Yine kalbim paramparça

Bide kızlar benim kv annemi ablamı çok sık arar ben bazen tuhaf oluyorum
Ben ne kadar zor zamanlar geçirdim umrunda olmadı ama ne manaya arıyor anlamıyorum
Galiba bak ben böyleyim ama kızınızda mi var bir sorun mu demek için ki

Anneyle oglunun ablaniza garip bi düşkünlüğü var
Yanlış anlamayın yani hani bazı insanlar daha samimi sicaktir sevilir falan benim de babaannem cok tatlıdır esim ve ailesi cok severler onun gibi olabilir mi?

valla dediğim gibi ben olsam, onların bir iğnesini sokmam evime. istediği gibi at koşturamayacağını böyle tepkilerle hem eşine hem annesine göstermiş olursun.
hediye almak adet de yuvayı parsellemek de mi adet?
kendisi boşanmış bir kadın olduğu için belki umursamıyordur başkalarının yuvasını.
özellikle oğulları için elini sallasa elli gelin adayı bulur. onun rahatı bozulmasın yeter ki.

el iyisi işte. çok kurnazlar kv ler.
pink benim kızım, ama o beni sevemedi diye ağlar günü gelince.

zaten öyle demiş
eşimde demişki sen kendi kızın gibi sevseydin onu evlatlarından ayırt etmezdin demiş
onlar çok uyanık ama Rabbimde benim yanımda çok şükür
tek kullanacakları koz yok ellerinde
olsa neler neler yaparlardı Allah bilir
tek sorun teşekkür etmemmiş halen gülüyorum yaaa

eşim kararlı gitmeseydi
yine onlar bulurdu bir yolunu ama eşim buradan çok kararlı gitmiş
her ne kadar gidişine kızıyordum ama belkide miladı olur bazı şeylerin

Anneyle oglunun ablaniza garip bi düşkünlüğü var
Yanlış anlamayın yani hani bazı insanlar daha samimi sicaktir sevilir falan benim de babaannem cok tatlıdır esim ve ailesi cok severler onun gibi olabilir mi?
eşim aslında benim ailemde ki herkese düşkündür
valla kv bilemiyorum
ben göreyim diyede yapıyor olabilir

Kv aradı
Dersteydim hazır mesajlardan yolladım önce
Daha sonra Kv okuma yazma bilmediği aklıma geldi
Dedim şimdi teşekkürüm gibi buda sıkıntı olmasın
Tekrardan aradım ama kısa konuştuk
Dersteyim dedim

Eşime de yazdım içimde kalmasın diye
Annen aradı çok şaşırdım
Kızlarım yalnız olsa onları arardım deyip beni kızlarından böyle keskin bir şekilde ayırt ettikten sonra hiç arayacağını düşünmemiştim dedim

Siz hep teşekkür ettiginiz için bu seferki sessizliginizin tüm bagı koparma isteginizden kaynaklandıgını anlamıştır. Hem oglunu hem de sizin evinize girme şansını kaybetmemek için yol yapıyordur muhtemelen.

Karşılıklı samimiyetin kurulmadıgı veya sonradan sorun çıkan ilişkilerimi ya bıçak gibi keserek ya da mesafeli bir nezaket içerisinde yürütüyorum.
Yerinizde olsam konuşmazdım. Eşinizin hatrının bile kalmadıgını, hatta eşinizin bizzat kendisinin tüm kredileri sıfırladıgını düşündügümden gözü kara olurdum.

Şans verme kararı aldıysanız bilmiş kayınvalide haksızlıgı talimi yapmış tecrubeli üyeler daha iyi yönlendireceklerdir tabii ki.

açmamalıydın aramamalıydın uzun bir süre. aramasının nedeni seni değil oğlunu kaybetmemek. eğer bu kararlılığını sürdürseydin ben yoksam oğlun da yok mesajını net olarak vermiş olurdun. seni ezemezdi artık.

neyse inşallah yine pişman etmezler.

Aslında en başta açmadım
Ama öyle bir psikolojiye sokmuşlar ki beni
Ben bile kötü birşey mi oldu korkusunu yaşadım
Eşime söyledim zaten neden arıyor diye
Oda açmaya bilirsin sen dedi
Aramada dedi

Aslında en başta açmadım
Ama öyle bir psikolojiye sokmuşlar ki beni
Ben bile kötü birşey mi oldu korkusunu yaşadım
Eşime söyledim zaten neden arıyor diye
Oda açmaya bilirsin sen dedi
Aramada dedi
kötü bir şey olsa bile seni değil eşini ararlar. eşin bile artık arama açma diyor. öyle yap. onlar senin annen ya da kardeşin değil. bir mecburiyetin yok yani.

