Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Allah kardesinize sabır versin.. iyi kalpliymis, herkes kabul etmez. Bazen böyle düşünüyoruz bakmam etmem diye. Sanki biz hep genç kalacakmisiz gibi. Allah bilir belki de biz de birilerinin eline düşeceğiz...

Çünkü biraz düşünmeleri lazım biz zaten geçen hafta gittik istemediğim halde çünkü sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Ozaman kv kp den nefret ediyorum gelmelerini istemiyorum diye konu açacaktınız. Bayılıyormuşta sırt atom almış diye eve almak istemediğinizi söylemek nedir? Kk kadınlarını mı kandıracaksınız. Atom alalı 2 ay olmuş ayrıca hala bu ne düşüncesizlik anlamıyorum demek te çok saçma.

Onlarla her karşılaştığımda kendimi çok kötü hissediyorum yapamayacağımı herseyi bırakıp gitmek istiyorum .benle aynı şeyi yaşayan kimse yokmu
Malesef yalnızsın, hepimiz kayınvalidemizle süper anlaşıyoruz , prensesler gibiyiz ..

Kesinlikle kanser hastalarinin vucudunda radyasyon oluyor tedaviden dolayi cok sakincali senin icin duzgun bir dille anlat Allah acil sifalar versin

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus

Daha neler yaa. Hamile bile değilken bu telaş nedir. Dualarla evinize alın Allah izin vermezse hiçbir şey olmaz. Burada adama üzüldüm. Neler çekiyor kim bilir. Herkes etrafından uzaklaşıyor eve almak için kırk kez düşünüyor. Rabbim yardımcısı olsun.

Tedaviyi 2 ay önce aldıysa o riskli süreç çoktan geçmiştir. Neyin paniği bu?
Ayrıca hamile bile değilken...

Anlaşamıyorsan eşine söyle, bize gelmelerini istemiyorum de. Eğer ailesinin kasti bir kötülüğü yoksa size karşı, eşinin yapacağı en doğru hareket seni o evden göndermek olur. Bu kadar şımarıklık da fazla.

Size küçükken başımdan geçen bir olayı anlatayım tabi annem anlatıyor bn 1 yaşında iken ..
Annem gece beni güle oynata beşiğime koyup uyutuyor hiç birşeyim yok sağlıklıyım gayet..
Sabah oluyor bnden ses yok gidip gelip bakıyor en son uyandırmaya çalışıyor bir bakıyor ki bütün vücudum mosmor !!
Sonra hastaneler falan çocuk hastanesinde polisler annemi babamı sorguya çekiyorlar siz mi dövdünüz ??
Annemin acısı kendisine yeter yazık kadının psikolojisi mahvolmuş göz altına alıyorlar anneciğimi !!
Sonra 1 ay hastanede kalıyorum benim hastalığımı neden olduğunu bulamıyorlar.
Serumu ayağımdan kafamdan heryerden veriyorlar bütün vücudum şişiyor o zamanlar devlet hastanesi annemi babamı yanıma almıyorlar camdan bakıyorlar ..
Birğün camdan bakarken hemşire serumu takarken benim bacağıma şaplak atıyor annem bunu görüyor kadın mahvoluyor..
Sonra orada ki bir hemşire anneme acıyor ölecekse evinde ölsün çocuğu kobay gibi kullanıyorlar vermedikleri ilaç kalmadı diyor ..
Annem getiriyor bin eve ama iskelet gibi kalmışım yürümeyi bile öğrenmişkn herşeyi unutmuşum ...
Annem ağzında çiğneyip kuş gibi beslemiş beni öyle öyle cana getirdim seni diyor ..
Dr lar da hastalığımın sebebini bulamamışlar 1 ay hastanede yatmama rağmen “ Akdeniz anemisi” demişler ..
Tabi beni öğle gören akrabalar çocuklarını yanıma yaklaştırmamış o vebalı , hasta sana da bulaşır falan ..
Ve bunu diyen çocuğuna hergün havuç suları falan içiyormuş güzel bakıyormuş ..sağlıklı besleniyormuş ..
Ve tabii ben iyileştim eskisinden de daha iyi kocaman oldum 2 evlat sahibiyim hala bilmeyiz o zaman neden öyle hastalandım ...
Çoğu kişi nazar diyor “6” aylıkken yürümüşüm ve bebekliğim çok güzelmiş sarı saçlı renkli gözlü bembeyaz..
Sonra o çocuğunu bnm yanıma yansıtmayan akrabanın bebeği 2 sene içinde ölmüş !!
Kanser den mi bilmiyorum birden bire ateşli hastalığa yakalanmış ..
Hasta insanlara biraz empati yapabilsek birğün bizimde başımıza gelebilir mi ( allah korusun cümlemizi)
Diye kendimize sürekli sorsak keşke ...
İnsanız en nihayetinde ..
Herşey bizler için ..
Yazık kayınbabasınızın çok acısı vardır aldığı ilaçlar ağır geliyordur kendinizi düşüneceğinize ( ki hamile bile değilsiniz ) yardımcı olmayı deneseniz ..
Şimdiden böyle hastalıklardan tiksinerek hamile olmadığınız halde hasta insanı vebalı cüzzamlı gibi görmeye kalkarsanız Allah’ın gücüne gider biliyormusunuz????
Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır ..

