Yine kavga ettik :(

Sizin yaptığınız iyi niyetli ama boşa bir çaba.Herkesin dilinde tüy bitti sonuç sıfır..Peace kocasına bağımlı takıntılı gibi kocasıda onu seviyordu yoksa şimdiye milyon kere ayrılmıştı ya da peace kötü birşeyler yapmıştı.Biz burda sinir küpü oluyoruz eşini düşünemiyorum.Sabır küpü adam.Son zamanlarda peace olan saygısı yok denecek kadar azalmış çünkü peace çok gurursuz davranıyor gerçekten kocam beni bırakacak diye ödü patlıyor.Sanki onsuz yaşayamazmış gibi

Sevgide bir yere kadar.Bu şekilde gerçekten ömür geçmez.Ya tedavisini olacak ya da adama yol verecek.Karısı diye adam onu seviyor diye adama bu şekilde hayat yaşatmaya hakkı yok.Resmen sevgisi hastalıklı ve eziyet haline dönüşmüş durumda.

Peace bilerek yapmıyor biliyorum kendini kontrol edemiyor bir yerde patlıyor.Normalde masum , bebeksi, sevimli ama bir yandan da takıntılı,ısrarcı,boğucu bu şekilde yaşanmaz.

Son düzenleme:

Yani o benden kurtulmaya calisiyor diyosun, ben beni sevdigine inanmasam kalmam zaten yasayamamki onunla.. Degismedigim icin hayati zorlastirdigim dogru, simdi normal olan evi terketmekmi olurdu?

Hala et dediğine inanamiyorum.. Kalkip yemek yapmana hic inanamiyorum

Gitmeyeceksin madem yok gibi davran

Yada nasil istersen oyle davran

Zaten oyle yapiyorsun kimseyi dinlemiyorsun

Ama cidden artik konunu okuyamicam
Hakkinizda hayirlisi

Hakkinizda hayirlisi

Kendimde yicem zaten yazik 4 tane incik cikardim sabah? Atayimmi?
Tesekkurler

Çıkardım artık eti yemek yapıcam diyorsun.
Gururlu ol biraz hiçbişey yapma.
Git diyen adama yemek te yapma sadece sessiz ol ondan ne gelecek bekle.
Evde mi şimdi

Iste senin sorununun kaynagi bu ya kotu olursa diye diye daha sarpa sariyor.birak nolcaksa olsun de gec.isini birakmiyosan madem .artik duzeltmek icin yada esinin bosanmadan vazgecmesi icin biseyler yapma.zaten bosancaksa ne yaparsan yap geri adim atmadigi gibi canini daha fazla yakacak.bi rahat ol su akar yolunu bulur.napiyim diye dusunme kendinle ilgilen baska seylerle ugras ne guzel bi isin var calisiyosun .geri kalan zamanida kendine ayir tv izle seni mesgul edecek seyler yap .puzzle al cok parcali emin zevkli olur onla ugras.hem calisiyosun bide adamla mesgul ediyon kendini yazik degilmi bu kadar uzmeye kendini.bi rahat birak kendini yaa.

Çıkardım artık eti yemek yapıcam diyorsun.
Gururlu ol biraz hiçbişey yapma.
Git diyen adama yemek te yapma sadece sessiz ol ondan ne gelecek bekle.
Evde mi şimdi

Yemegi yapiyorum ocakta birakirim. Kendimde yicem yoksa cope aticaktim.
Evde koltukta uyuyo, bende odadayim saat aksam 7ye geliyor.

