Yine kavga ettik :(

blöf yapıyor
sen de blöfü zorluyorsun
sessiz dur demiştik
burdan bu kadar akıl alıp işler nasıl bu kadar kotuye dondu aklım almıyor

Bilmiyorum blofmu, ben masum degilim tansiyonu sordum oda sanane napican bosver falan dedi sonra ben zorladim yine konusalim diye uzattim ne kadar guzelliklede olsa konusmak istemiyodu. Arada hatta haberlerden bisi okudu bana amerikada bi turk bi kac kisiyi oldurmus falan anlatti bisiler konuyu degistirdi o anda sonra ben yine yumusakca konusalimmi napicaz cozelim sen haklisin ben bazi seyleri degistiremedim vs ama sonu yine aci oldu.
Bileti de almiyor. Baslarda Sessiz ol konusma benimle tansiyonum cikiyo uzak dur muhattap olma diyodu ben konustukca sonu ben seni cekemicem artik yeter kurtulucam senden umrumda degilsin sevgimde umrumda degile geldi .

haklısın ama adamda o anlayıs yok zaten işkolik işyerinde asırı rahatsız ediyor konu sahibi de...ikisi de değişmek için adım atamadı...adam da anlayıssız

Evet esim ilgisiz degil ben cok ilgi bekliyorum benim sorunumda esimin cok agir konusmasi hic sinirini ve durmasi gerektigi yeri bilmemesi.

Size basit geliyorda durum basit değil adam nefes alamıyorum elleri boğazımdaymış gibi hissediyorum diyor.

Peacenin şimdiki hali öncekinin hafifletilmiş haliymiş.Adamın bunca zaman ne çektiğini düşünün. Çok bile dayandı .Sırf sevdiği için ve peacesi kaybetmemek için ilişkisi bu kadar uzadı.Değişir sandı ama hayır .Hergün hır gürle bunun böyle gitmeyeceğini o da anladı.

Cok fazla ilgi bekliyorum yapamiyo yapamayincada zorluyorum kavga ediyoruz.
Ama sakin yaklasmiyo bana cok agresif sinirli dolu.

ay içim şişti...
bak adam konu değiştirmeye normalleşmeye çalışıyor sen hala konusalım
adam sana haklısın demeyecek hatalıydım ben de demeyecek unut artık bunu
sen ustune gitmezsen o da ofkeli olmaz sakinleşir
ay valla bayılazammmm

Asl8nda ustte yazmis ya adama soruyor adam kapat diyor hatta baska haber felan okuyor peace daha zorluyor iste .adam dan bekliyoki tamam halledelim vs vs.adamda artik boyle seylet demek istemiyo lafi degistiriyor onun yerine peace orda kapasa mevzuyu belki hersey kendiliginden geliscek.

Cok fazla ilgi bekliyorum yapamiyo yapamayincada zorluyorum kavga ediyoruz.
Ama sakin yaklasmiyo bana cok agresif sinirli dolu.
Adam cunku mesgul surekli.isiyle ilgileniyor yogun bi temposu var senin haraketlerinden ve surekli kus kaldiginiz icinsse evdeyken telf bilgisayarla mesgul olup kafa dagitiyor.haber okuyor tv dizi izliyor.o yuzden senin kadar diken ustunde durmuyor surekli kafayi sana takmiyor.senin ise gozun surekli onun ustun de

Evet haberi okudu konustuk sora ben peki ne diyosun azck konusallim mi diye konuya dondum ve sonu biletle bitti bosanmayla bitti. Ilk once sus konusma benimle masallarini kendine saklayla basladi sonra seninle muhattap olmak istemiyorumla en son istemiyorum seni ile.

Ben de basak burcuyum ama senin kadar olsam esim de esin gibi yapsa en fazla iki uc surdurebilirdim o halimi sonra amannn delimiyim ne hali varsa gorsun derdim.uzaklasirdim sogurdum sevgim de azalirdi heralde.

M
Peki bu tartisma evde temizlikci varken mi oldu.onun yaninda dami tartistiniz.

Ben de basak burcuyum ama senin kadar olsam esim de esin gibi yapsa en fazla iki uc surdurebilirdim o halimi sonra amannn delimiyim ne hali varsa gorsun derdim.uzaklasirdim sogurdum sevgim de azalirdi heralde.

Sen basaksin ya demekki ondan bana hak veriyosun bazi seylerde :) anladim simdi.
Ben cok inatciyim
Bu arada psikologla online terapi alicam kendim cozemiorum..

Konuyu ara ara takip ettim. Bir tek ben mi böyle düsünüyorum bilmiyorum ama suçun büyüğü konu sahibinde değil ki. Karsisinda surekli sen soylesin boylesin zehir kustun duzel duzelmezsen vs diye tehdit eden biri var. Kadın ağzını açsa olay oluyor. Ilk konuya göre, benimde eşim film izlicez diyip oturup tek başına dizi izlerse, bi de üstüne zen hiç birseyi begenmiyosun diye açıklama yaparsa, suratımi astigimda da zehir kutun vs derse, herseyi yapisik yapmak zorunda miyiz, niye boylesin, derdin ne bi dünya laf sayarsa ben daha buyuk tepkiler verirdim.
Altı ustu birlikte zaman gecirmek istemis ve suratini asmis. Evet belki israrci olmus. Takipettigim kadariyla ben konu sahibinin dogru duzgun kirici lafini gormedim. Hep esi buyutup agir laflar soyluyor.

Kadını nasıl suçlu hissetmeye alıstirdiysa gayet hakli oldugu konularda bile kendini sorun cikaran olarak anltiyor. Valla bence her agzini actiginda boyle patlamaya hazr gibi duruyosa ara verin. Belki suan gitmeniz kotu olabilir ama Duzelirseniz bi sure uzak kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…