- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.501
bikaç sorum var
ne iş yapıyorsun peace calışıyorum demiştin
peki çalışırken kocanı nasıl cok arayabiliyorsun
bir de dertleşebildiğin kimse yok mu ailenden telle de olsa kardesin annen kuzenin vs
annen falan biliyor mu bu durumları
aileni arıyor musun ve esinin ailesini?
esin arıyor mu?
Sanki birtek ikiniz var gibi hissettiriyorsun da
Calisiyorum yabanci bi sirketin ofisinde, gun icinde cok aramiyorum artik , 6 gibi evde oluyorum esim ise 7.30-8-8.30 degisiyo, eve geldikten sonra iste yemek, ne zaman geliyosun, nerdesin diye mesajlarda aramalarda artis oluyo.
Annemle bi iki kere paylastim ama her seferinde anlatmiyorum elinden bisey gelmiyo ancak onlari uzmus olyorum, kardeslerim var onlarada ayni sekilde.
Aileleri haftada 1 ariyoruz kamerada aciyoruz gorusuyoruz o sekilde.
peace boyle işte kaybolur sonra da yine tartıstım diye cıkagelir biz de yapma etme deriz evet haklısınız artık yapmıcam der sonra bi sessizlik yine kavgaHiç konuşmadı mı eşiniz son durum ne
peace boyle işte kaybolur sonra da yine tartıstım diye cıkagelir biz de yapma etme deriz evet haklısınız artık yapmıcam der sonra bi sessizlik yine kavga
ipe sapa gıcık olmayacaksın...
Ciddi söylüyorum boşar hemen de evlenir sen de sosyalmedya dan takip ede ede ağlarsın sonra baba evinde...Hemen de cocuk yapar onları takip edersin artık...
Yol yakınken bi önce kendine gel...
Adam hakketen belki de hatalıdır once sen duzgun ol da ona da bakarız sonra gercekten üzülüyorum sana...Her hareketinden önce yaz fikir al dedim onu da yapmadın...Bu sekilde devam edersen aldatıladabilirsin cok net soyluyorum..Baska biyeri garantileyince de atar seni basından...
Merhabalar
Dun gece uyudum 5 saat ileride burasi aklinizda olsun.
Biraz once tansiyonunu olcuyordu iyimisin dedim o da sanane dedi. Bu sekilde konusmaya basladik sonunda yine bana senin masallarina karnim tok eger yine duzelicem vs diceksen yeter benimle hic muhattap olma dedi bende muhattap olmadan ayni evde nasi yasayabiliriz dedim o da keyfin bilir dedi. Sesini duymak istemiyorum beni rahat birak tansiyonum bi kendine gelsin dedi. Sonrada ben guzellikle konusucam rahatsiz etmek icin gelmedim dedim, napabiliriz ne yapalim. O da senden bi b.k olmaz, yalanlarini kendine sakla umrumda bile degilsin artik sevgimde umrumda degil sadece huzur istiyorum saglik istiyorum dedi. Konusma benimle dedi.
3 gun iyisin 2 gun kotu yeter dedi. Boyle hararetlendik sonra ben bu kadar umursamaz olmasina delirdim sonrada istemiyorum seni dedi anliyomusun falan kurtulucam senden dedi.
Bende al biletimi gidicem dedim annemler tatilde carsamba donuyolar ama ananeme giderim senle kalmak istemiyorum dedim oda carsamba gidersin dedi yok dedim al falan , evde temizlikci var suanda o gitsin alcam dedi bende ne alakasi var kadin bilet aldigimizimi gorcek aksam ucagi yetisemem yer yok belki dedim tamam gitsin aliriz falan dedi kaldi oyle iceri gectim.
Allah tum dusmanlarima senin gibi es versin dedi.
Bende ben sana b.k verdim sen cicek mi saniyosun diyip icimdekileri anlattim.
Oda iyi sende kurtulursun benden falan dedi bu sekilde 1 saat konustuk elim ayagim titriyo yine.
tak etmiş te henuz ayrılmayı dusunmuyor bence peace sen de zorlama adamıblöf değil adamın canına tak etmiş
tak etmiş te henuz ayrılmayı dusunmuyor bence peace sen de zorlama adamı
senden sadece sakin durmanı istiyor sen işi bilete vardırıyorsun
Iyi de bu mesele bu kadar abartilacak biseymi.kadin yalniz iste senden ilgi bekliyor.bunu kizararak bagirarak degilde guzellikle anlatsa yada ben seni ararim felan dese.tamam rahatsiz oluyodur ama boyle kavgali tartismali anlattiginda bagirip hakaret edince kadin daha cigirdan cikiyor.tak etmiş te henuz ayrılmayı dusunmuyor bence peace sen de zorlama adamı
senden sadece sakin durmanı istiyor sen işi bilete vardırıyorsun
Iyi de bu mesele bu kadar abartilacak biseymi.kadin yalniz iste senden ilgi bekliyor.bunu kizararak bagirarak degilde guzellikle anlatsa yada ben seni ararim felan dese.tamam rahatsiz oluyodur ama boyle kavgali tartismali anlattiginda bagirip hakaret edince kadin daha cigirdan cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?