- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
- #1.141
Geçmiş olsun canımKusura bakmayın kafanızı şişirdim bu arada
Anneyle oglunun ablaniza garip bi düşkünlüğü varBide kızlar benim kv annemi ablamı çok sık arar ben bazen tuhaf oluyorum
Ben ne kadar zor zamanlar geçirdim umrunda olmadı ama ne manaya arıyor anlamıyorum
Galiba bak ben böyleyim ama kızınızda mi var bir sorun mu demek için ki
valla dediğim gibi ben olsam, onların bir iğnesini sokmam evime. istediği gibi at koşturamayacağını böyle tepkilerle hem eşine hem annesine göstermiş olursun.Kızlar aslında zeymuranın söylediği gibi ben hiç bir aan yüklemedim hediyelere
Onlarda hep böyledir
Yani kv ne zaman oraya gitsem yada buraya gelse yada birileri ile hep birşeyler yollar
O yüzden çok kıymet vermedim
Hı sağolsun dedim geçtim
Artık onlarla aramda pek bir şey kalmadı bağ yani
Eşimde orada gördüklerini duyduklarını unutmaz umarım
Kendilerini kurtarmak için söyledikleri şeyler bile o kadar tutarsız ve mantıksız ki
Neymiş ben kv arayıp nasılsın anneciğim benden bir isteğin var mı diyemiyormuşum saçma ve aptalca
Ben bundan sonra onlara kafa yormam
Umarim eşimde hakkımda söylediklerini ve yaptıklarını unutmaz
Unutursada kendisi bilir
Kv demiş ki ne yani böyle şeylerde aylarca küsecekmiyiz demiş
Sanki ortada ki böyle şey denilecek kadar basit ya
Biz ayrılma durumuna gelmişiz kv umrunda bile değil yaa
el iyisi işte. çok kurnazlar kv ler.Bide kızlar benim kv annemi ablamı çok sık arar ben bazen tuhaf oluyorum
Ben ne kadar zor zamanlar geçirdim umrunda olmadı ama ne manaya arıyor anlamıyorum
Galiba bak ben böyleyim ama kızınızda mi var bir sorun mu demek için ki
zaten öyle demişvalla dediğim gibi ben olsam, onların bir iğnesini sokmam evime. istediği gibi at koşturamayacağını böyle tepkilerle hem eşine hem annesine göstermiş olursun.
hediye almak adet de yuvayı parsellemek de mi adet?
kendisi boşanmış bir kadın olduğu için belki umursamıyordur başkalarının yuvasını.
özellikle oğulları için elini sallasa elli gelin adayı bulur. onun rahatı bozulmasın yeter ki.
el iyisi işte. çok kurnazlar kv ler.
pink benim kızım, ama o beni sevemedi diye ağlar günü gelince.
eşim aslında benim ailemde ki herkese düşkündürAnneyle oglunun ablaniza garip bi düşkünlüğü var
Yanlış anlamayın yani hani bazı insanlar daha samimi sicaktir sevilir falan benim de babaannem cok tatlıdır esim ve ailesi cok severler onun gibi olabilir mi?
açmamalıydın aramamalıydın uzun bir süre. aramasının nedeni seni değil oğlunu kaybetmemek. eğer bu kararlılığını sürdürseydin ben yoksam oğlun da yok mesajını net olarak vermiş olurdun. seni ezemezdi artık.Eşime de yazdım içimde kalmasın diye
Annen aradı çok şaşırdım
Kızlarım yalnız olsa onları arardım deyip beni kızlarından böyle keskin bir şekilde ayırt ettikten sonra hiç arayacağını düşünmemiştim dedim
kötü bir şey olsa bile seni değil eşini ararlar. eşin bile artık arama açma diyor. öyle yap. onlar senin annen ya da kardeşin değil. bir mecburiyetin yok yani.Aslında en başta açmadım
Ama öyle bir psikolojiye sokmuşlar ki beni
Ben bile kötü birşey mi oldu korkusunu yaşadım
Eşime söyledim zaten neden arıyor diye
Oda açmaya bilirsin sen dedi
Aramada dedi
Açsamda mutsuz ediyor açmasam da canımkötü bir şey olsa bile seni değil eşini ararlar. eşin bile artık arama açma diyor. öyle yap. onlar senin annen ya da kardeşin değil. bir mecburiyetin yok yani.
kısas konusunda iyi yapmışsın bence.Açsamda mutsuz ediyor açmasam da canım
Aramayacağım ben ama
Haftasonu benim kardeşim geldi 1 gün kaldı ve gitti
Bende boş bulduğum her yerde ortada birşey yokken bile eşime onun bana yaptığını yaptım
Neden kardeşime şöyle dedin yoksa istemiyormusun ne var yani bir gün geldiyse diye
Ama burada hakkını yedim ama yaptığı yanlışı anlaması için kısasa kısas yaptım
Kızlar hep söyledim benim eşim benim aileme karşı çok düşkün kardeşimede birşey yapmadı aslında
Bende onun ailesinin uydurduğu gibi her hareketini yanlışa çektim
Kardeşim gidince ağladı eşim
Çok zoruma gitti ben bunları söyleyeceğin birşey yapmadım ki sana dedi
Bende sana yapmamıştım ama sen ve ailen hep böyle davranıyordunuz
Anlamadığım dilde konuşup espri yapıyordunuz sonrada vay efendim sen neden gülmedin diyordunuz dedim
Artık böyle benim hayatımı zehir edenlerin hepsinin hayatını zehir edeceğim dedim
Sonra hak etmediği için böyle birşey yaptığım için üzülsem bile bende çoğu şeyi hak etmemiştim
Birde tv meselesi var
Evimizde tv yok ve ben istemiyorum
Kv ev hediyesi almak istemiş tv
Bende eşime neden tv dedim
Güya eşime sormuş eksiğiniz neyse onu alayım ev hediyesi olarak demiş
Eşimde tv miz yok demiş (yeni ev aldık)
Ama eşimde tv istememesine rağmen belki ilerde alırım deyip imalarda bulunuyordu
Bende hediyeye gerek yok heleki bu hediye tv ise hiç gerek yok
İleri dediğin tarih ne zaman senin dedim
Ya bir gün belki kitap okuma alışkanlığını tamamen kazandığım zaman dedi
Kitap okuyor ama tv buna engel olacağını düşünüyor
Bende yok yok ben anladım sen aileler için istiyorsun dedim benim babam ve Kv aşırı düşkün tv ye
Bende bak başta söylüyorum
Eğer kendin için alıyorsan yarın git al
Ama burası ikimizin evi ikimizin dışında ki biri için alıyorsan bu seferde ben kırarım o tv dedim
Nasıl biz ne senin ailene ne benim aileme biz tv izlemiyoruz sizde izlemeyin deme hakkımiz yoksa onlarında bize tv almaya zorlamaya hakları yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?