Yine kavga ettik :(

Sen basaksin ya demekki ondan bana hak veriyosun bazi seylerde :) anladim simdi.
Ben cok inatciyim
Bu arada psikologla online terapi alicam kendim cozemiorum..
Cok inatci degilim ama hersey iyi olsun aman kimse uzulmesin diye kendimi yiprattigim cok oldu.biraz da o yuzden kaybediyoruz kendimizden odun verdikce karsimizdaki anliyomu sanki yooo ozmn napcan ona onun gibi davrancan.
Yinede ben bu kadar inat edemezdim bi yerde tak ederdi .bence senin de biyerde tak etcek ama nezmn eger hersey hallolsun diye iatiyosan kendi degerini kendin bil once o adami da gormezden gel artik.

kesinlikle...huzur vermezsen dusman olup fena sokarlar...sakinleşip normale donmesi için uzun sure elleşmemen lazım..
dilleri de cok sivridir sevgi ask tanımaz kızınca
bunları biliosun işte huyuna git sen de

Napyimki simdi?
Temizlikci kadin gidecek birazdan ucak bileti falan almayacak bence yalan.
Bende acele acele ckip nereye gideyim.
Ben panik bir insanim biliyosunuz, hemen kaybetme korkusuyla ne dese ne yapsa birakicak beni gidicek diye dusunup panikliyorum sinirleniyorum asiri tepkiler veriyorum

korkma bırakmayacak oyle bi hava yok onda su an emin ol...
sadece hiçbişi olmamış gibi işe guce bak
onun istediği bu zaten
akrebi çok ama çok iyi tanırım
aynı seyleri yasadım

Cekip gitmek icin dogru zaman degil dimi?
Evde kalip konusmamak o kadar zor geliyoki.
Konusmak ayri bi dert konusmak herseyi berbat ediyor cunku sakin degil sinirli bende panikliyip cok konusuyorum..

korkma bırakmayacak oyle bi hava yok onda su an emin ol...
sadece hiçbişi olmamış gibi işe guce bak
onun istediği bu zaten
akrebi çok ama çok iyi tanırım
aynı seyleri yasadım

Kardesiyle konusmuslar dun gece haberini aldim, biz daha 2 sene kaliriz burda demis yani bisi bahsetmemis .
Tum laflari yok sayip susup oturayim diyosun
Icimde sevgi var ve hep bi kurtarmayacalisiyorum herseyi hata mi ediyorumki. Gercekten hataliyim yaptiklarimda ve bu yuzden sans vermeliyiz evlilige diye dusunuyrum hatami bu dusuncem? Gercekten ayrilmak istiyosa konussun acsin konuyu susuyor zoruma gidiyo yani benim gitmemimi bekliyo diye

Peace değişeceğim diyor ama net bir adım atmıyor.İçten içe kendini haklı görüyor eşinin kendine göre hareket etmesini bekliyor.

O yüzden kocası da bana masal anlatma artık diyor.Peace ya ayrılacak ya psikoloğa gerekirse psikayatriye gidecek.Başka oluru yok.Kendini kocasına kanıtlaması lazım.

Sen hayatta gitmezsin eşine yapışıksın o yüzden topu ona atıyorsun.Yok biletimi al bilmem ne.Sende çalışıyorsun biletini pekala alabilirsin.

evet tum lafları yoksayıp susacaksın
bu tip adamlar bunu istiyor
konusalım cozelim olayı cozum olmuyor yasıyosun işte
sadece normal olalım istiyorlar
daha sonra ilerde sakinleşince soylersin uygun dille hoş bi zamanda
şimdi değil

peace çalışıyor evde de bi ton işi var.

adam yine bir şey yok gibi haberden falan bahsetmiş. dün gurursuzsun çek git senden kurtulmak istiyorum bi tarafını da yırtsam boşanacam demişti, bugün bi şey yok gibi haber maber diyor. siz konuyu açmasaydınız bence bu adam böyle devam edecekti. iki gün sonra yine sarılıp öpüşcektiniz.

konu açılınca da bileti hemen almamak için bahane bulmuş. yok evde temizlikçi kadın varmış bilmem ne. temizlikçi kadınla bilet ne alaka? bana basbaya sinirle söylemiş ama gerçekleşme ihtimalinden korkmuş, blöf yapmış gibi geldi.

