- Konu Sahibi peaceful16
-
biraz sanki arayabilecek vakti var ama aramiyor gibi geldi de hani isteyen insan arar gorusur oyle degil mi?
oyle hissederek yazdim yani, o da belli olmus suclar gibi konustugum...bakalim ne diyecek kalkinca umarim gerilmeyiz yine.. ben sadece ilgi istiyorum ya ozledim napim. yine bogmus oldum dimi.
Daha önce de söylemiştim.sessiz kalsam ne degisecek peki.. ben belki biseyler degisir diye konusuyorum ama ayni dedigin gibi beni dinlemiyo ve ben konustukca onun icin dirdir yapan lanet kadin oluyorum bana saygi duyup dinlemiyo yani. belkide cok yaptigim icindir.
esim seyahate gittiginde hep goruntulu arardi veya en azindan telefonla arardi, cuma gunu kamerada kavga ettikten sonra aramadi sadece ben aradim, mesajlastik onun disinda. sinir oldum bu duruma.
esimle aramizda 13 saat zaman farki var bu arada bide saat farkindan dolayi uykusu uyanmasi sasmis durumda. hic gorusemiyoruz. ben uyandim ise geldim o oraya gore 8 de yatti. aralarda uyaniyomus gece . ama yazmiyo veya aramiyo.
o uyandiginda burada aksam 9 falan oluo arayabilir belki ama ise gitmek icin hazirlaniyo diye aramiyo bilmiyorum ya.
mesaj attim biraz once. konusamadik dogru duzgun facetime aramadin, hani ozlemistin neden aramiyorsun o zaman. ben uyaniyorum sen hemen yatiyosun sonra hic konusmuyoruz, sonra sen kalkiyosun ise gidiyosun sonrada ben yatiyorum. hic arayacak vaktin olmuyomu uyandigini soylemistin niye konusmuyoruz peki. yazdim
tabi suanda uyuyodur gece orada. ama boyle bir mesaj yazmam fazla mi oldu yine.?
canım bizde öyleydi düşünüyordum sabah ben işe giderken orada akşam saat 10 falan oluyordu gayet arayabilir diyorum ama sonra da amann canı isteyince arar diyordum. yavrum ilgi istiyorum derken huzurunu kaçırıyorsun, ve inan ilişkini çok daha çıkmaza sokuyorsun, ya adama izin ver o seni merak etsin o desin, ya bu kızı da arayıp sormadım 2 gündür ne yapıyor ne ediyor diye. biraz şaşırt onu yapmaa artık böylee lütfeeeen
sessiz kalsam ne değişecek diyorsunya, öyle bir değişiyorlar ki, bu sefer o senin kırdıgını fark ediyor, aramadığını etmediğini. ayrıca her insan bir değil kimisi manyaktır günde 15 defa arar, kimisi 1 kere görüşür tamam der. ayrıca bu yaptığın işle de alakalı bir durum adam çalışırken sizi düşünmüyor olabilir, kafası dağınık, yorgun herşey olabilir.
bir arkadaşın dediği gibi, kırılmaktan yorulmadın mı, bu hareketlerine sert tepkiler veriyor ve kötü poziyona düşüyorsun bu seferde bunu bana nasıl yapar diye iyice delleniyorsun. sırf o pozizyona düşmemek için susuyorum ben. yoksa erkek egemenliğine girdiğimden yada çekinip korktugumdan değil. size saygısını yitiriyor anlamıyor musunuz?????? lütfen uğraş bulun, kitap okuyun, hobi edinin, bir şey yani.
Daha önce de söylemiştim.
Ben olsam çoktan soğumuştum.
Belli ki sen zor vazgeçiyorsun.
Tamam vazgeçme en azından ondan soğuduğunu,uzaklaştığını sanmasını sağla.
Uzaklaş ondan.
Arama,trip de atma.
Sessiz kal.
Kendinle meşgul ol.
Bırak merak etsin seni.
Seni kaybetmekten korkmadığı sürece daha çok incitecek seni.
