Yine kavga ettik :(

uzgunum sizide uzdugum icin.
Psikologa gitmeyi dusunuyorum

Bir köfteden iş nerelere varmış. Bence biraz esnek olmalısın. Eşinin ağzından çıkan her şey Allah emri değil ki aynen yapmak zorunda olasınız. Mesela en başta yazdığın gibi film izleriz demiş ama önce dizi izlemek istemiş. Yarım saat başka işle oyalanıp sonrasında film izleyerek güzel bir akşam geçirmek varken nedir yani "ama öyle demişti" ? Veya köfte demiştir de unutmuştur veya canı başka şey istemiştir. Nedir yani çözündüyse kıyma kavur bırak, yarın başka yemekte kullanırsın. Hatta bozulsun kıyma ama sizin ağzınızın tadı bozulmasın. Hareket noktan uyum olsun. Zaten saatlerce konuşup çözülmesi gereken bir durum yoktu. Hem olsa da biraz sakinleşip hala aynı şeyleri düşünüyorsak öyle konuşmalıyız. Hele ki güler yüz en önemlisi zaten. Bunlar seni eşinin gözünde yüceltir. Öyle olmasın da böyle olsun yani ne var. Aslında temiz niyetlisin ama böyle yaparsan evliliğin bu sefer olmasa da bir gün cidden biter.

Haklisin rahat esnek olmakta fayda var. bazen cok panik ve evhamliyim, pek sabirli oldugumda soylenemez. Arti basak burcuyum cok detayciyim. Hepsi birlesince cok kontrolcu oluyor.
Dedigin cok dogru ufacik seylerden kavga edip durduk evlendigimizden beri ve kiyma bozulsun tadimiz bozulmasin.
Insallah guzel olur hersey bende duzeltebilirim.
Suanda konusmuyoruz kavgadan beri, en son bosanmaya geldi cunku. Bakalim...

Hayir almadim henuz , bakacagim.
Online almak istiyorum. Oyle bi imkan varsa arastircam. Burda dunyanin parasi, hemde turkce anlatmayi tercih ederim daha rahat olur
Hemen araştır hadi
Hem vakit geçirmiş olursun

Bulmak biraz zaman alacak.. online terapi alan/ onceden almis biri varsa yazabilirmi lutfen?
Acaba etkili oluyormu..
Peace beni delirtme
Netten araştır hadi
Bulunduğun şehirdekilere bak
Online terapi diye bak
Yorumlarına bak
İçine sinen birini bul ve al şu randevuyu

bikaç sorum var
ne iş yapıyorsun peace calışıyorum demiştin
peki çalışırken kocanı nasıl cok arayabiliyorsun
bir de dertleşebildiğin kimse yok mu ailenden telle de olsa kardesin annen kuzenin vs
annen falan biliyor mu bu durumları
aileni arıyor musun ve esinin ailesini?
esin arıyor mu?

Sanki birtek ikiniz var gibi hissettiriyorsun da

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…