Yine kavga ettik :(

güzelim ben seni çok iyi anlıyorum...sert yazdım kendine gel diye...Bak adamda da mutlaka kabahat vardır ve var zaten ancak şunu unutma ki erkekler üsteleyerek sürekli konuşup kendimizi ifade etmeye çalışarak düzelmiyorlar...Sen ağır kadın olucaksın ki o da ulan eşşeklik ettim diyebilme fırsatını bulsun..

Bi örnek mesela diyelim ki sen bişey sorunca ters cvp verdiyse vay efendim nasıl boyle dersin diye mesaj yazmayıp ta sadece şunun için demiştim deyip kısaca susarsan ve sonra azcık bozulmus havasında ama yine normal konusursan kadının olgunlugu karsısında dusunup acıkca ozur dilemese dahi gonlunu alır ve saygı duyar dırdır yapmadıgın için...

Sinirlenince gözü görmeyen bi tip demişsin...Ya sen? Köfteye cvp vermedi diye sinirlenmedin mi mesela? Gözün görmedi toplantıda işyerinde demedin defalarca aradın...

Bi erkek arkadaşım demişti ki erkek kolay kolay düzen bozmaz ama kafasına 1 kere boşanma fikri girdi mi herolay daha çok batmaya başlar demişti ve o fikir sona ulasır demişti...Doğru yani...

Sen adama sürekli düzelelim iyi olalım diyorsun ama bi yandan da adamın rahatsız oldugu seyleri yapmaya devam ediyorsun. O da bu kısır döngüden yıldı haliyle..

Önce sen olman gerektiği gibi olgun ol sonra adama bak, sen gercekten duzgun davrandıgın halde adam seni yine uzucu konusuyorsa o zaman degerlendirirsin istemiyorsan ayrılırsın. Ama bu sekilde sende de hata varken sonra ayrılırsanız çok pişmanlık duyarsın...Şu an ayrıca adam hatanın tamamen sende oldugunu dusunuyor buna izin verme sen duzgun ol sonra onun hataları ortaya cıksın...

Desem de ne kadar işe yarar bilmiyorum ben yine de soylemek istedim

Amacim sadece karsilikli konusmakti. Konuyu cevirip degistirip durdu, bu kadar zormuydu konusmak zoruma gitti. Sonrada konusunca hararetlendik bosanmaya geldi.
Burda ayri kalmamiz zor, turkiyeye donmem lazim bunun icin, calisiyorum isi birakmam gerekir. Ayni evin icinde ayri kalabiliriz belki..

Belkidesi yok artık peace. Adam çocuklarımı disneyland e götürürüm seni alışverişe bırakırım diyor sen benden izin almadan gidemez ki çocuklarım diyorsun. Ne kadar şaka için söylenmiş olsa bile senin beyninden geçen şeyler bunlar. Yarın öbür gün çocuğun olduğunda üzgünüm ama onda da bu şekilde baskı kurmaya çalışacaksın. Sadece eşin için değil çocuğun için de kabusa dönmeye başlayacak. Senin gerçekten acilen tedavi görmen gerekiyor psikolojinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Fazla ısrarcı fazla baskıcısın. Dünyadaki en inat insan olsa 3-4 aydır bizim burada yazdığımız şeylerden sonra düzelirdi.

erkekler konusmaktan anlamıyorlar...basını agrıtmayacaksın işte fazla hem niye ustune gidiyorsun ki bu kadar bosveeeer kendi keyfine bak biraz da di mi...Adam zaten belli işkolik boyle adamlardan cok ta romantiklik beklememek lazım yapacak bişey yok...

Tesekkur ederim.. Suanda susmaktan ve geride durmaktan gormezlikten gelmekten baska yapabilecegim bisey var mi? O kadar konusmanin ustune.. ? Bilmiyorum o adim atarmi, kendi dusuncesinden cayar mi veya nasi toparlariz ama ben konusarak yine onun yanina giderek kazanamayacagimi biliyorum , peki nasi kazanabilirim ?
Cok dogru soyledigin erkek oldugunu dusunmeyip konusarak anlasabilecegimizi varsayiyorum , nefret ediyo uzun konusmalardan dirdirdan hoslanmiyo, hic bi erkek sevmez zaten.. Anca agir davranarak anlamasini saglayabilirim, haklisin.

Kofteye gicik oldum kendi soyledigi seyi nasi unuttu ustelik seyahatten gelmisti aksam yemek yicez yani sonra diyetine devam etsin gozum gormedi aradim. O noktadada baya sinirlendi ve bugunde onun etkisi de var icinde eminim.

Ama bende sakasina yapmistim... O da iste babasi varken senden izin mi alicazki ben kotu bi yere gotururmyum sence ye bagladi ..
Belki terapiye giderim barisirsak bu olayi atlatirsak , kendimide cok iyi hissetmiyorum bu kadar kavgaya yiprandim.

Hangimiz adına dırdır denen seyi yapmadık ki bazen duyarsızlıklarından bazen içimizi acıtan seyler yaptıklarında vs...Ben de cok yaptım cogumuz yapmışızdır çünkü olması gerektiği gibi ilgilenmelerini isteriz...Ancak bazen kendimizi kontrol edemeyip bu iş aşırıya kaçtığında malesef hem küçük düşeriz hem de sözümüz artık karşı tarafa kuru gurultu gelmeye başlar...Sonra ne olur biliyor musun adamın saygısı biter...