kötü bir şey olsa bile seni değil eşini ararlar. eşin bile artık arama açma diyor. öyle yap. onlar senin annen ya da kardeşin değil. bir mecburiyetin yok yani.
Açsamda mutsuz ediyor açmasam da canım
Aramayacağım ben ama
Haftasonu benim kardeşim geldi 1 gün kaldı ve gitti
Bende boş bulduğum her yerde ortada birşey yokken bile eşime onun bana yaptığını yaptım
Neden kardeşime şöyle dedin yoksa istemiyormusun ne var yani bir gün geldiyse diye
Ama burada hakkını yedim ama yaptığı yanlışı anlaması için kısasa kısas yaptım
Kızlar hep söyledim benim eşim benim aileme karşı çok düşkün kardeşimede birşey yapmadı aslında
Bende onun ailesinin uydurduğu gibi her hareketini yanlışa çektim
Kardeşim gidince ağladı eşim
Çok zoruma gitti ben bunları söyleyeceğin birşey yapmadım ki sana dedi
Bende sana yapmamıştım ama sen ve ailen hep böyle davranıyordunuz
Anlamadığım dilde konuşup espri yapıyordunuz sonrada vay efendim sen neden gülmedin diyordunuz dedim
Artık böyle benim hayatımı zehir edenlerin hepsinin hayatını zehir edeceğim dedim
Sonra hak etmediği için böyle birşey yaptığım için üzülsem bile bende çoğu şeyi hak etmemiştim
Birde tv meselesi var
Evimizde tv yok ve ben istemiyorum
Kv ev hediyesi almak istemiş tv
Bende eşime neden tv dedim
Güya eşime sormuş eksiğiniz neyse onu alayım ev hediyesi olarak demiş
Eşimde tv miz yok demiş (yeni ev aldık)
Ama eşimde tv istememesine rağmen belki ilerde alırım deyip imalarda bulunuyordu
Bende hediyeye gerek yok heleki bu hediye tv ise hiç gerek yok
İleri dediğin tarih ne zaman senin dedim
Ya bir gün belki kitap okuma alışkanlığını tamamen kazandığım zaman dedi
Kitap okuyor ama tv buna engel olacağını düşünüyor
Bende yok yok ben anladım sen aileler için istiyorsun dedim benim babam ve Kv aşırı düşkün tv ye
Bende bak başta söylüyorum
Eğer kendin için alıyorsan yarın git al
Ama burası ikimizin evi ikimizin dışında ki biri için alıyorsan bu seferde ben kırarım o tv dedim
Nasıl biz ne senin ailene ne benim aileme biz tv izlemiyoruz sizde izlemeyin deme hakkımiz yoksa onlarında bize tv almaya zorlamaya hakları yok dedim

kısas konusunda iyi yapmışsın bence.
eşinin biraz empati yeteneği gelişir belki.
aynen böyle devam et. demek ki bu dilden anlıyormuş kocan ve kv.

Ben aşırı derecede sağlıksız buluyorum şu halinizi.

Zamanında ses etmediğiniz için şimdi çok sağlıksız tepkiler veriyorsunuz bence.

Hayırlısı olsun.

ben sağlıksız bulmuyorum. içinde biriken şeyler "sen affet ve unut" mantalitesiyle yok olmaz. şimdiye kadar sustu, içine attı ve her türlü şiddeti normal zannettiği, alıştırıldığı saçma bir evliliği sürdürüyor olacaktı. şu an yaptıkları eski benliğine dönme yolunda attığı adımlar.
arada kırdıkları olacak. haddi aşmadan, ruhunu rahatlattığında bu davranışlara başvurmayı gereksiz görecektir zaten.
belki de ilaçsız kendini iyileştirmek böyle mümkün ve hızlı olacak.

artık abartmaya başladınız bence. kendinize o eziyetleri ettirmemeliydiniz şu an bundan rahatsızlık duyuyorsanız ya boşanın ya da yeniden yapılabdırmaya çalışın bişeyleri.bu şekilde olmaz bi intikam dögüsü içinde yaşar gidersiniz

Eşinize üzüldügüm için degil ama onun davrandıgı gibi davrandıgınızda sizin içinizden birşeyler kopup gidiyorsa yapmayın
(ona olan sevginizden bahsetmiyorum, sizin vicdani degerleriniz ya da birinin hakkını yiyip yememeyle ilgili hissedeceginiz huzursuzlugu kastediyorum)

Çok uç bir örnek olacak ama mesela birine tecavüz edilse ve magdur olan kişi o caniye aynısını ödetmek için tecavüz etse magdur iki kez zarar görmüş olamayacak mı?
Yani her konuda kısas yapamazsınız. Eger komşu sizin tabagınızı boş yolladıysa siz de ona aynısını yapın, bu kısas bile degil zaten.
Ama haksız yere size kötü davranan kişilere siz de içinizdeki adaleti öldürerek aynı davranmaya calıstıgınızda kısa vadede yüreginiz sogurken siz de şiddet göstermeye alışmış oluyorsunuz aslında.

Onun yaptıklarını unutun ve unutturun demiyorum, öfkenizi anlıyor ve haklı da buluyorum.
İsterseniz içiniz soguyana kadar sabaha kadar konuşun, evde bundan sonra sizin kurallarınız geçerli olsun, annesine nezaketen vs geri dönmeyin, isimlerini bile o evde gecirtmeyin bunların hepsini yapmak için haklı gerekceleriniz de var.
Ama ceza ve bedel ödemenin kısasla saglandıgına inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…