canım anneye tabiki hatası varsa söylenmeli ama herşeyde bir söyleme adabı olmalı değilmi? oğlu annesini çekmeli kenara ve anne "bak eşim rahatsız biliyosun tabiki kıymetli benim için sende o kadar kıymetlisin ama yanlış düşünüyosun,telefonun bozuk olduğunu belki unutmuşsundur ama keşke bi deonun cebinden arasaydın" tarzı bişeyler söyleseydi,iftar teklifinide tamam anne geliriz falan deseydi.sonuçta kayınvalide de durup dururken sinirlenmemiştir değilmi.sen bilirsin diyince kavga edilmezmiş.onlar büyükler,yaşlandıkça huysuzlaşıyorlar,alttan almak bizim görevimiz.bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.keşke sedanın eşi hasta olduğunu,kalbinin stresten etkilenebileceğini düşünerek hiç anlatmasaydı.
eşi anlattıkça iyice kinlenirki insan zaten.neyse angelseda allah şifalar versin sana canım.
bize ne mi olur ??? ben açtığınız konuyu okudum hanfendi yorum yapmakta hakkım dayağı kabullendiyseniz bunuda asarsınız zaten merak etmeyin ...yazık hastasınız diye yaptım bu yorumu hoş sağlıklı olsanızda dayak kimseye atılmamalı... hastasınız diye eşiniz size bunu neden anttı deim strese üzütüye gelimiyorum diyende sizdiniz ? gercekten bazen kadınları anlamıyorum
evet bugün çok fazla sinirliyim herkeze boşan ayrıl diyebilirim sizede denk geldi kusura bakmayın konunun devamını okumadım evet siz affettiyseniz haklı sebepleriniz vardır geçmiş olsun iyi akşamlar...
kayınvalideniz de durduk yere tepki koymamıştır dedim,yanlış anlaşıldıysam üzgünüm.belki sizden sevgi ilgi bekliyor.belki gerçekten siz on adım gelseniz bir adım da o gelecek...biliyorsunuzdur hayat döngüsü bu insan muhtaç doğuyor bebek olarak herşeye muhtaç, yemeğe suya ilgiye sevgiye muhtaç,huysuz, bebek olarak doğuyor;yaşlanınca da yine aynı şekle dönüyor ilgiye muhtaç genelde huysuz,işlerinin görülmesine muhtaç falan filan;yani diyorumki kayınvalideniz de belki yaşlanmanın verdiği huysuzluk vardır.belki çocuklarından ya da gelinlerinden damatlarından çekmiştir bir zaman da;sizden çıkartıyordur biraz. tabiiki hakkı yok ama bence siz onunla fazla ilgilenin iftara da gidin gerçekten kayınvalide değil de anne olarak görün bir kere de.unutmayın eşinizi doğuran beleyen büyüten siz çocuğunuzu nasıl seviyorsanız o da sizin eşinizi öyle seviyor. şu mübarek ayda bir kalp kazanın;bakarsınız allah da karşılık olarak kalp hastalığınıza şifa verir.iyi akşamlar..
eşin gelip bu şekilde sana anlattıysa çok hatalı.tamam seni savunmuş olarak sevinebilirsin.ama emin olki başka birgünde eşin annesine gidip seninle arasında olan bir şeyi aynı şekilde anlatabilir. zaten gelin-kaynana sorunlarının bu kadar olmasının sebebi dengeyi kuramayan erkeklerden kaynaklanmaktadır
dün akşam beni aradılar cep telefonumdan
ev telefonunu niye açmıyorsun dedi yine
bende bozuk olduğunu tekrar belirttim
hmm öyle mi diyor
sanki haberi yokmuş gibi
sonra niye hiç iftara gelmiyorsunuz dedi
bende henüz ramazanın 3. günü dedim
inşallah kısmet olur geliriz bir gün dedim
hem ben yeni taşındığım için evimi görmeye gelmek isteyenler var
onların çoğunu iftara davet ettim hem ev görmesi olur hemde iftara almış olurum aradan çıkar dedim
bu aralar yoğunum ama inşallah kısmet olursa bi gün geliriz dedim
hmm tabi tabi gelirsiniz diyor hala
aradığında saat 20.00 falandı
neyse dedim ezan saati yaklaşıyor
daha sonra konuşsak olur mu dedim
zaten sen kapatmasan ben kapatıcaktım işim gücüm var uğraşamam dedi kapattı
kim kiminle uğraşıyor anlamadım
hmm öyle mi diyor
sanki haberi yokmuş gibi
onların çoğunu iftara davet ettim hem ev görmesi olur hemde iftara almış olurum aradan çıkar dedim
Kaynananı da kıskandım eşinide kıskandım doğrusu... Demekki bi politik davranan bi benim kaynanam var. Eşim yokken söylemediği laf yok o varken öz kızından ayırmıyor ve hatta eşime beni çok sevdiğini falan söylüyor ee haliyle bende annen bana kötü davranıyo deyince inanmıyorçok akıllı hatun yaaa D Senin dert edineceğin bişey yok canım herkes herşeyin farkında gerisini boşver..
hmm öyle mi diyor
sanki haberi yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?