Yine kavga ettik :(

merhaba, ben sizi cevaplamamisim, cok pardon simdi gordum.
degmezdi biliyorum, sonradan dusununce cok gereksiz geliyor banada. esim geldiginde hep ilgi bekliyorum birlikte biseyler yapalim vs, o anda baska biseyle ilgilenirse biraz bozuluyorum ve suratim dusuyo, bazende diyorum biseyler yapsak birlikte izlesek vs. o da bu sekilde acikliyo iste yarim saat sonra veya ben baska bisey izlicem diyo haber okicam diyo boyle yani.. normal tabi oda kendine vakit ayirabilmeli ben biraz cocukluk yapiyorum galiba.
benim ondan tek sorunum cok kabalasmasi, kavga tartisma aninda hemen kabalasiyo ve kirici konusuyo, kaldiramiyorum.
aciklamasi ben cok uzatiyormusum konulari artik dayanamiyormus, mesela gerginmiyiz diyo hemen git iceri baska bisey yap yada ben gidiyosam pesimden gelme tartismayalim konuyu kapatalim diyo. uzattikca sinirleniyorum diyo.
bende cok uzatiyorum evet mesela bu olayda ilk tepkisi biraz tersti sesini yukseltti diye baya bi olay yarattim 2 saat kavga ettik , daha dogrusu ben konustum o sustu, o sadece kirici kaba konustu iste cenene lanet olsun falan dedi.
yani bende uzatiyorum gereksiz konulari...

esim beni cok sikmaz fazla kisitlamaz, tabi oyle aksam vs bi yere gidemem yani kendim, ama alisverisime falan karismaz hic.
evlenmeden once cok supriz yapardim acikcasi artik hic yapmiyorum ya.. haklisiniz bu konuda...
hergun yemek yaparim falan ama bu rutin bisey hep yaptigim. cumartesi gunu donecek geldiginde guzel yemekler hazirlayim supriz edasinda masayi falan hazirlayayim biraz susleneyim mesela bu bir supriz olur dimi :) ?

merhaba :)
nasi gormedim mesajini , simdi gordum.
cok dogru anlatmissin, Cin'de yasiyoruz evet kucucuk evde.
suanda esim seyahatte cumartesi gelecek :/ canim cok sikkin hic sevmiyorum seyahatlerini hele boyle uzakta. evet gecici bi sure ama cok fazla gidiyor...

ben sizi dinledim, cok ariyodum cok yaziyodum artik yapmiyorum, sadece esim seyahatteyken bisey durtuyo beni yine bi fazlaca yazip ariyorum. ama eskiye nazaran cidden az. buradayken isteyken falan hic ama hic aramiyorum mesaj atmiyorum artik.
evde alan birakma konusunda haklisin, deniyorum insallah yapacagim. yardimlarinizi bekliyorum...
bu isyerindeyken aramama mesaj atmamayi sizin sayenizde basardim cidden. esime alan tanimak, onu sikmamak rahat birakmak anlayisli olmak ve huzur vermek icinde destegini bekliyorum lutfen.. yapabilecegime inaniyorum..

Sende biraz adım çıkmış dokuza inmez sekize durumu var. Eşin, senin davranışlarından dolayı kafasında bir sen çizmiş. Bunu değiştirmen zor ama tabi ki imkansız değil. Sadece ve sadece senin elinde bu.

Tek yolun rahat davranmak. Hele ki yanında kim var vs, soruları hiç erkeklere göre değil. Diyelim ki işle ilgili üst düzey biri var yanında. Düşünsene adam yanında, sen soruyorsun kim var yanında diye. Eşin işte şu bu var dese, yanındaki adam nasıl düşünür sence? Cevap vermese senin tepkin olacak. Zor bir durumda kalabilir bu tür sorularla.

Valla ben anca çok acil bir durumum varsa arıyorum öyle sohbet için falan aramam. Eşim müsait olunca beni arıyor gün içinde. Ama bazen çok yoğun oluyor arayamıyor. Ben de ses etmiyorum. Aradığında da soru falan sormam öyle, ne bileyim.

