükleri benim eşim görümcemin bir tanesi 19 yaşında benim eşimde ona karışır giydiğine , gittiğine karışsın gerekiyorsa da ; kardeş ilişkileri bence beni ilgilendirmez bu sebepten üzülmeyin derim yanlış anlamayın lütfen.

Bende bu durumları aşırı buluyorum açıkçası. Ama bu aile bağlarıyla alakalı olabilir. Benimde çektiğim bir kaç şey var ama artık görmezden gelmeye çalışıyorum. Sizde öyle yapın. Olacak bir şey yok.

Türk toplumunda erke çocuk küçük de olsa ee büyüyünce bak ablanı kardeşini korur kollarsın diye yetiştiriliyor.Haliyle kendilerini o içgüdüyle korumak zorunda hissediyorlar.Benim küçük kardeşim 14 yaşındaydı daha yolda yürüken birisi bana dikkatli dikkatli baktı diye neredeyse dövecekti onu.İçgüdüsel birşey kıskanmaya gerek yok.
Haklısınız, ben sanırım bir kere kafaya taktım diye gözümde fazla büyüttüm o yüzden şimdi hepsi batıyor :KK64:

Kardeşim de beni kiskanir.Hani özel buluyor galiba .Annemde yapmis ona da dedim bir kere .Ama sana bakiyorlar dikkat cekicisin dedi.Hani normal birsey bence .Kardesimin esi bunu garipsese bende garipserim onu.Koruma güdüsü bu.Esim de guler bile .

Bence siz kardeş ilişkilerine fazla karışmayın derim şöyle ki nasıl bizler olsa istemeyiz sizde yorum yapmayın ben tek çocuğum kardeşim , ablam , abim yok eşim 3 kardeş ve en büyükleri benim eşim görümcemin bir tanesi 19 yaşında benim eşimde ona karışır giydiğine , gittiğine karışsın gerekiyorsa da ; kardeş ilişkileri bence beni ilgilendirmez bu sebepten üzülmeyin derim yanlış anlamayın lütfen.
Neden yanlış anlayayım yapıcı yorumları önemsiyorum. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle karışmayacağım. Tek sorun kafaya takmamayı öğrenmem gerekiyor

Bende bu durumları aşırı buluyorum açıkçası. Ama bu aile bağlarıyla alakalı olabilir. Benimde çektiğim bir kaç şey var ama artık görmezden gelmeye çalışıyorum. Sizde öyle yapın. Olacak bir şey yok.
Siz de mi aynı durumları yaşıyorsunuz

Kardeşim de beni kiskanir.Hani özel buluyor galiba .Annemde yapmis ona da dedim bir kere .Ama sana bakiyorlar dikkat cekicisin dedi.Hani normal birsey bence .Kardesimin esi bunu garipsese bende garipserim onu.Koruma güdüsü bu.Esim de guler bile .
Evet sizden dinleyince hoş oluyor. Ne güzel kardeşini koruyor diyor insan.
Ama sonra kardeşin eşi yönünden bakıncaaa (o kişi ben oluyorum temsili) gerçekten kötü oluyor. Kızıyorum kendime

Siz de mi aynı durumları yaşıyorsunuz
Eşimin ablasıyla ilişkisi tam anlmıyla abla kardeş ilişkisi buna yüzde yüz eminim. Ama bazen gereksiz vicik vicik bi yakınlıkları var. Mıc mıc öpmeler falan. Görümcem evli olmasına rağmen eşim daha fazla laf ediyor giydiğine. Bide en sinir olduğum görümcem kp yanında ve eşimin yanında çocuğunu emziriyordu. Açıkçası bunlar bana ters herkes aynı şekilde düşünmek yaşamak zorunda değil. Ama eşimin yanında öyle herşey fora ortada hoşlanmamıştım. Allahtan çocuk emmeyi kesti :KK48:

Neden yanlış anlayayım yapıcı yorumları önemsiyorum. Çok teşekkür ederim. Kesinlikle karışmayacağım. Tek sorun kafaya takmamayı öğrenmem gerekiyor
Aynen öyle , bence kıskanmıyorsunuz sadece kardeş ilişkisi farklı sizinkinden hepsi bu , unutmayın o kardeş , siz eşisiniz sizin yeriniz çok ayrı aynı yastıkta yaşlanacaksınız siz en değerli ailesisiniz ileri de görümceniz evlendiğinde , nişanlandığında zaten bu durumlar emin olun kendiliğinden ortadan kalkacak hiç eşinizle aranızdaki huzuru kaçırdığınıza değmez , karışsın , söylesin sizde o esnada hadi kahve yaptım gelin diye seslenin mesela ben öyle yapıyorum :) yani eşinizi o anda susturmanın başka yolları da var demek istediğim o illa ki sizi çok rahatsız ediyorsa bu durum

Eşimin ablasıyla ilişkisi tam anlmıyla abla kardeş ilişkisi buna yüzde yüz eminim. Ama bazen gereksiz vicik vicik bi yakınlıkları var. Mıc mıc öpmeler falan. Görümcem evli olmasına rağmen eşim daha fazla laf ediyor giydiğine. Bide en sinir olduğum görümcem kp yanında ve eşimin yanında çocuğunu emziriyordu. Açıkçası bunlar bana ters herkes aynı şekilde düşünmek yaşamak zorunda değil. Ama eşimin yanında öyle herşey fora ortada hoşlanmamıştım. Allahtan çocuk emmeyi kesti :KK48:
Aynısını bende yaşadım canım. Ailemde hiç rastlamadığım için ilk gördüğümde şok olmuştum. İyi bari çocuk emmeyi kesmiş kurtulmuşsun. Benimki emzirmesede ortada dolaşıyor :KK48: ( mecazen değil gerçekten açılsa vs hiç umursamaz)

Aynen öyle , bence kıskanmıyorsunuz sadece kardeş ilişkisi farklı sizinkinden hepsi bu , unutmayın o kardeş , siz eşisiniz sizin yeriniz çok ayrı aynı yastıkta yaşlanacaksınız siz en değerli ailesisiniz ileri de görümceniz evlendiğinde , nişanlandığında zaten bu durumlar emin olun kendiliğinden ortadan kalkacak hiç eşinizle aranızdaki huzuru kaçırdığınıza değmez , karışsın , söylesin sizde o esnada hadi kahve yaptım gelin diye seslenin mesela ben öyle yapıyorum :) yani eşinizi o anda susturmanın başka yolları da var demek istediğim o illa ki sizi çok rahatsız ediyorsa bu durum
Büyüklerimden, deneyimlilerden yorum bekliyorum dediğim tam olarak buydu. Çok teşekkür tavsiyeleriniz kulağıma küpe oldu :KK68:

Back
X