Yine kavga ettik :(

dun ozelden cok akıl verdim
yaptı hemen sonucunu gordu
ama devamı muamma bilmiom

Valla sizin sabah akşam Peace'e akıl verip akıl hocası olmanız lazım anca tutar kendini Bugün tuttu, yarın bir şey olup tutamayacak. 7/24 kontrol edin bence Bazen Çin'e gidip telefonunu falan elinden almak istiyorum

Valla sizin sabah akşam Peace'e akıl verip akıl hocası olmanız lazım anca tutar kendini Bugün tuttu, yarın bir şey olup tutamayacak. 7/24 kontrol edin bence Bazen Çin'e gidip telefonunu falan elinden almak istiyorum

zaten oyle dedim her kızdıgında bana yaz bişey demeden once dedim..
saat saat rapor istedim
aynen boyle valla
bas koydum bu yola haha

zaten oyle dedim her kızdıgında bana yaz bişey demeden once dedim..
saat saat rapor istedim
aynen boyle valla
bas koydum bu yola

Valla sizi tebrik ediyorum idolümsünüz bundan sonra Hep beraber para toplayalım içimizden birini Çin'e Peace'in yanına gönderelim elini kolunu bağlayalım akşam kocası gelene kadar

Ay hadi inşallah ya. Sanki kardeşim ablam gibisin de öyle istiyorum mutlu olmanı. Bizi de kendini de eşini de üzme artık

Ya cok sagol biliyorum ne kadar icten yazdigini, ben kendimi tutamayip bisey yaptigimda kizdigini insallah burdan aldigim destegi, yorumlari bosa cikarmicam, okul gibi oldu burasi bana , farkli bakis acilari gordum, baya bisey ogrendim. Iyi haberler vercem insallah size

Meraba,

Yine bosanmaya geldik...
Kisaca anlatayim: persembe gecesi geldi, dun gunduz gayet iyiydik, esimin terfi durumu konusulmus onu haber verdi hatta artik esim mudur diye hava atarsin, cocuklarimizda babam mudur diye konusurlar diye hayaller falan kurdu, aksam kofte yapicaktim cikarmistim onada soylemistim tamam demisti, aksama dogru mesaj attim acmisin diye o da yok ask aksam yemek istemiyorum ya biliyosun dedi (rejim yapio) bende yazdim nasi ya konustuk ya cikardim artik yapicam diye cevap vermedi aradim bi kac kez, abarttim burada. Sonra aradi beni mudurum cagirmisti bi kere acmayinca aramasana herkes bakio bana telefonum titriyo surekli biraz buyu artik anlayisli ol senle mi ugrascam isimle mi falan bagrindi kizdi, kofte olayini unutmusum olabilir yap niye bu kadar panik stres falan bi suru laf saydi, benim tansiyonum cikti baktim 15 e 9.5 olmus, onu yolladim o da hayirli olsun sanada benim hep oluyo biraz kendini tutsan huzur versen bize hic bisey olmicak dedi, neyse eve geldi yemek yedik marketten bisiler almis onlari dizdik falan dizi izledik iyiydik ama super degil hem tansiyonumdan hemde gunun gerginliginden, sonra ben konuyu actim guzel anlassak biraz sinir stres yapmasak ikimizde , konusabilsek anlayabilsek birbirimizi diye oda biraz az konussan dirdir yapmasan, herseye burnunu sokmasan sorunumuz kalmayacak dedi bende yalandan yapmak istemiyorum hatalarimi biliorum ama sende cok agir konusuyosun sende onu yapmasan dedim ben durust olmak istiyorum sana yalandan bi evlilik degil icimdekileri soyluyorum dedim, hem boyle kavga dovus 50 sene gecmezki dedim, oda hic bisey olmaz allahin izniyle bize dedi sapa saglam bir omur geciririz, bende ama kavgali dedim oda iste dikkat etsen sonra bende yapicam hep konustugumuz sey aslinda dedi konu kapandi uyuduk.
Sabah kahvalti yaptik vs firin icin tamirci gelmsti adamla konusurken bende bisiler soyledim diye gicik oldu kafasi karisiyomus adamin sen biraz musade etsem falan dedi bana gerildik, sonra da adam gidince koltuga gectik tv izlerken dediki disneylanda cocuklarimizi gotururum senide alisverise birakirim diye takildi bende benden izin almadan gidemezlerki dedim guldum oda benleLer zaten dedi bu konu uzerine tartistik bende ortada cocuk yok dedim bu gidislede olmayacak galiba once bi iliskimizi cozelim, oda sen coz biraz kendine ceki duzen ver falan dedi en ufak seylerden takilip buyutuyosun dedi sonra bende nasi cozucez vs dedm o konuyu kapamaya calisti bende konustum dinle beni vs direttim o da cok yordun beni ama artik yeter dedi beynimdeki ur gibisin hep ayni seyleri konusuyoruz dedi, hep hep hep yeter artik dinlemek istemiyorum bos konusuyosun dedi, boyle ben konusmaya devam ettim cozelim iyi anlasalim beni dusman gibi gorme rakip degiliz biz ben gururumla yasamak istiyorum vs, o da yarim saat 40 dk sonunda yordun beni dedi sende beni dedim sonra tamam o zaman bitirelimmi bak sende yorulmussun dedi, bende bunu mu istiyosun dedim oda evet vs olmuyo iste bak duzelemiosun sorunun kaynagi sensn vs dedi. Bende agladim baya sinirlerim bozudlu iste sabah sarilan sen degilmiydin hersey iyiydi bu konuyu actim diye mi oldu vs bu sekilde 1 saate yakin konustum oda sus bosver konusmayalim dedi arada bosanalim dedi sonra telefonuna bakiodu ben sinirlendim cektim elimden oda sinirlendi ne kadar yuzsuzsun ya gururdan bahsediyosun ben gurur kirintisi goremiyorum istemiyorum seni bosanalim cehennem ol git beni dertlerimle yanliz birak diyorum hala barismanin pesindesin dedi,Bende evet cunku saskinim dun baska konusup sabah sarilip koklasip simdi boyle konusmanda senin yuzsuzlugun ve anlayamiyorum dedim. Oda istersen bi tarafini yirt bu sefer donusu yok gideceksin dedi. Bende ok dedim kalktim oda ama 10 dk sonra gelip barismaya calisma falan dedi. Bi dahada konustum napicaz nasi yapalim vs oda napiosan yap sus dedi, istedigin zamanda git dedi, artik patlama noktasina geldim dedi.
Boyle bu sekilde 2 saat konustuk. Cok pisman olcaksin kafani duvarlara vurcaksin ama cok gec falan dedi.

