Yine kavga ettik :(

Ben sana şu kadar söyleyeyim, etrafımda hiç çok sevilen, değer verilen, merak edilen erkeklerin eşlerini mutlu ettiklerini görmedim. Ama nerede bir cadaloz var, kocasına hiç acımayan, kocasını hiç düşünmeyen kadın var, hepsi el üstünde...

İşte bu yüzden diyorum sana hiç ilgilenme. Bir an evvel vazgeç merak etme huyundan. Seyahatte olsa bile 1 kere olsun arama, o aramasa da bunu umursama. Konuşunca beni merak etmiyor musun, seven böyle yapmaz vs. deme asla. Hatta 2-3 dakika konuştuktan sonra, ayy şu an çok meşgulüm aşkım sonra konuşuruz de ve kapat. Çok ciddi söylüyorum. İş yoğunluğun olmasa bile, abart işlerini. Valla kafamı kaşımaya vaktim yok vs. modunda konuş sürekli. Hatta bazı aramalarına cevap verme. 2 saat sonra geri dön, çok işim var valla falan de.

Sen diğer işlerini önemseyip, onu 2. hatta 3. plana ittiğini hissettirirsen anca kırarsın onun bu algısını. Kendinden yola çık. Senin şu an arama ve onun üstüne düşme sebebin ne? Senden başka şeylerle ilgilenmesi değil mi? İşte sen de aynısını ona uygula. O zaman afallayacak, Allah Allah bana değer vermiyor mu artık eskisi kadar diyecek. Ve o seni aramaya başlayacak.

İnan evlenmeden önce çok kazık yedim aşk hayatımda. Erkekleri oldukça çözdüm. Zaten bu anlattıklarımı anlayıp, uygulamasaydım eşim şu an istediğim gibi bir erkek olamazdı. Taktik uygulamadan erkeklere yaranılmaz. Duygusal davranan kadınların kıymetini bilmiyorlar, çok samimi söylüyorum sana.

Günaydın mesajı bile atma. Sabah kalktığında senin mesajını görmesin bir kere de. Biraz şaşırsın. Sen her mesaj attığında adam için bir rutin oluyor bu ve bir özelliği kalmıyor.

Bugüne kadar hep ilgilenmeyi, üstüne düşmeyi denedin ve mutlu olmadın. Demek ki bir hata var davranışlarında. Bir kere de tam tersini dene ve peşinden koşma. Hiçbirşey kaybetmezsin di mi denemekten?

ya mesele konu sahibinin eşini çok sevmesi değil, mesele onu boğması. canım bak okurken ben yoruldum her şeye anlam yüklüyorsun. ya arıcam demiş arayamamış yogunluktan oluyor böyle şeyler. ya bide bu senin yeni sevgilin değil ki, eşin sana döncek gelecek. eşine kafa yormayı bırak artık tatlım ya. eşin bu kadar kompleks düşünmüyor emin ol. sen böyle düşündüğün için onun yaptıklarında hata arıyor ama ona göre ortada hiç sorun yok. ya çok sevebilirsin, ama sen aşk filmi tadında bir hayat istiyorsun, sürekli seni arasın, bulduğu her fırsatta aşkını ilan etsin, eve gelince öpsün sarılsın, sürekli seninle ilgilenip seninle konuşsun. bunlar olmuyor işte ve olmayacak ve ne yazık ki bu şekilde devam ettiğin sürece ilişkinizi kötü hale getireceksin.

taktiğe bile gerek yok aslında düşünce yapımızı değiştirince davranışlarımız da değişiyor. onlar bizim kadar duygusal değil, ve avlanma içgüdüleri var, ellerinin altındaki herşey normalleşiyor onlar için, bunu sevmedikleri için yapmıyorlar ama sadece sıradanlaşıyor dediğiniz gibi.

