Yine kavga ettik :(

peki gerçekten ne zaman susmayı başarabileceksin?
susmayınca bu adam senden uzaklaşmayacak peace, ama böyle üstüne düşmeye devam edersen bu adam senden uzaklaşacak, haberin olsun.

biliyorummm, dun sinir oldum hasta hasta beni takmayinca, tum sinirimi mesajlardan cikardim , ama bana dondu yine tabiki. en cok uzulen ben oluyorumki zaten.
sonra sustum o aradi yazdi. kendimi cekmem lazim baya bi biliyorum. normal zamanlarda yapabiliyorum artik, sinirlenince tutamiyorum kendimi, bunuda ogrenmem gerekiyor. 1 kere acmayani 1 daha aramaman lazim normalde, ben ofkeyle yapiyorum bunu ama yanlis. bu aksam geliyor bakalim..

hic degismedim degil aslinda bazi seyleri degistirdim. sinirlendigimde yapamiyorum ama..
gurbette yalniz kalmak o kadar zor gelmez ona, esim zaten 5 sene yurtdisinda yalniz yasamis biri .

Sinirlenince daha da fazla tutman lazım kendini. birinin üstüne gittikçe aaa evet ben hatalıyım, sen haklısın özür dilerim demez, düşünmez çünkü bu konu üstünde sana olan sinirinden. üstünden zaman geçince, olay soğuyunca anlar ancak haklı ya da haksız olduğunu.
dün eğer o sana işle ilgili laf ettiğinde, "burda ne haldeyim ben, iki dakika dışarı çıktım onda da gelsin laf söylüyosun, canım burnumda seninle uğraşamam" deyip telefonu kapatabilseydin, üstüne o bir iki aradığında da açmasaydın, o zaman hem hastalığını ciddiye alacaktı hem de sen sonuna kadar haklı olacaktın, beklediğin ilgiyi de görecektin. boşuna yine kendini üzmüş, eşini sinirlendirmiş oldun.

bu arada annem cok asiri kontrolcu biri degildir. daha rahat yani. bilemedim kime cektim.
ama daha once erkek arkadaslarimda da ayniydim ben. biraz daha azdi sadece, o da sahiplenme duygusundan diye dusunuyorum, evli degildim sonucta.

sinirlendigimde politik ve sakin olamiyorum, baya panikliyorum saglikli dusunemiyorum. kendimi aciklayasim geliyo hep.
bence bu benim hep haksiz durumda olmamdan kaynakli, her kavgada kendimi aciklamaya calisiyorum hep, haksiz da olsam oyle , hakli olsamda bu sefer hakliligimi anlatiyorum ters tepiyo.
susup beklersem kendi anlayacak dedigin gibi, bunu da ogrenecegim insallah..

bu huyunu da törpüleyebilirsen eğer haklı olduğun sen çaba göstermeden anlaşılabilecek. umarım başarırsın.

bu arada annem cok asiri kontrolcu biri degildir. daha rahat yani. bilemedim kime cektim.
ama daha once erkek arkadaslarimda da ayniydim ben. biraz daha azdi sadece, o da sahiplenme duygusundan diye dusunuyorum, evli degildim sonucta.
Çinceye başla adamı gözün görmez. Bir tane hoca gelsin eve üniversite öğrencsi daha uygun olur hem de misafir ağırlamış olursun. Ne bileyim şartları bilmiyorum.
Sana üzüldüğümüzden ne yapacağımızı şaşırdık peace.

Sagolun ya biliyorum soyledigin asiri mantikli harika bi fikir, kahve cay muhabbetiyle bir arada
Evimide toplamam lazim cok fazla esya var evde incik cincik kullanmadigim esyalar, baska bir konum var evle ilgili burada acmistim, biliyomusun?

bu huyunu da törpüleyebilirsen eğer haklı olduğun sen çaba göstermeden anlaşılabilecek. umarım başarırsın.

Umarim, bir dahaki tartismamizda deneyecegim, peki kavga cikmaya yakinken nasil kendinizi tutuyosunuz? Yani bi konusmanin sonu belliki kavgaya gidecek hararetleniyo, ama sureklide kavga ettigimiz icin bos bos seylerden yine kavga etmemek icin ne yapabilirim? Boylece degmeyen konulardan kavga etmemis olalim, yanitamam askim sen haklisin yapip kalkayimmi?

Evet yaptim bugun ne yazdim ne aradim, kendi yazdi nasilsin nasi oldun falan hatta seni cok seviyorum ben diye mesaj bile atti bi kac saatede evde olacak. Haftasonu geldi, insallah guzel geciririz.

demiştim...valla o kadar tavsiye verdim yaptın işe de yaramış ama geridonus bile yapmadın..tavsiye alır alır ondan sonra işi bitince biranda ortadan kaybolanlardansın sen de...bi tesekkur bile etmiyorsun

Hayır tabiki de haksız sen haklısın deyip kalkma yanından, bişey dememeyi öğrenmelisin artık. Haklı ya da haksız olmak neden bu kadar önemli ki senin için, ya da bunu belirtmek? Tartışamaya girme, kalk git yanından ya da sus, hiçbişey demeden sus, kapat konuyu.

demiştim...valla o kadar tavsiye verdim yaptın işe de yaramış ama geridonus bile yapmadın..tavsiye alır alır ondan sonra işi bitince biranda ortadan kaybolanlardansın sen de...bi tesekkur bile etmiyorsun

Yok yazacaktim zaten demistim ya aksam yazicam diye, aksam oldu yazdim. Aksami beklemeden bisey demiyorum belli olmuyo bizde ne olacagi . ise yaradi, cabuk donus aldim hatta, tesekkur ederimm,

Tamam, aksama gelcek bakalim guzel bir haftasonu bekler insallah bizi..

Sagolun ya biliyorum soyledigin asiri mantikli harika bi fikir, kahve cay muhabbetiyle bir arada
Evimide toplamam lazim cok fazla esya var evde incik cincik kullanmadigim esyalar, baska bir konum var evle ilgili burada acmistim, biliyomusun?
Yok denk gelmedim konuna hiç. Bakayım ama bi

Evet yaptim bugun ne yazdim ne aradim, kendi yazdi nasilsin nasi oldun falan hatta seni cok seviyorum ben diye mesaj bile atti bi kac saatede evde olacak. Haftasonu geldi, insallah guzel geciririz.
Aferimm kızz sonunda
Ben mutlu oldum okuyunca
Bu tavırda devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…