Sana söyledim kendinden uzaklaştırıyorsun, senden soğur diye. Al bak uzaklasmaya başlamış bile
Üstelik yine birsürü fazla mesaj atmışsın. "Benimle ilgilen benimle ilgilen" diye bağıran bi mesaj olmus bu. Cidden kendini tutmuyor musun yoksa tuttugun halin bu mu? Cidden tuttugun halin buysa esin de is seyahatindeyken artık bir uzmandan yardım al.
Üzgünüm ama esin bu kadar cok sık seyahate çıkarken senin bu tavrın senden uzaklaştırıp baskalarına itecek esini. Insallah olmaz ama gidisat bu yönde.
Bir uzmandan hemen randevu al. Cidden çekilmeyecek bir noktaya dogru gidiyor sizinle bir evlilik..
evet ustune fazla dusup sorgulayinca uzaklasiyo otomatik.
kendimi tutamadim bugun o mesaji atarken, hislerimle hareket ettim tamamen. kamerada gorustugumuzde sinirlendi biseye neyse sonra kizdim bende ustune dediki bende senin o attigin mesajla uyanmak istemiyorum ama napayim bende bunlari cekiyorum.
benim oyle bir korkum yok, baskasina gidiyosa bu sebepten gitsin. gidecegi varsa gider zaten. esime guveniyorum o konularda durusttur, ama bilemem oyle bisey olursada ortaya cikar elbet.
az aradi bu sefer normalde hergun arardi. ben ustune gittim ya aramiyo ondan, bi giciklasti yani.
biraz once kamerayla gorustuk guzel konusuyoduk ama sonra siyaset falan konusurken bi sinirlendi bana ukala konusuyomusum vs vs, sonra ben surat yaptim , sonrada iste bak niye facetime yapmadigimizi anla bana sabahin 7sinde surat yapiyosun dedi.
herneyse biraz daha konusup kapadik. yani tadi tuzu kalmadi keske konusmasaydik hakkaten.
ben acaba fazla mi deger verip ustune dusuyorum.
Ben sizi aldatacak demedim ki. Bir iliskiyi bitiren seyler vardır, yahut duyguları söndüren seyler. Siz suan onu yapıyorsunuz. Sizi özleyip geliyor ama surat asiyorsunuz, mutlu olup doya doya hasret gidereceginiz zamanlari sacma sapan tartisarak geciriyorsunuz, kamerada niye beni merak etmiyorsun neden solaryuma giriyorsun diye kavga ediyorsunuz, simdi de bu mesaj.. bunlar surekli size "dırdırcı, memnun olmayan, asık suratlı" damgası vuruyor esinizin zihninde. Bu sekilde düşündüğü birine de sonsuza dek aşık olarak kalamaz. Böyle olursa da ilgisi de sevgisi de sizde kalmaz. Ve insan yine yeniden sevebilen bir canlı, kendine sevecek yeni biri bulabilir. Bunlar imkansz ihtimaller değil.
Yani su durumda birisi çıkıp " ben esimi bunalttım, en ufak seyde surat astım, 12 saat uzaklıktayken bile kavga çıkarttım. Beni defalarca uyarmasına ragmen yaptım bunları. Canından bezdirdim. Ama o benden soğudu bunlara karşılık, nasıl soguyabilir bunu bana nasıl yapar!!" Diye bir konu açsa sizce kaç kişi bu kadına hak verir?
Yani eşinin haklı olduğu yerler de var, haksız olduğu yerler de...Sana çok alakasız bir konu yüzünden ukala diyebiliyor. O noktada benim de suratım düşer. İnsan konuşmaya korkar olur bu şekilde.
