Bazı insanlar karşısındaki kisinin yumuşak karnını bilir ve oradan vurur. Benim su ara bebek mesela. K.validen de aynen seni sınır etmek icin bebegi kullanmış.
Allahından bulsun de, sinirini bozmaya gercekten değmez canım. Ayrıca senin su an stresten uzak durman ve kendini motive etmen lazım.
mrb. daha öncede yazmıştım kaynana kabusunu.. yine sinirlerimi alt üst etmeyi başardı, nefret ediyorum ondan evlendiğimden beri sinir, stres bıktım artık kimseyede anlatamıyorum.. oysa eskiden ne kadar sakin ne kadar olumlu bakardım herşeye ama bu kadın beni sinir hastası etti, çıldırttı. En son çıldırttığı konuda bebek yüzünden ben 1 senedir istiyorum, tedavi oluyorum ama bebeğim olmuyo vardır vakti zamanı deyip dua ediyorum ama kaynana sürekli soruyo ne zaman olucak ne zaman olucak bende hayırlısı Allah istediği zaman olur elbet diyorum, o da bana Allah ne karışcakmış diyo (tövbe, haşa, kadın inançsız din iman yok zaten o ayrı tabi beni ilgilendirmez ben anlatmaya çalışsamda benle inanç konusunda dalga geçtiği için artık vazgeçtim ) neyse bi kaç gün önce yine konuştuk ben daha önce tedavi olduğumu söylememiştim ona, bu yine bebek yokmu dedi bende yok dedim isterim ben dedi, bende bende istiyorum ama olmuyo sorma artık bebek bana dedim (zaten olmuyo diye canımda sıkılıyo ama hayırlısı diyorum) buda bana tabi olmaz önceleri korundun şimdide olmuyo olmaz tabi, ben sana hemen yap demiştim yapmadın olmuyo işte dedi bende o beni ilgilendirir dedim kapadım telefonu, sinirlendim tabi sonra eşim sordu ne oldu diye bende söyledim annesinin söylediklerini, zaten bebek konusunda hassasım o da üstüme geliyo dedim, eşimde sakin sakin boşver takma söylenenleri sıkma canını dedi o kadar zaten onun annesi konusundaki duyarsızlığı sessiz kalışıda ayrı bir sinir durum, biraz haddini bilse densiz densiz konuşmayacak yani kadın ama nerdee.. Benim sinirimden migrenim azdı baş ağrısı, bişey yapamama hırsı berbat etti bütün hafta sonumu zaten çalışıyorum bi hafta sonum var dinlendiğim onuda bu kadın sayesinde zehir gibi geçirdim, ağzının payını versemde anlamıyo bişey yokmuş gibi davranıyo yüzsüz canımı çok yakıyo nefret ediyorum, tiksiniyorum ondan.. bıktım artık kadının densizliğinden ne yapsamda aldırmasam söylediklerine ne desemde boşversem gülüp geçsem bilemedim...
bu boşboğazlıklar hepimizin yaşadığı şeyler
abarttıkça abartmış, yok yere kendi canınızı sıkmışsınız
ben de otursam, sizinkinden kat be kat fazlasını yazabilirim kayınvalidemin can sıkıcı sözlerinden
ama kayınvalidemin suratına tel. kapatma saygısızlığını asla yapamam
ne olursa olsun, sizden yaşça büyük bir kadın
sizin gibi birine tekrardan birşey yokmuş gibi davranıyorsa, yüzsüzlüğünden değil, iyi niyetindendir..
ben olsam, tel.i suratıma kapatan gelinin suratına bakmam..
mrb. daha öncede yazmıştım kaynana kabusunu.. yine sinirlerimi alt üst etmeyi başardı, nefret ediyorum ondan evlendiğimden beri sinir, stres bıktım artık kimseyede anlatamıyorum.. oysa eskiden ne kadar sakin ne kadar olumlu bakardım herşeye ama bu kadın beni sinir hastası etti, çıldırttı. En son çıldırttığı konuda bebek yüzünden ben 1 senedir istiyorum, tedavi oluyorum ama bebeğim olmuyo vardır vakti zamanı deyip dua ediyorum ama kaynana sürekli soruyo ne zaman olucak ne zaman olucak bende hayırlısı Allah istediği zaman olur elbet diyorum, o da bana Allah ne karışcakmış diyo (tövbe, haşa, kadın inançsız din iman yok zaten o ayrı tabi beni ilgilendirmez ben anlatmaya çalışsamda benle inanç konusunda dalga geçtiği için artık vazgeçtim ) neyse bi kaç gün önce yine konuştuk ben daha önce tedavi olduğumu söylememiştim ona, bu yine bebek yokmu dedi bende yok dedim isterim ben dedi, bende bende istiyorum ama olmuyo sorma artık bebek bana dedim (zaten olmuyo diye canımda sıkılıyo ama hayırlısı diyorum) buda bana tabi olmaz önceleri korundun şimdide olmuyo olmaz tabi, ben sana hemen yap demiştim yapmadın olmuyo işte dedi bende o beni ilgilendirir dedim kapadım telefonu, sinirlendim tabi sonra eşim sordu ne oldu diye bende söyledim annesinin söylediklerini, zaten bebek konusunda hassasım o da üstüme geliyo dedim, eşimde sakin sakin boşver takma söylenenleri sıkma canını dedi o kadar zaten onun annesi konusundaki duyarsızlığı sessiz kalışıda ayrı bir sinir durum, biraz haddini bilse densiz densiz konuşmayacak yani kadın ama nerdee.. Benim sinirimden migrenim azdı baş ağrısı, bişey yapamama hırsı berbat etti bütün hafta sonumu zaten çalışıyorum bi hafta sonum var dinlendiğim onuda bu kadın sayesinde zehir gibi geçirdim, ağzının payını versemde anlamıyo bişey yokmuş gibi davranıyo yüzsüz canımı çok yakıyo nefret ediyorum, tiksiniyorum ondan.. bıktım artık kadının densizliğinden ne yapsamda aldırmasam söylediklerine ne desemde boşversem gülüp geçsem bilemedim...
