Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

2 günlüğüne geliyorlarmis sizi duyanda ömür boyu sizinle yasacaklar zanneder fazla tepki gösteriyorsunuz,gelsinler ne var belkide oglunu görmek kayinpederine moral olacaktır.

Kendi ailenizi düşünün evinize gelecek olsalar ve esin tepki gosterse ne hissedersiniz.

Oy ponçiğim ya linç yemelere doyamamışsın. Pet Ct zarar verir ama iki günde çekilmeyecek nede olsa. Sen şuna gelmesinler istemiyorum de en temizinden kim ister kv kp i gelsin kalsın. Yazılan yorumlara aldırma hepimiz sen gibiyiz. Şu an öyle bir haber gelse hasta taklidi yapıp çalıştığım hastanede kendime oda ayarlardım iki güncük, sabrediver

Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
Abartmıyor musunuZ
Nefret ediyorsunuz bu belli de bahsettiğiniz kişiler eşinizin annesi ve babası

D
Sizinle yaşamaya mı gelecekler?
Kayınpederinizin kullandığı ilaçlar daha hamileliği düşürken sizi neden etkilesin?
Radyoterapi durumu filan mı?
evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu için

Kanser hastaligi bulaşıci degildir.!
Doktor kayinpederiniz icin solemistir onu, mikrop kapma ihtmali wardir diye.

Siz kapmazsiniz MİKROP merak etmeyin. Adamcagiz icin sakincalidir...
Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle

Eşimde bana oraya gitmesin zararlı olur eğer hamilelik durumu okursa diye doktor özellikle uyardı dedi ama bu sefer onlar geliyor .

Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
O kadar haklısınız ki. Hem sadece size değil eşinize de zarar o da hamile degil ama normal insan sonuçta. Kayinbabanizin cinsi neydi bu arada?

İlacı siz mi iciyosunuz anlayamadım

Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle

Ilk defa boyle birsey duyuyorum.
Hasta icin tehlikeli diye, genelde hastalar tek odaya gecirilir diye biliyordum.

nükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.

konu sahibi haklı dalga geçenler komik duruma düşmüşler bilgisizlikleriyle.
Konu sahibinin endişelendigi düzeyde bir rahatsızlık olması için immun yetersiz bir durum olması gerekir. Kendisinin de bahsettiği gibi hamilelik gibi bir durumda hak verilirdi ama böylesi fazla canına düşkün olmaktan öteye gitmiyor

Siz şaka mısınız? Bu durum için tansiyonunuz mu yükseldi? Gören de bir ömür sizinle birlikte olacaklar zanneder, daha hamile bile değilsiniz hamileler için zararlıymışın derdine düşmüşsünüz. Karşınızdaki insan canıyla uğraşıyor farkında mısınız? Allah sizi ve yakınlarınızı kanserden uzak tutsun ne diyelim başka

Eşimde bana oraya gitmesin zararlı olur eğer hamilelik durumu okursa diye doktor özellikle uyardı dedi ama bu sefer onlar geliyor .
Atom tedavisinde yalniz kalma suresi 1 hafta ile 10 gun arasinda degisiyor. Eger bu surede ise zararli ama gecmis ise sorun yok. Ne zaman atom tedavisi gordu bu suredemi geliyorlar o onemli.

Merak ettiğim için soruyorum . Hastaneden çıkıp size gelirken isinlanarak mi geliyolsr ??yani o esnada da bı ton insanla denk gelecekler sanki ...
Ama sizi istemediklerini söyleyen kişiler geleceği için strese girmekte haklısınız .Benim kv de böyleydi ve oraya gitmeden de onlar gelmeden de ruhum sıkılmaya başlardı .
Sadece açık olun böyle derseniz hak veririm ama hastalığı bahane edince biraz kötü görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…