Yani o benden kurtulmaya calisiyor diyosun, ben beni sevdigine inanmasam kalmam zaten yasayamamki onunla.. Degismedigim icin hayati zorlastirdigim dogru, simdi normal olan evi terketmekmi olurdu?
Sen diyorsun ya iste dun bambaskaydi simdi baska. Sana baktiginda sevdigi kadini görüp cok guzel davranmak hayaller kurmak istiyor sonra sen yine sacma sapan bisey yapiyosun ve adama bikkinlik geliyor asla degismez bu diyor. Bir insan ne kadar sevse de tiksinebilir karsisindakinden sevgi herseye yetseydi herkes ilk askiyla mutlu olurdu ama yetmiyor iste. Onun gözünde takintili , surekli dırdır yapan ama karşılığında kovsa da gitmeyen birisin. Senin ona sinirlenmen kizman bir anlam ifade etmiyor yani. Ara sira gercek seylere kizan ve tepkisini koyan gururlu davranan bir kadın olsan seni el ustunde tutardi. Madem ufacik seylere dırdır yapiyorsun karşılığında konusmayacaksin tepkini koyacaksin. Mesela onca sey oldu sen hala et pisirmekten bahsediyorsun. Su an yapman gereken iletisimi tamamen koparmak gerekirse evden ayrilmak. Pesinden gelirse de asla ayni yanlislari yapmamak. Simdi eve gelecek dün aksam kovdugu kadin evde yemek yapmış onu bekliyor eminim ki konusmaya da calisirsin sen. Gozunde kuculuyorsun nefret ediyor yavas yavas senden. Yazik yahu gercekten ona da yazik. Ya delirecek yada seni aldatacak. Biraz dik dur ya. Ne derdin var kayinvalide kayinpeder hastalik aldatma maddiyat cocuk problemi hic bi sorunun yok niye mahvediyorsun hayatini? Destek al diyoruz onu da almiyorsun. Ben anlamıyorum seni ya o adam napsin?

Ya peace mesj okuyorum da senin ciddi anlamda hem esinle olan sorunlar yurtdisinda olusun esinin seni yanliz birakmasi felan psikolojin alt ust olmus.
Keske biraz turkiyeye donebilsen ailen arkadaslarinla vakit gecirsen kendine gelirsin.adama sarmanin sebebi bosluk sadece.

Aslında eşinin boşanmak istediğini düşünmüyorum ama adama başka çare kalmamış çünkü peace kendi kendine değişmeyecek.Birgün iyi birgün kötü .Psikolojik eziyet cehennem gibi.Hergün ölmektense birgün ölmek iyidir hesabı yapıyor bence.

Yemegi yapiyorum ocakta birakirim. Kendimde yicem yoksa cope aticaktim.
Evde koltukta uyuyo, bende odadayim saat aksam 7ye geliyor.

Bak gördün mü uyuyor yani cok ta kafaya takmıyor olacagı yere varsın diyor...Bi arkadas yazmıs kendini rahat bırak diye. Adam rahat duzelirsen devam yoksa bosan git diyor diyecegini dedi ve uyudu sen de biraz gururlu ol artık yemeğini yap yine ye sofra hazırlama sonra işlerinle ilgilen kişisel. Ben olsam o uyurken dışarı cıkarım uyandıgında bulmasın evde seni..Cık bi masaja git mesela veya alışverişe

Bu şekilde çocuk yapsalardı çocukların vay haline dünyaya geldiklerine pişman olurlardı.

Adamla empati yapiyorum hayatimda surekli herseyi bana soran dirdir yapan ama git deyince gitmeyen yalvarsam da hicbisi olmamis gibi davranan biri olsaydi.. Korkunc ya. Gercekten cok korkunç. Ceza gibi sanki.

Ya ne yemegi.
Yiyeceksen ye biseyler doyur karnini.illa yapacaksan yap sanki sen yemiyecen mi yerse alir yer yemezse sen yersin yine.
Ayyy valla hala onu dusunuyon .cik gez dolas kafa dagit biraz maddi imkan varsa ye disarda biseyler.bi cay bi simit.cocugun da yok kendine ayiracak vaktin okadar cokki.sense eve tikilip onu dusunup kendini dolduruyon .evdesin maden yap bi yemek ac bi dizi film program ne ise keyfine bak hem yemegini ye:)kendini azcik simart ya deger ver saygi duy.KEYFINE BAK KEYFINE oda ne hali varsa gorsun.dus al bisiler yap aaaaa

haha bizi de delirttin sonunda konu sahibi :)

adamda da hata hiç yok değil bence ya
Hata olmaz olur mu bocek gibi eziyor kadini. E kadin gitmiyor israrla o zaman adama dicek biseyim kalmiyor o yuzden boyle konuşuyorum. Adam diyecegini dedi bosanalim dedi evden kovdu defalarca sirf gitsin diye namusuna dahi laf etti. E kadin hala duruyor.

Hakkinizda hayirlisi

O kadar lafın üstüne onu düşünmesi gerçekten gurursuzluk yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek.Duygusal bağımlılığı yüzünden hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Berbat bi durum.Kendisine saygısı olmadığını ve değer vermediğini gösterir .

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…