- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.381
Adamda sevgımı bıraktın neyın sevgisi.Lıselı asık gıbı kavga et barıs kavga et barıs istiyorsun.Takılı plak gıbı sorunları cozelım dıyorsun ama arıza olan sorun olan sensın.Bunu 138 sayfadır soyluyoruz.Idrak edemıyorsun.Hakkınızda en hayırlısı olan boşanmanız.
Kofteden olay cıkarıyosun.Cıdden ruhsal acıdan normal degılsın.
Adamın beynını kemırmek dısında bır ısın yok.
Umarım bosanma konusunda kararlıdır esın.
Sana yasam koclugu yapmaya bile razıydım yardımcı olmak adına. Özelden sana birsürü akıl verdim, sadece 1 gün uyguladın adam seni seviyorum diye mesaj attı sana..Çünkü açtı huzurlu eşe...Sonra dedim ki aman bana bildir hareketinden önce bana yaz kendini tutamazsan aramaya kalkarsan lütfen önce bana yaz dedim...Bu işi parayla yapıyor burda millet...Ne olur tut kendini sen arama goruceksin o merak edecek dedim...Tamam dedin söz verdin...
Sonra birdaha bana yazmadın ve aldın işte mükafatını adam sonunda boşanmayı düşünür oldu...
Şu anda belki blöf yapıyor tam ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ilerde ciddi hale gelir...
Ben artık 2 ihtimali düşünüyorum ya sen bu adamla ayrılmaktan korkmuyorsun bilinçaltında Çin den kurtulmak için boşanmayı zorluyorsun
ya da bu konu fake oynuyorsun bizimle
Kusura bakma kimse bu kadar sayfadan sonra aynı hataları ısrarla tekrarlamadı burda...Ayrıca baska topiklerde de aynı konun var...Artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam
Adam müdür olucakmış sen hala köfte vs triptesin...Bu adam kendine bakan işinde başarılı ayrıca sabırlı da biri gördüğüm kadarıyla...Çocuk ta yok..Çabuk ta evlenir senden sonra demedi deme...Sanki boşanmayı zorluyorsun gibi geldi bana bilemiyorum belki de sen gercekten bu adamı istemiyorsun bence otur düşün...
heh işte tam olarak aklımdan geçen bunlar, biraz daha yumuşatmaya çalışmıştım yazarken.
bin kişi aylardır adamı defalarca arama diyor, tamam deyip yine bildiğini yapıyor, gerekçesi de ama kendimi tutamıyorum..
adam artık boşasa burda bir kişi bile haksız diyemez hale geldi. 2 saat ya 120 dakika adamın başında aynı konuda konuşulur mu?
alt tarafı köfte için defalarca aranır mı?
peace, bu sefer haklı olduğun en ufak bir nokta yok, kusura bakma..
peace kafamı duvarlara vurmak istedim son yazdıklarını okurken, ya sen napıyosun Allah aşkına? bu mu düzelecem demen, bu mu artık kendimi tutacam demen ??
dün sana yazmadık mı burda bir kere aradın açmıyorsa bırak diye. Alt tarafı köfte için defalarca aramak neden?
sinirli olduğunda sus demedik mi burda, aynı konuda 2 saat boyunca konuşmak neden?
ya peace, adam sana boşanalım olmuyor demiş hala peşinde konuşup dırdır yapıp olayı körüklemişsin sen. gerçekten şuan eşin boşansa adam haklı diyeceğim, çünkü böyle biriyle ömür geçmez diye düşünmekte haklı.
bak sen diyosun eşim bir ömür böyle geçiririz bişey olmaz dedi bikaç saat önce diye, eee o zaman hala üstüne gidip dur bu konuyu çözelim diye niye diyosun?
duvar ol ya, eşine karşı duvar ol artık. gerçekten gururun olsun biraz dik dur, eşin senden bunu görmek istiyor. onu da geçtim senin zaten gururlu ve dik olman gerekiyor.
lütfen bu sefer adım atan sen olma, eşini zorlama, üstüne gitme. bak evliliğin bitiyor senin bu hallerin yüzünden. bu sfer gerçekten bitiyor, çünkü 2 saat boyunca neden böylesin, neden sabah öptün de akşama böyle konuştun diyen biriyle yaşayamaz insan. bu sefer bitiyor peace, çok sakin olmazsan daha çok üzüleceksin ileride.
Haklisin ne desen,savunamiyorum..
Bosanalim dedigi anda sasirdim nasi ya bu mu istedigin diye konusmaya basladim gecistirdi ve bi sure sonra baya emin sekilde evet istemiyorum seni bosanicaz hayatima huzur gelicek beynimdeki ur gibisin kurtulcam , ne kadar sevsemde umrumda degil artik dedi.
Bir gun oncesinde evet bir omur gecirirz allahin izniyle hicte bisey olmaz demisti,bende kavga gurultulu olabilir dedim oda o senin elinde degistir degissin demisti, bugun sacma sapan seylerden gerildik ve genel olarak konusmak istedim ama gerilim yukseldi..
