- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Siz niye sukrediyorsunuz? Hemen arayin esiniz dostunuz akrabaniz sukretsin benceBurayı okudukça bazen ne iyi bir insan olduğumu görüp şükür ediyorum
2 günlüğüne geliyorlarmis sizi duyanda ömür boyu sizinle yasacaklar zanneder fazla tepki gösteriyorsunuz,gelsinler ne var belkide oglunu görmek kayinpederine moral olacaktır.İki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Zaten böyle durumlarda garip konuları eşime okuyorum görsün diyeSiz niye sukrediyorsunuz? Hemen arayin esiniz dostunuz akrabaniz sukretsin bence
Abartmıyor musunuZGelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu içinSizinle yaşamaya mı gelecekler?
Kayınpederinizin kullandığı ilaçlar daha hamileliği düşürken sizi neden etkilesin?
Radyoterapi durumu filan mı?
Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetleKanser hastaligi bulaşıci degildir.!
Doktor kayinpederiniz icin solemistir onu, mikrop kapma ihtmali wardir diye.
Siz kapmazsiniz MİKROP merak etmeyin. Adamcagiz icin sakincalidir...
O kadar haklısınız ki. Hem sadece size değil eşinize de zarar o da hamile degil ama normal insan sonuçta. Kayinbabanizin cinsi neydi bu arada?Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
İlacı siz mi iciyosunuz anlayamadımKızlar lütfen yorum yapın çok bunaldım patlayacak gibiyim kaynanam aradı bize gelcekmiş kayınbabam da kanser hastası ağır ilaçlar kullanıyor hamilelikte felan ne kadar sakıncalı olduğunu doktor söylemiş yani bizde düşünüyoruz .sizce endişelenmekte haklı değilmiyim
Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle
Konu sahibinin endişelendigi düzeyde bir rahatsızlık olması için immun yetersiz bir durum olması gerekir. Kendisinin de bahsettiği gibi hamilelik gibi bir durumda hak verilirdi ama böylesi fazla canına düşkün olmaktan öteye gitmiyornükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.
konu sahibi haklı dalga geçenler komik duruma düşmüşler bilgisizlikleriyle.
Değilim ama yine de normal insanları bile etkiliyormus
Atom tedavisinde yalniz kalma suresi 1 hafta ile 10 gun arasinda degisiyor. Eger bu surede ise zararli ama gecmis ise sorun yok. Ne zaman atom tedavisi gordu bu suredemi geliyorlar o onemli.Eşimde bana oraya gitmesin zararlı olur eğer hamilelik durumu okursa diye doktor özellikle uyardı dedi ama bu sefer onlar geliyor .
Merak ettiğim için soruyorum . Hastaneden çıkıp size gelirken isinlanarak mi geliyolsr ??yani o esnada da bı ton insanla denk gelecekler sanki ...Hayır hayır aldığı tedaviden sonra o zarar görmüyormuş çevredekiler zarar görüyormuş tamamen herseye tek basına bir odada kalması sadece bir kişi yemeğini vermesi gerekmiş o da özel kıyafetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?