ben boşanacağınızı pek düşünmüyorum. çünkü aylaaardır bunları yaşayıp yaşayıp devam ediyorsunuz. adam boğulmuş gibi hissettiğini söyledikten 1 gün sonra sana ne kadar aşık olduğunu falan söyleyen bir adam. bilette de blöf yaptığını gördüğümüze göre cıks, siz yine bir şey yokmuş gibi davranmaya devam edersiniz

Peace bırak kadın gidince başka odaya geç. Hiç çıkma. Hiç konuşmaya çalışma. Burak su kaybetme korkusunu. 2 nizde simdilik blof yapiyosunuz bu belli zaten. Yeme blofu. Takma kafana. Gec kitap oku dizi izle. Kendini aciklama. Ben bunu dedim sen bunu dedin diy dusunme. Onemseme. Suan birlikte duzelmeyi degil, kendini dusun, az kafanı dinle, uzaklaş.

ayrıca biletimi al gidicem demek de blöf değil mi? niyetliyseniz kendi biletinizi kendiniz alırsınız, ona aldırmazsınız. karşılıklı sayıp sayıp duruyosunuz ama saydıklarınızla ilgili ciddi bir adım atmıyosunuz

ahhh soyluyorum hep bunu da yine gidip tepesine dikilip konusalım cozelim diyor...

ahhh soyluyorum hep bunu da yine gidip tepesine dikilip konusalım cozelim diyor...
valla adam bana "bir tarafını yırtsan da senden kurtulacam" gibi terbiyesizce bir laf ettikten sonra bir şey yok gibi "eee gündem hakkında ne düşünüyosun?" diye sorsa ben de hayırdır der konuyu açardım, o yüzden bu sefer peace'e kızamadım

eger ben konusmaya baslayip laf kalabaligi yapsam hayatta anlamiyor haksiz oldugunu..tam tersi buyuklenir,kendinde kusur aramaz.
sustugum an esimde basliyor alarm calmaya,aha mictik diyor bence
hele yatak odasinin kapisini kitleyim,onunde yatar ac nolur diye,ama gidip calisma odasinda dirdira baslasam lutfen beni yalniz birak diye postalar ama bende ikiletmem giderim sadece yaziklar olsun diyerek.
10 dk sonra gelip sirnasir zaten.
evliligimizin ilk senesinde bende hak aramak icin ustune giderdim vallahi susunca kiymetlendim.

ofkeni bastirman gerek,ben temizlige girisirim mesela yada cidden muslum filan acar efkarli efkarli bagira bagira soylerim
suanki favorim boyle yasamaktan biktim be usta oglumda seviyor,sarki bitince yeniden acmami istiyor,banada gulme geliyo zaten gecip gidiyo ofkem..

annen seni esin yerin dibine soksun diye dogurmadi,esini de butun gun senin ofke kontrolsuzlugunle ugrassin diye dogurmadi annesi..
bencilligi birakmasi lazim iki tarafinda..
bide esine surekli degiscem deme,lafin agirligi kalmiyor,etkisini yitiriyor.
koklu degisimle sessizce olur,kendi icine donmen gerek,herseyi ilan etmeye gerek yok.

ay demekki hepsi aynı terane bunların

Iste o deger verdiginden, aralarinin boyle kalmasini istemiyor. Ya cozulsun ya cozulsun istiyor. Ama karsisindaki adam bunu anlayacak kapasitede de degil malesef 'dir dir' olarak goruyor sadece. O yuzden acilen evliligi kurtarmaya calismayi birakmasi lazim. Yoksa agir laflarin altinda bosuna eziliyor.

Bu sefer tepkini susarak ver. Birak endiselensin. Gidip onla konusmani beklesin. Cok ileri gittigini anlasin. Nasilsa sen konusunca bunlari anlamiyor. Tam tersini, hic bi zaman yapmadigini yap. Vazgec. Ne dusunurse dusunsun ne olursa olsun de. Ama bunu kendi icinde de dusunmn lazim ki adama 2 dk sonra kendini aciklama ihtiyaci hissetme.

İkiside birbirinin değişmesini bekliyor.Biri diyor sürekli bebek gibi benimle ilgilen.Öbürü diyor artık büyü, ısrarcı olma, üsteleme ,bana alan bırak .Bir arpa boyu yol alamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…