- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Allah kardesinize sabır versin.. iyi kalpliymis, herkes kabul etmez. Bazen böyle düşünüyoruz bakmam etmem diye. Sanki biz hep genç kalacakmisiz gibi. Allah bilir belki de biz de birilerinin eline düşeceğiz...Hiç kendini boşuna bakmam diye ikna etme .
Kardeşim hiç sevmediği k.validesine şuan bakmak zorunda mesela.
Çünkü k.baba oldu ve eşi de ben annemi asla tek bırakmam ve damat evine de gondermem diyerek kardeşimi bu duruma mecbur bıraktı.
Kardeşim de boşanmak gibi bir seçeneği asla düşünmediği için mecburen bu duruma katlanıyor .
Hayat senin dediğin gibi olsaydı ohoooo
Ozaman kv kp den nefret ediyorum gelmelerini istemiyorum diye konu açacaktınız. Bayılıyormuşta sırt atom almış diye eve almak istemediğinizi söylemek nedir? Kk kadınlarını mı kandıracaksınız. Atom alalı 2 ay olmuş ayrıca hala bu ne düşüncesizlik anlamıyorum demek te çok saçma.Çünkü biraz düşünmeleri lazım biz zaten geçen hafta gittik istemediğim halde çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Malesef yalnızsın, hepimiz kayınvalidemizle süper anlaşıyoruz , prensesler gibiyiz ..Onlarla her karşılaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum yapamayacağımı herseyi bırakıp gitmek istiyorum .benle aynı şeyi yaşayan kimse yokmu
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Yok bence güzelim hiç korkma...ama oğlun olursa evine misafir olarak gelen ailesine karısını hizmet ettirerek ailesini iyi agirladigini sanan bir zihniyette yetiştirme (eminim sen bunu öğreterek yetistirirsin oğlunu).Benim gördüğüm en büyük problem adamların ailesini otogardan alıp birakmanin dışında ki her görevi karilarina atıp ,yemeğinden temizliğine ,hizmetine kendi aileleri için aslında hicbirsey yapmayip ...kendileri dışarı arkadaşları ile buluşmaya giderken eşlerini kendi aileleri ile baş başa birakabilmeleri...kadinin yüzü düşünce de "senin ailen gelirken iyiydi" diyorlar...oysa karısının ailesi geldiğinde işten izin isteyip erken gelip yemek yapan,evi temizleyen bir koca yok....ama kadından hep bu gibi fedakarlıklar bekleniyor.Erkek dogurmaya korkuyorum...
Atom tedavisini alalı 2 ay olmuş yeni değil 2 ayda hiçbir etkisi kalmaz .Atom tedavisi alan biri size nasl gelebilir, tamamen insanlardan uzak olmalı kullandığı havlu bile ayrı olmalı bu ne düşüncesizlik ga hayret ettm
Tam okumamışım Ben hamile zannettim ama anam öyle değilmişTam okumadınız mı acaba, hamile değil.
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Hamile değilsin olsan gelmezlerdi zaten adam kanser hastası allah rızası için bari sesini çıkarma alt üstü 2 gün saçmalıyosunİki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Kız sen ne yaşıyon hemiZaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi
Canım daha hamile değilsin.2 günlüğüne gelecekse bırak oğullarının yanına gelsinler.Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
allah korusun oglumu sizin gibi atasina saygisiz gelinlerden düsmez kalkmaz bir Allahtir kaynanamda kayinbabamda herzaman gelir ler tartisma bizdede oldu heleki dügünümde ama geldi gecti kin nefret size döner haberiniz olsun o istemediginiz insanlar esinizin annesi babasi insanliktan cikmayin az ölmezssiniz tansiyonu düsmüsmüsİki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?