bu boşboğazlıklar hepimizin yaşadığı şeyler
abarttıkça abartmış, yok yere kendi canınızı sıkmışsınız
ben de otursam, sizinkinden kat be kat fazlasını yazabilirim kayınvalidemin can sıkıcı sözlerinden
ama kayınvalidemin suratına tel. kapatma saygısızlığını asla yapamam
ne olursa olsun, sizden yaşça büyük bir kadın
sizin gibi birine tekrardan birşey yokmuş gibi davranıyorsa, yüzsüzlüğünden değil, iyi niyetindendir..
ben olsam, tel.i suratıma kapatan gelinin suratına bakmam..
valla iyi niyette bir yere kadar herkes yerini bilsin ilk baslarda sormus cevap vermis bayan ama aynı seyi bin kere sorma bu kadar burnunu sokma hevesi neden ona ne oluyor hayırda bebek istemeyebilir ciftler kimseyi ilgilendirmez bu bastan tavrını koycan en guzeli sonradan mesafeli davrancan baska turlu anlamıyorlar
bebek konusunda hassas olduğunuzu bile bile üstünüze gelmiş. anlaşılan canınızı biraz daha sıkmak istemiş. bu kayınvalideleri anlayamıyorum. stres yapmamaya çalışın çok da muhatap olmayın bence laftan sözden anlamıyomuş.
kıyamam canım sana boşver üzme kendini diycem ama illaki üzülüyorsun benim kaynanamda aynı seninki gibi yüzsüz anlamıyolar canım ne dersen de bende dertliyim bakma bende sinir oluyorum yüzünü görmek sesini dahi duymak istemiyorum
çok istiyosa kendi yapsın bi tane tövbe tövbeee
bende bebek tedavisi görüyorum ve baştan söyledim. bir kişi bebekle alkalı kötü bir şey söylerse yüzüne bile bakmam diye. kimse ağzını açamıyo. artı olarak kayınvalidenizin size gösterdiği tavır bana yapılsaydı bende aynı tepkiyi verirdim. çünkü bebek tedavisi hiiiç kolay değil. psikolojik olarak, maddi olarak ve manevi olarak çöküntü yaşıyorsunuz. insanlarda düşünce de yok. bebekleri yoksa olmuyordur belki üstelemiyim, üzülür, kırılır demiyorlar, illa soracaklar merakları giderilecek.... yaşamayan bilemez......
ewet ya niye kaynanalar hep böle densiz oluyo benimkide öle bişi dediği zaman eşime diyorum annen böle dedi diye kaç yasında kadın cahil o diyo benim annemde üniverste okumadı lise okumadı ama hiç öle seyler yapmıyo el üstünde tutuyo damadını kaynanaları ortadan kaldırcak bi förmül olsa
Bu yoruma katılıyorum kesinlikle ... bencede çok abartmışsınız tipik kayınvalide patavazsızlığını kendinize dert edinmişsiniz bence asıl üzüntünüz bebek konusunda ama faturayı kayınvalideye çıkarıyorsunuz gibi geldi ... Benim yüzüme tlf kapatılsa ben olsam yüzüne bakmam yada ben kayınvalideme yapsam yüzüme bakmaz ... eşinize söylediniz mi annenin yüzüne tlf kapattım diye? bu arada benim 9 yaşında oğlum var geçen yılda ikiz kız bebeklerimi kaybettim erken doğum sebebiyle ve buna rağmen geçenlerde kayıvalidem neden doğurmuyorsun kısır falan değilsin değilmi dedi ! işin enteresan yanı ben bebek için tedavide görmedim uğraşmadımda beklemedimde bide olmasa neler diyecek! hatta eltiminde 2 çocuğu olmasına rağmen benim gelinler tembel çıktı zormu geliyor size çocuk yapmak diyor ve yanımızda söylüyor bunu ben bunu dert edinmiyorum bile eltimle gülüp geçiyoruz bende gülerek Allahtan çocuğum var olmasa neyse adımızı kısır çıkaracaksın anne aşk olsun yani filan dedim takmam ki her kayınvalide yapar bunuAllah isteyen herkese (sizede) bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?