Canım, öncelikle rahatsızlığın için acil şifalar diliyorum. Kendine dikkat et lütfen, olur olmaz kişiler için yıpratma tatlı canını.
Konuna gelince..
Olaya dışarıdan bakıldığında tek kelimeyle mükemmel bir konumdasın.
Senin bişey yapmana gerek kalmadan eşin herşeyin farkında ve farkında olmakla kalmıyor, ailesine usulünce tepki de veriyor. Seni arada bırakmıyor, ailesi ile karşı karşıya da getirmiyor. Çoğu erkeğin malesef ki yapamadığı bişey bu, eşin genel erkek ortalamasının çok üzerinde bir sosyal zekaya sahip bence.
Ben senin yerinde olsam giderdim iftara. Eşin zaten farkında herşeyin. Hep seni korumuş. Kararı eşin versin bu konuda. Gitmek isterse kalk git. Zaten sataşırsa eşin seni koruyacak. K.validen çok zekice sataşmıyor zaten anlaşılan, bozuk telefon için laf sayıp kendini komik duruma sokuyor. Çok da iyi ediyor. Senin eşine kendini anlatmana,savunmana lüzum bile bırakmıyor bu fevri tavırlarıyla.
Eşin gitmek istemiyorsa "sen bilirsin canım, önemli olan senin kararın, ailene kırgın olsam da ben sana uyarım." de bence. Hem eşinin hoşuna gider, hem kötü niyet taşımadığını bir daha göstermiş olursun.
Git, ye, iç gel.. Fazla muhabbete girmeden, eşinin dibinden ayrılmadan zamanı doldur.
Benim k.validem de aramaz, sormaz. Sonra eşimin yanında "İpek senin telefon hep kapalı, ulaşamıyorum" der yalandan. Bir de hesap sorar, hem suçlu hem güçlü. Ama şanslıyız, ikimizin k.validesi de çok zeki değil ve oğullarına dert anlatmamız gerekmiyor böylece
Senin için önemli olan eşin sana bakış açısı, k.validenin ne düşündüğü önemli değil.
K.valideme tepki vermeliyim diye kasma kendini. Eşin gerekeni söylemiş, onlara yeter, sen rahat ol.
Senin güvenini kaybetmemen gereken kişi eşin, tek parametre bu.
öncelikle rabbim şifalar versin...
eşin ve kızınla sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...
benden sana bir tavsiye...
eşinle ailesi hakkında asla konuşma...
kararları ona bırak...
kayınvaliden çok politik davranmadığı ve yapmacık olduğu için eşin anlayacaktır...
ki zaten anlamış görünüyor...
ama seninde onları şikayet etmen memnuniyetsizliğini sürekli dile getirmen...
seni de onlarla aynı duruma düşürecektir...
eşin gitmek istediği zaman gidersin...
güzelce oturup fazla muhabbete girmeden gelirsin evine...
allah yardımcın olsun...
hayırlı ramazanlar...
Canım, öncelikle rahatsızlığın için acil şifalar diliyorum. Kendine dikkat et lütfen, olur olmaz kişiler için yıpratma tatlı canını.
Konuna gelince..
Olaya dışarıdan bakıldığında tek kelimeyle mükemmel bir konumdasın.
Senin bişey yapmana gerek kalmadan eşin herşeyin farkında ve farkında olmakla kalmıyor, ailesine usulünce tepki de veriyor. Seni arada bırakmıyor, ailesi ile karşı karşıya da getirmiyor. Çoğu erkeğin malesef ki yapamadığı bişey bu, eşin genel erkek ortalamasının çok üzerinde bir sosyal zekaya sahip bence.
Ben senin yerinde olsam giderdim iftara. Eşin zaten farkında herşeyin. Hep seni korumuş. Kararı eşin versin bu konuda. Gitmek isterse kalk git. Zaten sataşırsa eşin seni koruyacak. K.validen çok zekice sataşmıyor zaten anlaşılan, bozuk telefon için laf sayıp kendini komik duruma sokuyor. Çok da iyi ediyor. Senin eşine kendini anlatmana,savunmana lüzum bile bırakmıyor bu fevri tavırlarıyla.
Eşin gitmek istemiyorsa "sen bilirsin canım, önemli olan senin kararın, ailene kırgın olsam da ben sana uyarım." de bence. Hem eşinin hoşuna gider, hem kötü niyet taşımadığını bir daha göstermiş olursun.
Git, ye, iç gel.. Fazla muhabbete girmeden, eşinin dibinden ayrılmadan zamanı doldur.
Benim k.validem de aramaz, sormaz. Sonra eşimin yanında "İpek senin telefon hep kapalı, ulaşamıyorum" der yalandan. Bir de hesap sorar, hem suçlu hem güçlü. Ama şanslıyız, ikimizin k.validesi de çok zeki değil ve oğullarına dert anlatmamız gerekmiyor böylece
Senin için önemli olan eşin sana bakış açısı, k.validenin ne düşündüğü önemli değil.
K.valideme tepki vermeliyim diye kasma kendini. Eşin gerekeni söylemiş, onlara yeter, sen rahat ol.
Senin güvenini kaybetmemen gereken kişi eşin, tek parametre bu.
öncelikle rabbim şifalar versin...
eşin ve kızınla sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...
benden sana bir tavsiye...
eşinle ailesi hakkında asla konuşma...
kararları ona bırak...
kayınvaliden çok politik davranmadığı ve yapmacık olduğu için eşin anlayacaktır...
ki zaten anlamış görünüyor...
ama seninde onları şikayet etmen memnuniyetsizliğini sürekli dile getirmen...
seni de onlarla aynı duruma düşürecektir...
eşin gitmek istediği zaman gidersin...
güzelce oturup fazla muhabbete girmeden gelirsin evine...
allah yardımcın olsun...
hayırlı ramazanlar...
aynı benimkine benziyor kayınvaliden. ben çözümü yalnız kalmamakta buldum. tlf konuşurken bile eşime dinletiyorum. tlf la aramadan önce felak nas okuyorum vesvese varsa gitsin iyi geçinelim diye. onlara gittiğimizde eşime tembih ediyorum. bizi yalnız bırakma mutfakta bile olsak yanımıza gel hem annenle vakit geçirmiş olursun diyorum. o da anladı artık halimi ama yıllar sürdü eşimin beni anlaması. ooooooooooof off gelinler bir ahhh dese karşıki dağlar yıkılır ne bu çekememezlik bilmem.
malesef öyle bir şansım yok kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz ve 1 ay sonra evliliğinmizin huzuru açısından taşınıyoruz çok şükür.. Daha sonra senin taktikleri deniyicem canım güzel bir çözüm
ve o gün geldi
ne çabuk oldu yaa
ben biraz zaman geçer öyle gideriz diye düşünmüştüm
ama bu akşam iftara kayınvalideme gidiyoruz
inşallah sorunsuz geçer...
şimdiden gerildim ne laf sokucaklar diye ama
inşallah sorunsuz geçer....
gerçekten miannesine bu kadar şey saydıktan hemen sonra iftara mı gidiyorsunuz:26:gene kaynanan iyiymiş,onca lafın ardından hemen çağırmış. ben oğlumdan onca laf işitecem birde evime çağıracağım,üstelik onca lafı hazmedemeden acaba eşin .............neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?