Yine kavga ettik :(

Anladım cnm, bak çok güzel fikir bulmuşsun kendine... Yemek olayı süper olur. Blog da olabilir. Yeter ki bir meşgale olsun.

Ben anladım sendeki fikri, evliyiz diye herşey beraber yapılacak. Ama öyle bir dünya çok sıkıcı inan. Ben şahsen nefes almak isterim, sıkılırım hep dipdibe... O da gitsin arkadaşlarıyla takılsın, maça gitsin. Ben evde otursam bile tek başıma evde birşeyler yapmak isterim. Sürekli benimle olsa, ne biriyle dedikodu yapabilirim rahatça, ne telefonda arkadaşlarımla kaynanamı çekiştirebilirim, ne temizlik yapabilirim valla... :)

Dogru soyluyosun ustelik biz yurtdisindayiz mac olayi yok evde izliyo ailesi arkadasida pek yok. Hep birlikteyiz yani, evin icinde ben odada takilsam o salonda bisey izlese falan ikimizde kendimize vakit ayiririz dimi, hic yapmiyoruz bunu anca kavga edince biri iceri geciyo. Onun disinda koltukta yanyanayiz
Benim cumartesi sabahlari hosuma gidiyo esim 3 saat kursta. Yalniz kalmak iyi oluyo evi topluyorum yemek yapiyorum vs.
ama onun disinda hep dipdibeyiz yaa

Slm canım .. Konularda gezinirken senin konuna bi bakayım dedim ve şu yazdığın yorumu gördüm .. Seni tebrik ediyorum .. Şu mantılete de olduğun sürece ciddi bir problem yaşamazsın bence, en azından sen kaynaklı olmaz ..

Selammm nasilsin?
Valla olabildigince davranislarimi kontrol ediyorum bunaltmamaya ve uzatmamaya calisiyorum dusuncelerimde biraz degisti evlendik diye bu kadar "benim" modunda sahiplenmemem gerektigini anladim hem itici hemde cok fazla.
Bunu unuttugum zamanlar oluyo hala o zamanlarda da kavga cikiyo tabi onu uzatmamaya calsiiyorum insallah zamanla oturur

Yaniii madem şartlar bunu gerektiriyor, farklı odalarda takılın bir süre sizde

Mesela akşam o dizisini izlesin, sen diğer odada takıl. Sonra herkesin işi bitince birleşin yine koltukta ne illa dipdibe olun, ne de bütün akşam ayrı... Öyle çok güzel oluyor.

Evde tek olmak da güzel oluyor valla, daha rahat ediyor insan.

haklisin, zaten zamanimin cogu mutfakta geciyo her aksam yemek yapiyorum masa hazirla bulasik derken 1-2 saat geciyo.
sonrada iste ben bi kitap okurum o biseyler izlesin falan oyle takilalim nasilsa hergun birlikteyiz...
biraz bu moda girdim ogrendim
her aksam eve gelince 1 - 1.5 saat yalnizim ben o arada dus aliyorum, yemek yapiyorum yada bi kahve iciyorum dinleniyorum. ama esim gelince oyle degil, o direk yemege oturuyo sonrada ben tepesine biniyorum pek yalniz vakti olmuyo
sen tum gun evdesin ama buna ragmen nasil hic esini aramiyorsun ya, surekli ariyor mu seni gun icinde ondan gerek duymuyosun belki.
ben evdeyken daraliodum baya..

Evet cnm, sen nasıl rahatlıyorsan eşinin de buna hakkı var. O da sevdiği şeyleri yapsın evinde. Bu yönden tatmin olunca zaten sana da zaman ayırmaya başlayacak, birşeyler yapalım diyecek. Çünkü nefes alacak kendi birşeyler yaptıkça...

Bırak istediklerini serbestçe yapsın, dizi, maç izlesin. İnternette gezinsin vs.

Valla cnm biz ilk tanışdığımızdan beri böyle birşey var. Eşim sürekli insanlarla içiçe işi gereği. Ve sürekli geziyor, hiçbir zaman nerede olduğunu bilmiyorum mesela. Gün içinde sürekli semt semt gezer. Müsait olduğu fırsatlarda o beni arar. Bazen 5-6 kez bazense hiç. Bende hep şu algı var. Nasılsa müsait olunca arıyor, müsait değilse zaten ben arasam da açamayacak. O yüzden ilk günden beri hiç aramam. O arar hep.

Zaten ben aradığımda, demek ki acil bir durum ki beni arıyor diye düşünür ve açar. Çünkü benim normalde aramayacağımı biliyor. Gerçekten de anca acil bir durumda ararım. Mesaj zaten atmam genelde, atsam da cevap beklemem. Müsaitse cevaplar.

