Merhaba arkadaşlar ,
sorun yine kayınvalidem bu kadın beni delirticek
susuyorum susuyorum nereye kadar
sorun şöyleki;
bizim ev telefonu olarak kullandığımız telsizi kızım geçen eline geçirdi ve bozdu
eşim sözde tamir edicek ama nerdeyse 10 gündür yaparım yaparım diyor
neyse kayıvalidem görümcelerimde biliyorlar durumu
dün kayınvalidem aramış e haliyle telefon bozuk olduğu için ben bilemiyorum bunu
sonrada eşimi aramış 2 gündür arıyorum senin ''kıymetli karın'' tenezzül edip telefonlarıma çıkmıyor
tabi numarayı görüyor ve açmıyor demiş sonrada işte açmış ağzını saymış da saymış
eşimde evet eşim çok kıymetli bunu anladığınıza sevindim demiş
sonrasında da kızmış telefonumuzun bozuk olduğunu biliyorsunuz
bildiğiniz halde neden bu şekilde davranıyorsunuz laf sayıyorsun demiş
ayrıca demiş benim eşim kalp hastası insan önce bi sorar acaba bişeymi oldu
fenalaştımı bi sorunmu var diye
e ben merak ettim oğlum demiş
eşimde gerçekten iyi niyetli olsaydın beni cep telefonumdan arayıp şikayet etmek yerine
evden 10 kez aramışsın ya 10 kez arayana kadar 1 kezde angel ı cepten arasaydın gerçekten iyi niyetli olduğuna inanırdım demiş
bu kezde benim eşimi ailesine göndermediğimi söylemiş
eşim dahada kızmış ya mübarek günlerde yapma şöyle siz böyle yaptıkca ben uzaklaşıyorum zaten onun bişey yapmasına gerek yok demiş
bu kadar şeyin sonunda iftara davet etmiş ille iftara gelin demiş
eşimde sert bi şekilde gelemeyiz demiş
ben bu olaydan sonra artık gerçekten gitmek istemiyorum
bayrama kadar gitmek istemiyorum gerçekten bıktım artık
hastayım dayanamıyorum strese, üzüntüye gelemiyorum
ooofff ne olur fikir verin bir yanda bana yapılanları düşünüyorum gitmek istemiyorum
diğer yandan büyükler mübarek günlerde gitsemmi diyorum ama
istemiyorum yaaa
işte birde o yönü düşünüyorum şimdi ben kendim gidersem nasıl olsa sesini çıkarmıyor biz böyle devam edelim diyip bildiği gibi yapmaya devam edicekbence gitmesinki karşı tarafta yaptığı hatayı anlasın ve böle devam ederse kendi çocuğunun bile ondan uzaklaşacağı fikrini kafasına soksun..yapılan karşısında bi tavır gösterilmediği sürece bu tür insanlar kendi yanlışlarını farketmez...sorsan şimdi ona ben ne dedimki ben ne yaptımki ben telefonun bozulduğunu ne bileyim yaşlı kadınım unuttum sayarda sayar..........
bence eşin gitsek mi filan derse güzel bi şekilde "gidelim tabi. ne olursa olsun senin annen baban" de ve git. ama o demezse hiç gidelim deme boşver.
sen eşine hiiiç kötü bişey deme onlar hakkında eleştirme eşin zaten anlamış farkında şimdi sende şöyleler böyleler dersen eşin yön değiştirebilir bırak magdur tarafı oyna ses çıkarma bence daha el üstünde olursun
şanslısın ki eşin herşeyin farkında
o yüzden eğer davet ederlerse , davete icabet edin
politik olun , ne böyle gereksiz çıkışlara izin verin yüz göz olun , ne de onlardan uzaklaşın
bir süre gitmemek tavır koymak yerinde ama ,
eşiniz ailesinin farkında olduğuna göre büyütmeyin olayı
eşin gelip bu şekilde sana anlattıysa çok hatalı.tamam seni savunmuş olarak sevinebilirsin.ama emin olki başka birgünde eşin annesine gidip seninle arasında olan bir şeyi aynı şekilde anlatabilir. zaten gelin-kaynana sorunlarının bu kadar olmasının sebebi dengeyi kuramayan erkeklerden kaynaklanmaktadır
canım bişey diycem,şimdi eşin seni savunmuş iyi hoş ama,onun bir erkek;ve kayınvalidenin oğlu olarak annesine böyle "ağzının payını verdiğini" bu şekilde anlatması doğrumu sence.sonuçta onun annesi,seni sevebilir,savunabilir,ama sanki düşmana gerken yanıtı vermiş gibi davranması çok kötü sanki.ne de olsa annesi.eşinin sanki dedikodu falan tarzı yönleri de var gibi geldi bana;ki çok acaip böyle olması.bence sen ne olursa olsun git iftara,güleryüzünü iyiniyetini göster.sen annesiyle oğlunun güzel geçinmesine vesile ol,inşallah herşey düzelir.
canım bişey diycem,şimdi eşin seni savunmuş iyi hoş ama,onun bir erkek;ve kayınvalidenin oğlu olarak annesine böyle "ağzının payını verdiğini" bu şekilde anlatması doğrumu sence.sonuçta onun annesi,seni sevebilir,savunabilir,ama sanki düşmana gerken yanıtı vermiş gibi davranması çok kötü sanki.ne de olsa annesi.eşinin sanki dedikodu falan tarzı yönleri de var gibi geldi bana;ki çok acaip böyle olması.bence sen ne olursa olsun git iftara,güleryüzünü iyiniyetini göster.sen annesiyle oğlunun güzel geçinmesine vesile ol,inşallah herşey düzelir.
merhaba...
eşiniz hasta olduğunu bile bile üzüldüğünüzü strese gelemeyen bir hastalığınız olduğunu üstelik bunları bile bile gereken cevabı vermişken birde bunları size niye anlatmışki .... annen sana saydırdıda saydırdı kıymetli karın vs diye
bende bunu anlıyamıyorum işte annede olsa hataları söylenmeli insanların. yeri geldiğinde anneye babaya doğruyu gösteren biz olmalıyız. insan ne ekerse onu biçer. eğer oğluna annesi güzellikle davransaydı oda annesine tepkili olmazdı.
hem hastayım strese gelemiyorum diyorsunuz hemde kötü konuştuğunu bildiği halde bilmek istiyorsunuz? eşiniz çok düşünceli bir adam masallah hasta karısına neler yaptığını diğer konunuzdan biliyoruz neyse umarım sorun çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?