Yine kavga ettik :(

Hakaret etmesi tabii ki normal değil, o yüzden tehlike çanları çalıyor dedim.
Sen bunları duydukça yüz göz olacaksınız.
Adam ya senden boşanacak ya da saygısız bir evliliğiniz olacak.
Çünkü inatla sen adamın üzerine gidiyorsun.

Bir de bilmiyorum huyunu değiştirebilir misin ?
Sanmıyorum ben ya
Duzelmiyor kimse düzelmis gibi yapıyor.
Bi sürü iyi rolü yaparsın sonra yine aynısı olur

eşin haklı.
siz artık evlisiniz. gönül ister ki evlilik de flörtöz geçsin ama gerçek öyle değil.
adamdan romantizm beklerken yuvanı dağıtacaksın kaprislerinle.
eğer ben illa romantik koca, romantik evlilik istiyorum dersen eşinden ayrılıp başkasında şansını denemelisin.
birbirinize uygun değilsiniz.

Ben de aynı fikirdeyim.
Yanlış bir evlilik yapılmış.

Olayı okurken yemin ediyorum ay daral geldi bu kızın konularını artık okumayacagim dedim kocasi nasıl sabrediyor harbiden anlamıyorum peygamber sabri dedikleri bu herhalde.
Bir de yapip yapip sonra ama bana bağırdı ama çok kabaydi diyor yaptığının farkında da değil :)
İşin içinden çıkamayınca da başlıyor suçu kendi üzerinden atmak için bahaneye ama ben de burada haklıyım neden bana da sunmuyor al ye demiyor romantizm bla bla..
Ben sevdiğim adamın izin almadan bütün tabağını yiyebilirim bana izin vermesi bile benim için sevgi göstergesidir hatta bazen ikimiz de aynı yemegi yiyorsak bile onunkinden isterim sanki daha lezzetli olur sonucta benim diğer yarim kendimden bir parça gibi niye böyle küçük şeylere takilayim.Onu olduğu gibi kabul etmeye baslamazsan yakında severek ayrilanlar kulübüne yazmaya baslayacaksin ama sadece sen çünkü esin artık bıkıp usanıp ayrıldığınız için sadece huzur bulmuş olacak..Bu yazdıklarım seni kırabilir ama kirsin gerçek bu üzgünüm.

Ya ne kadar hatalı olsan da tabi ki hakaret etmesi yanlış canım. Ama erkekler böyle işte, sinirlenince ağızlarından çıkabiliyor. Bu kadar ufak şeylerden huzuru bozulunca sinirleniyor haliyle... Sinirlenmekte çok da haksız sayılmaz.

Döner umrunda değil tabi ki, ben seni anlıyorum da onlar o kadar ince düşünemezler. İşte düşünebilecekleri en fazla şey böldürmek :) zaten döner konusunda incelik, centilmenlik yapsa nolur yapmasa nolur canım, çok basit birşey bu... Döneri sana vermesiyle romantizm mi olur yani? Çok fazla detaylara takılıyorsun...

Canım bak senin beklediğin şeyler centilmenliğin, kibarlığın çok ötesinde. Senin isteğin kibarlık değil, robotluk. Eşim benden bu kadar detay beklese çıldırırdım herhalde.

Mesela, senden önce uyanınca yatakta sıkılırak bekleyecek, çünkü salona gitmek yasak... Yemeğe oturunca başlamak için seni bekleyecek, çünkü senden 2-3 dakika önce başlasa kıyamet kopacak... Senin yemeyip onun yediği herşeyde ilk sana sorması lazım ısırık alman için, kesinlikle sana sormadan başlayamaz... Sen istemiyorsan 20 dakikalık bir dizi bile izleyemez, çünkü sen istemiyorsun... Eskaza bir kızla en ufak diyaloğu olsa suç, çünkü rahatsız olursun... Aciliyeti olmayan, keyfi mesajlarına, aramalarına bile her ne durumda olursa olsun cevap vermek zorunda o an, yoksa kavga geliyor... Hatta yanında o anda kim var kim yok, işi ne kadar sürecek tüm bu detayları hergün, her saat sana rapor etmek zorunda, o insanların gözünde küçük düşse bile... çünkü bilmek istersin...

Ve daha neler neler... Sen kendin böyle bir hayatı ister miydin mesela?

Arkadaşlar haklı... Yok ben illa bunları yapan bir erkek istiyorum diyorsan boşanmalısın. Hem eşin rahat eder, hem sen.

Tabi ki bunlara katlanabilecek bir insanoğlu var mıdır evrende bilemiyorum...

bosansam bile evlenmemem lazim bu kriterlerimle galiba.
evlilikte pek mumkun gorunmuyor dedigin gibi, ben basaramadim yani istedikce daha fena oluyor hatta dedigin gibi yuvami dagitacagim.
ondan bosanmayi dusunmedim hic, kendimi duzeltmeye cabaliyorum biliyorum kapris yapiyorum cok sey bekliyorum..

