- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.521
blöf yapıyor
sen de blöfü zorluyorsun
sessiz dur demiştik
burdan bu kadar akıl alıp işler nasıl bu kadar kotuye dondu aklım almıyor
haklısın ama adamda o anlayıs yok zaten işkolik işyerinde asırı rahatsız ediyor konu sahibi de...ikisi de değişmek için adım atamadı...adam da anlayıssız
Iyi de bu mesele bu kadar abartilacak biseymi.kadin yalniz iste senden ilgi bekliyor.bunu kizararak bagirarak degilde guzellikle anlatsa yada ben seni ararim felan dese.tamam rahatsiz oluyodur ama boyle kavgali tartismali anlattiginda bagirip hakaret edince kadin daha cigirdan cikiyor.
Iyi de bu mesele bu kadar abartilacak biseymi.kadin yalniz iste senden ilgi bekliyor.bunu kizararak bagirarak degilde guzellikle anlatsa yada ben seni ararim felan dese.tamam rahatsiz oluyodur ama boyle kavgali tartismali anlattiginda bagirip hakaret edince kadin daha cigirdan cikiyor.
Evet esim ilgisiz degil ben cok ilgi bekliyorum benim sorunumda esimin cok agir konusmasi hic sinirini ve durmasi gerektigi yeri bilmemesi.
Asl8nda ustte yazmis ya adama soruyor adam kapat diyor hatta baska haber felan okuyor peace daha zorluyor iste .adam dan bekliyoki tamam halledelim vs vs.adamda artik boyle seylet demek istemiyo lafi degistiriyor onun yerine peace orda kapasa mevzuyu belki hersey kendiliginden geliscek.Size basit geliyorda durum basit değil adam nefes alamıyorum elleri boğazımdaymış gibi hissediyorum diyor.
Peacenin şimdiki hali öncekinin hafifletilmiş haliymiş.Adamın bunca zaman ne çektiğini düşünün. Çok bile dayandı .Sırf sevdiği için ve peacesi kaybetmemek için ilişkisi bu kadar uzadı.Değişir sandı ama hayır .Hergün hır gürle bunun böyle gitmeyeceğini o da anladı.
peace burcun ne ve esininki ne
Ben basak o akrep
Adam cunku mesgul surekli.isiyle ilgileniyor yogun bi temposu var senin haraketlerinden ve surekli kus kaldiginiz icinsse evdeyken telf bilgisayarla mesgul olup kafa dagitiyor.haber okuyor tv dizi izliyor.o yuzden senin kadar diken ustunde durmuyor surekli kafayi sana takmiyor.senin ise gozun surekli onun ustun deCok fazla ilgi bekliyorum yapamiyo yapamayincada zorluyorum kavga ediyoruz.
Ama sakin yaklasmiyo bana cok agresif sinirli dolu.
akrep kesinlikle şikayet ve dırdır sevmezBen basak o akrep
Asl8nda ustte yazmis ya adama soruyor adam kapat diyor hatta baska haber felan okuyor peace daha zorluyor iste .adam dan bekliyoki tamam halledelim vs vs.adamda artik boyle seylet demek istemiyo lafi degistiriyor onun yerine peace orda kapasa mevzuyu belki hersey kendiliginden geliscek.
akrep kesinlikle şikayet ve dırdır sevmez
huzur ve sakinlik arar
Peki bu tartisma evde temizlikci varken mi oldu.onun yaninda dami tartistiniz.Evet haberi okudu konustuk sora ben peki ne diyosun azck konusallim mi diye konuya dondum ve sonu biletle bitti bosanmayla bitti. Ilk once sus konusma benimle masallarini kendine saklayla basladi sonra seninle muhattap olmak istemiyorumla en son istemiyorum seni ile.
Ben de basak burcuyum ama senin kadar olsam esim de esin gibi yapsa en fazla iki uc surdurebilirdim o halimi sonra amannn delimiyim ne hali varsa gorsun derdim.uzaklasirdim sogurdum sevgim de azalirdi heralde.
kesinlikle...huzur vermezsen dusman olup fena sokarlar...sakinleşip normale donmesi için uzun sure elleşmemen lazım..Akrep bide sokar o huzuru vermezsen
M
Peki bu tartisma evde temizlikci varken mi oldu.onun yaninda dami tartistiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?