Yine kavga ettik :(

Ben senin de esini sevdigini dusunmuyorum en azindan eskisi kadar sevmiyosundur.isi inada bindirmissin o kactikca kovaliyosun .sana cevap vermedikce karsilik vermedikce daha hirslaniyosun sendeki sadece hirs ve inat.
Bi becerebilsen baska seylerle mesgul olmayi ozmn gorceksin nasil hatalar yapiyosun kendini uzuyosun bos yere.

Alınma da bi karakter hayat duruşu esamesi goremedim ben. Bosver eşini falan yalnız kal ve kendin icin değiş. Bak tansiyon hastasıymissin da ustelik. Bu tür sacma konularda kimin hakli oldugunun ne onemi var. B.k pusur saçmalıklar.

Ay allah aşkına ya boşan ya tedavi ol. Adamın üstüne üstüne sen gidiyorsun bence ya adamı alt üst etmişsin.Kavga edip tartışmaktan daha çok zevk aldığın kesin adama da yazık.Böyle sorunlu olanlar evlenmesin....

Sana yasam koclugu yapmaya bile razıydım yardımcı olmak adına. Özelden sana birsürü akıl verdim, sadece 1 gün uyguladın adam seni seviyorum diye mesaj attı sana..Çünkü açtı huzurlu eşe...Sonra dedim ki aman bana bildir hareketinden önce bana yaz kendini tutamazsan aramaya kalkarsan lütfen önce bana yaz dedim...Bu işi parayla yapıyor burda millet...Ne olur tut kendini sen arama goruceksin o merak edecek dedim...Tamam dedin söz verdin...

Sonra birdaha bana yazmadın ve aldın işte mükafatını adam sonunda boşanmayı düşünür oldu...

Şu anda belki blöf yapıyor tam ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ilerde ciddi hale gelir...

Ben artık 2 ihtimali düşünüyorum ya sen bu adamla ayrılmaktan korkmuyorsun bilinçaltında Çin den kurtulmak için boşanmayı zorluyorsun

ya da bu konu fake oynuyorsun bizimle

Kusura bakma kimse bu kadar sayfadan sonra aynı hataları ısrarla tekrarlamadı burda...Ayrıca baska topiklerde de aynı konun var...Artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam

Adam müdür olucakmış sen hala köfte vs triptesin...Bu adam kendine bakan işinde başarılı ayrıca sabırlı da biri gördüğüm kadarıyla...Çocuk ta yok..Çabuk ta evlenir senden sonra demedi deme...Sanki boşanmayı zorluyorsun gibi geldi bana bilemiyorum belki de sen gercekten bu adamı istemiyorsun bence otur düşün...

Niye kararli olmasini umuyosun , senin hayatina guzellik mi gelecek biz bosansak?Bu yorumun degisik geldi biraz..n

heh işte tam olarak aklımdan geçen bunlar, biraz daha yumuşatmaya çalışmıştım yazarken.
bin kişi aylardır adamı defalarca arama diyor, tamam deyip yine bildiğini yapıyor, gerekçesi de ama kendimi tutamıyorum..
adam artık boşasa burda bir kişi bile haksız diyemez hale geldi. 2 saat ya 120 dakika adamın başında aynı konuda konuşulur mu?
alt tarafı köfte için defalarca aranır mı?

peace, bu sefer haklı olduğun en ufak bir nokta yok, kusura bakma..

ya konu sanki yardım alıp duzeltmek için değil de sadece aynı seyleri yapıp olanları yazmak için açılmış...Aynı şeyleri tekrar ederek nasıl bi düzelme bekleniosa artık...Beni de eşim defalarca bişey için arasa hem işi gücü yok diye düşünürüm hem de gözümden düşer...

