- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
birazcik yaptim konuya bak resimler paylastim :)yaaa yap yaa ben de senin fotolara bakip gaza geliyorum. :) :) :)
evet aslında bu yorumu yapana bi tane yapıstırmak gereklibide ayaginin altini op sen o adamin falan yazmis
Canim yanlis anlama ama.
Adam yorgun yeni gelmis eve.
Bence hiç karismasaydin yarim saat izleseydi hiç degermiydi esini kirmaya arqni acmaya.
Uarin obur gun izlerdiniz flm beraber baska zamn.
Ekmek parasi kazanmak kolay degil adam evine geldim diye sevinmis keske sende yalandan da olsa sevimli gorunseydin ne bileyim bide sana adam hediye alms.
Ben olsam sevincden havalara ucardim bildigim kadariyala esin seni cogu konuda sikmiyor alisveris gezme v.s.
Bence canim alttan al.
Hakli da olsa ozur dile .
Ona sevdigi seyleri yap .
Ne bileyi. Supriz faln.
Yani adamin is sitresi var evinde yokmus evini ozlemis rahatca tv izlemyi birak adam yorhunluginu atsin canim.
Bazen anlayisli olmak lazim.
Simdi beraber flm izleyecz diye adami costurmussun.
Eekeklerin en nefret ettigi kadin tipi surat asan tip.
Benve canim kendine degisik seyler bul.
Esin gelince negatif enerjin gitsin.
Buna care bulman lazim..ona gore.
Ne bileyim keske benim esimde benim hicbiseyime karismayan beni anlayan .biri olsaydi.
Bence senin esinde bu fazlasiyla var kiymet bilmek lazim bazen..
Siz peace in onceki konusunu bilmiyorsunuz onlarin iliskisi boyle basitce yorumlanabilecek bir konu degil malesef. Peace e herkes esinin huzurunun kiymetini bil adami sikma kendinize ait alanlariniz olsun kendine bir hobi bul adami sikma ikiniz ayni evde yasayan ayri bireylersiniz dedi. Kendisi esini isteylen defalarca arayan acmadiginda inatla defalarca tekrar arayip mesaja bogan bir yapidaydi ustelik konu sahibi tek beyin olalim yapisik yasayalim kivamindaydi esi yaninda telefonuyla oyun oynadiginda bile benimle ilgilen diye kavga cikariyordu evleri de 1+1 kucucuk bir ev Cin de yasiyorlardi yanlis hatirlamiyorsam yani sadece birbirleri var haliyle bu durum iyice bogucuydu.
Gerci o konuda da herkes huylu huyundan vazgecmez sen kendini duzeltmezsen yine huzur bulamazsin demisti o da o anin getirdigi duygularla degisecegim dedi ama degisim kolay olmuyor. Bu konuyu okudugum icin uzuldum keske bizi biraz dinleyebilseydi...
yani o laflarini unutamiyorum bana bu sekilde kirici konusmasi, hakaret etmesi, ne kadar sinirlenirse sinirlensin kaldiramiyorum yani. ama ben sikayette etsem ne kadar kirildigimi anlatsam da " yine dirdir yapiyo uzatiyo abartiyo" konumuna dustugum icin pek bi degeri olmuyo konusmalarimin. hep bi soyleniyo memnuniyetsiz izlenimi verdigim icin ciddiye almiyo.
aynen dedign dogru, sanki tek derdim esimin benle ilgilenmesi gibi bu yuzden saygisi azaliyor degerim azaliyor gozundeki. zorla kendimi sordurtuyorum merak ettiriyorum bu ozellikle esim uzaktayken boyle, yapmicam ama kendi haline birakicam. surekli bi ipler cok gergin bende, kontrol etme dedigin gibi pesinde kosar gibiyim. esim bile soylemisti bunu ipleri cok gergin tutuyosun sanki ben napiyorumki demisti.
aramiyorum ama uzaktayken yani suanda mesaj atiyorum ariyorum... mesela bu sabah uyandim yazdim orada aksamdi, aradim ustune napiyosun diye konustuk yarim saat. sen hic mi aramazsin peki?
kovalamak kesinlikle ters tepiyo erkeklerde ya.. biraz fazla merak edeyim, sorayim mesela naptin, kimlesin hangi musteri var yaninda vs hemen bi kontrol ediyomusum hissi oluyo, aslinda ben ilgiden soruyorum cogu zaman merak ediyorum napiyo diye. bu da fazla mi?
