- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.701
her yeni evli borç öder bu çok büyük bir sorun değil. sevdiğiniz yerler illa pahalı yerler mi olmak zorunda, ben de eşimle zor zamanlar geçiriyorum ama canımız dışarı çıkmak istediğinde burger king e bile gidip mutlu oluyoruz çocuklar gibi. veya evde yiyoruz dışarda 5 tl ye bir çay içiyoruz. avm geziyoruz bedava:) sosyalleşmek istedikten sonra para çok önemli değil
evet kendini düzelt eşinin kıymetini bil. adam sana dert anlatmak istesin, senin derdini dinlemesin. huzur bozan değil huzur veren ol. evlilikte en önemlisi bu sevgi aşk vs bir yere kadar.
adam tamam aşkım boşver deyince üstüne gitme herşeyi sürekli sürekli üst üste sorma sırf haklı çıkmak için sırf kendi egolarını tatmin etmek için.
yani bir de adamı 20 defa neden arıyorsun valla eşime öyle bişey yapsam inadına bir daha asla telefonuma cevap vermez seninki gene iyi her seferinde gördüğünde cevaplıyor ve toplantım vardı rezil oluyorum diye açıklama yapıyor. sizinki evlilik değil sanki o sana hesap veren çocuk gibi.
bizim bıkmamız önemli değil ki, sorun senin bıkmış olmana rağmen hala tutamıyorum kendimi demen.
Basarabilirsen tabi ama kendine engel olamiyosun ki.tahmin ettim yoksa yazardin. biktiniz valla benden biliyorum. insallah bi sonraki diye birsey olmaz, en azindan sebepli bir tartisma olur.. tahammul falan kalmadi sevdigi icin bekliyor.
olucak insallah, olmak zorunda, daha fazla kavgaya yer kalmadi iliskimizde. psikologa da gerek yok kendin yapabilirsin diyor.
Basarabilirsen tabi ama kendine engel olamiyosun ki.
Simdi engel oluyosan yarin olamiyosun.illaki biyerde bu durum bitecek ya bosanarak ya da aranizda sevgi saygi kalmadan.
Sen esinin istedigi gibi olsan bile uc bes ay sonra yine bisey oldugun da esin eski halini hep one surecek onun icin senin koklu bi degisim yapman gerekli saglikli saglam mantikli adimlar atman.bunun icin de kendin asamiyosan yardim alman lazim.
Esin eger senin iyi olmani istiyorsa ve sende sorun goruyosa sana destek olmasi lazim di.hem kadini rahatsiz ilan et.hem de kendi basina coz de.bence hicte senin yanin da degil hic elini tasin altina koymuyor beyfendi.
Burcun ne senin ve esinin?
Su grubumusun..
Basarabilirsen tabi ama kendine engel olamiyosun ki.
Simdi engel oluyosan yarin olamiyosun.illaki biyerde bu durum bitecek ya bosanarak ya da aranizda sevgi saygi kalmadan.
Sen esinin istedigi gibi olsan bile uc bes ay sonra yine bisey oldugun da esin eski halini hep one surecek onun icin senin koklu bi degisim yapman gerekli saglikli saglam mantikli adimlar atman.bunun icin de kendin asamiyosan yardim alman lazim.
Esin eger senin iyi olmani istiyorsa ve sende sorun goruyosa sana destek olmasi lazim di.hem kadini rahatsiz ilan et.hem de kendi basina coz de.bence hicte senin yanin da degil hic elini tasin altina koymuyor beyfendi.
Akrepler alingan olur.. basaklarda..ben basak, esim akrep burcu
tutucam, yapicam mecburum. sinirlendigim veya kafama bisey taktigim anlarda kendime bi yontem ariyorum bisey yapicam kafami mesgul edecek, dusa girmek olabilir bunu dusundum evdeysek dusa girsem 15 dk da sinirim yatismis olur.
cunku o gicik olma sinirlenmelerimi hemen geciremem icten gelen bisey o . ama verecegim tepkileri degistirmeye calisicam, uzatmamaya vs.