Napayim.. Ciktim disari dolastim eve alisveris yaptim kahve ictim sakinlestim biraz.. Napayim simdi eve geldim odada oturuyorum oda koltukta uyuyor. Hic konusmayayim susayim... Bende gaza gelip turkiyeye donucem ucak bileti alip demistim sinirle.Yuzsuz gibi hala konusmaya calisma benimle gururun olsun biraz istemiyorum diyorum hala konusuyosun falan diyince
ya konu sanki yardım alıp duzeltmek için değil de sadece aynı seyleri yapıp olanları yazmak için açılmış...Aynı şeyleri tekrar ederek nasıl bi düzelme bekleniosa artık...Beni de eşim defalarca bişey için arasa hem işi gücü yok diye düşünürüm hem de gözümden düşer...
Sana yasam koclugu yapmaya bile razıydım yardımcı olmak adına. Özelden sana birsürü akıl verdim, sadece 1 gün uyguladın adam seni seviyorum diye mesaj attı sana..Çünkü açtı huzurlu eşe...Sonra dedim ki aman bana bildir hareketinden önce bana yaz kendini tutamazsan aramaya kalkarsan lütfen önce bana yaz dedim...Bu işi parayla yapıyor burda millet...Ne olur tut kendini sen arama goruceksin o merak edecek dedim...Tamam dedin söz verdin...
Sonra birdaha bana yazmadın ve aldın işte mükafatını adam sonunda boşanmayı düşünür oldu...
Şu anda belki blöf yapıyor tam ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ilerde ciddi hale gelir...
Ben artık 2 ihtimali düşünüyorum ya sen bu adamla ayrılmaktan korkmuyorsun bilinçaltında Çin den kurtulmak için boşanmayı zorluyorsun
ya da bu konu fake oynuyorsun bizimle
Kusura bakma kimse bu kadar sayfadan sonra aynı hataları ısrarla tekrarlamadı burda...Ayrıca baska topiklerde de aynı konun var...Artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam
Adam müdür olucakmış sen hala köfte vs triptesin...Bu adam kendine bakan işinde başarılı ayrıca sabırlı da biri gördüğüm kadarıyla...Çocuk ta yok..Çabuk ta evlenir senden sonra demedi deme...Sanki boşanmayı zorluyorsun gibi geldi bana bilemiyorum belki de sen gercekten bu adamı istemiyorsun bence otur düşün...
ne desem yine bildiğini yapacaksın ki ne diyeyim artık?
sus, konuşma, gitme yanına, ilgilenme desem yapacak mısın hayır.
eşin uyandığı gibi yine yanına gidip devam edeceksin bu konuyu konuşalım çözelim demeye.
adam boşanalım dediyse üstüne 2 saat ne konuşabiliyorsun ki?
valla adam haklı peace, nasıl toparlarsın bilmiyorum. verilen tavsiyeleri de uygulamıyorsun ki..
Ben senin de esini sevdigini dusunmuyorum en azindan eskisi kadar sevmiyosundur.isi inada bindirmissin o kactikca kovaliyosun .sana cevap vermedikce karsilik vermedikce daha hirslaniyosun sendeki sadece hirs ve inat.
Bi becerebilsen baska seylerle mesgul olmayi ozmn gorceksin nasil hatalar yapiyosun kendini uzuyosun bos yere.
Alınma da bi karakter hayat duruşu esamesi goremedim ben. Bosver eşini falan yalnız kal ve kendin icin değiş. Bak tansiyon hastasıymissin da ustelik. Bu tür sacma konularda kimin hakli oldugunun ne onemi var. B.k pusur saçmalıklar.
Bosanalim dedikten sonra 15 dk konustum ciddimi, neden boyle dusunuyosun duzeltebiliriz diye sonra alevlendi tamam ben giderim bileti alirim falan dedim.. Ilk bastan 1.5 saat surdu tartisma.
Gitmicem yanina , valla gitmicem... Ne yapayim soyle..
Degistim diyorsun inatla ama aynı şımarıklıklar devam ediyorsun.
Ve evet ben deChelzy e katiliyorum. Umarım bosanirsiniz da adamcağız kendini surekli huzursuz bir evden kurtarır. İnsanin evinde kavgadan beslenen surekli trip atan kavga çıkaran biriyle yaşaması kabus olsa gerek.
Adama da yazık günah.
Degistim falan diuorsun da yok burada herkes boşuna kendini parçalıyor.
Umarim kocan cidden huzursuz ve mutsuz bir evlilikten kurtulur.
Ha kavgacı bir erkekle evli çile cekem kadın ha erkek. Ben eşit bakıyorum. Bir erkek karısının ömrünü yiyorsa kadın bosansin bunu kadın yapıyorsa da erkek bosansin. Kimse kimseyi mutsuz etmemeli hakki yok böyle sevgi de olmaz olsun.
Valla peace daha dün konuştuk bugün yine aynısın. Ben bile artık sana tahammül edemezken eşinin tahammül etmesini beklemek artık çok saçma olacak. Bence gerçekten boşanmalısınız. Senin düzeleceğin yok çünkü bitti buna olan inancım. 1 gün düzelsen 2.gün yine aynısın. Boşanın da bari daha fazla yıpratmayın. Çocuk oyuncağı oldu boşanma lafı sizde zaten.
Niye kararli olmasini umuyosun , senin hayatina guzellik mi gelecek biz bosansak?Bu yorumun degisik geldi biraz..n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?