Yine kavga ettik :(

Adama üzülüyorum sonunda peace onu delirtecek .Gerçekten ikisinden birisi bilet alsa ya da adam evden gitse bir ara verseler oynatmaya az kaldı çünkü.

Cekip gitmek icin dogru zaman degil dimi?
Evde kalip konusmamak o kadar zor geliyoki.
Konusmak ayri bi dert konusmak herseyi berbat ediyor cunku sakin degil sinirli bende panikliyip cok konusuyorum..
Iste bu ya biterse ya daha kotu olursa ya benden sogursa uzaklasirsa diye dusunmekten .boyle dusunerek daha cok hata yapiyosun.birak su akar yolunu bulur.konussan da ucu bosanmaya geliyor zaten oylede boylede kaybedecek neyin varki.onun icin evde tek gibi davran.belki boyle boyle kendindeki hatalari gorcen bos yere yaptiklarini .esin de abarttiginin farkina varcak belki .sen sabretmeyi ogrencen o da senin varliginin farkina varcak belki.
Su durum da en iyisi niyetin gitmekse ama gercekten gitmeyi istiyosan birdk dusunme.eger oyle bi niyetin yoksa cok istiyosa o gitsin sende keyfine bak.

Sen hayatta gitmezsin eşine yapışıksın o yüzden topu ona atıyorsun.Yok biletimi al bilmem ne.Sende çalışıyorsun biletini pekala alabilirsin.
Iyi de kadinin bosanmak bi niyeti yokki.
O bileti al demesi bile hala adamdan biseyler bekliyo olmasi.dedim ya peace az daha ustelese ucakta bulcak kendini sirf inadindan.yapacagi tek sey gitmeye niyetin yoksa sessiz sessiz takilcan.

peace çalışıyor evde de bi ton işi var.
Rahat bi isi var demekki.eve de temizlikci geliyor.cocukta yok.eee napcak adamla bozmus kafayi bi mesguliyeti yokki yaptiklarinin gereksiz oldugunun farkina varsin.

Adam anlasa cvp verse aslinda anormal bisi degil.ama adam bunlardan hoslanmiyor o yuzden yapmiyacan.adami seviyor bosanmayi dusunmuyorsan da elindekiyle yetincen.

Kaybetme korkusuyla üstüne düştükçe ve susmadıkça adam kaçıyor.Tam tersi nefes almaya alan bırakınca üstelemeyince adam hemen yumuşuyor..

Adamın istediği normal sıradan huzurlu bir hayat .Peace daha fazlasını yapışık bir hayatı istiyor.Kendi halinde takılsa kendi işlerine yoğunlaşsa kendine meşgale bulsa hayat daha kolay geçecek

Evet iste yurdisin da olusu yeni evli olusu.bunlarda cabasi.

Kadini da anlamak lazim arkadaslar sonucta herkesin bi huyu yapisi karakteri var.illa bizim gibi dusuncek degil ya tamam bazi seyler vardir yapilmasi gereken aynidir herkeze gore ama sonucta onlar yasiyor birebir olaylari.burda anlattigi kadar biliyoruz.nasil bi ruh halin de suan sevdigi adam tarafindan istenmemek sebepse ilgi bekledigin icin.kadin yalniz birini ariyor buda esi herseyi esi olmus.hirsa kapilmis uzulmus biseyler olsun istiyor esi onu anlasin istiyor.esi umursamaz oluyor buda deliriyor iyce.yapamiyor sessiz kalamiyor umursamaz olamiyor cunku korkuyor ya biterse diye.napcagini bilmiyor.rahat bi insan olsa surekli sorar mi napiyim yemek yapiyimmi.sessiz mi kaliyim diye.cunku esinden baska kimsesi yokki konusup rahatliyacak.