Bence evet biraz fazla değer veriyorsun, çok üstüne düşüyorsun. Kendini geri çekmeyi, onu bu kadar umursamamayı öğrenmen lazım.
dogru soyluyosunuz haklisiniz... peki esimin kendine gelmesi icin ne yapabilirim, yani uzaklasmamasi icin.. sessiz kalmaktan baska?
bugun uyaninca gunaydin diye konustuk saat 7 orada ofisteymis calisiyorum dedi dua et bana insallah siparis alirim dedi. sen nasilsin iyimisin askim falan oyle sordu , o kadar suanda. yani nasil davranabilirim? biz boyle tartisinca veya sogukluk girince ben genelde konusarak cozmeye calisyorum iste askim neyin var niye boyle yapiyosun neden beni aramiyosun gibi gibi ama buda boguyo onu galiba daha cok geriliyo. susup beklemek daha iyi sanirim?
ne bileyim oneri bekliyorum iste.. hani bastan mahvetmemek lazim tabi dediginiz gibi surat asmamak dirdir etmemek , ama suanda bunlar oldu peki simdi nasil duzeltebilirim?
Bence kendinizi geri cekmelisiniz. Tavır yaparak degil elbette. Onsuz da hayatınıza devam ettiginizi göstererek. Yani siz bu konuları acmayın hic tartıştıktan sonra, bırakın o konusarak cözmeye çalışsın.
Sizi az mı aradı bu seyahat boyunca, tutun kendinizi hesap sormayın hiç. Eve geldiginde fırsat tanıyın ona kendine gelebilmesi için. Mesela benim babam da isten geldiginde en azından bi yarım saat kafayı toparlamaya çalışıyor. Üstünü degistirerek lavaboya girerek tepefonuylanoynayarak vs vs.. kafasını iş modundan çıkarıp ev haline spkmaya çalışıyor. Ve annem asla peşinde dolasmıyor babamın mesela. Babam kendine gelince o annemin pesinde peşinde oluyor sürekli annem nerdeyse o da oraya gidiyor.
Annem hep der, kadın kovalamycak asla erkek kovalycak diye. Gercekten de bizde durumlar böyle ve babam annemin pesinde fır dönüyor.
Siz de ona muhtaclığınızı hissettirmeyin. O aramadan aramayın. Gün icinde 1 kere mesaj atın mesela o da nerdesin ne yapıyorsun falan degil de kendine dikkat et'li bi mesaj olabilir. Ya da hic atmayın. Size sorarsa da ya isim vardı fırsat bulamadm aklımdan çıkmış diyin. Ama yarın da aynı sekilde davranın. O ararsa konusun.
Bu uzun bir süre alabilir, çünkü yerlesmis algıları kırmak zor olur. Sabretmelisiniz. Zaten gördünüz tartısarak her sey daha kötü bir hale geldi. Bundan sonra kendinizi geri cekme vakti. Ama dikkat edin suratınız asılmasın hiç. Bu bile onu sasırtacak, aa suratını asardı normalde niye asmadı ki simdi der. Artk ondan uzaklaştığınızı merkeze onu koymadığınızı anlar.
Kendinize bir òzel yasam yaratın. Mesela kitap okuyun birsürü. Ya da kült filmlerden her gün 1ini izleme kararı alın. Avm'lerde dolasın. Cilt bakım olayına girisin bol bol. Kendinize özen gösterin, ve bu arada eskisi kadar esinizin üstüne düşmeyin. Sizi cepte sanmasın. Ve bunları yaparken ona tavırlı bir sekilde degil de yine icten sıcak davranın ama biraz da umursamaz. Ne demek istedigimi anlamissinizdir.
canım çözüm hiçbir şey yapmamak, ilişkini sorgulamayı bırak, her gününü ne yapmalıyım ne yapmamalıyım diye düşünmeyi bırak, sadece sorun çıkarmadan normal bir gün geçir, bak çok basit, artık bunalrı düşünmeyi bırak. ortada sorun yok buna kendini bir insandır, ortada sorun olmak zorunda değil, kocanın her lafına anlam yükleme, sabah gayet normal konuşmuşsunuz bu konuşmada bile ben şöyle konuşmak istiyourm böyle konuşmak istiyorum diyorsun :))) çözümün çok basit bir şey yapma ve düşünme zaten o zaman her şey yoluna girecek.
