canim bebek konusunda birsey paylasmak istiyorum:
cogu insanlar daha önceden dogum kontrol hapi kullanildigi icin bebek olmuyor diye böyle birseye inaniyorlar.
Benim cevremdeki insanlar hep bu haplardan kullandi ve hic birinin böyle bir sorunu olmadi.. Yani kaynana haksiz ve bos bos konusuyo..
Yengem 5 sene boyunca kullandi sonra birakti ve hamile kaldi, sonra 3 sene kullandi ve tekrar birakti hamile kaldi, en son doktor artik bir kadin hastaligindan dolayi cocugun olmaz korkma hap almana gerek yok dedi, ve yengem yine hamile kaldi... yani bu olayin asli astari yoktur bence.. Nasip kismet.... seninde elbetteki cocugun olacaktir insAllah.. sen kafani takma buna, kaynananada kulak tika yada bu konu yüzünden onunla görüsmek istemedigini söyle anlasin artik oda...mesafeni koy kendi yoluna devam et...
hayilri haberlerini bekliyoruz... ve canini sIkma
canim bebek konusunda birsey paylasmak istiyorum:
cogu insanlar daha önceden dogum kontrol hapi kullanildigi icin bebek olmuyor diye böyle birseye inaniyorlar.
Benim cevremdeki insanlar hep bu haplardan kullandi ve hic birinin böyle bir sorunu olmadi.. Yani kaynana haksiz ve bos bos konusuyo..
Yengem 5 sene boyunca kullandi sonra birakti ve hamile kaldi, sonra 3 sene kullandi ve tekrar birakti hamile kaldi, en son doktor artik bir kadin hastaligindan dolayi cocugun olmaz korkma hap almana gerek yok dedi, ve yengem yine hamile kaldi... yani bu olayin asli astari yoktur bence.. Nasip kismet.... seninde elbetteki cocugun olacaktir insAllah.. sen kafani takma buna, kaynananada kulak tika yada bu konu yüzünden onunla görüsmek istemedigini söyle anlasin artik oda...mesafeni koy kendi yoluna devam et...
hayilri haberlerini bekliyoruz... ve canini sIkma
canım çok teşekkür ederim ilgine, ben zaten doğum kontrol hapını ilk evlendiğimde 5-6 ay kadar kullandım, yan etkileri fazlaydı bıraktım hemen benim eşim korundu sonrasında ve evet hapla alakasıda yok benim arkadaşım 3 sene hap kullandı hapı bıraktı ertesi ay hamile kaldı hemen, yani olucağı zaman oluyo.. çok sağol inşallah bu ay mutlu eder rabbim, isteyen herkese versin herkesin dileği kabul olur umarım, bu ay yüzler güler inşallah..
ben suratına telefon kapatmadımki bu kanıya nerden vardınız anlamıyorum sadece kapatırken görüşürüz iyi akşamlar gibi ayrıntıları buraya yazmadım, ben buraya yazıyorum içimi döküyorum ama asla saygısızlık yapmam .. ve evet Allah aratmamış sana çocuk o yüzden benim kadar kıymetini bilemezsin bu konunun, hemen olmuş ne güzel tedavi olup sürekli doktorlara gitseydin anlardın o zaman.. onun için tabi takmazsın kaynananı.. Allah evlatlarına uzun ömür versin sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah..
Sizin anlatım şeklinizden tlf.nu yüzüne kapattım gibi bir ifade şekli ortaya çıkmış bir tek ben değil bir kaç kişide aynı şekilde anlamış konuyu ve öle yorumlamış ... çocuk arayanlar mı sadece evlat kıymeti bilir yada çocuk konusunda daha hassas olur ! yanılıyorsunuz iki evladını kaybetmiş bir anne olarak emin olun bu konuda daha fazla üzgün ve daha hassasım ve ayrıca daha 1 yıldır çocuk için uğraştığınızı yazmışsınız bu çok uzun bir zaman değilki yıllarca bekleyenler ne yapsın ! evlatlarını kaybedenler ne yapsın? kayınvalidem her bebek dediğinde bebeklerimi toprağa verdiğim gün aklıma geliyor o yüzden ben sizi çok iyi anlarım ama siz beni anlayamazsınız... kayınvalidemi takmıyorum çünkü bunlar dert değil evlat acısının yanında kayınvalidemin patavazsızlığının lafı olmaz... Allah başka sıkıntılar yaşatmasın her kayınvalide yapar bunu ayrıca ona tedavi olduğunuzu söyleseydiniz size karşı daha düşünceli olabilirdi haberi yokmuş ki kadın nerden bilsin uğraştığınızı!..
Sizin anlatım şeklinizden tlf.nu yüzüne kapattım gibi bir ifade şekli ortaya çıkmış bir tek ben değil bir kaç kişide aynı şekilde anlamış konuyu ve öle yorumlamış ... çocuk arayanlar mı sadece evlat kıymeti bilir yada çocuk konusunda daha hassas olur ! yanılıyorsunuz iki evladını kaybetmiş bir anne olarak emin olun bu konuda daha fazla üzgün ve daha hassasım ve ayrıca daha 1 yıldır çocuk için uğraştığınızı yazmışsınız bu çok uzun bir zaman değilki yıllarca bekleyenler ne yapsın ! evlatlarını kaybedenler ne yapsın? kayınvalidem her bebek dediğinde bebeklerimi toprağa verdiğim gün aklıma geliyor o yüzden ben sizi çok iyi anlarım ama siz beni anlayamazsınız... kayınvalidemi takmıyorum çünkü bunlar dert değil evlat acısının yanında kayınvalidemin patavazsızlığının lafı olmaz... Allah başka sıkıntılar yaşatmasın her kayınvalide yapar bunu ayrıca ona tedavi olduğunuzu söyleseydiniz size karşı daha düşünceli olabilirdi haberi yokmuş ki kadın nerden bilsin uğraştığınızı!..
Allah sabır versin sizede ne diyebilirim evet evlat acısnı anlayamam ama anlamaya çalışırım, evet size 1 yıl deyip geçmek kolay beni anlamanızı beklemiyorum herkes kendi açısından bakar, ama 1 yıl az diye kendimi üzülmekten alamıyorum malesef elimde değil, sizde zor şeyler yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun sabır versin ama ben en azından insanlara ön yargılarla yaklaşmıyorum herkesle empati kurmaya çalışıyorum, durumlarına kendi gözümden bakmaya çalışıyorum.. aman az zaman geçmişya nolucak gibilerinden bakmıyorum, ben az zamanda böyleyken senelerini bunun için harcayan insanlara sonsuz sabır diliyorum Allah onlara en kısa zamanda kısmet etsin zor iş diye hergün kendimle birlikte onlarada dualar ediyorum..