Korkmayın bişey olmaz 2 günde ölmez yada kanser olmazsınız. Evet kanser hastalarının aldığı ışınlar radyasyonlar vs çevreyı etkiliyor , yani tedavi olduğu gün 1 gün ayrı odada yatıyor yanına girmiyorsunuz o kadar. Kaldı kı girsenız de kanser olup ölmüyorsunuz . Ben çok kanser hastasıyla aynı ortamda bulundum aynı evde yaşadım ölmedim. Zaten zavallı insanların kaç günlük ömürleri var ki ? Yazık gerçekten sizin gibi insanlar olduğu için üzülüyorum kendi anneniz babanız olsa böyle yapar mıydınız ayılıp bayılır mıydınız ? Biraz silkelenin ve kendinize gelin bence .

Kayınvalidem pet filmi çekildiğinde doktorlar bir iki gün ayrı odada kalsın demişlerdi ve ben 5 aylık hamile idim. 1 gün ayrı odada kaldı ve yine yemeğini suyunu ben götürdüm, üzerini ben değiştirdim hemde doktorun bana hastanede yatmazsan bebeğin ölür demesine rağmen çünkü 5 aylık iken suyum gelmişti. Bebeğim doğdu ve şuan 6 yaşının icinde ve çok şükür sağlıklı kayınvalidem ise oğlum 4 aylık iken vefat etti. Zararlı çıkan ben olmadım aksine kayınvalidemin duasını alan , ölürken dahi görümcesine emanet edilecek kadar sevilen gelin oldum. Sizinki henüz ana rahmine dahi düşmemiş bebeği düşünmek değil sadece ŞIMARIKLIK. Dilerim kayinbabanizin kaderini yasamazsınız.

Erkek dogurmaya korkuyorum...
Yok bence güzelim hiç korkma...ama oğlun olursa evine misafir olarak gelen ailesine karısını hizmet ettirerek ailesini iyi agirladigini sanan bir zihniyette yetiştirme (eminim sen bunu öğreterek yetistirirsin oğlunu).Benim gördüğüm en büyük problem adamların ailesini otogardan alıp birakmanin dışında ki her görevi karilarina atıp ,yemeğinden temizliğine ,hizmetine kendi aileleri için aslında hicbirsey yapmayip ...kendileri dışarı arkadaşları ile buluşmaya giderken eşlerini kendi aileleri ile baş başa birakabilmeleri...kadinin yüzü düşünce de "senin ailen gelirken iyiydi" diyorlar...oysa karısının ailesi geldiğinde işten izin isteyip erken gelip yemek yapan,evi temizleyen bir koca yok....ama kadından hep bu gibi fedakarlıklar bekleniyor.

Atom tedavisi alan biri size nasl gelebilir, tamamen insanlardan uzak olmalı kullandığı havlu bile ayrı olmalı bu ne düşüncesizlik ga hayret ettm
Atom tedavisini alalı 2 ay olmuş yeni değil 2 ayda hiçbir etkisi kalmaz .

Yüksek doz almış olsaydı eve gondermezler diye biliyorum. Düşük doz aldıysa 10_ 12 gün yetiyor etkiden kurtulmak için.

Allah şifa versin.

pek fazla okuyamadim vaktim yok ama arkadaslar burda hamilenin kemoterapi alan birinin yaninda kalamayacagini yazmissiniz.
benim esim kolon kanseri . kemoterapi alacak muhtemelen ameliyat eden doktorun dedigine gore son karari bu hafta gidicez onkolojiye soyluycek.
ben hamileyim ikinciye kemoterapi gorunce ayni evde kalamazmiyiz kalamazsak kemoterapi aldiktan kac gun sonraya kadar.bilgisi olan soylerse iyi olur. off kafamda sorular 7 aylik hamileyim. neyapacagimi sasirdim.

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Hamile değilsin olsan gelmezlerdi zaten adam kanser hastası allah rızası için bari sesini çıkarma alt üstü 2 gün saçmalıyosun

allah korusun oglumu sizin gibi atasina saygisiz gelinlerden düsmez kalkmaz bir Allahtir kaynanamda kayinbabamda herzaman gelir ler tartisma bizdede oldu heleki dügünümde ama geldi gecti kin nefret size döner haberiniz olsun o istemediginiz insanlar esinizin annesi babasi insanliktan cikmayin az ölmezssiniz tansiyonu düsmüsmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…