Adam şımarmış artık bikere
Hatanı kabul ettiğin anda bittin bacım sonrakilerde hep sen hatalı olursun gozunde
Artık bi destek bekleme eşinden
Sessiz sakin sur cozulur diyorum sana ama dinlemiyorsun
susmak zorundasın peace. senin eşin de benim nişanlım gibi çabuk yatışıyor siniri. adamla nişanı bozma durumuna geldik geçenlerde ben büyüttüğüm için olay büyüdü, ben sustum 2 saat sonra yine aşk sözcükleri konuşmaya başladı, ki konuda %100 ben hatalı ve kaprisliydim. en baştan sussaydım yüzüğü çıkartıp olayuı da büyütmeyecektim ama tutamadım kendimi.
sen bunu yıllardır yapmışsın o yüzxden bir kere olan bişey değil, tahammül edilemiyor. ona rağmen adam seninle gelecek hayatı için ev bakabiliyor, plan yapabiliyor. eşinin bu huyunu kendine avantaja çevirebilirsin istersen.
gecmis olsun sizede , barismissiniz :)
esim artik cok cabuk sinirlenir hale geldi tahammulsuzlukten, cok cabuk gecti siniri bu kadar buyuk kavga etmemize ragmen. ben flort doneminden beri yapiyorum bunu hakli. evet ev bulmus gosteriyor bisiler anlatiyor yapalim mi alalim mi ne dersin vs vs..
ben normal olayim, ustelemeyeyim ve ustune de gitmeyeyim biraz agirdan alayim, o zaman eminim ki unutacak bu eski olaylari kafasindaki kotu olan ben imaji silinecek zamanla. kendi haksiz oldugu yerlerde cikacak ortaya o da onlari duzeltecek diye dusunuyorum.. suanda hala beni sevdigi icin yatisiyorsa siniri ofkesi heralde biz iyi oldukca oda kendi hatalari uzerine calisir , daha motivasyonu olur en azindan..
xyzt-5544 bide yemek yemiyor aksamlari bu hafta, kilo vermeye calisiyor banada ornek olsun diye . 10 kilo aldim evlendigimizden beri..
Bende diyorum aksam hafif yeriz yok bu hafta yemicem haftaya baslariz oyle diyor. Birlikte aksam yemeklerimiz olmayinca bisi kalmiyoki geriye direk tv basina oturuyoruz :/
Bi laf vardi.Adam şımarmış artık bikere
Hatanı kabul ettiğin anda bittin bacım sonrakilerde hep sen hatalı olursun gozunde
Artık bi destek bekleme eşinden
Sessiz sakin sur cozulur diyorum sana ama dinlemiyorsun
1 hafta direk tv başında otursanız ne kaybedersiniz? adam böyle istemiş, bunda mudahale edilecek bişey yok ki, sen hazırla kendine hafif bişeyler kendi başına ye, sonra da geç adamın yanına tv bakın.
artık lütfen normal ol peace, üsteleme, üstüne gitme. sinirlendiysen kendini ve eşini parçalamadan önce bir düşün çok ciddi bişey mi diye, ya da gel buraya sor önce kızdım böyle böyle yaptı diye, ama eşine tepki gösterme.
haklıyken bile haksız oluyorsun, sana da yazık.
Bi laf vardi.
Bir insana fazla sensin dersen bir gun oda sana sen kimsin der...
Simdi ben peacenin esini aramasinda bi anormallik goremiyorum yada esine biseyleri sormasinda bunlar siradan seyler.konusalarak asilabilir.ama adam abartmis iyce artik cunku bi isi var butun mesgalesi isi olmus seyahatler yukselme capasi .peacenin yaptiklarini dogru bulmuyor.kadina laf sayyor kadinda cildiriyor.bunun yerine esinede vakit ayirsa azcij onu anlayip ilgi gosterse belki bu kadar ustune dusmeyecek.belliki boslukta .adamda hatali kadin kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?