Sende biraz adım çıkmış dokuza inmez sekize durumu var. Eşin, senin davranışlarından dolayı kafasında bir sen çizmiş. Bunu değiştirmen zor ama tabi ki imkansız değil. Sadece ve sadece senin elinde bu.
Tek yolun rahat davranmak. Hele ki yanında kim var vs, soruları hiç erkeklere göre değil. Diyelim ki işle ilgili üst düzey biri var yanında. Düşünsene adam yanında, sen soruyorsun kim var yanında diye. Eşin işte şu bu var dese, yanındaki adam nasıl düşünür sence? Cevap vermese senin tepkin olacak. Zor bir durumda kalabilir bu tür sorularla.
Valla ben anca çok acil bir durumum yoksa aramıyorum öyle sohbet için falan aramam. Eşim müsait olunca beni arıyor gün içinde. Ama bazen çok yoğun oluyor arayamıyor. Ben de ses etmiyorum. Aradığında da soru falan sormam öyle, ne bileyim.
esim yiliyo bu sorulardan, yaninda kim var hangi musteri vs , detay sorulari sevmiyo yani. bende merakimdan ilgimden soruyorum ama fazla kaciyo farkindayim.
deniyorum ya, degisebilecegime inaniyorum insallah yapabilirim. biraz kendimi mesgul etmem lazim. suanda yok ya, biraz bi ona saricam gibi hissediyorum ozledim. film izliyorum surekli, burada takiliyorum kafam dagilsin.
kendime odaklanmak ne bilim evi toplamak, bisey izlemek falan iyi geliyo bana gereksiz mesajlar aramalar yapmiyorum boylece esim uzaktayken.
artik burdaykende aramiyorum zaten cok sukur onu astim :) evde de azcik sakin, rahat olursam sanirim cozecegiz.
Tabi o anda o kadar detaylı rapor vermek zor cnm iş ilişkilerini sen de bilirsin, çekiniyordur.
İnşallah değişirsin, çünkü evdeki huzursuzluk gerçekten çok kötü oluyor. Aynen film izle, nette gezin, evişi falan zaman geçir. Aman sarma sakın eşine... Yoksa daha da kafasına yerleşecek senin huyun. Senin şu an onu her bunaltman biraz daha kötü yapıyor ilişkinizi.
Evet inşallah aynı istikrarı evde de gösterirsin :)
Gunaydin,
uzaktayken sariyorum baya ilgi bekliyorum. mesela bi naber askim yaziyo ben iyiyim sen, napiyosun? naptin bugun? nasi gecti gunun ? seni cok ozledim. boyle bisuru sey yaziyorum aksama kadar onu beklemis halimle :)
o da mesela bende seni cok ozledim az kaldi geliyorum, odadayim giyinip ise gidicem der.
ben kim kim, tum gun mu yoksa erken bitermi boyle bisuru soru soruyorum....
kendime engel olmaya calisiyorum, uzaktayken biraz sacmaliyorum yani..
evdeyken huzur kacmamasi icin tartisinca falan pek cevap vermemeyi dusunuyorum dedigin gibi 1-2 cumle edip isime bakarim. hep bosa tartisiyoruz cunku.
canım kendine uğraş bul, yapman gereken tek şey bu, kafanı oyalayaak bir şeyler olursa elinde aklın da hep eşinde, onun davranışlarında olmaz. umarım bu problemi çözersin.
esim seyahate gittiginde hep goruntulu arardi veya en azindan telefonla arardi, cuma gunu kamerada kavga ettikten sonra aramadi sadece ben aradim, mesajlastik onun disinda. sinir oldum bu duruma.
esimle aramizda 13 saat zaman farki var bu arada bide saat farkindan dolayi uykusu uyanmasi sasmis durumda. hic gorusemiyoruz. ben uyandim ise geldim o oraya gore 8 de yatti. aralarda uyaniyomus gece . ama yazmiyo veya aramiyo.
o uyandiginda burada aksam 9 falan oluo arayabilir belki ama ise gitmek icin hazirlaniyo diye aramiyo bilmiyorum ya.
