Yine kavga ettik :(

Tamam ama bu durumun icinden nasi cikicazki bakalim. Geride durmami istiyo evet, seviyoda beni ama dirdir ustune dusme kapris itiyo onu, ve anlamiyo dedigin gibi anlasa zaten yasamayiz bunlari, ama erkek olarak anlamasida zor galiba...

Keyfime bakayim peki, rahat olayim.. Belki ozler beni dusuncelerinden kurtulur yumusar

Yuzune tukurse yarabbi sukur dicek agir bi yorum

O mecazi bir yorum şu an ki durumuna uygun.O kadar ağır sözden sonra tavır almayıp hiçbirşey olmamış gibi hala onu düşünmen enteresan gerçekten .Böyle oldukça her seferinde daha ağırı gelecek.

Kendine gelmen için sana ne yapmasını ya da ne demesini bekliyorsun?Adamın cinnet geçirip sana el kaldırmasını mı duvardan duvara vurmasını mı ?Ya da evi terketsin mahkemeye versin dilekçesini.Sen öyle davranınca o da sana uyuyor bir süre sonra yine didişiyorsunuz.Saygıda sevgide azalıyor farkında değilmisin?

Sayfa çok uzun okuyamadım..Son durumlar nedir noldu herkes konu sahibine kızgın??Biri özet geçsin lütfen

Yok valla abartmadim. O derece yapiskansin.

Esim sevmedigi biriyle yasayamaz, istemedigi biseyi zorla yaptiramazsin guclu bi karakter. Gercekten ayrilmak istese kavgada degil , hergun sarilip opusup kavga edince bosanalim diyince ve sebep ben olunca tamam demiyorum vegitmiyorum.

Esim sevmedigi biriyle yasayamaz, istemedigi biseyi zorla yaptiramazsin guclu bi karakter. Gercekten ayrilmak istese kavgada degil , hergun sarilip opusup kavga edince bosanalim diyince ve sebep ben olunca tamam demiyorum vegitmiyorum.

seni yolagetirmeye calışıyor son care ama bu da birgun gercek olur yola gelmezsen

Tavir almamis degilim konusmuyorum ayni odada degilim .
Farkindayim .. Beklicem bu sefer

Abarttin biraz:)
Ailesiyle konusur, benimle ciddi konusur sevmiyorum seni der. Yeterli bu bana
adamın bu hale geleceği belliydi.
çok seviyor olsan da artık bundan sonra gururlu ol. seni anlamaktan vazgeçmiş, kolay yolu yani boşanmayı tercih eden biri için parçalama kendini.
herkesin yazdığı gibi, bundan sonra o yokmuş gibi kendin için yaşa.
ne demişler, deveye diken insana ....
belki o zaman vazgeçilmez olursun.

gelmesin sen de gitme konusma
konusacagımızı konustuk de bişi derse de dusunmek istiyorum de
sonra bakımlar yaptır sacını değiştir
offff yapmıosun işte

:)
Gitmicem zaten sustugum kadar susucam bakalim nereye kadar.
Benim konusacak biseyim yokki zaten ozurmu dileyeyim, konusalimmi diyeyim, ayrilalimmi diyeyim, degisicemmi diyeyim. Hic bisey demicem o beni ozlerse isterse konussun , zaten bosanicaksakta konusmamiz lazim konsolosluga gitmemiz lazim

sen çocuksun

Gitmeyeceğim, ayrılmayacağım diyorsun gerçekten yapışkan bir durum. Hem benimle olsun hemde eziyete devam diyorsun.Sen ona eziyet etmeye devam et o da saygısızlıklarına. Dibe doğru gidiyorsunuz bakalım nerede dur diyeceksiniz.

Tedavini ol peace .Neden bu kadar inat ediyorsun anlamıyorum .Adama eziyet etmek ya da bu kadar kötü laf yemek ,evden kovulmak daha mı kolayına geliyor.

Biraz okudum sayfaları psikologlar pahali diyip durmussun ama tatiller matiller gırla gitmiş. Paraya kıyıp psikolijik yardım almadın, aynı parayla mahkeme masraflarını ödersin artık.

Gidicem psikologa kararimi degistirdim.
Birde eziyet etmeyecegim kimseye kendimede

Su halimle bile guldum deveye diken .. lafina :)
Oyle yapacagim..

Peace ne kadar umutlanmıştım senin için
O kadar konuştuk bir günmü dayanabildin
Ben bile hayal kırıklığı yaşadım gerçekten

Hep düzeleceksin iyi bir evliliğiniz olacak dedim

Artık öyle düşünmüyorum

Ya psikologa git lütfen yada sonuç belli zaten boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…