- 16 Şubat 2012
- 6.635
- 11.191
- 448
- Konu Sahibi peaceful16
- 

- #1.421
Sana yasam koclugu yapmaya bile razıydım yardımcı olmak adına. Özelden sana birsürü akıl verdim, sadece 1 gün uyguladın adam seni seviyorum diye mesaj attı sana..Çünkü açtı huzurlu eşe...Sonra dedim ki aman bana bildir hareketinden önce bana yaz kendini tutamazsan aramaya kalkarsan lütfen önce bana yaz dedim...Bu işi parayla yapıyor burda millet...Ne olur tut kendini sen arama goruceksin o merak edecek dedim...Tamam dedin söz verdin...
Sonra birdaha bana yazmadın ve aldın işte mükafatını adam sonunda boşanmayı düşünür oldu...
Şu anda belki blöf yapıyor tam ciddi olduğunu düşünmüyorum ama ilerde ciddi hale gelir...
Ben artık 2 ihtimali düşünüyorum ya sen bu adamla ayrılmaktan korkmuyorsun bilinçaltında Çin den kurtulmak için boşanmayı zorluyorsun
ya da bu konu fake oynuyorsun bizimle
Kusura bakma kimse bu kadar sayfadan sonra aynı hataları ısrarla tekrarlamadı burda...Ayrıca baska topiklerde de aynı konun var...Artık dalga geçtiğini düşünmeye başlıycam
Adam müdür olucakmış sen hala köfte vs triptesin...Bu adam kendine bakan işinde başarılı ayrıca sabırlı da biri gördüğüm kadarıyla...Çocuk ta yok..Çabuk ta evlenir senden sonra demedi deme...Sanki boşanmayı zorluyorsun gibi geldi bana bilemiyorum belki de sen gercekten bu adamı istemiyorsun bence otur düşün...
Adam mutlu olmak istiyor yapamiyorsun , sus dese susmuyorsun en fenasi binbir hakaretle git diyor gitmiyorsun. Ne yuzsuzlugun kaldi ne asagilik oldugun. Eski konunda yazmistin namusuna dahi laf etti bu adam. Evden kovuyor yine gitmiyorsun. Yahu gercekten psikolojik rahatsizligin mi var bize soylemedigin? Çünkü bir insanda ufacik gurur olmaz mi. Madem gidemiyorsun o zaman sus değiş, degisemiyorsan da bir insanin hayatini boyle karartma. Adam yalvariyor kurtulamiyor gercekten cok üzücü onun icin..
Oyle biri degil ama bilemeyiz tabiki.
Hatali oldugu yerler var ben degismeden ondan talep edince konu buralara geliyo. Ben yaptiktan sonra bakariz anlatirim belki oda cok degisir rahat bi insan olur, ben geriyorum sonucta.
Tamam yazicam birsey yapmadan acele etmem bu sefer, konusmayacagim zaten , yemek yapiyorum et cikarmistim sabah haslama yapiyorum. Masayi kurmak cgirmak falan iste
Miyorum cok alakasiz. Oyle birakirim istiyosa yer, sizce?
Hala et dediğine inanamiyorum.. Kalkip yemek yapmana hic inanamiyorum
Gitmeyeceksin madem yok gibi davran
Yada nasil istersen oyle davran
Zaten oyle yapiyorsun kimseyi dinlemiyorsun
Ama cidden artik konunu okuyamicam
Hakkinizda hayirlisi
Iste senin sorununun kaynagi bu ya kotu olursa diye diye daha sarpa sariyor.birak nolcaksa olsun de gec.isini birakmiyosan madem .artik duzeltmek icin yada esinin bosanmadan vazgecmesi icin biseyler yapma.zaten bosancaksa ne yaparsan yap geri adim atmadigi gibi canini daha fazla yakacak.bi rahat ol su akar yolunu bulur.napiyim diye dusunme kendinle ilgilen baska seylerle ugras ne guzel bi isin var calisiyosun .geri kalan zamanida kendine ayir tv izle seni mesgul edecek seyler yap .puzzle al cok parcali emin zevkli olur onla ugras.hem calisiyosun bide adamla mesgul ediyon kendini yazik degilmi bu kadar uzmeye kendini.bi rahat birak kendini yaa.Isimi birakip donersem temelli donerim burda is bulmak cok zor, oylesine yikamamki duzeni.
Aileler hemen anlar isi birakmamdan falan, bilmiyorum.. Bende dusunmedim degil bi sure donsem ayri kalsakmi diye ama daha kotu olur iy olmaz bence..
Ayni evde ayri kalalim..
Çıkardım artık eti yemek yapıcam diyorsun.
Gururlu ol biraz hiçbişey yapma.
Git diyen adama yemek te yapma sadece sessiz ol ondan ne gelecek bekle.