Haklisin ne desen, savunamiyorum..
Bosanalim dedigi anda sasirdim nasi ya bu mu istedigin diye konusmaya basladim gecistirdi ve bi sure sonra baya emin sekilde evet istemiyorum seni bosanicaz hayatima huzur gelicek beynimdeki ur gibisin kurtulcam , ne kadar sevsemde umrumda degil artik dedi.
Bir gun oncesinde evet bir omur gecirirz allahin izniyle hicte bisey olmaz demisti,bende kavga gurultulu olabilir dedim oda o senin elinde degistir degissin demisti, bugun sacma sapan seylerden gerildik ve genel olarak konusmak istedim ama gerilim yukseldi..
Napayim.. Ciktim disari dolastim eve alisveris yaptim kahve ictim sakinlestim biraz.. Napayim simdi eve geldim odada oturuyorum oda koltukta uyuyor. Hic konusmayayim susayim... Bende gaza gelip turkiyeye donucem ucak bileti alip demistim sinirle.Yuzsuz gibi hala konusmaya calisma benimle gururun olsun biraz istemiyorum diyorum hala konusuyosun falan diyince

ne desem yine bildiğini yapacaksın ki ne diyeyim artık?
sus, konuşma, gitme yanına, ilgilenme desem yapacak mısın hayır.
eşin uyandığı gibi yine yanına gidip devam edeceksin bu konuyu konuşalım çözelim demeye.
adam boşanalım dediyse üstüne 2 saat ne konuşabiliyorsun ki?
valla adam haklı peace, nasıl toparlarsın bilmiyorum. verilen tavsiyeleri de uygulamıyorsun ki..

Degistim diyorsun inatla ama aynı şımarıklıklar devam ediyorsun.
Ve evet ben de Chelzy e katiliyorum. Umarım bosanirsiniz da adamcağız kendini surekli huzursuz bir evden kurtarır. İnsanin evinde kavgadan beslenen surekli trip atan kavga çıkaran biriyle yaşaması kabus olsa gerek.
Adama da yazık günah.
Degistim falan diuorsun da yok burada herkes boşuna kendini parçalıyor.
Umarim kocan cidden huzursuz ve mutsuz bir evlilikten kurtulur.
Ha kavgacı bir erkekle evli çile cekem kadın ha erkek. Ben eşit bakıyorum. Bir erkek karısının ömrünü yiyorsa kadın bosansin bunu kadın yapıyorsa da erkek bosansin. Kimse kimseyi mutsuz etmemeli hakki yok böyle sevgi de olmaz olsun.

defalarca bişey için arasa değil, defalarca kavga için arasa..
peace bunu yapıyor çünkü. sen bana köfte yap dedin şimdi neden yemeyeceği dedi diye adamı işyerindeyken defalarca arıyor.
ben de kaprisli bir insanım ama durmam gereken yeri de bilirim. peace'te sıkıntı bu. iyi kötü konuşacağız diyor, anlamıyor ki kötü konuşmak çözüm değil, felaket..

Merhaba,
Sagol biliyorum..
Yanimda olmasaydi veya az soluklanip sakinlesip iceri gelebilseydim yazardimki zaten bu noktayada gelmemis olurduk sanirim..
Blof mu degilmi bilmiyorum ama sonunda bosanmak istiyorum biktim istemiyorum seninle evli kalmak. Bi tarafini yirtsanda bosanicaz bu sefer falan dedi. Ustune ben susup kalkmadigim icinde yuzsuzmusun hala konusuyosun benimle yapicagin tek sey susmak dedi.
Ne fake i ya askolsun ? Gayet benim, evliligim, hayatim bu malesef. Keske fake olsa.evet oyle biri, isinde basarili, sabirli ama sinirlendimi gozu gormeyen bi tip.
Cok kotuleyemem benim haksiz oldugum yer cok.
Soyleki konu bosanmaya varmadan once ben onunda degismesi gerektigini falan soyleyip konusurken surekli konuyu degistirdi olmadi falan sonunda ya boyle kabul et yada cek git baska ihtimal yok dedi 3 kere yineledi, bende degismesi gereken iste sinirin vs agir konusman, bende degisicem vs birLikte yapmaliyz derken sonunda yok o zaman bosanalim dedi.
Yani seviyorum tabiki, cok kavga ettigimiz icin bende cok yiprandim, ondan daha cok cunku ben kafama daha cok takiyorum .. Ne kadar kendim yapsamda sonunda en cok ben uzuluyorum, bilerek yapmiyorum ayrilmak istedigimden degil. Bazi seyler duzelsin istedigimden