Cok uzgunum yine, bu raddeye daha oncede gelmistik 2 kez birini burda ayri bi konuda paylasmistim baristik ozaman. Suanda napacagimi bilmiyorum inanin . Bana olan sevgisi umrunda bile degilmis cunku huzuru yokmus ve istemiyorum seni artik diyo ustune ben konusunca anlamiyomusun ne kadar gurursuzsun sus git yanimdan falan diyo.
Iki hafta once tatildeydik cok guzeldi anlatmistim, dun boyle bize bir omur bisey olmaz demisti sabah sarildik ama yok, sinirleri tepesine cikti ve herseyi yikti. Napicam ben, nasi davranayim....
Doneyim mi turkiyeye

Konuyu ara ara takip ediyorum, evet senin hataların var ufak şeyleri büyütmek, üstelemek boğmak gibi. Bunları törpülemezsen kiminle evli olursan ol sorun yaşarsın. Ama eşin de az değil önce sen kendini düzelt sonra ben de bakarım yok boşanalım falan diye bastırmaya çalışıyor.
Eğer adam kararlıysa içinde bitmişse bişeyler uzatma sen de işi derim ben.
Hakkında hayırlısı olsun

Ben artık eşine hak veriyorum ya kusura bakma lütfen.
Her seferinde üstelemek kapanması istenen konuyu 40dk-1saat+2saat zorlayarak konuşmak nedir yani?
Eşin başta bu kadar haklı değildi belki ama şu an onu kendi ellerinle haklı hale getirdin. Çok şeyler geçiyor içimden ama zaten sen yazacaklarımın hepsini biliyorsun. Sorunun da bu zaten, teoride harikasın pratik koca bir sıfır.

Bence daha fazla yıpratmayın birbirinizi...

O kadar detaycısın ki yazarken bile en gereksiz şeyleri dahi yazıyosun. Gerçek hayattada böyle isen eşinin bıkması normal. Niye kendini de, eşini de bu kadar sıkıyorsun ki? rahat bırakman lazımdı ama sanırım geç.. Sizin ilişkiniz kısır döngüye girmiş. Bende eşine hak veriyorum artık. Sen düzelmek istemiyorsun, adam psikolojisi ve hayatı için doğru kararı vermiş bence.. Üstelemeyin artık.

Adamda sevgımı bıraktın neyın sevgisi.Lıselı asık gıbı kavga et barıs kavga et barıs istiyorsun.Takılı plak gıbı sorunları cozelım dıyorsun ama arıza olan sorun olan sensın.Bunu 138 sayfadır soyluyoruz.Idrak edemıyorsun.Hakkınızda en hayırlısı olan boşanmanız.
Kofteden olay cıkarıyosun.Cıdden ruhsal acıdan normal degılsın.
Adamın beynını kemırmek dısında bır ısın yok.
Umarım bosanma konusunda kararlıdır esın.

peace kafamı duvarlara vurmak istedim son yazdıklarını okurken, ya sen napıyosun Allah aşkına? bu mu düzelecem demen, bu mu artık kendimi tutacam demen ??
dün sana yazmadık mı burda bir kere aradın açmıyorsa bırak diye. Alt tarafı köfte için defalarca aramak neden?
sinirli olduğunda sus demedik mi burda, aynı konuda 2 saat boyunca konuşmak neden?
ya peace, adam sana boşanalım olmuyor demiş hala peşinde konuşup dırdır yapıp olayı körüklemişsin sen. gerçekten şuan eşin boşansa adam haklı diyeceğim, çünkü böyle biriyle ömür geçmez diye düşünmekte haklı.
bak sen diyosun eşim bir ömür böyle geçiririz bişey olmaz dedi bikaç saat önce diye, eee o zaman hala üstüne gidip dur bu konuyu çözelim diye niye diyosun?
duvar ol ya, eşine karşı duvar ol artık. gerçekten gururun olsun biraz dik dur, eşin senden bunu görmek istiyor. onu da geçtim senin zaten gururlu ve dik olman gerekiyor.
lütfen bu sefer adım atan sen olma, eşini zorlama, üstüne gitme. bak evliliğin bitiyor senin bu hallerin yüzünden. bu sfer gerçekten bitiyor, çünkü 2 saat boyunca neden böylesin, neden sabah öptün de akşama böyle konuştun diyen biriyle yaşayamaz insan. bu sefer bitiyor peace, çok sakin olmazsan daha çok üzüleceksin ileride.

Adam askından olse bile Çekmez seni
Tamam kadinlar olarak seviyoruz konuşmayı detayları falan ama bu nedir yaa bana daral geldi esin iyi sabretmiş bunca Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…