Seninki henüz boşanmaz merak etme. Bence şu an tutup ta özür dilemeye de kalkma sadece değiş...Özür dilersen yine kırar seni yine sinirlenirsin çünkü..
Sadece suskun ol ve düşün

Ama bende sakasina yapmistim... O da iste babasi varken senden izin mi alicazki ben kotu bi yere gotururmyum sence ye bagladi ..
Belki terapiye giderim barisirsak bu olayi atlatirsak , kendimide cok iyi hissetmiyorum bu kadar kavgaya yiprandim.

Valla peace ben bile yıprandım. Okurken gerçekten sinirlerime hakim olamıyorum artık. Bu olayı nasıl atlatırsınız bilmiyorum. Atlatmanız iyi olur mu onu da bilmiyorum. Atlatmak istiyorsan adama naber ne yersin bile dememek zorundasın. Geçen sefer de sana adama yemek yapma ütüsünü yapma demiştik sen inatla yapmıştın. Bari bu sefer söz dinle ve o yokmuş gibi davran

ipe sapa gıcık olmayacaksın...
Ciddi söylüyorum boşar hemen de evlenir sen de sosyalmedya dan takip ede ede ağlarsın sonra baba evinde...Hemen de cocuk yapar onları takip edersin artık...
Yol yakınken bi önce kendine gel...
Adam hakketen belki de hatalıdır once sen duzgun ol da ona da bakarız sonra gercekten üzülüyorum sana...Her hareketinden önce yaz fikir al dedim onu da yapmadın...Bu sekilde devam edersen aldatıladabilirsin cok net soyluyorum..Baska biyeri garantileyince de atar seni basından...

Son düzenleyen: Moderatör:

Her kadin yapiyordur ama ben cok yaptigim icin gerekli gereksiz, hakli oldugum yerdede dirdir yapio oldum kofte icinde ...

Bilmiyorum ne yapar, yok asla ozur dilemem konusmam cunku dicekki gururlu ol biraz yuzsuzluk yapma tekrar sinirler gerilcek basa donucez. Eminim gece koltukta yatar konusmaz benimle ayni oncekiler gibi. Ciddiyse kendi konuyu acar ve soyler heralde dimi, ailenle konustunmu veya nasi yapalim gibi..
Kendimle ilgilenirim, dusunurum , belki yazarim cikardigim sonuclari.

Oyle biri degil ama bilemeyiz tabiki.
Hatali oldugu yerler var ben degismeden ondan talep edince konu buralara geliyo. Ben yaptiktan sonra bakariz anlatirim belki oda cok degisir rahat bi insan olur, ben geriyorum sonucta.
Tamam yazicam birsey yapmadan acele etmem bu sefer, konusmayacagim zaten , yemek yapiyorum et cikarmistim sabah haslama yapiyorum. Masayi kurmak cgirmak falan iste
Miyorum cok alakasiz. Oyle birakirim istiyosa yer, sizce?

Senin yapacagin tek sey uzaklasmak artik.ayni evin icin de degil .eger izin sıkınti olmazsa senin icin bi sure izin al ailenin yanina git.esine de konussan su asamada seni dinlemeyecek muhtemelen yada yine tartisirsiniz bi mesj la kisa ve oz bicimde biraz kafamizi dinleyelim dusuncelerimizden emin olmak icin ayri kalalim tekrar konusuruz gerekirse de ve git ailenin yanina.turkiyeye gelcektiniz eger gelmediyseniz o geldigi zaman gorusursunuz .yada izin alamazsan bile su durumda bosansan bile orda yasamayacaksin bi konunda demistin(ben olsam orda bi duzen kurardim da).
Isten cik don turkiyeye tatil gibi dusun nolur nolmaz ailelere bisey demeyin simdi biraz ayri kalip oyle karar verin bence.sonucta hallolcak bi sorun hemen kestirp atmayin.

Bak ben senin onla mutlu olmadıgın için bu tarz davrandıgını dusundum, o da boyle dusundu bahane aradıgını dusundu belki Tr'ye donmek istediğini seni mutlu edemediğini dusundu o yuzden ayrılalım dedi bence...Belki istediği budur dedi...Ben de oyle dusunuyorum senin hakkında

Tamam. Olayin hakkini verelim diyosun yani bosanacakmis gibi yasayayim.
Sabah etleri cikarmistim mecbur yapiyorum haslama yemegi, tencerede birakirim isterse yer.

Adam mutlu olmak istiyor yapamiyorsun , sus dese susmuyorsun en fenasi binbir hakaretle git diyor gitmiyorsun. Ne yuzsuzlugun kaldi ne asagilik oldugun. Eski konunda yazmistin namusuna dahi laf etti bu adam. Evden kovuyor yine gitmiyorsun. Yahu gercekten psikolojik rahatsizligin mi var bize soylemedigin? Çünkü bir insanda ufacik gurur olmaz mi. Madem gidemiyorsun o zaman sus değiş, degisemiyorsan da bir insanin hayatini boyle karartma. Adam yalvariyor kurtulamiyor gercekten cok üzücü onun icin..

Olabilir , soyle dedi: sen git turkiyeye don ailenle tatil yap mutlu olursun, beni dertlerimle borcla yanliz birakabilirsin.
Istedigim bu degilki.. Napayimki simdi elimden birsey gelmiyor.

Isimi birakip donersem temelli donerim burda is bulmak cok zor, oylesine yikamamki duzeni.
Aileler hemen anlar isi birakmamdan falan, bilmiyorum.. Bende dusunmedim degil bi sure donsem ayri kalsakmi diye ama daha kotu olur iy olmaz bence..
Ayni evde ayri kalalim..

Hatalısın zaten herkes söylüyor bunu ama eşin de hatasız değil. Değişim karşılıklı olur, önce sen sonra ben olayı mümkün değil
Biraz ara mı verseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…