- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.441
Hem o hemde kendisi çocukların başına çöreklenir nefes aldırmazdı.bu sefer de cocukla ilgilenmedin diye 10 kere arardı işteyken belki
Hata olmaz olur mu bocek gibi eziyor kadini. E kadin gitmiyor israrla o zaman adama dicek biseyim kalmiyor o yuzden boyle konuşuyorum. Adam diyecegini dedi bosanalim dedi evden kovdu defalarca sirf gitsin diye namusuna dahi laf etti. E kadin hala duruyor.
O kadar lafın üstüne onu düşünmesi gerçekten gurursuzluk yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek.Duygusal bağımlılığı yüzünden hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Berbat bi durum.Kendisine saygısı olmadığını ve değer vermediğini gösterir .
O kadar lafın üstüne onu düşünmesi gerçekten gurursuzluk yüzüne tükürse yarabbi şükür diyecek.Duygusal bağımlılığı yüzünden hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Berbat bi durum.Kendisine saygısı olmadığını ve değer vermediğini gösterir .
Yani benim zorumla benimle evli diyosun.? Kendi pekala gidebilir bosanabilir
Ya valla dertsiz basina dert ariyor.iyiki coluk cocuk yok yoksa iyce kafayi yerdi .yemegiydi banyosuydu okuluydu aglamasi zirlamasi ustu basi tuvaleti.haha bizi de delirttin sonunda konu sahibi :)
Ya valla dertsiz basina dert ariyor.iyiki coluk cocuk yok yoksa iyce kafayi yerdi .yemegiydi banyosuydu okuluydu aglamasi zirlamasi ustu basi tuvaleti.
Suan keyffini surcene adama sarmis .kendini uzuyor.tak cantani koluna dolas gez alisveriz merkezine git.azcik kafan dagilsin demi.sanki cocukmu yemek yapsammi yapmasammi .
Terbiyeli konusalim lutfen
Ya ne yemegi.
Yiyeceksen ye biseyler doyur karnini.illa yapacaksan yap sanki sen yemiyecen mi yerse alir yer yemezse sen yersin yine.
Ayyy valla hala onu dusunuyon .cik gez dolas kafa dagit biraz maddi imkan varsa ye disarda biseyler.bi cay bi simit.cocugun da yok kendine ayiracak vaktin okadar cokki.sense eve tikilip onu dusunup kendini dolduruyon .evdesin maden yap bi yemek ac bi dizi film program ne ise keyfine bak hem yemegini ye:)kendini azcik simart ya deger ver saygi duy.KEYFINE BAK KEYFINE oda ne hali varsa gorsun.dus al bisiler yap aaaaa
Olanı söylüyorum tek ben böyle düşünmüyorum kocanda dahil birçok kişi aynı fikirde. Gerçekten gurursuz davranıyorsun
Hayir oyle dusunme suan senin durumun bi bosluktasin kimsen yok.istiyosun ki o doldursun o boslugu ama adam yetemiyoki.yada erkek milletti iste calisiyorum yoruluyorum vsvs.sende yoruluyosun ama sen onla vakit gecirip dinlenmeyi tercih ediyosun o senin gibi bakmiyorki .sen uzme kendini artik birak onu ne hali varsa gorsun dusme ustune yeri gelip osana dediginde bana karsi soguksun uzaksin diye sen istedin kendinden soguttun uzaklastirdin dersin.Aptal ve saf oldugum icin
Sen bi dene bak keyfin nasil geliyor yerine valla ustunden buyuk bi yuk kalkcak dunya varmis diycen napiyomusum diyecen.Yemek yapiyorum onu yicem :) oda koltukta uyuyo.
Disari cikmistim, kahve ictim markete gittim eve geldim. Biraz sakinlestim.
Sigarayi birakmamis olsaydim cikar bi kahve icer bi sigara yakardim. Ama biraktim. :)
Dizi / film izlerim netten .. Keyfime bakamiyorum cunku keyfim yokkkk sinirim bozuk, bosanalim seni istemiyorum diyo.
Bak gördün mü uyuyor yani cok ta kafaya takmıyor olacagı yere varsın diyor...Bi arkadas yazmıs kendini rahat bırak diye. Adam rahat duzelirsen devam yoksa bosan git diyor diyecegini dedi ve uyudu sen de biraz gururlu ol artık yemeğini yap yine ye sofra hazırlama sonra işlerinle ilgilen kişisel. Ben olsam o uyurken dışarı cıkarım uyandıgında bulmasın evde seni..Cık bi masaja git mesela veya alışverişe
Sen kendin karar vermedikce yakasini birakmazsin o da biliyor. Mahkemede istemiyorum boşanmak dersin. O yuzden sen git diye ugrasiyor.Yani benim zorumla benimle evli diyosun.? Kendi pekala gidebilir bosanabilir
uyanınca adam neler olucak merak ediorum
Abarttin biraz:)Sen kendin karar vermedikce yakasini birakmazsin o da biliyor. Mahkemede istemiyorum boşanmak dersin. O yuzden sen git diye ugrasiyor.
gelmesin sen de gitme konusmaNe mi olcak normal yerinde takilir tv acar izler, aksam mac varmis bjk gs maci onu izler bizde gece vakti oluyo , sonrada yine koltukta uyur yanima gelmez.
Yok valla abartmadim. O derece yapiskansin.Abarttin biraz:)
Ailesiyle konusur, benimle ciddi konusur sevmiyorum seni der. Yeterli bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?