Her zaman için şunu diyorum. Ben 1 kere aradım diyelim. Cevap yok. Zaten uygun olunca geri döner, sürekli aramak anlamsız. Sürekli aramak sadece bunaltır. Bu mantıkta olunca evde de olsam rahatım, sıkılsam da eşimi bunaltmamın anlamı yok. Evde kendime göre meşgalelerim var zaten

haklisin, biliyorum mantelitemi degistirdim birazcik ona gore davraniyorum. ama arada geliyolar yine daraltiyorum, sinirlenince falan tutmaya calisiyorum kendimi o da yogundur, mesguldur, yalniz kalmaya ihtiyaci var gibi.

supersin, senin yerinde olsam heralde gun icinde arar yazardim nerdesin naptin vs, hic olmasa eve gelince sorardim nerelere gittin bugun diye. ben calisiyorum ona ragmen vakit buluyorum yazip aramaya.

neyse bugun uzun zamandan sonra is yerinden arkadaslarla yemege gidiyoruz, esimde yalniz olacak. iyi gelir ikimize de insallah.
bugun mesela sordum sen napcan diye o da ofisten biraz gec cikarim calisirim , eve gidince de yemek yerim oyle dedi.
dedim ne yiceksin yapabilcenmi bisey, o da dediki bosver askim niye soruyosun yaparim tabiki. yani bu kadarini merak etmekte fazla mi

Ya olsun sürekli bunaltmaktansa arada gelsinler o da birşeydir :) Zamanla o da geçer, hatta kendine şaşıracaksın neden bu kadar yapmışım diye...

Amaan napim nereye giderse gitsin, eşimin işi çok sıkıcı zaten anlatmaya kalksa 2 saat falan sürer herhalde, sürekli gezici modda konuştuğumuzda bazen öyle bir yerde oluyor ki eve 3 saat uzakta mesela, yuh diyorum nasıl gittin o kadar

Yok yaa normal gündelik bir konuşma yani, ne yersin falan bunlar rutin konuşmalar sonuçta. O kadar da şey etme :)

insallah o asamaya da gelirim

aynen bencede, cok ilgiliyim napayim. biraz kendime bakayim bence.
evlendigimden beri 12 kilo aldim........ 1 senede onlari vereyim mesela falan. o ilgilensin benimle o arasin

3 saat mesafe iyiymis ya baya bi yol yapiyo gun icinde yoruluyodur bizim hic oyle degil ofis isi . anca oglen yemege kalkiyoruz

Bu yorumu okuyunca merak ettim. Siz aramamaya başlayınca size yakınlaştı mı peki eskiye nazaran?

İnşallah gelirsin cnm, o da olur. Kendi elinde herşey.

Tabi ki bak, bakımlar falan çok oyalıyor insanı. Diyet listeleri falan oku, saç maskeleri, cilt maskeleri, doğal tarifler falan araştır. Veya ürünler. Ona bakayım buna bakayım derken zaman geçiyor. Bakım videolarını yani vloggerları takip edebilirsin Hem zaman geçer hem de kafan dağılır başka yönlere...

Evet, bazen 3 saat uzağa gidiyor, bazen kendi çevremizde. Bütün şehri geziyor gün içinde. Yani her an her yerden çıkabilir evet, ben de hep ofis içi çalıştım. Bu sefer de hareket yok :)

diyete basliyorum bugun , kk'da biraz arastirayim diyet, bakim bolumlerini haftasonu biraz bakim yaparim
aynen ve de kilo vermek istiyorum cok biraktim kendimi.
kolay gelsin esine de yazik tum gun ordan oraya zordur..

diyete basliyorum bugun , kk'da biraz arastirayim diyet, bakim bolumlerini haftasonu biraz bakim yaparim
aynen ve de kilo vermek istiyorum cok biraktim kendimi.
kolay gelsin esine de yazik tum gun ordan oraya zordur..

