Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus

Ben de hamilesiniz de bu yaygara ondan sandım. Ayda bir gördüğünüz insanlara ki kendileri eşinizin ailesi 2 günlüğüne tahammül etmek bu kadar mı zor? Ki adam kanser hastasıymış, moral önemli. Belki adam oğlunu görünce kendini iyi hissediyor, ayıp yahu. Bir de siz de böyle misiniz diye yancı arıyorsunuz kendinize..

Annesiyle konuşmasını bile kıskanıyorum demişsiniz, bi arkadaş da tedavi mi olsan demiş, bence arkadaşı dinleyin.

Ama benim aılem omlarım davrandığı gibi davranmıyorlar
Ailenizi değil sizi soruyorum. Eşinizin yerine kendinizi koyun. Bana yapsa ne hissederim Diye. Hamile olsanız ya da bebeğiniz olsa tepkinizi desteklerim. Ancak böyle bişey yoksa evinize gelsinler tabiki uzak durmak isteyebilirsiniz. Ama yarın bir gün Allah korusun vefat ederse ve siz o zaman evinize almamış olursanız. Kendinizi affeder misiniz. Bunları dusunun

Sizlerin kaynanalarınız çok mu ıyı ben anlayamıyorum

Çok şükür benim kayınvalidem çok iyi. Olmasa da eşimin annesi der baştacı ederim yine. İyilik hali biraz da size bağlı tabi.

Sizi istemediklerinden dert yanmışsınız. Benim ailem de eşimi istemedi, ama eşim birgünden birgüne saygısızlık etmedi, çünkü benim ailem. Şu anda da hiçbir problemimiz yok.

Yani sorun sizden kaynaklanıyor.

benim ailem de aynı sizin aileniz gibi eşimi hiç istemedi. On yıl oldu. Eşim en ufak saygısızlık etmemiştir. Şimdi annem için yeri gelir abimlerden değerlidir. Sevdirdi kendini... Biz bir aileyiz , eğer eşim geçmişten dolayı aileme özellikle annem ve ablama saygısızlık yapsaydı kesinlikle önce saygım sonra sevgim biterdi. Daha doğmamış çocuğunu "erkek olursa eşini benden çok severse"diye kıskanan , kayinvalidesini deli gibi kıskanan bı insan "normal" değildir bence... Tedavi görmelisiniz....

Benim ailemde ne yazık ki eşimi hiç istemedi ve bunu bariz bi şekilde belli ettiler
Eşimin üzüldüğünü ortak arkadaşlarımdan duyarım ama bi günden bi güne anneme babam ufacık bi saygısızlığını görmedim hatta bana Kızar niye anneni babanı çağırmıyorsun yemeği vs gibi
Konu sahibi haksızsın ki ortada ciddi bi hastalık var belki oğlunu bi daha göremeyecek belki oğluyla vakit geçirmek psikolojik olarak ona iyi gelecek birazcık daha anlayış ve vicdan diyorum

Atom tedavisi alan biri size nasl gelebilir, tamamen insanlardan uzak olmalı kullandığı havlu bile ayrı olmalı bu ne düşüncesizlik ga hayret ettm

Çocukları ve hamileleri etkiliyormuş o halde no problem. Hamile kalmayı düşünenleri etkiler mi ? Bence etkilemez.

Olsun, böyle düşünmeyin. Uzak durursunuz. Adam hastaymış ayıp etmiş olursunuz. Zaten baya zaman geçmiş üstünden yazinizin. Ama çocuk düşünüyorsunuz Allah korusun ileride de çocuğunuzun eşi size aynı şeyi yapar.. yaşadığınızı yaşamayın bunlar hurafe diyorsanız da insanlık sizde kalsın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…