Yine kavga ettik :(

Biz Cinde yasiyoruz burda yokki oyle gidebilecegimiz yerler hep cinli yemekleri onlarida sevmiyor, bende bayilmiyorum cidden guzel degil. birer kucuk pizza yesek iki icecek, pizza hut gibi fast food yerinde 160 tl ye denk geliyor, neden cunku " yabanci " yer ondan yerli Cinli olmayan hersey pahali. istanbulda olsak bizde aynen oyle burger king, cay simit hersey yapabilirdik burda tek sansimiz evde hazirlayip piknige gidebiliriz veya nadiren iste ayda 1 kere yemege gideriz.
Turkiyedeki keyfi vermiyor burasi, belkide aramizda nane cok kavga edip atistigimiz icin dahada keyifsiz geliyor..
pek yolu kalmadi zaten , davranislarimda yanlis biraz fedakar olmayi emek vermeyi ogrenmeliyim.

evet hakikaten ayip yaptigim biliyorum duramiyorum o anda o acana kadar gicik olduysam bisey varsa diretiyorum.

bizim bıkmamız önemli değil ki, sorun senin bıkmış olmana rağmen hala tutamıyorum kendimi demen.

tutucam, yapicam mecburum. sinirlendigim veya kafama bisey taktigim anlarda kendime bi yontem ariyorum bisey yapicam kafami mesgul edecek, dusa girmek olabilir bunu dusundum evdeysek dusa girsem 15 dk da sinirim yatismis olur.
cunku o gicik olma sinirlenmelerimi hemen geciremem icten gelen bisey o . ama verecegim tepkileri degistirmeye calisicam, uzatmamaya vs.

Basarabilirsen tabi ama kendine engel olamiyosun ki.
Simdi engel oluyosan yarin olamiyosun.illaki biyerde bu durum bitecek ya bosanarak ya da aranizda sevgi saygi kalmadan.
Sen esinin istedigi gibi olsan bile uc bes ay sonra yine bisey oldugun da esin eski halini hep one surecek onun icin senin koklu bi degisim yapman gerekli saglikli saglam mantikli adimlar atman.bunun icin de kendin asamiyosan yardim alman lazim.

Esin eger senin iyi olmani istiyorsa ve sende sorun goruyosa sana destek olmasi lazim di.hem kadini rahatsiz ilan et.hem de kendi basina coz de.bence hicte senin yanin da degil hic elini tasin altina koymuyor beyfendi.

bence o kendi adina korkuyor benim daha kotu olmamdan belki fikirlerimin degismesinden bilmiyorum ne ama onu korkutuyo psikolog.
kendi kendine cozebilirsin yarari degil zarari olur gitmenin diyo , ilaca baslamamdan da korkuyo olabilir.

ben elimden geleni yaparim eger sonunda eski halimden sikayetciyse kendi bilir .

Adam şımarmış artık bikere
Hatanı kabul ettiğin anda bittin bacım sonrakilerde hep sen hatalı olursun gozunde
Artık bi destek bekleme eşinden
Sessiz sakin sur cozulur diyorum sana ama dinlemiyorsun

susmak zorundasın peace. senin eşin de benim nişanlım gibi çabuk yatışıyor siniri. adamla nişanı bozma durumuna geldik geçenlerde ben büyüttüğüm için olay büyüdü, ben sustum 2 saat sonra yine aşk sözcükleri konuşmaya başladı, ki konuda %100 ben hatalı ve kaprisliydim. en baştan sussaydım yüzüğü çıkartıp olayuı da büyütmeyecektim ama tutamadım kendimi.
sen bunu yıllardır yapmışsın o yüzxden bir kere olan bişey değil, tahammül edilemiyor. ona rağmen adam seninle gelecek hayatı için ev bakabiliyor, plan yapabiliyor. eşinin bu huyunu kendine avantaja çevirebilirsin istersen.

gecmis olsun sizede , barismissiniz :)
esim artik cok cabuk sinirlenir hale geldi tahammulsuzlukten, cok cabuk gecti siniri bu kadar buyuk kavga etmemize ragmen. ben flort doneminden beri yapiyorum bunu hakli. evet ev bulmus gosteriyor bisiler anlatiyor yapalim mi alalim mi ne dersin vs vs..

