- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 33
Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
[/QUOT
Hayır iki günlüğüne geldilerSiz hamile misiniz şu an?
Size temelli yerleşmeye veya uzun dönem (aylarca) kalmaya mı geliyorlar?
Zaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesiYa bişey diyecemde banlanmak istemiyorum sizin gibi kadınların kocalarina gerçekten üzülüyorum hamile değilsin o tedavi olalı 2 ay olmuş neyi bahane ediyorsun. Orası sadece sizin eviniz değil esinizinde evi babası kanser ve sizin dusuncelerini ze bakın ayıp ayıp. Bu dusuncelerle bebeginiz olacağını sanmıyorum olursada suan yasadiginizi sizde yasarsiniz.
2 günlüğüne mi!Hayır iki günlüğüne geldiler
Çocuk oldu,doğdu,büyüdü,evlendi de,Zaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi
Zaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi
Olur mu radyasyon içeren tedaviler var benim bir arkadaşımın hemofili nedeniyle dizlerindeki damarlar yakıldı iki ay bebeklere çocuklara yaklaşmadı hamileler de aynı şekilde sadece annesi ilgilendi hastanede ve özel bir giysiyle
Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
Aynı durumda Allah korusun babanız olsa ne yapardınız eşinizden ne beklersiniz. Bunu düşünün cevabını kendinize verinİki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Ama benim aılem omlarım davrandığı gibi davranmıyorlarAynı durumda Allah korusun babanız olsa ne yapardınız eşinizden ne beklersiniz. Bunu düşünün cevabını kendinize verin
Hamile değil yalnız??? Yani piremsesKanser hastasının aldigi bazi tedaviler ve girdiği makinalar bebekler cocuklar ve hamileler icin zararli doktor ozellikle uyarıyor hamile ve çocuklardan uzak dur diye PIREMSESLIKLE alakasi yok yani
Tam okumadınız mı acaba, hamile değil.Olur mu radyasyon içeren tedaviler var benim bir arkadaşımın hemofili nedeniyle dizlerindeki damarlar yakıldı iki ay bebeklere çocuklara yaklaşmadı hamileler de aynı şekilde sadece annesi ilgilendi hastanede ve özel bir giysiyle
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Rehber öğretmen misiniz gerçekten?Eşimi seviyorum onlar olmadığında çok iyi birde ben rehber öğretmenim ama kendi durumuma çözüm bulamıyorum konuşmayı bilmeyen anlamayan iletişim kuramayan biri değilim ama yapılanlara dayanamıyorum.cocuk olsa bence hersey çok daha güzel olur adile olduğunu farkeder eşim
Pet-BT çekildiyse yakın zamanda 24 saat yaklaşmamanıZ gerekiyor. Onun dışında aldığı ilaçların bir zararı Yok. Sadece radyasyon Aldığı zaman yani o da BT çekiminde sıkıntılı. Radyoterapi size zarar vermez. Benim babam da kanser hastasıydı. Hep yanındaydım 1 yaşındaki kızımda. Çocuk doktoruna sordum sıkıntı olmaz dedi. hatta bende kaldı babam son günler. Biraz empati yapın. Sizin babanız olsa görüşmeyi keser miydiniz?Kızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Afferin bu kafayla devam et sen.Allah gönlüne göre verir sen hiç merak etme güzelim !!Zaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?