- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.541
Cok inatci degilim ama hersey iyi olsun aman kimse uzulmesin diye kendimi yiprattigim cok oldu.biraz da o yuzden kaybediyoruz kendimizden odun verdikce karsimizdaki anliyomu sanki yooo ozmn napcan ona onun gibi davrancan.Sen basaksin ya demekki ondan bana hak veriyosun bazi seylerde :) anladim simdi.
Ben cok inatciyim
Bu arada psikologla online terapi alicam kendim cozemiorum..
kesinlikle...huzur vermezsen dusman olup fena sokarlar...sakinleşip normale donmesi için uzun sure elleşmemen lazım..
dilleri de cok sivridir sevgi ask tanımaz kızınca
bunları biliosun işte huyuna git sen de
Napyimki simdi?
Temizlikci kadin gidecek birazdan ucak bileti falan almayacak bence yalan.
Bende acele acele ckip nereye gideyim.
Ben panik bir insanim biliyosunuz, hemen kaybetme korkusuyla ne dese ne yapsa birakicak beni gidicek diye dusunup panikliyorum sinirleniyorum asiri tepkiler veriyorum
Cok inatci degilim ama hersey iyi olsun aman kimse uzulmesin diye kendimi yiprattigim cok oldu.biraz da o yuzden kaybediyoruz kendimizden odun verdikce karsimizdaki anliyomu sanki yooo ozmn napcan ona onun gibi davrancan.
Yinede ben bu kadar inat edemezdim bi yerde tak ederdi .bence senin de biyerde tak etcek ama nezmn eger hersey hallolsun diye iatiyosan kendi degerini kendin bil once o adami da gormezden gel artik.
korkma bırakmayacak oyle bi hava yok onda su an emin ol...
sadece hiçbişi olmamış gibi işe guce bak
onun istediği bu zaten
akrebi çok ama çok iyi tanırım
aynı seyleri yasadım
Asl8nda ustte yazmis ya adama soruyor adam kapat diyor hatta baska haber felan okuyor peace daha zorluyor iste .adam dan bekliyoki tamam halledelim vs vs.adamda artik boyle seylet demek istemiyo lafi degistiriyor onun yerine peace orda kapasa mevzuyu belki hersey kendiliginden geliscek.
Kardesiyle konusmuslar dun gece haberini aldim, biz daha 2 sene kaliriz burda demis yani bisi bahsetmemis .
Tum laflari yok sayip susup oturayim diyosun
Icimde sevgi var ve hep bi kurtarmayacalisiyorum herseyi hata mi ediyorumki. Gercekten hataliyim yaptiklarimda ve bu yuzden sans vermeliyiz evlilige diye dusunuyrum hatami bu dusuncem? Gercekten ayrilmak istiyosa konussun acsin konuyu susuyor zoruma gidiyo yani benim gitmemimi bekliyo diye
Kardesiyle konusmuslar dun gece haberini aldim, biz daha 2 sene kaliriz burda demis yani bisi bahsetmemis .
Tum laflari yok sayip susup oturayim diyosun
Icimde sevgi var ve hep bi kurtarmayacalisiyorum herseyi hata mi ediyorumki. Gercekten hataliyim yaptiklarimda ve bu yuzden sans vermeliyiz evlilige diye dusunuyrum hatami bu dusuncem? Gercekten ayrilmak istiyosa konussun acsin konuyu susuyor zoruma gidiyo yani benim gitmemimi bekliyo diye
evet tum lafları yoksayıp susacaksın eger gitmek istemiyorsan
bu tip adamlar bunu istiyor
konusalım cozelim olayı cozum olmuyor yasıyosun işte
sadece normal olalım istiyorlar
daha sonra ilerde sakinleşince soylersin uygun dille hoş bi zamanda
şimdi değil
peace çalışıyor evde de bi ton işi var.Adam cunku mesgul surekli.isiyle ilgileniyor yogun bi temposu var senin haraketlerinden ve surekli kus kaldiginiz icinsse evdeyken telf bilgisayarla mesgul olup kafa dagitiyor.haber okuyor tv dizi izliyor.o yuzden senin kadar diken ustunde durmuyor surekli kafayi sana takmiyor.senin ise gozun surekli onun ustun de
akrep kesinlikle şikayet ve dırdır sevmez
huzur ve sakinlik arar
Peace bırak kadın gidince başka odaya geç. Hiç çıkma. Hiç konuşmaya çalışma. Burak su kaybetme korkusunu. 2 nizde simdilik blof yapiyosunuz bu belli zaten. Yeme blofu. Takma kafana. Gec kitap oku dizi izle. Kendini aciklama. Ben bunu dedim sen bunu dedin diy dusunme. Onemseme. Suan birlikte duzelmeyi degil, kendini dusun, az kafanı dinle, uzaklaş.