ben normal olayim, ustelemeyeyim ve ustune de gitmeyeyim biraz agirdan alayim, o zaman eminim ki unutacak bu eski olaylari kafasindaki kotu olan ben imaji silinecek zamanla. kendi haksiz oldugu yerlerde cikacak ortaya o da onlari duzeltecek diye dusunuyorum.. suanda hala beni sevdigi icin yatisiyorsa siniri ofkesi heralde biz iyi oldukca oda kendi hatalari uzerine calisir , daha motivasyonu olur en azindan..

xyzt-5544 bide yemek yemiyor aksamlari bu hafta, kilo vermeye calisiyor banada ornek olsun diye . 10 kilo aldim evlendigimizden beri..
Bende diyorum aksam hafif yeriz yok bu hafta yemicem haftaya baslariz oyle diyor. Birlikte aksam yemeklerimiz olmayinca bisi kalmiyoki geriye direk tv basina oturuyoruz :/

1 hafta direk tv başında otursanız ne kaybedersiniz? adam böyle istemiş, bunda mudahale edilecek bişey yok ki, sen hazırla kendine hafif bişeyler kendi başına ye, sonra da geç adamın yanına tv bakın.
artık lütfen normal ol peace, üsteleme, üstüne gitme. sinirlendiysen kendini ve eşini parçalamadan önce bir düşün çok ciddi bişey mi diye, ya da gel buraya sor önce kızdım böyle böyle yaptı diye, ama eşine tepki gösterme.
haklıyken bile haksız oluyorsun, sana da yazık.

Adam şımarmış artık bikere
Hatanı kabul ettiğin anda bittin bacım sonrakilerde hep sen hatalı olursun gozunde
Artık bi destek bekleme eşinden
Sessiz sakin sur cozulur diyorum sana ama dinlemiyorsun
Bi laf vardi.
Bir insana fazla sensin dersen bir gun oda sana sen kimsin der...

Simdi ben peacenin esini aramasinda bi anormallik goremiyorum yada esine biseyleri sormasinda bunlar siradan seyler.konusalarak asilabilir.ama adam abartmis iyce artik cunku bi isi var butun mesgalesi isi olmus seyahatler yukselme capasi .peacenin yaptiklarini dogru bulmuyor.kadina laf sayyor kadinda cildiriyor.bunun yerine esinede vakit ayirsa azcij onu anlayip ilgi gosterse belki bu kadar ustune dusmeyecek.belliki boslukta .adamda hatali kadin kadar.

Ne bileyim kari koca olarak ne yapiyoruzki aksamlari evde bulusuyoruz aksam yemegi sohbet sonra tv bisiler izliyoruz falan, yemek olmayinca paylasimda azaliyo , haftasonundan baslariz diyo aksam yemeklerine geri doneriz. Tamam dedim bisey demedim. Benden gec geliyo zaten ben yedim yemegimi erken yemis oldum, o da 7.30 gibi gelir direk tv sohbet vs ole.

Tamam , eger birsey olursa tepki vermeden dusunucem ve size yazicam , bu aradada o cok sinirli halimde gecmis olur.. en cok ben yipraniyorum zaten, kendime yapiyorum.
Insallah iyi geciniriz , ben mantikli davranirsam o zaman o hatali oldugunda beni suclayamaz artik veya surekli bi hatali konumunda olmam. Beni cok sindiriyormu yoksa ben kendime mi yapiyorum cidden..

Cok konustuk bunlari diyorki isten eve evden ise disari cikmiyorum seninle birlikteyim her bos animda. Ama bazen evde yalniz kalmak mac izlemek, kendi sevdigim dziyi izlemek istiyorum sen sevmek zorunda degilsin o zaman sende o sirada baska bisey yap bana biraz alan tani diyor, yani onun derdi kendine alan taninmasi. Bende birlikte olalim romantik olalim paylasalim dertleselim konusalim diyorum daha ince ruhlu olsun. O ise daha klasik dusunuyor yani calisiyorum kazaniyorum ikimiz icin sana sadigim gece cikmam yok baska biseyim yok savurgan degilim sanada ilgiliyim daha bana rahat ver diyor. Farkli dusunuyorux,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…