Bence de günaydın mesajı atma.
Bırak uyanınca o yazsın.

evet hiçbir şey yapma, bir kerecik olsun şaşırt onu, bir görsün telefonunda senden gelen hiçbirşey yok, ararsa da ne oldu neden hiç msj atmadın vs diye, trip atma " ne biliyim canım işe dalmışım, sen ne yaptın" falan diye konuyu değiştir. "senin aradığın sorduğun yok bende artık aramıcam" deme yani :)))

Aynen trip atma.
Bırak o yazsın sen cevap ver.
Sen sorma hiç bir şey.
Hatta ben olsam bundan sonra hep böyle yaparım.
Ben soru sormayınca bir sessizlik oluşunca da "oldu... başka bir şey yoksa ben kapatayım,önümde çok evrak var vs." derim.
Yani çok sakin ol,hep böyle ol inan çok keyifli olur.

guzel taktikler. artik laf sokmam zaten niye aramadin vs diye. dedigin gibi rahat davranmaya calisacagim. dirdir etmemeye calisacagim zamanla kendi davranisim haline gelir insallah.

ya evimiz 60 metre2 2 odamiz var minnacik biri giysi odasi, digeri yatak odasi. gerginlik olunca ya esim ya ben yatak odasina gideriz digeride salonda kalir, sonra icerdeki kendine gelince geri gelir salona , su zamana kadar cok nadir oldu bu cunku ben hep konusup cozmeye calistigim icin o gitse bile bende yanina gidip konusmaya calisiyodum.
ama bundan sonrasi icin tartisma cikar gibi oldugunda yatak odasina gidilebilir.

esim genelde sinirlenince kirici kaba sozler kullaniyor saygisini kaybediyor, bunda benim etkimde olabilir ben cok fazla pesinde oldugum icin saygisi kalmiyor bana ondan cok onemsemiyor agzindan cikani. bunu yikmam lazim kesinlikle cunku cok rahatsiz oluyorum laflarindan.

evet guzel bi yemek hazirlarim, evi temizlerim, kendimde elbise giyer beklerim esimi. mesaj atmam oyle evde hazirlarim oyle gorur.. ben kendimi cekince ikimizde daha mutlu olcaz bence, en azindan ben surekli onun pesinde kosuyo olmicam. bu kadar bunalmis olmicak o da.

Evet asla cepte olmamak lazım erkekler için. Konu sahibi mutlaka kendini geri çekmeli...

dogru soyluyosun ve ben cok fazla icimden geldigi gibi davraniyorum hic filtreden gecirmeden oldugu gibi yansitiyorum bu da boguyo esimi cok fazla geliyo.

geri cektim kendimi tamam, o aramadan yazmadan ben yazmicam tutucam kendimi seyahatteyken evle ilgilenirim vs, cts gunu geliyo sonra 2-3 ay seyahati olmayacak hic, asil is yanyanayken tutarli davranabilmekte.. haftasonlari mesela hep biseyler yapalim istiyorum ne bilim disari cikalim dolasalim yemege gidelim veya o tip seyler. heralde bunlar icin plan yapmaktada bisey yok dimi ? :) birlikte gezmek istiyorum.
esimin cts sabahlari kursu var saat 1e kadar sonra bos. onceden plan yapmistik o gelince mangal a gidicez, burda disneyland gibi bisey var oraya gidicez falan diye..

aynen oyle sebebim beni 2.-3. plana atiyo gibi hissetmem , ozellikle seyahatteyken. eger beni ariyo olsaydi zaten bende onun ustune dusmezdim. geldiginde de aramam yazmam gun icinde o arar yazarsada trip yapmadan guzel konusurum ama kisa keserim dedigin gibi, zamanla alisirim zaten taktik olmaktanda cikar dengeyi buluruz.
peki bu dedigin gibi ilgisiz olmus olmuyorum dimi, cunku oyle umursamaz ilgisiz ne bilim sevgisiz olmakta istemiyorum esime karsi..

