- 13 Nisan 2007
- 33.841
- 103.254
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi peaceful16
-
Hakaret etmesi tabii ki normal değil, o yüzden tehlike çanları çalıyor dedim.o da oyle dedi dun konustugumuzda iste senin icin boldurdum zaten uzanip alsana cocukmusun sana vereyim, boyle sacma biseyden bile surat yapip kavga cikariyosun dedi.
ama kendisi de cok agir konustu hakaret etti bana aptalmisin sen salakmisin diye. bu kadar bezdirdim heralde, yaptigimi cok aptalca bir davranis olarak goruyor. ben ince bi hareket kibarlik beklemistim doner umrumda degildi ...
evet o kismi dogru haklisin. nasilsa memnuniyetsizim diye fazla kasmayacak sonunda.
yani erkeklerden kibarlik , ince dusunce , centilmenlik beklemek hata mi ?
eşin haklı.Biraz once konustuk konuyu, evlendiginden beri kadinla degil cocukla evli oldugunu dusunuyomus. Olgun agirbasli anlayisli davranmiyormusum cocuk gibi ilgi bekliyomusum hep yemek yerken bile bolup bana vermezse surat yapiyomusum.
Bi jnce dusunce bekledim ya. Yine mi haksizim . Nerem cocukmus :/
Ben de aynı fikirdeyim.eşin haklı.
siz artık evlisiniz. gönül ister ki evlilik de flörtöz geçsin ama gerçek öyle değil.
adamdan romantizm beklerken yuvanı dağıtacaksın kaprislerinle.
eğer ben illa romantik koca, romantik evlilik istiyorum dersen eşinden ayrılıp başkasında şansını denemelisin.
birbirinize uygun değilsiniz.
o da oyle dedi dun konustugumuzda iste senin icin boldurdum zaten uzanip alsana cocukmusun sana vereyim, boyle sacma biseyden bile surat yapip kavga cikariyosun dedi.
ama kendisi de cok agir konustu hakaret etti bana aptalmisin sen salakmisin diye. bu kadar bezdirdim heralde, yaptigimi cok aptalca bir davranis olarak goruyor. ben ince bi hareket kibarlik beklemistim doner umrumda degildi ...
evet o kismi dogru haklisin. nasilsa memnuniyetsizim diye fazla kasmayacak sonunda.
yani erkeklerden kibarlik , ince dusunce , centilmenlik beklemek hata mi ?
davranislarimin kotu oldugunun farkindayim yani surat asmamin trip atmamin, olaylari uzatmamin falan.
ama beklentilerim neden yanlis anlayamiyorum gercekten anlatin bana, erkekler evlendikten sonra flort donemindeki gibi ince, kibar, azcik dusunceli olamiyorlarmi. yani en azindan evde yemek hazirliyorum tabaklari getiryorum masaya icecekleri getirene kadar esim baslamis oluyo buna bozuluyorum mesela, ben mi abartiyorum ?
cok ufak minnacik seyler evet kavga edecek konu degil cidden ama bunlar evliligi guzel tutmuyor mu ?
relax degilim dogru. hakaret etmesinden nefret ediyorum tabiki katlanamiyorum buyuk kavga cikiyo.esimde diyoki o noktaya sen getiriyosun beni cileden cikariyosun kendimi kontrol edemiyorum..
eşin haklı.
siz artık evlisiniz. gönül ister ki evlilik de flörtöz geçsin ama gerçek öyle değil.
adamdan romantizm beklerken yuvanı dağıtacaksın kaprislerinle.
eğer ben illa romantik koca, romantik evlilik istiyorum dersen eşinden ayrılıp başkasında şansını denemelisin.
birbirinize uygun değilsiniz.
Hayır yani daha önce de boşanmanın eşiğinden döndünüz.bosansam bile evlenmemem lazim bu kriterlerimle galiba.
evlilikte pek mumkun gorunmuyor dedigin gibi, ben basaramadim yani istedikce daha fena oluyor hatta dedigin gibi yuvami dagitacagim.
ondan bosanmayi dusunmedim hic, kendimi duzeltmeye cabaliyorum biliyorum kapris yapiyorum cok sey bekliyorum..