valla adam bana "bir tarafını yırtsan da senden kurtulacam" gibi terbiyesizce bir laf ettikten sonra bir şey yok gibi "eee gündem hakkında ne düşünüyosun?" diye sorsa ben de hayırdır der konuyu açardım, o yüzden bu sefer peace'e kızamadımahhh soyluyorum hep bunu da yine gidip tepesine dikilip konusalım cozelim diyor...
siz benim gibi davranmamissinizki. ben hakli olmak icin o telefonu acana kadar ariyorum, cevap yazana kadar yaziyorum falan, zorla hakli olunmazki dimi. hakliysan hakli oldugunu bilip susmak yeterli de iste o an ofkeyle baya bi konusasim geliyo . bundan kaybediyorum, hatali oldugunda onun farkedip aramasi lazim
evet oyle esiniz gibi mantigiyla dusunur her zaman. ve bu sekilde yaparsam terfi alamayacagimi dusunuyor, kendi oyle cunku sadece 1 kere gitmedigi oldu ise, her zaman gider isinin basindadir. ama ben kendi isimi dusunebilirim o onu dusunecegine benimle ilgilenseydi diye bekledim. sizde haklisiniz cocukla birde hamile yurtdisindasiniz, Allah kolaylik versin. ama hakli oldugunuzda esiniz farkina variyor size deger veriyor onemsiyor bunlarda yeterli dimi?
ben bunu zorla almaya calisiorum zorladikca tam tersi oluyor..
eger ben konusmaya baslayip laf kalabaligi yapsam hayatta anlamiyor haksiz oldugunu..tam tersi buyuklenir,kendinde kusur aramaz.
sustugum an esimde basliyor alarm calmaya,aha mictik diyor bence
hele yatak odasinin kapisini kitleyim,onunde yatar ac nolur diye,ama gidip calisma odasinda dirdira baslasam lutfen beni yalniz birak diye postalar ama bende ikiletmem giderim sadece yaziklar olsun diyerek.
10 dk sonra gelip sirnasir zaten.
evliligimizin ilk senesinde bende hak aramak icin ustune giderdim vallahi susunca kiymetlendim.
ofkeni bastirman gerek,ben temizlige girisirim mesela yada cidden muslum filan acar efkarli efkarli bagira bagira soylerim
suanki favorim boyle yasamaktan biktim be ustaoglumda seviyor,sarki bitince yeniden acmami istiyor,banada gulme geliyo zaten gecip gidiyo ofkem..
annen seni esin yerin dibine soksun diye dogurmadi,esini de butun gun senin ofke kontrolsuzlugunle ugrassin diye dogurmadi annesi..
bencilligi birakmasi lazim iki tarafinda..
bide esine surekli degiscem deme,lafin agirligi kalmiyor,etkisini yitiriyor.
koklu degisimle sessizce olur,kendi icine donmen gerek,herseyi ilan etmeye gerek yok.
ahhh soyluyorum hep bunu da yine gidip tepesine dikilip konusalım cozelim diyor...
ayrıca biletimi al gidicem demek de blöf değil mi? niyetliyseniz kendi biletinizi kendiniz alırsınız, ona aldırmazsınız. karşılıklı sayıp sayıp duruyosunuz ama saydıklarınızla ilgili ciddi bir adım atmıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?