Aynen, hepsine başla :) insan kendini çok daha iyi hissediyor :)

Aynen cnm, sağolasın, cidden zor işi.

selam dun kavga ettik. 1 haftayi doldurmustuk kavgasiz dun patlak verdi yine.
kurstan geldi konusuyoduk seyahate gidicez birlikte 3-4 gunluk tatil, vize gerekiyo bu haftaici birlikte gidicektik ama hangi gun belli degildi haber vercekti bana islerine gore bende sordum o da sormam lazim dedi bende 1 saat suruyo alti ustu nolcak dedim usteledim biraz, sinirlendi orasi babamin sirketi degil mudurum geliyo eger bir toplanti birsey koyarsa gelemem bekle 2 gun sabret 5 keredir soruyosun dedi sinirlendi baya yine bagirdi falan.
bu oglenki kavga :)
diyete basladim ya, dun aksam yemek biraz diyet yemegiydi. esimde ustune sandvic falan yedi doymadigi icin neyse dedimki bana destek olcakmisin oda ne gibi bi destek istedigin yemegi yap ben uyum saglicam sana bana ozel yemek yapma dedi, bende yani destek iste genel olarak motive etmek vs o da dediki kusura bakma acliktan sinirlenip bana sarcaksan destek falan olamam bana bulasma sinirini benden cikarma ben senin kuklan degilim egonu tatmin edemem surekli , 28 yasindasin heralde 5-6 kiloyu vermen icin sana alkis tutmam gerekmiyo dimi dedi.
ne alakaysa. bende baya sinirlendim agzima geleni soyledim. agir konustum biraz. kendisi flort doneminde ben zayifken, 15 kilo verirken cok desteklemistim onu anlattim neyse sustuk sonunda ama buyuk olay koptu yani.
anlamadigim neden destek olamiyomus ne alakasi var sinir yansitmakla vs. ben sadece motive etmek anlaminda demistim.
yine neyi yanlis yaptim? anca 1 hafta gecirebildik kavgasiz

bir ekleme daha yapmak istiyorum. bugun yine kavga ettik. havuza inmistik gunesleniyoruz yuzucez vs. dunden kalan bir gerginlik var, sacma bir konudan tartistik yine uzadi , ve sonunda bosanmaya kadar geldi konu . bana bir kadinla bir yetiskinle degil 10 yasindaki bir cocukla evli oldugunu, huzur bulamadigini, her haftasonunu kavga dovus gecirdigimizi ve ona satasacak yer aradigimi artik katlanamadigini ve benim degisecegime inanmadigini falan soyledi.
bunlari tabi sakince degil baya bi sinirli soyledi. senle cennete gitsek huzur vermiceksin dedi.
artik sabredemiyorum sana bende dedim bak iste iyiydik kac gundur simdi kavga ettik diye hemen unutuyosun falan o da evet 3 gun iyi 2 gun kotuyuz dedi, degisecegine inanmiyorum bosanalim biz falan dedi. neyse konu kapandi sonra konusmuyoruz suanda bosanma konusunda ciddi oldugunu sanmiyorum yine sinirle soyledi ama cok kavga ettik haftasonu cidden sabri kalmadigi dogrudur.
bende cok yiprandim. neyi yanlis yapiyorum hala..
mesela ilk kavga ciktiginda bugun uzattim falan bosanma lafida benden cikti. esyalarini topla git falan dedim. ilk etapta susmam mi lazimdi buyuk kavga etmemek icin ? cunku yine konu kavga etmeye deger birsey degildi..
simdi evdeyiz o odada bende salonda, bahsettigim gibi kavga modu
konusmuyo benle, ogle yemegi hazirliyodum yermisin dedim tersledi yok istemem diye. evdeykende sormustum konusalim mi bak boyle yapmayalim bosver ortada bisey yok, mutlu olabiliriz birbirimizi seviyoruz vs vs konustum iste , daha yeni kendime geldim lutfen izin ver biraz ya, allah beni sana mi yaratti falan dedi. masal anlatma lutfen falan dedi oyle yani.......

Hiç tahammülü kalmamış.

Bu hale gelmesinde sizin payınız çok evet ama bu adam normalde nasıldı, her şeye tepki gösteren biri miydi?

Yoksa sizin ilişkiniz süresince mi böyle oldu?

Hiç tahammülü kalmamış.

Bu hale gelmesinde sizin payınız çok evet ama bu adam normalde nasıldı, her şeye tepki gösteren biri miydi?

Yoksa sizin ilişkiniz süresince mi böyle oldu?

normalde herseye tepki veren biri degildir, ama 3-4 olaydan sonra boyle cok buyuk tepkiler verir.

evlenmeden oncede boyleydi, ozellikle nisanlilik doneminde ustuste kavga edersek veya ben bunaltirsam 2-3 olayda susar 4.de cok fena patlardi.
ama artik sabrinin kalmadiginin farkindayim. beni sevdigini de biliyorum duzeltiriz mutlu olabiliriz, bak gecen hafta gayet iyiydi yani olabiliyo falan dedigimde umrumda degil sevgim, sana inanmiyorum, 3 gun iyisin 4. gun yine surat yapiyosun bana satasiyosun diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…