mesaj attim biraz once. konusamadik dogru duzgun facetime aramadin, hani ozlemistin neden aramiyorsun o zaman. ben uyaniyorum sen hemen yatiyosun sonra hic konusmuyoruz, sonra sen kalkiyosun ise gidiyosun sonrada ben yatiyorum. hic arayacak vaktin olmuyomu uyandigini soylemistin niye konusmuyoruz peki. yazdim
tabi suanda uyuyodur gece orada. ama boyle bir mesaj yazmam fazla mi oldu yine.?
evet canım fazla olmuş, nişanlım da Amerika'dayken bizim de saatlerimiz tutmuyorduuu, aşkıımm konuşamıyoruz, ya ne biçim iş bu falan diyordum sadece. yine bir sürü açıklama bir sürü kalabalık olmuş canım ya. bide suçlayıcı bir tavırdır hani özlemiştin aramıyorsun demek.
esim seyahate gittiginde hep goruntulu arardi veya en azindan telefonla arardi, cuma gunu kamerada kavga ettikten sonra aramadi sadece ben aradim, mesajlastik onun disinda. sinir oldum bu duruma.
esimle aramizda 13 saat zaman farki var bu arada bide saat farkindan dolayi uykusu uyanmasi sasmis durumda. hic gorusemiyoruz. ben uyandim ise geldim o oraya gore 8 de yatti. aralarda uyaniyomus gece . ama yazmiyo veya aramiyo.
o uyandiginda burada aksam 9 falan oluo arayabilir belki ama ise gitmek icin hazirlaniyo diye aramiyo bilmiyorum ya.
mesaj attim biraz once. konusamadik dogru duzgun facetime aramadin, hani ozlemistin neden aramiyorsun o zaman. ben uyaniyorum sen hemen yatiyosun sonra hic konusmuyoruz, sonra sen kalkiyosun ise gidiyosun sonrada ben yatiyorum. hic arayacak vaktin olmuyomu uyandigini soylemistin niye konusmuyoruz peki. yazdim
tabi suanda uyuyodur gece orada. ama boyle bir mesaj yazmam fazla mi oldu yine.?
Günaydın.
Canım valla bence baya baya bir fazla olmuş. İnşallah yeni bir tartışma çıkmaz uyandığında eşin. Sonuçta oraya iş için gidiyor, tatile gitmiyor ki. Sen de çalışıyorsun, anlaman gerek aslında eşini...Belki işe yetişmeye çalışıyor, fırsatı olmuyor vs. vs. Uzun uzun msjlar atmayı bırak bence...
biliyorum is icin gitti tatil degil tabi ama ne bileyim yarim saat ayirabilir diye dusundum aramak isteyen gormek isteyen arar diye dusunup yazdim , yazmasam daha iyiydi. umarim gerilmeyiz yine uyandiginda...
suclar gibi yazmisim, ilgi bekliyorum aramadigi icin bilerek aramiyo kizgin veya fazla umursamiyo diye dusundum..
Anlıyorum canım seni ama bunu o ordayken değil, en azından eve döndüğünde anlat ona. Tabi ki içeri girer girmez değil, iyice dinlenince falan. Telefonda veya mesajda kendini fazla ifade edemezsin, yine yanlış anlayabilir seni.
Eve döndüğünde kavga etmeden, aşkım fırsatın mı olmadı ben çok bekledim beni aramanı falan diye güzel bir dille anlatabilirsin derdini...
mesela esin seyahate gitse ve seni 1-2 kere arasa sen sikayet etmezmiydin?
beklemem mi lazim aramasi icin..
Merhaba...mesela esin seyahate gitse ve seni 1-2 kere arasa sen sikayet etmezmiydin?
beklemem mi lazim aramasi icin..
Merhaba...
Ara ara okuyorum da fikrimi söylemek istedim.
Hani şikayet ediyorsun,üzülüyorsun ya o zaman yine sen kötü oluyorsun hani bundan vazgeçmen için bile bir sebep değil midir sence?
Sen üzülünce daha çok kırıyor kalbini öyle değil mi?
Sessiz kalsan daha iyi değil mi?
Kaç günlük bir seyahatte 1-2 kez arıyor?
Tabi ki şikayet ederdim. Ama o ordayken mesajla falan halletmeye çalışmazdım. Dönünce konuşurdum, üste çıkmaya çalışırsa da o zaman patlardım anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?