Hayır yani daha önce de boşanmanın eşiğinden döndünüz.
Bunu bile bile bu inatla neden adamın üzerine gidiyorsun peace?

hakaret ve kufurden nefret ediyorum kaldiramiyorum, cileden ciktigi icin soylediklerine hakim olamiyo. dun konustuk ve zaten boyle ufak seylerden kavga cikarirsam hakim olamayacagini soyledi elimde degil dedi.

evet haklisin cok fazla detay takiliyorum.... ;(

Esimi seviyorum.. degistirmeye calisiyorum evet dogru haklisin tum soylediklerinde aynen yaptigim seyler bunlar. gurur duymuyorum kendimle hataliyim.. bosansamda istedigimi bulamayacagimi dusunuyorum, esimide seviyorum, belki baska biri olsa capkin olcak yada yalanci yada sorumsuz ne bileyim, ciddi buyuk bir neden yok bosanma icin..
kendimi torpulemeye calisiyorum , arada ipin ucunu kaciriyorum boyle ve kavga ediyoruz.. sizle paylasmak istiyorum..
dun esime dedimki her kadin ince dusunulmesini ister azcik boyle bi guzellik bekler vs vs, yok hic bi kadin tanimamis boyle arkadaslarinin esleride beklemiyomus bu kadar annemde boyle degilmis onun annesi de degilmis, yani buradaki yorumlarada bakiyorum.. bi benmiyim boyle

Hayır yani daha önce de boşanmanın eşiğinden döndünüz.
Bunu bile bile bu inatla neden adamın üzerine gidiyorsun peace?

sartlari zorluyorum..
kendimi duzeltcem diyorum oluyo bi sure sonra yine ipin ucu kaciyo.
degismeyecekki benim isteklerim olmayacak unutuyorum bunu.
ve her seferinde kavga ediyoruz

samimiyetimiz var tabi alabilirim de iste bekledim o dusunsun soylesin vs vs. takiliyorum iste aciklamasi yok valla haklisin boyle romantizm de olmaz keyifli haftasonu gezmeside olmaz.
kendimi torpulemeye calisiyorum 1 hafta iyi gidiyo hersey sonra yine havadan nem kapip beklentilere giriyorum...

tesekkurler yorumun icin, evet haklisin biraz rahat genis olmak lazim , beklentilerim cok cikarkenki gibi benle ilgilensin ince dusunsun kibar olsun, mesaj atsin arasin sorsun istiyorum. kendimi torpulemeye calisiyorum arada ipin ucunu kaciriyorum boyle doner durum mevzudan surat yapiyorum kapris yapiyorum kavga ediyoruz. o kendimi duzelttigim 1 haftaninda anlami kalmiyo gozunde yine kapris yapan dirdir yapan konumuna donuyorum bi anda. gozunde boyle bi imajim var cunku bu 1 -2 ayda degisecek bisey degil , gercekten degismem gerekiyo farkindayim.

1 sene 4 aydir evliyiz

biraz degistirdim kendimi az torpuledim, daha kotuydum o konudan biliyosunuz.
valla samimiyetimiz var alabilirdim tabiki tabagindan alip yedigim zamanlarda oldu , ama iste o kibarligi bekledim o dusunsun sorsun askim yermisin falan filan.
onunda dedigi haftasonu gezmeye cikmisiz kapris surat yapip burnundan getiriyomusum. sonra sakinlesince konustuk hatta dedim kadinlar daha ince dusunce bekliyo bi kibarlik vs yok dedi ben gormedim senden baska bu kadar sey bekleyeni ne ailede ne arkadas cevremde. bi benmiyim boyle ?
ben cocukluk olarak gormuyodum kendimi cok ilgi bekleyen ,flort donemi gibi iliskimiz olsun diye bekleyen biri olarak goruyorum. galiba imkansizi istiyorum . kendimi degistirmeye calisiyorum 1 hafta iyi sonra ipin ucu kaciyo yine boyle ufak seylerden olay cikiyo. esimin gozundeki imajim da degismiyo haliyle 1 hafta yaptigim guzel seylerde oyle..

senin istediklerini her kadın ister, ben de dahil ama hayat öyle değil işte.
beklentileri azaltmak ve gerçeğe dönmek gerekiyor.
eşini seviyorsun ama olduğu gibi kabul etmiyorsun.
ya onu olduğu gibi kabul edip beklentilerini azaltacaksın ya da birbirinizi kırmaya devam edeceksiniz, gittiği yere kadar.

sartlari zorluyorum..
kendimi duzeltcem diyorum oluyo bi sure sonra yine ipin ucu kaciyo.
degismeyecekki benim isteklerim olmayacak unutuyorum bunu.
ve her seferinde kavga ediyoruz
Bence artık tedavi olmalısın.
İyi değil bu gidişat.
Sen de %100 haklı bile olsan eşin seni umursamayacak, saygısız davranacak, en küçücük yanlışında hakaret edecek, sen daha çok üzüleceksin.
Bak artık o ipleri eline almış, kukla gibi seni oynatıyor. Asla onu bırakmayacağını düşünüyor.
Tüm egosunu senin üzerinde oynuyor.
Geç kalmadan tedavini ol, çok daha üzüleceksin bu işin sonunda.

Bence yine de iyi dayanıyor. Neler okuyoruz, sinirlerine hakim olamayıp şiddete bile başvurabilirdi, hakaretle kalmayabilirdi. Bunu başlatan sensin, inan çok sıkıyorsun. Kim olsa dayanamaz artık...

Canım hem bu kadar şey bekliyorsun, eşin inanılmaz sinirleniyor ama bir de üstüne her kadın ince düşünülmek ister diyorsun adama... Geri vites yapacağına hala da üsteliyorsun, haklı görüyorsun kendini içten içe...

Vardır belki tabi ki dünyada tek sen değilsindir ama doğru olduğu anlamına gelmiyor bu. Tekrar söylüyorum senin beklentin incelik değil, kölelik, robotluk. İnsan kendi evinde bile rahat edemezse nerede rahatlayacak? Eşin, senin hareketlerinden dolayı sürekli diken üstünde, kendi evinde bile rahat değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…