Suan serseri mayin gibi ne yapcagini bilmiyor sakin olamiyor sessiz hic duramiyor cunku korkuyor.esi onu umursamiyor.

aynen ama erkekler anlamadı anlamıyor anlamaz
cunku benciller rahatları bozulursa arıza olurlar

Geldimmm
Temizlikciyle birlikte bende ciktim evden 2 saattir disardaydim kahve falan ictim takildim, temizlikci abla benim arkadasim ayrica onada kahve ismarladim :)
Simdi geldim, esim yemek yapmis yemis tv izliyor girince bana soyle bi bakti.
Konusmadim bi daha olayin ustune en son temizlikci utulenecekleri soruyodu esime soyledim varsa biseyin ver diye, normalde ben ayarliyorum ama sacma olcakti, kendi yapti.
Bilet konusu falanda acilmadi zaten evdede yoktum.
Gitmek istemiyorum bu sekilde, haksiz oldugum yerler var : cuma gunu 5 kere ust uste aramam kofte icin mesela. Bu tip seyleri duzeltsem belkii mutlu bir evliligimiz olur diye dusunuyorum bide seviyorum hala.
Bileti pekala kendim alirm tabi , ondan istedim sadece topu ona attim, biliodum almicagini ama dediginiz gibi eger daha zorlasaydim inadindan alabilirdi.
Bi ara konuyu degistirip haber bisiler okudu bana o an duruP dusunemedim acmasaydim konuyu kapanacakti boyle belki. Ciddi oldugunu sanmiyorum ama bilmiyorumda bildigim gercekten biktigi yildigi ve huzur istedigi. Beni sevsede suan sevgi mevgi umrumda degil diyo. Bide omrumu bu sekilde geciremem dedi. Sen asla degismiceksin bana ayni masallari anlatma sadece sus bos konusuyosun 20. Konusmamiz dedi. Bende konusmayarak nereye varicaz bana evde mobbing yapip gondermeye mi calisiyosun dedim oda ben hic bisey yapmaya calismiyorum beni rahat birak sadece dedi. Ayni evde nasi yasayalim boyle diyincede umrumda degil keyfin bilir falan dedi zorlayincada istemiyorum seni kurtulucam senden gercekten evet falan dedi . ..

aynen ama erkekler anlamadı anlamıyor anlamaz
cunku benciller rahatları bozulursa arıza olurlar
Bende yeni evliyim.cok tartismali oldu zamaninda baslarda dusunuyodum.niye oyle niye boyle aman tartisma cikmasin diye baktim kimse benim gibi dusunmuyor herkez o kadar rahatti ben niye diken ustunde duruyum.konusmuyorum uc gundur ilk gun aradi cvp vermedim dun yine o huzur istiyosa bende istiyorum.ben tek basina evli degilimya .ben surdurmek icin cabaliyacam da o rahatmi olcak.

Dun mesela geldi bakti mutfaga yemek yok .oturdu oturdu gitti.konusmak icin bekliyor ama hic orali degilim baska seyle ilgileniyorum.kalktim yemegi hazirladim.oturduk yerken geldi.gitti bi tabak koydu geldi oturdu yanimiza yedi.eskiden olsa ne ben o sofrayi hazirlardim simdi ben gittim siz yemekmi yiyonuz der diye dusunup beklerdim.bide oturmazdi iyce sinir ederdi.
Fazla yuz vermiyecen boylelerine deger bilmiyolar cunku ona onlar gibi davrancan ki azcik kuyruklarini kistirsinlar.
Koca adamlar sonucta cocuk degiller.

Benim düşündüklerimin aynısını demiş.Aslında eşin seni bırakmak istemiyor ama sen ona başka çare bırakmıyorsun. Dediğimi yapmazsan eninde sonunda ayrılacaksınız.Acilinden git randevu al.

Temizlikcinin parasini kisip psikologa verebilirsiniz üstünü de sen tamamlarsn peace. Gitgide kocanı senden baskalarina itiyosun çünkü böyle.

Benim düşündüklerimin aynısını demiş.Aslında eşin seni bırakmak istemiyor ama sen ona başka çare bırakmıyorsun. Dediğimi yapmazsan eninde sonunda ayrılacaksınız.Acilinden git randevu al.

Konusuyorum online terapi icin bi kac yere yazdim Turkiyeden haber bekliyorum baslicam yakinda..

Aynen peace başka şeylerden kıs ama o psikoloğa git.Hem eşinide ikna etmiş olursun.Yoksa söylediklerin havada kalıyor.

Gidicem, gorusuyorum bi kac yerle daha dogrusu online olucak burda cok pahali bide bunlar bizim kulturumuzu aile yapimizi anlayana kadar 3 seans gecer, cok farkliyiz. Ondan Turkiyeden bi psikologtan yardim alicam. Esime soylemedim suanda ne desem negatif yaklasicak sen artik kendin icin alirsin falan der yani suanda . Mumkunse hic konusmak istemiyorum.
Ben kendim icin alicam zaten o da dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…