Yine kavga ettik :(

Calisiyorum yabanci bi sirketin ofisinde, gun icinde cok aramiyorum artik , 6 gibi evde oluyorum esim ise 7.30-8-8.30 degisiyo, eve geldikten sonra iste yemek, ne zaman geliyosun, nerdesin diye mesajlarda aramalarda artis oluyo.
Annemle bi iki kere paylastim ama her seferinde anlatmiyorum elinden bisey gelmiyo ancak onlari uzmus olyorum, kardeslerim var onlarada ayni sekilde.
Aileleri haftada 1 ariyoruz kamerada aciyoruz gorusuyoruz o sekilde.

hiç konusmadınız mı kac saattir

Peace, altı üstü köfte... Benim eşim vazgeçtim dese bana iş çıkmadı diye sevinir , buzdolabına koyar ertesi güne kızartırım. Bırak biraz rahat ol.

sayfalar önce benzerini yazmıştım. karşısına anlayışlı derdini dinleyen bir kadın çıkarsa huzur böyle bir şeymiş diye gider. hiç benim kocam yapmaz deme, sen de şaşarsın.

ben bi önceki tartışmanın üstüne 1 gün konuşmayınca eşiniz size seni çok seviyorum diye mesaj attığında bu ilişkinin artık çok laçkalaştığını düşünmüştüm de, herkes çok hevesliydi mutluydu, ortaya atlayıp bu güzel bi şey değil demek istemedim.

aylardır takip ediyorum. aylardır aynı şey. tek suçlu da siz değilsiniz. eşiniz de yüz buldu. geçen fabrikayı sordunuz diye çıldırdı mesela. halbuki çok normal bir soruydu.

her kavgada önce ağza gelen söyleniyor. ilişkinin artık klasik lafları olan sen 28 yaşındasın 3 yaşında değilsin, ben çocuk mu büyütüyorum, yine zehir saçıyosun defalarca kez yineleniyor. sonra 1-2 gün sonra bir şey yokmuş gibi herkes sevgi kelebeği. eşinizle her şey normal duruyor, burda sessiz kaldın diye herkes seni kutluyor, ay eşin de sana aşık peace onu kaybetme diye sana akıl veriyolar. bu gerçekten normal mi? haftada 3 kere bunları yaşamak normal mi? siz artık o kadar normalleştirdiniz ki kavga etmeyi. değişik vıcık vıcık bir şeye dönüştü

adam her gün bugün de kavga çıkacak mı diye düşünüyor. siz de her gün bunun stresini yaşayıp kavgasız bir hafta sonu geçirdiğinizde büyük bir şey başarmış gibi mutlu oluyorsunuz.

bu daha ne kadar sürebilir? ben bu ilişkinin bu saatten sonra düzeleceğine inanmıyorum açıkçası. fazlaca laçkalaştınız, kısır bir döngü içerisindesiniz

Merhabalar
Dun gece uyudum 5 saat ileride burasi aklinizda olsun.

Biraz once tansiyonunu olcuyordu iyimisin dedim o da sanane dedi. Bu sekilde konusmaya basladik sonunda yine bana senin masallarina karnim tok eger yine duzelicem vs diceksen yeter benimle hic muhattap olma dedi bende muhattap olmadan ayni evde nasi yasayabiliriz dedim o da keyfin bilir dedi. Sesini duymak istemiyorum beni rahat birak tansiyonum bi kendine gelsin dedi. Sonrada ben guzellikle konusucam rahatsiz etmek icin gelmedim dedim, napabiliriz ne yapalim. O da senden bi b.k olmaz, yalanlarini kendine sakla umrumda bile degilsin artik sevgimde umrumda degil sadece huzur istiyorum saglik istiyorum dedi. Konusma benimle dedi.
3 gun iyisin 2 gun kotu yeter dedi. Boyle hararetlendik sonra ben bu kadar umursamaz olmasina delirdim sonrada istemiyorum seni dedi anliyomusun falan kurtulucam senden dedi.
Bende al biletimi gidicem dedim annemler tatilde carsamba donuyolar ama ananeme giderim senle kalmak istemiyorum dedim oda carsamba gidersin dedi yok dedim al falan , evde temizlikci var suanda o gitsin alcam dedi bende ne alakasi var kadin bilet aldigimizimi gorcek aksam ucagi yetisemem yer yok belki dedim tamam gitsin aliriz falan dedi kaldi oyle iceri gectim.
Allah tum dusmanlarima senin gibi es versin dedi.
Bende ben sana b.k verdim sen cicek mi saniyosun diyip icimdekileri anlattim.
Oda iyi sende kurtulursun benden falan dedi bu sekilde 1 saat konustuk elim ayagim titriyo yine.

blöf yapıyor
sen de blöfü zorluyorsun
sessiz dur demiştik
burdan bu kadar akıl alıp işler nasıl bu kadar kotuye dondu aklım almıyor

Gercekten abarttikca abartmis adam ya.sen orda tansiyonunu soruyon iyimisin diyon sanane diyecene normal cevap verse is buralara gelmiyecek.iste esinin hatasi hep bu sana gerekli cevabi verse sende okadar israr etmiyecen.senin de kendini tutamaman adamin ustune gittikce gitmen .bu gidisle is iyce inada bincek giderdim gidemezdin bi sakinlesin ilerisini dusunun.Simdi gitsen herseyi birakip gitcen .ben de senin gitmen tarafrariyim en azindan o adamdan uzak durman icin cunku seni uzuyor huyunu bildigi icin daha cok ustune geliyor.ne var yani iyiyim yada tansiyonum yuksek dese .
Artik kendini suclama birak ne hali varsa gorsun.kendini bisey sanmis iyce .hatta sen cik evden ben bilet bakmaya gidiyom de bugun olmazsa yarin olsun.ne bu bee madem huzur istiyon saglik istiyon ozmn azcik kadini anlama calis neden ustune dusuyor otur guzellikle canim balim diye anlat.biyeri kalkmis bunun .
Bak gitmezsen bile kendin icin plan yap.

tak etmiş te henuz ayrılmayı dusunmuyor bence peace sen de zorlama adamı
senden sadece sakin durmanı istiyor sen işi bilete vardırıyorsun
Iyi de bu mesele bu kadar abartilacak biseymi.kadin yalniz iste senden ilgi bekliyor.bunu kizararak bagirarak degilde guzellikle anlatsa yada ben seni ararim felan dese.tamam rahatsiz oluyodur ama boyle kavgali tartismali anlattiginda bagirip hakaret edince kadin daha cigirdan cikiyor.

haklısın ama adamda o anlayıs yok zaten işkolik işyerinde asırı rahatsız ediyor konu sahibi de...ikisi de değişmek için adım atamadı...adam da anlayıssız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…