Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Ya bişey diyecemde banlanmak istemiyorum sizin gibi kadınların kocalarina gerçekten üzülüyorum hamile değilsin o tedavi olalı 2 ay olmuş neyi bahane ediyorsun. Orası sadece sizin eviniz değil esinizinde evi babası kanser ve sizin dusuncelerini ze bakın ayıp ayıp. Bu dusuncelerle bebeginiz olacağını sanmıyorum olursada suan yasadiginizi sizde yasarsiniz.

Zaten en büyük korkum erkek çocuğum olup eşini çok sevip beni sevmemesi

Değilsin.
Sanırım daha hamile bile değilsin.
Çok aşırı bencilsin ya. Karşında kanser hastası bir ebeveyn var.
Ayrıca kanser ilaçlarını sen mi yutuyorsun da sana zararlı?

Tam 3 aydır annem kaynanasına kayınpederine bakıyor.
2 gün için yaptığınız yaygaraya bakın. Üstelik dedemler emin olun sizin kaynananızdan bin kat kötüdür.

Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
Olur mu radyasyon içeren tedaviler var benim bir arkadaşımın hemofili nedeniyle dizlerindeki damarlar yakıldı iki ay bebeklere çocuklara yaklaşmadı hamileler de aynı şekilde sadece annesi ilgilendi hastanede ve özel bir giysiyle

Aynı durumda Allah korusun babanız olsa ne yapardınız eşinizden ne beklersiniz. Bunu düşünün cevabını kendinize verin

Tam okumadınız mı acaba, hamile değil.

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus

Kızım 5 aylıktı kayınvalidem kemoterapi almaya başladığında. Pet çektirdiyse zaten iki üç gün sonra gelir. Kaldı ki ortada bebek bile yokmuş. İnsanların size manevi olarak ihtiyacı varken şu yaptığınıza bakın. Ne kadar ayıp. Ne kadar çirkin. Ne kadar bencilsiniz.

Rehber öğretmen misiniz gerçekten?
Gözümdeki öğretmen imajı forumda son bir haftada açılan konular yüzünden yerle bir oldu.
Bunu da bir öğretmen olarak üzülerek yazıyorum

Gelmelerini istemiyorum desenize siz şuna. Daha hamile bile değilsiniz,çok saçma bi bahane..

Pet-BT çekildiyse yakın zamanda 24 saat yaklaşmamanıZ gerekiyor. Onun dışında aldığı ilaçların bir zararı Yok. Sadece radyasyon Aldığı zaman yani o da BT çekiminde sıkıntılı. Radyoterapi size zarar vermez. Benim babam da kanser hastasıydı. Hep yanındaydım 1 yaşındaki kızımda. Çocuk doktoruna sordum sıkıntı olmaz dedi. hatta bende kaldı babam son günler. Biraz empati yapın. Sizin babanız olsa görüşmeyi keser miydiniz?

Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus

Ben hamileliğimin ilk haftalarında bile babamdan uzak kalmadım. Ben emziriyordum üstelik. Bir şey geçse sütüme geçerdi. Babam çok yoğun kanser tedavisi gördü her gün radyoterapi Aldı. Çocuğum da hep yanlarındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…