Ya ne kadar hatalı olsan da tabi ki hakaret etmesi yanlış canım. Ama erkekler böyle işte, sinirlenince ağızlarından çıkabiliyor. Bu kadar ufak şeylerden huzuru bozulunca sinirleniyor haliyle... Sinirlenmekte çok da haksız sayılmaz.
Döner umrunda değil tabi ki, ben seni anlıyorum da onlar o kadar ince düşünemezler. İşte düşünebilecekleri en fazla şey böldürmek :) zaten döner konusunda incelik, centilmenlik yapsa nolur yapmasa nolur canım, çok basit birşey bu... Döneri sana vermesiyle romantizm mi olur yani? Çok fazla detaylara takılıyorsun...
Canım bak senin beklediğin şeyler centilmenliğin, kibarlığın çok ötesinde. Senin isteğin kibarlık değil, robotluk. Eşim benden bu kadar detay beklese çıldırırdım herhalde.
Mesela, senden önce uyanınca yatakta sıkılırak bekleyecek, çünkü salona gitmek yasak... Yemeğe oturunca başlamak için seni bekleyecek, çünkü senden 2-3 dakika önce başlasa kıyamet kopacak... Senin yemeyip onun yediği herşeyde ilk sana sorması lazım ısırık alman için, kesinlikle sana sormadan başlayamaz... Sen istemiyorsan 20 dakikalık bir dizi bile izleyemez, çünkü sen istemiyorsun... Eskaza bir kızla en ufak diyaloğu olsa suç, çünkü rahatsız olursun... Aciliyeti olmayan, keyfi mesajlarına, aramalarına bile her ne durumda olursa olsun cevap vermek zorunda o an, yoksa kavga geliyor... Hatta yanında o anda kim var kim yok, işi ne kadar sürecek tüm bu detayları hergün, her saat sana rapor etmek zorunda, o insanların gözünde küçük düşse bile... çünkü bilmek istersin...
Ve daha neler neler... Sen kendin böyle bir hayatı ister miydin mesela?
Arkadaşlar haklı... Yok ben illa bunları yapan bir erkek istiyorum diyorsan boşanmalısın. Hem eşin rahat eder, hem sen.
Tabi ki bunlara katlanabilecek bir insanoğlu var mıdır evrende bilemiyorum...
Hayır yani daha önce de boşanmanın eşiğinden döndünüz.
Bunu bile bile bu inatla neden adamın üzerine gidiyorsun peace?
Bir de bilmiyorum huyunu değiştirebilir misin ?
Sanmıyorum ben ya
Duzelmiyor kimse düzelmis gibi yapıyor.
Bi sürü iyi rolü yaparsın sonra yine aynısı olur
Olayı okurken yemin ediyorum ay daral geldi bu kızın konularını artık okumayacagim dedim kocasi nasıl sabrediyor harbiden anlamıyorum peygamber sabri dedikleri bu herhalde.
Bir de yapip yapip sonra ama bana bağırdı ama çok kabaydi diyor yaptığının farkında da değil :)
İşin içinden çıkamayınca da başlıyor suçu kendi üzerinden atmak için bahaneye ama ben de burada haklıyım neden bana da sunmuyor al ye demiyor romantizm bla bla..
Ben sevdiğim adamın izin almadan bütün tabağını yiyebilirim bana izin vermesi bile benim için sevgi göstergesidir hatta bazen ikimiz de aynı yemegi yiyorsak bile onunkinden isterim sanki daha lezzetli olur sonucta benim diğer yarim kendimden bir parça gibi niye böyle küçük şeylere takilayim.Onu olduğu gibi kabul etmeye baslamazsan yakında severek ayrilanlar kulübüne yazmaya baslayacaksin ama sadece sen çünkü esin artık bıkıp usanıp ayrıldığınız için sadece huzur bulmuş olacak..Bu yazdıklarım seni kırabilir ama kirsin gerçek bu üzgünüm.
Değişmez ki osuanda olan bu aynen..
bakis acimi, dusuncelerimi degistirmek gerekiyo. sadece davranislarimi degil...
kaç yıllık evlisin canım malesef geçek şu ki evlilik ayrı çıkmak çoook ayrı...aynı ilgi olmaz çünkü çıkarken ki özlem yok ayrılıp kavuşmanın verdiği tat haz yok ..evlilik bi yerde monotonluk malesef biraz çocukça davranıyorsun bencede
Diğer konudan aklıbaşında çıktın diye bu konuda pek yorum yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.