bide bahane degil ama yurtdisindayiz ikimizde calisiyoruz dogru ama aksam eve geldigimizde birbirimizden baska kimsemiz yok, yani ben cok ona endeksli yasiyorum.. haftasonu ayni sekilde... bu yanlis mi ?
birakayim esim mi soylesin hadi biseyler yapalim vs plan yapsin ? haftasonu hep birlikteyiz ayri hic bisey yapmayiz, bazen yorgun oluyo bahsetmistim 2 gun cikmak istemiyo, disarda yemek pek sevmiyo zaten cok secici burasida Cin, yemekler guzel degil, guzel olan yerler avrupa amerikan yerler ve cok pahali hep gidemiyoruz. esim evi cok seviyo yani evde yemek yapalim yiyelim kahve cay icelim misir patlatalim falan boyle, bende bazen cikmak istiyorum ya haftada 1 en azindan iyi geliyo

gunaydin dememin sebebi uyandigimi anlasin cunku arada cok zaman farki var.. bide demesem zaten anlar bence bilerek yazmadigimi trip atiyorum falan bile sanabilir :)

uyuyakaldi heralde bilmem daha bisey demedi. evet biliyorum cok fazla ona odakliyim sebebi beni 2-3. plana atiyormus gibi hissediyorum yani sanki kendimi hatirlatmam lazimmis gibi. ben boyle yaptikcada daha kotu oluyo itici yani
evet azcik ask filmi tadinda iyi olur, esim kendi agziyla soyluyodu agzimin icindesin biraz cik nefes alayim boguyosun beni diye.
belki geri cekince azcik bi ask filmi olur olmaz mi :)

hayir trip yapmak yok artik.. peki bu dedigin gibi olmak, ilgisiz umursamiyor gibi degil mi? hani sevgisiz gibi biraz?

Yok sadece yoğunmuşsun gibi izlenim vereceksin.
O seni seviyorum dediğinde sen de söyle sevdiğini.
Ama ilk söyleyen sen olma.

anladim ne demek istedigini, ilk adim ondan gelsin hep.
bide cidden yogunum da aslinda biliyomusun. sorun su, ben ne kadar yogun olursam olayim her zaman 1. onceligim esim, o da bunun cok farkinda, ama o beni 2-3 e atabiliyor, hele ki isteyken kesinlikle onceligi is ben degilim.

ben tam cepteyim suanda kocam icin. bogazina yapismis gibiyim onun icin bence.
simdi yazdi, aksam bayilmisim bilgisayar ustumde havaalanina gidiyorum askim yazicam bitanem demis.
He ben olsam 1 saat sonra "kolay gelsin aşkım" yazarım.
Her mesajı anında cevaplama.
Her aradığında şıp diye açma.

Aynen!
Tabii ki hepimizin hatta onun da ilk önceliğimiz eşlerimiz.
Ama işyerinde toplantıdayken mesajlara cevap veremiyoruz di mi?
Madem sen de çok yoğunsun,kendini işlere ver.

Aynen!
Tabii ki hepimizin hatta onun da ilk önceliğimiz eşlerimiz.
Ama işyerinde toplantıdayken mesajlara cevap veremiyoruz di mi?
Madem sen de çok yoğunsun,kendini işlere ver.

ben toplantida bile bir yolunu bulup yazmaya calisiyorum, ama normali bu degil ve ben boyle yaptikca 2. 3. plana atiliyorum. evde pekii ? yine kendi halimde mi takilayim, birlikte biseyler izleyelim sohbet edelim falan istiyorum hep... ama bunu yine daraltmadan yapmam lazim..

Sanırım eşin kendi halinde takılmayı çok seviyor.
Acaba biraz bıraksan kendi kendine nasıl olur diye hiç düşünmedin mi?
Yemekten sonra hiç elleşme bence bir süre.
Bakalım neler olacak?
Ben olsam sırf meraktan uzaktan izlerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…