Yine kayınvalidem...

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
37
..........................

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle geçmiş olsun cnm..ama eşinin verdiği güzel cvplar okurken sanki böle bi rahatlama getirdiği kendi oğlu vermiş cvbını boşver takma kafaya bak oğlu bile gitmek istemiyor ....sanada zaten git fln kesinlikle demez bayram dan bayrama boşver ne güzel işte kendi fenalıklarıyla kendi çocuklarını bile uzaklaştırırken biz el kızları nasıl nefret etmeyelim??

eşine tebrikler kocaman:81:
süper cevaplar vermiş..
ama sen yine efendiliğini yap ve eşine gidelim davete annene ayıp olmasın ne de olsa annen felan de...ve git...

güzelim ister bayramdan bayrama git istersen gitme eşinin bir şey diyeceğini zannetmiyorum burdaki tek önemli şey eşinin seni en güzel şekilde savunup onların ne olduğunu anlamasıdır. inan başka şeylerin hiç önemi yok. kendi eşimi ve beni hiç savunmadığını düşününce çok şanslısın tatlım kendini boş yere üzme olurmu.

bence gitmesinki karşı tarafta yaptığı hatayı anlasın ve böle devam ederse kendi çocuğunun bile ondan uzaklaşacağı fikrini kafasına soksun..yapılan karşısında bi tavır gösterilmediği sürece bu tür insanlar kendi yanlışlarını farketmez...sorsan şimdi ona ben ne dedimki ben ne yaptımki ben telefonun bozulduğunu ne bileyim yaşlı kadınım unuttum sayarda sayar..........

Son düzenleme:
bence eşin gitsek mi filan derse güzel bi şekilde "gidelim tabi. ne olursa olsun senin annen baban" de ve git. ama o demezse hiç gidelim deme boşver.

sen eşine hiiiç kötü bişey deme onlar hakkında eleştirme eşin zaten anlamış farkında şimdi sende şöyleler böyleler dersen eşin yön değiştirebilir bırak magdur tarafı oyna ses çıkarma bence daha el üstünde olursun

Canim benim,
cok sanslisin. Esin arkanda ve senin yerine gerekenleri söylüyor. Sana laf söyletmiyor. Takdir ettim gerkcekten.

Aldi o lafini. Üzmeye ve stres olmaya hic degmez inan ki. Keyifli müzikler ac, güzel seyler oku. Takma kafaya..

eşin senin yerine konuşmuş benim eşim hiç böyle davranmaz annesine karşı

onlar senin hasra olduklarını bildikleri halde seni bu kadr üzüyorlarsa ve eşinde kendi ailesinden soğuduysa gitmene gerek yok bayramdan bayrama git yani en azından ben öyle yapardım. ve yapıyorumda :) en iyisi bu valla

eşinizi tebrik ediyorum, gerekeni söylemiş.

çok şanslısınız gerçekten, hiç takmayın kafanıza bundan sonra da bence gitmeyin kesinlikle.

iyi niyetli olmadıklarıı öz oğullları bile farketmiş.

şanslısın ki eşin herşeyin farkında
o yüzden eğer davet ederlerse , davete icabet edin
politik olun , ne böyle gereksiz çıkışlara izin verin yüz göz olun , ne de onlardan uzaklaşın
bir süre gitmemek tavır koymak yerinde ama ,
eşiniz ailesinin farkında olduğuna göre büyütmeyin olayı

eşini tebrik ediyorum.bence şimdi sen eşini dinle o nederse onu yap.ben sana bıraktım gidip gitmemeyi sen ne dersen ben onu yapacam deki eşine karşı hakllılık durumunu koru.eğerki hayır ben gitmem o insaları görmek istemiyorum falan dersen bu sever eşin sana karşıda soğuk olabilir.

Bence gitmeyin.
Gidince ne değişecek, kıymetinizi mi anlayacaklar.
Kendi sağlığınızı düşünün bence.

bence de esin gereken cevabi vermis eger vermemis olsaydi gitme derdim bende

ancak esin zaten ailesinin farkinda

sen de üstüne bir de körükle gitme bence

zaten acip seninle konusmamis ki esine söylenmis sen takma bosver

iftara gidersenizde hic bisi olmamis gibi davran hic sesini cikarma nasil olsa esin cevaplari siraliyor :))))

böylece hakliyken haksiz konuma düsmezsin

eşinizi tebrik ederim ancak, bunları size soylemesi hiç iyi bir davranış değil.

ohhh eşinin ağzına sağlık, ne güzel söylemiş
aman canım boşver ya, kim olursa olsun böyle fesat insanları bayramda seyranda gör bi kaç saat, fazla bile
inan hiç kafaya taktığına değmez, eşinde durumun farkında nasılsa
onlar yokmuş gibi, umursamadan etmeden hayatına devam et, sana katacağı güzel bişey yok çünkü bu insanın

eşin gelip bu şekilde sana anlattıysa çok hatalı.tamam seni savunmuş olarak sevinebilirsin.ama emin olki başka birgünde eşin annesine gidip seninle arasında olan bir şeyi aynı şekilde anlatabilir.zaten gelin-kaynana sorunlarının bu kadar olmasının sebebi dengeyi kuramayan erkeklerden kaynaklanmaktadır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…