Evet haklı.
Çocuklar gibi küsüyorsunuz sürekli ve her talebinizi triple ve küslükle söylüyorsunuz. Bu çok yorucu ve sinir bozucu bir şey. Ben böyle biriyle bir ömür yaşamak istemezdim.
Ayrıca evlenmişsiniz artık ver bir diş diyebilecek samimiyetiniz var neyin kaprisini yapıyorsunuz ki?
Yada dürümden bir diş al demenin nesi romantik olabilir yani?
Adam demiş istememişsiniz ben alırım istersem demişsiniz. Sonra kırk kat yabancı gibi teklif bekliyorsunuz.
Ben eşimin yediği yada içtiğinden bana ikram etmesini beklemem yabancı mıyım ben? Direk bir yudum ver yada bir diş ver derim.
Aynı şeyi ben yaşasam eşinizden daha büyük bir tepki verirdim. Çünkü sürekli sorun yapacak trip atacak bir şey arıyor gibi davranıyorsunuz. Sokağa çıkıyorsunuz eğlenmek için dürümün bir lokması için surat asıyorsunuz. O günü zehir etmeye değmeyecek bir şey bu.
Sürekli ilgi bekleyen mızmız çocuklar gibisiniz kusura bakmayın. Hadi o çocuklar beş sene sonra büyüyecek diye annesi babası sabrediyor da büyümeyecek ve hep surat asıp kapris yapacak bir çocukla evli olmayı kim ister?
Çok yorucusunuz cidden.
Adam haklı yani.
Bunları niye diyorum biliyor musunuz? Nerem çocuk diyorsunuz ya bir yüzleşin kendinizle. Sürekli kapris yapan ve bunun için yer arayan birisiniz. Bu kadar mızmızlıkla ilgi beklemeniz itici yapar sizi. Kendi iyiliğiniz için biraz bu kötü huylarınızı törpüleyin bence zira eşiniz de evliya değil eninde sonunda yeter diyecek. Kendi iyiliğiniz için diyorum bunu uzaktan yazdıklarınıza ben tahammül edemiyorum yanınızdaki adam nereye kadar çeker?
senin istediklerini her kadın ister, ben de dahil ama hayat öyle değil işte.bosansam bile evlenmemem lazim bu kriterlerimle galiba.
evlilikte pek mumkun gorunmuyor dedigin gibi, ben basaramadim yani istedikce daha fena oluyor hatta dedigin gibi yuvami dagitacagim.
ondan bosanmayi dusunmedim hic, kendimi duzeltmeye cabaliyorum biliyorum kapris yapiyorum cok sey bekliyorum..
Bence artık tedavi olmalısın.sartlari zorluyorum..
kendimi duzeltcem diyorum oluyo bi sure sonra yine ipin ucu kaciyo.
degismeyecekki benim isteklerim olmayacak unutuyorum bunu.
ve her seferinde kavga ediyoruz
hakaret ve kufurden nefret ediyorum kaldiramiyorum, cileden ciktigi icin soylediklerine hakim olamiyo. dun konustuk ve zaten boyle ufak seylerden kavga cikarirsam hakim olamayacagini soyledi elimde degil dedi.
evet haklisin cok fazla detay takiliyorum.... ;(
Esimi seviyorum.. degistirmeye calisiyorum evet dogru haklisin tum soylediklerinde aynen yaptigim seyler bunlar. gurur duymuyorum kendimle hataliyim.. bosansamda istedigimi bulamayacagimi dusunuyorum, esimide seviyorum, belki baska biri olsa capkin olcak yada yalanci yada sorumsuz ne bileyim, ciddi buyuk bir neden yok bosanma icin..
kendimi torpulemeye calisiyorum , arada ipin ucunu kaciriyorum boyle ve kavga ediyoruz.. sizle paylasmak istiyorum..
dun esime dedimki her kadin ince dusunulmesini ister azcik boyle bi guzellik bekler vs vs, yok hic bi kadin tanimamis boyle arkadaslarinin esleride beklemiyomus bu kadar annemde boyle degilmis onun annesi de degilmis, yani buradaki yorumlarada bakiyorum.. bi benmiyim boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?