Son düzenleme:

esim yiliyo bu sorulardan, yaninda kim var hangi musteri vs , detay sorulari sevmiyo yani. bende merakimdan ilgimden soruyorum ama fazla kaciyo farkindayim.
deniyorum ya, degisebilecegime inaniyorum insallah yapabilirim. biraz kendimi mesgul etmem lazim. suanda yok ya, biraz bi ona saricam gibi hissediyorum ozledim. film izliyorum surekli, burada takiliyorum kafam dagilsin.
kendime odaklanmak ne bilim evi toplamak, bisey izlemek falan iyi geliyo bana gereksiz mesajlar aramalar yapmiyorum boylece esim uzaktayken.

artik burdaykende aramiyorum zaten cok sukur onu astim :) evde de azcik sakin, rahat olursam sanirim cozecegiz.

Tabi o anda o kadar detaylı rapor vermek zor cnm iş ilişkilerini sen de bilirsin, çekiniyordur.

İnşallah değişirsin, çünkü evdeki huzursuzluk gerçekten çok kötü oluyor. Aynen film izle, nette gezin, evişi falan zaman geçir. Aman sarma sakın eşine... Yoksa daha da kafasına yerleşecek senin huyun. Senin şu an onu her bunaltman biraz daha kötü yapıyor ilişkinizi.

Evet inşallah aynı istikrarı evde de gösterirsin :)

Gunaydin,
uzaktayken sariyorum baya ilgi bekliyorum. mesela bi naber askim yaziyo ben iyiyim sen, napiyosun? naptin bugun? nasi gecti gunun ? seni cok ozledim. boyle bisuru sey yaziyorum aksama kadar onu beklemis halimle :)
o da mesela bende seni cok ozledim az kaldi geliyorum, odadayim giyinip ise gidicem der.
ben kim kim, tum gun mu yoksa erken bitermi boyle bisuru soru soruyorum....

kendime engel olmaya calisiyorum, uzaktayken biraz sacmaliyorum yani..

evdeyken huzur kacmamasi icin tartisinca falan pek cevap vermemeyi dusunuyorum dedigin gibi 1-2 cumle edip isime bakarim. hep bosa tartisiyoruz cunku.

canım kendine uğraş bul, yapman gereken tek şey bu, kafanı oyalayaak bir şeyler olursa elinde aklın da hep eşinde, onun davranışlarında olmaz. umarım bu problemi çözersin.

canım kendine uğraş bul, yapman gereken tek şey bu, kafanı oyalayaak bir şeyler olursa elinde aklın da hep eşinde, onun davranışlarında olmaz. umarım bu problemi çözersin.

esim seyahate gittiginde hep goruntulu arardi veya en azindan telefonla arardi, cuma gunu kamerada kavga ettikten sonra aramadi sadece ben aradim, mesajlastik onun disinda. sinir oldum bu duruma.
esimle aramizda 13 saat zaman farki var bu arada bide saat farkindan dolayi uykusu uyanmasi sasmis durumda. hic gorusemiyoruz. ben uyandim ise geldim o oraya gore 8 de yatti. aralarda uyaniyomus gece . ama yazmiyo veya aramiyo.
o uyandiginda burada aksam 9 falan oluo arayabilir belki ama ise gitmek icin hazirlaniyo diye aramiyo bilmiyorum ya.

mesaj attim biraz once. konusamadik dogru duzgun facetime aramadin, hani ozlemistin neden aramiyorsun o zaman. ben uyaniyorum sen hemen yatiyosun sonra hic konusmuyoruz, sonra sen kalkiyosun ise gidiyosun sonrada ben yatiyorum. hic arayacak vaktin olmuyomu uyandigini soylemistin niye konusmuyoruz peki. yazdim
tabi suanda uyuyodur gece orada. ama boyle bir mesaj yazmam fazla mi oldu yine.?