Bosanalim dedikten sonra 15 dk konustum ciddimi, neden boyle dusunuyosun duzeltebiliriz diye sonra alevlendi tamam ben giderim bileti alirim falan dedim.. Ilk bastan 1.5 saat surdu tartisma.
Gitmicem yanina , valla gitmicem... Ne yapayim soyle..

Seviyorum ama eskisi kadar safca degil , bende yiprandim, toparlanirsak belki degisir hislerim.
Hirslaniyorum dogru. Bos yere uzuyorum cok dogru, bir sebep yok kavga tartismaya degecek , esimde oyle hemen saldirganlasiyo azcik konussam arasam bazen yok yere cikisiyo, ben oyle zaten bos aptalca seyleri konusuyorum...

Nerede durmam gerektigini, sinirlari bilmiyorum ben asiyorum karsimdakide asabiliyo. Yuzgoz oluyoruz.
Tansiyon hastasi degilim , dun basim agridi kotu hissettimde olctum.

Valla peace daha dün konuştuk bugün yine aynısın. Ben bile artık sana tahammül edemezken eşinin tahammül etmesini beklemek artık çok saçma olacak. Bence gerçekten boşanmalısınız. Senin düzeleceğin yok çünkü bitti buna olan inancım. 1 gün düzelsen 2.gün yine aynısın. Boşanın da bari daha fazla yıpratmayın. Çocuk oyuncağı oldu boşanma lafı sizde zaten.

Bosanalim dedikten sonra 15 dk konustum ciddimi, neden boyle dusunuyosun duzeltebiliriz diye sonra alevlendi tamam ben giderim bileti alirim falan dedim.. Ilk bastan 1.5 saat surdu tartisma.
Gitmicem yanina , valla gitmicem... Ne yapayim soyle..

eşinin senin üstüne gitme huyundan şikayetçi, olduğunu bile bile neden üstüne gidiyorsun peki?
valla ben şöyle yap böyle yap diyemem artık peace. yapmıyorsun çünkü ve gitgide daha kötü oluyorsunuz bu yüzden.
hala eşine dikte ediyorsun ya sen de değiş diye, mantıklı bir hareket mi bu? hala ondan söz almanın derdindesin. tükendiniz iyice artık, belki de bir süre ayrı kalsanız iyi olur bilemiyorum ki.

Degistim demiyorum artik, bazi seyleri degistirdim dedim sadece hala torpulemem gereken yerler var.
Huzursuz ve mutsuz evlilikse bunu ben kendim yaratip icine esimi sonradan koymadimki, hatanin azi cogu var, mutsuz olan ikimizinde evliligi aslinda. Ikimizinde davranislarinin sonucu..

belkide ....

Niye kararli olmasini umuyosun , senin hayatina guzellik mi gelecek biz bosansak?Bu yorumun degisik geldi biraz..n

Niye degisik geldi ? Adam 2 seneye sinir stresten kanser olucak seninle evli kalirsa.Ne huzuru var evinin ne rahati ne mutlulugu.Cetele tutuyorsun dun sabah iyiydik bugun boyleyiz diye.Boyle evlilik mi olur ?Kofte yemicem dedi diye isyerindeyken taciz telefonlariyla adama kabir azabi cektiriyorsun.Acirim ben boyle adama.Bosanirsa kafasi rahatlar tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…