Evde mi şimdi
Sen diyorsun ya iste dun bambaskaydi simdi baska. Sana baktiginda sevdigi kadini görüp cok guzel davranmak hayaller kurmak istiyor sonra sen yine sacma sapan bisey yapiyosun ve adama bikkinlik geliyor asla degismez bu diyor. Bir insan ne kadar sevse de tiksinebilir karsisindakinden sevgi herseye yetseydi herkes ilk askiyla mutlu olurdu ama yetmiyor iste. Onun gözünde takintili , surekli dırdır yapan ama karşılığında kovsa da gitmeyen birisin. Senin ona sinirlenmen kizman bir anlam ifade etmiyor yani. Ara sira gercek seylere kizan ve tepkisini koyan gururlu davranan bir kadın olsan seni el ustunde tutardi. Madem ufacik seylere dırdır yapiyorsun karşılığında konusmayacaksin tepkini koyacaksin. Mesela onca sey oldu sen hala et pisirmekten bahsediyorsun. Su an yapman gereken iletisimi tamamen koparmak gerekirse evden ayrilmak. Pesinden gelirse de asla ayni yanlislari yapmamak. Simdi eve gelecek dün aksam kovdugu kadin evde yemek yapmış onu bekliyor eminim ki konusmaya da calisirsin sen. Gozunde kuculuyorsun nefret ediyor yavas yavas senden. Yazik yahu gercekten ona da yazik. Ya delirecek yada seni aldatacak. Biraz dik dur ya. Ne derdin var kayinvalide kayinpeder hastalik aldatma maddiyat cocuk problemi hic bi sorunun yok niye mahvediyorsun hayatini? Destek al diyoruz onu da almiyorsun. Ben anlamıyorum seni ya o adam napsin?Yani o benden kurtulmaya calisiyor diyosun, ben beni sevdigine inanmasam kalmam zaten yasayamamki onunla.. Degismedigim icin hayati zorlastirdigim dogru, simdi normal olan evi terketmekmi olurdu?
Niye degisik geldi ? Adam 2 seneye sinir stresten kanser olucak seninle evli kalirsa.Ne huzuru var evinin ne rahati ne mutlulugu.Cetele tutuyorsun dun sabah iyiydik bugun boyleyiz diye.Boyle evlilik mi olur ?Kofte yemicem dedi diye isyerindeyken taciz telefonlariyla adama kabir azabi cektiriyorsun.Acirim ben boyle adama.Bosanirsa kafasi rahatlar tabiki.
Yemegi yapiyorum ocakta birakirim. Kendimde yicem yoksa cope aticaktim.
Evde koltukta uyuyo, bende odadayim saat aksam 7ye geliyor.
Belkidesi yok artık peace. Adam çocuklarımı disneyland e götürürüm seni alışverişe bırakırım diyor sen benden izin almadan gidemez ki çocuklarım diyorsun. Ne kadar şaka için söylenmiş olsa bile senin beyninden geçen şeyler bunlar. Yarın öbür gün çocuğun olduğunda üzgünüm ama onda da bu şekilde baskı kurmaya çalışacaksın. Sadece eşin için değil çocuğun için de kabusa dönmeye başlayacak. Senin gerçekten acilen tedavi görmen gerekiyor psikolojinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Fazla ısrarcı fazla baskıcısın. Dünyadaki en inat insan olsa 3-4 aydır bizim burada yazdığımız şeylerden sonra düzelirdi.
Bu şekilde çocuk yapsalardı çocukların vay haline dünyaya geldiklerine pişman olurlardı.
Ya ne yemegi.
Yiyeceksen ye biseyler doyur karnini.illa yapacaksan yap sanki sen yemiyecen mi yerse alir yer yemezse sen yersin yine.
Ayyy valla hala onu dusunuyon .cik gez dolas kafa dagit biraz maddi imkan varsa ye disarda biseyler.bi cay bi simit.cocugun da yok kendine ayiracak vaktin okadar cokki.sense eve tikilip onu dusunup kendini dolduruyon .evdesin maden yap bi yemek ac bi dizi film program ne ise keyfine bak hem yemegini ye:)kendini azcik simart ya deger ver saygi duy.KEYFINE BAK KEYFINE oda ne hali varsa gorsun.dus al bisiler yap aaaaa
Adamla empati yapiyorum hayatimda surekli herseyi bana soran dirdir yapan ama git deyince gitmeyen yalvarsam da hicbisi olmamis gibi davranan biri olsaydi.. Korkunc ya. Gercekten cok korkunç. Ceza gibi sanki.
Hata olmaz olur mu bocek gibi eziyor kadini. E kadin gitmiyor israrla o zaman adama dicek biseyim kalmiyor o yuzden boyle konuşuyorum. Adam diyecegini dedi bosanalim dedi evden kovdu defalarca sirf gitsin diye namusuna dahi laf etti. E kadin hala duruyor.adamda da hata hiç yok değil bence ya
Hala et dediğine inanamiyorum.. Kalkip yemek yapmana hic inanamiyorum
Gitmeyeceksin madem yok gibi davran
Yada nasil istersen oyle davran
Zaten oyle yapiyorsun kimseyi dinlemiyorsun
Ama cidden artik konunu okuyamicam
Hakkinizda hayirlisi
O kadar lafın üstüne onu düşünmesi gerçekten gurursuzluk yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek.Duygusal bağımlılığı yüzünden hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Berbat bi durum.Kendisine saygısı olmadığını ve değer vermediğini gösterir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?