evet canım fazla olmuş, nişanlım da Amerika'dayken bizim de saatlerimiz tutmuyorduuu, aşkıımm konuşamıyoruz, ya ne biçim iş bu falan diyordum sadece. yine bir sürü açıklama bir sürü kalabalık olmuş canım ya. bide suçlayıcı bir tavırdır hani özlemiştin aramıyorsun demek.

biraz sanki arayabilecek vakti var ama aramiyor gibi geldi de hani isteyen insan arar gorusur oyle degil mi?
oyle hissederek yazdim yani, o da belli olmus suclar gibi konustugum...bakalim ne diyecek kalkinca umarim gerilmeyiz yine.. ben sadece ilgi istiyorum ya ozledim napim. yine bogmus oldum dimi.

Günaydın.

Canım valla bence baya baya bir fazla olmuş. İnşallah yeni bir tartışma çıkmaz uyandığında eşin. Sonuçta oraya iş için gidiyor, tatile gitmiyor ki. Sen de çalışıyorsun, anlaman gerek aslında eşini...Belki işe yetişmeye çalışıyor, fırsatı olmuyor vs. vs. Uzun uzun msjlar atmayı bırak bence...

biliyorum is icin gitti tatil degil tabi ama ne bileyim yarim saat ayirabilir diye dusundum aramak isteyen gormek isteyen arar diye dusunup yazdim , yazmasam daha iyiydi. umarim gerilmeyiz yine uyandiginda...
suclar gibi yazmisim, ilgi bekliyorum aramadigi icin bilerek aramiyo kizgin veya fazla umursamiyo diye dusundum..

Anlıyorum canım seni ama bunu o ordayken değil, en azından eve döndüğünde anlat ona. Tabi ki içeri girer girmez değil, iyice dinlenince falan. Telefonda veya mesajda kendini fazla ifade edemezsin, yine yanlış anlayabilir seni.

Eve döndüğünde kavga etmeden, aşkım fırsatın mı olmadı ben çok bekledim beni aramanı falan diye güzel bir dille anlatabilirsin derdini...

mesela esin seyahate gitse ve seni 1-2 kere arasa sen sikayet etmezmiydin?
beklemem mi lazim aramasi icin..

Kaç günlük bir seyahatte 1-2 kez arıyor?

Tabi ki şikayet ederdim. Ama o ordayken mesajla falan halletmeye çalışmazdım. Dönünce konuşurdum, üste çıkmaya çalışırsa da o zaman patlardım anca.

Merhaba...
Ara ara okuyorum da fikrimi söylemek istedim.
Hani şikayet ediyorsun,üzülüyorsun ya o zaman yine sen kötü oluyorsun hani bundan vazgeçmen için bile bir sebep değil midir sence?
Sen üzülünce daha çok kırıyor kalbini öyle değil mi?
Sessiz kalsan daha iyi değil mi?

sessiz kalsam ne degisecek peki.. ben belki biseyler degisir diye konusuyorum ama ayni dedigin gibi beni dinlemiyo ve ben konustukca onun icin dirdir yapan lanet kadin oluyorum bana saygi duyup dinlemiyo yani. belkide cok yaptigim icindir.

Kaç günlük bir seyahatte 1-2 kez arıyor?

Tabi ki şikayet ederdim. Ama o ordayken mesajla falan halletmeye çalışmazdım. Dönünce konuşurdum, üste çıkmaya çalışırsa da o zaman patlardım anca.

az aradi bu sefer normalde hergun arardi. ben ustune gittim ya aramiyo ondan, bi giciklasti yani.
biraz once kamerayla gorustuk guzel konusuyoduk ama sonra siyaset falan konusurken bi sinirlendi bana ukala konusuyomusum vs vs, sonra ben surat yaptim , sonrada iste bak niye facetime yapmadigimizi anla bana sabahin 7sinde surat yapiyosun dedi.
herneyse biraz daha konusup kapadik. yani tadi tuzu kalmadi keske konusmasaydik hakkaten.
ben acaba fazla mi deger verip ustune dusuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…