Öteki konuna da günlerce yazdım ,adamı bir rahat bırak kendinde farkındasın niye surat yapiyosun ,asiksuratlardan ben asla hoşlanmam ayni evde bilemiyorum
Bende daha 3 aylık evliyim ben internetten tv bağlanıp ordan dizi iLerim,esim telf ,bakar,yada ikimizde kitap okuruz,isteyen istediğini yapar sıkma ya germeye gerek yok bacım
Yanlış hatırlamıyosam evini temizlemiyidun boyle konun vardı esin biseymi oluyo o zaman git evinle uğraş bir kiyi kenar topla ,adamın tepesine bindin gene asim surat la basa dönme lutfen
Bence yanlış yapan sizsiniz burada konu açıp neyini soruyorsunuz ki. Adam seyahatten dönmüş, döndüğü akşam size ilgi göstermiş, özlediğini söylemiş, hediyeler getirmiş. Ertesi gününde sadece yarım saat sevdiği bir diziyi izleyeceğini söylemiş ki zaten öncesinde surat asmaya başlamışsınız hiçbir neden yokken yani neden sırat asmalar laf söylemeler yapıyorsunuz o dizisini izlerken siz de başka şeylerle meşgul olun eşiniz haklı ona da kendi sevdiği şeyleri yapmasına izin verin benimde dizilerim oluyor eşim izlemiyor ama bana da karışmıyor.
Zaten sonra beraber film izleriz demiş size yok izlemem dememiş ki tartışmanız yarım saat sürmüş zaten kavga edeceğinize izlerdi dizisi biterdi bence ruh haliniz iyi değil boşanma eşiğindrn dönmüşken böyle davranmanız ilginç. Bence psikolojik yardım almalısınız.
Cok guzel aciklamissiniz tesekkurler.
aslinda ben cok pesinde kosuyorum sirf konusmamiz icin ariyorum yani kendimi geri cekmiyorum, bu kadar rahat olmam hata mi , icimden geldigi gibi davraniyorum ama bu kadin erkek iliskisine aykiri galiba.
anne baba orneginiz guzelmis, bizde genelde pesinde dolasan ilgi isteyen talepkar olan benim.
hele esim boyle uzaktayken hep bi konusmak istiyorum. dediginizi uygulayacagim soz. anneniz hakli, erkek kovalayacak kadin degil doganin dengesi bu sekilde aslinda.
mesela bu sabah konustuk azicik iste nasilsin ne var ne yok vs ofiste calisiyodu sonra otele dondu calismaya devam etti bende yaziyodum dediki askim yogunum baya isleri toparlamaya calisiyorum yarin sabah 6 da ucagim var (baska sehre geciyo) hemen bitreyim sonra yazarim sana . bende tamam dedim neyse yazmadi ama.ben yazdim askim bitirdinmi islerini yazmadin sesin cikmadi diye cevap gelmedi gormedide. uyuyakaldi belki , belkide yazmadi uyudu.
ne bileyim ben olsam yazarim derim iyi geceler yatiyorum falan, o da normalde der ama suanda birazcik geri cekiyo kendini ben cok kovaladigim icin belki. bugunde o derse uyuyakalmisim falan filan, uzatmicam hic bisi demem. ve bundan sonra o gelene kadar da ben arayip mesaj atmam. sadece kalkinca gunaydin askim yazarim oyle gerisi o biraz kovalasin.
daha guzel olur boyle kesinlikle. algiyi kirmak cok zor, hem kendimi degistirmek hemde esim icin o kafasindaki cok konusan, cok soylenen, hep rapor isteyen kadini degistirmek zor. bana ara ara diyo iste rapor istiyomusum hep sorguya cekiyomusum onu uzaktan kumanda gibi yonetiyomusum hos degil sevmiyorum falan der.
kesinlikle surat falan yapmicam tabi bunlari yaparken, bide ben bunlari yapinca hemen bi degisim bekliyorum esimde eger olmazsa bundan da hemen moralim bozulabiliyo. kitap film olayini yapiyorum hep kafam dagiliyo o yokken.
o varken de evle ilgilenirim birlikte biseyler izleriz falan, rahat olmam lazim.
sizce esimde bir sorun var mi, yoksa kim olsa boyle mi olur , tamamen benim davranislarimdan mi kaynakli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?