- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.481
Peace ne kadar umutlanmıştım senin için
O kadar konuştuk bir günmü dayanabildin
Ben bile hayal kırıklığı yaşadım gerçekten
Hep düzeleceksin iyi bir evliliğiniz olacak dedim
Artık öyle düşünmüyorum
Ya psikologa git lütfen yada sonuç belli zaten boşanın
hiç konuşmuyor mu
Hemen bugün al randevunu erteleme olur muuzgunum sizide uzdugum icin.
Psikologa gitmeyi dusunuyorum
o kadar da değilAdamın yerinde olsam 40 kere boşamış, üstüne de Hac Umre ne varsa gitmiş, 1000 tane de fakir doyurmuştum.
Valla o kadar.Bu nedir Allah aşkına.İnsan taş olsa çatlar.o kadar da değil
Aynen o kadar. Okurken daralıyorum değil ki yaşarken.o kadar da değil
Niye öyle dediniz şimdi? Ne yaptım ben? Ne var yani? Beni üzmeye değdi mi? Değer mi?o kadar da değil
hayir ayri takiliyoruz ..yine kavga mı ettiler acaba
Randevu aldınmı peacehayir ayri takiliyoruz ..
gelisme yok..
Bir köfteden iş nerelere varmış. Bence biraz esnek olmalısın. Eşinin ağzından çıkan her şey Allah emri değil ki aynen yapmak zorunda olasınız. Mesela en başta yazdığın gibi film izleriz demiş ama önce dizi izlemek istemiş. Yarım saat başka işle oyalanıp sonrasında film izleyerek güzel bir akşam geçirmek varken nedir yani "ama öyle demişti" ? Veya köfte demiştir de unutmuştur veya canı başka şey istemiştir. Nedir yani çözündüyse kıyma kavur bırak, yarın başka yemekte kullanırsın. Hatta bozulsun kıyma ama sizin ağzınızın tadı bozulmasın. Hareket noktan uyum olsun. Zaten saatlerce konuşup çözülmesi gereken bir durum yoktu. Hem olsa da biraz sakinleşip hala aynı şeyleri düşünüyorsak öyle konuşmalıyız. Hele ki güler yüz en önemlisi zaten. Bunlar seni eşinin gözünde yüceltir. Öyle olmasın da böyle olsun yani ne var. Aslında temiz niyetlisin ama böyle yaparsan evliliğin bu sefer olmasa da bir gün cidden biter.
Randevu aldınmı peace
Hemen araştır hadiHayir almadim henuz , bakacagim.
Online almak istiyorum. Oyle bi imkan varsa arastircam. Burda dunyanin parasi, hemde turkce anlatmayi tercih ederim daha rahat olur
Hemen araştır hadi
Hem vakit geçirmiş olursun
Peace beni delirtmeBulmak biraz zaman alacak.. online terapi alan/ onceden almis biri varsa yazabilirmi lutfen?
Acaba etkili oluyormu..
Peace beni delirtme
Netten araştır hadi
Bulunduğun şehirdekilere bak
Online terapi diye bak
Yorumlarına bak
İçine sinen birini bul ve al şu randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?