- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
Atom tedavisinde galiba oda ayırılıyorDoktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
Biraz da öyleyim yani öyle yetiştim diyebilirim istediğim hersey yapılırdıHamile değil yalnız??? Yani piremses
Annesiyle konuşmasını bile kıskanıyorumAynı korkuyu kayınvalideniz de yaşıyor demek ki. Onu en iyi siz anlarsınız, neden anlayışlı olmuyorsunuz?
Bırakın da oğlu en çok annesini sevsin o zaman.
Sey mi yapsan acaba tedavi falan?Annesiyle konuşmasını bile kıskanıyorum
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Ailenizi değil sizi soruyorum. Eşinizin yerine kendinizi koyun. Bana yapsa ne hissederim Diye. Hamile olsanız ya da bebeğiniz olsa tepkinizi desteklerim. Ancak böyle bişey yoksa evinize gelsinler tabiki uzak durmak isteyebilirsiniz. Ama yarın bir gün Allah korusun vefat ederse ve siz o zaman evinize almamış olursanız. Kendinizi affeder misiniz. Bunları dusununAma benim aılem omlarım davrandığı gibi davranmıyorlar
Annesiyle konuşmasını bile kıskanıyorum
Ozman sizde yapmayin oda bi anneZaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi
Annesiyle konuşmasını bile kıskanıyorum
Sizlerin kaynanalarınız çok mu ıyı ben anlayamıyorum
Ben hamile anladım ya :)Tam okumadınız mı acaba, hamile değil.
benim ailem de aynı sizin aileniz gibi eşimi hiç istemedi. On yıl oldu. Eşim en ufak saygısızlık etmemiştir. Şimdi annem için yeri gelir abimlerden değerlidir. Sevdirdi kendini... Biz bir aileyiz , eğer eşim geçmişten dolayı aileme özellikle annem ve ablama saygısızlık yapsaydı kesinlikle önce saygım sonra sevgim biterdi. Daha doğmamış çocuğunu "erkek olursa eşini benden çok severse"diye kıskanan , kayinvalidesini deli gibi kıskanan bı insan "normal" değildir bence... Tedavi görmelisiniz....Çok şükür benim kayınvalidem çok iyi. Olmasa da eşimin annesi der baştacı ederim yine. İyilik hali biraz da size bağlı tabi.
Sizi istemediklerinden dert yanmışsınız. Benim ailem de eşimi istemedi, ama eşim birgünden birgüne saygısızlık etmedi, çünkü benim ailem. Şu anda da hiçbir problemimiz yok.
Yani sorun sizden kaynaklanıyor.
Benim ailemde ne yazık ki eşimi hiç istemedi ve bunu bariz bi şekilde belli ettilerbenim ailem de aynı sizin aileniz gibi eşimi hiç istemedi. On yıl oldu. Eşim en ufak saygısızlık etmemiştir. Şimdi annem için yeri gelir abimlerden değerlidir. Sevdirdi kendini... Biz bir aileyiz , eğer eşim geçmişten dolayı aileme özellikle annem ve ablama saygısızlık yapsaydı kesinlikle önce saygım sonra sevgim biterdi. Daha doğmamış çocuğunu "erkek olursa eşini benden çok severse"diye kıskanan , kayinvalidesini deli gibi kıskanan bı insan "normal" değildir bence... Tedavi görmelisiniz....
İyilik etmemişler işte. Normal durumlara anormal tepkiler veriyorsunuz ya da anormal beklentiler içinde oluyorsunuz, iyi mi bu şimdi?Biraz da öyleyim yani öyle yetiştim diyebilirim istediğim hersey yapılırdı
D
evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu için
Nezaman almış adamcağız atom tedavisini
Olsun, böyle düşünmeyin. Uzak durursunuz. Adam hastaymış ayıp etmiş olursunuz. Zaten baya zaman geçmiş üstünden yazinizin. Ama çocuk düşünüyorsunuz Allah korusun ileride de çocuğunuzun eşi size aynı şeyi yapar.. yaşadığınızı yaşamayınİki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?