Yine kavga ettik :(

Yani benim zorumla benimle evli diyosun.? Kendi pekala gidebilir bosanabilir

Evet zaten güçlü olsa defalarca msj atıp ilgi beklemezdi bu kadar. Adam da anlamış gitmeyeceğini artık ezdikçe ezer

Terbiyeli konusalim lutfen

haha bizi de delirttin sonunda konu sahibi :)
Ya valla dertsiz basina dert ariyor.iyiki coluk cocuk yok yoksa iyce kafayi yerdi .yemegiydi banyosuydu okuluydu aglamasi zirlamasi ustu basi tuvaleti.
Suan keyffini surcene adama sarmis .kendini uzuyor.tak cantani koluna dolas gez alisveriz merkezine git.azcik kafan dagilsin demi.sanki cocukmu yemek yapsammi yapmasammi .

Aptal ve saf oldugum icin

Yemek yapiyorum onu yicem :) oda koltukta uyuyo.
Disari cikmistim, kahve ictim markete gittim eve geldim. Biraz sakinlestim.
Sigarayi birakmamis olsaydim cikar bi kahve icer bi sigara yakardim. Ama biraktim. :)
Dizi / film izlerim netten .. Keyfime bakamiyorum cunku keyfim yokkkk sinirim bozuk, bosanalim seni istemiyorum diyo.

Aptal ve saf oldugum icin
Hayir oyle dusunme suan senin durumun bi bosluktasin kimsen yok.istiyosun ki o doldursun o boslugu ama adam yetemiyoki.yada erkek milletti iste calisiyorum yoruluyorum vsvs.sende yoruluyosun ama sen onla vakit gecirip dinlenmeyi tercih ediyosun o senin gibi bakmiyorki .sen uzme kendini artik birak onu ne hali varsa gorsun dusme ustune yeri gelip osana dediginde bana karsi soguksun uzaksin diye sen istedin kendinden soguttun uzaklastirdin dersin.

Sen de cok cok anormal bisey yok sadece birazcik yanliz hissediyosun onun ustune dusuyon adam anlamiyoki belki sana biraz vakit ayirsa hallolcak ama adam anlamiyorki seni goruyo sorunlu sadece .napcan o halde adami yok saycan keyfine bakcan

Sen bi dene bak keyfin nasil geliyor yerine valla ustunden buyuk bi yuk kalkcak dunya varmis diycen napiyomusum diyecen.

Evet uyuyo koltukta. Ben etkileniyorum kavgalardan, rahat olamiyorum, oda gitmeyecegimi ve kafama takacagimi bildiginden istedigi gibi konusuyor.
Duzelirsen devam yoksa git daha oncesiydi , son konusma bosanicaz bi tarafini yirtsanda bosanicaz bu sefer istemiyorum seni artik dedi, ben konusmaya calisincada gurursuz olma sus dedi. Yani suandaki son durum "bosanicaz".
Yemek yapiyorum pisti sayilir. film izlerim bisey yaparim, bi disari gidip gelebilirim yine..
Aksama koltukta uyur, ben konusana kadar konusmaz, konussamda ben dicegimi dedim der.

Ne mi olcak normal yerinde takilir tv acar izler, aksam mac varmis bjk gs maci onu izler bizde gece vakti oluyo , sonrada yine koltukta uyur yanima gelmez.
gelmesin sen de gitme konusma
konusacagımızı konustuk de bişi derse de dusunmek istiyorum de
sonra bakımlar yaptır sacını değiştir
offff yapmıosun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…