Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Paketli gıda yemek, telefon kullanmak gibi birşey değil bu. Paketli gıda yiyoruz diye bu kadar yoğun radyasyona maruz kalalım ne olacak diye bişey olabilir mi?
Siz umursamiyor olabilirsiniz, ben umursardim.

düşündüğünüz kadar yuksek doz alan o yaştaki insan kısa sürede yola çıkamaz.
kendi bagısıklıgı için de sorun zaten, doktor izin vermez.
e daha dusuk dozu da aynen de diğer risklerden farkı yok benim için.
unutmayın kayınpederin kanser olmasının sebebi radyasyona maruz kalması değil, yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz.

ayrıca kendi anneniz hasta olsa biraz hava değişikliği iyi olur sana geleyim dese de aynı şekilde davranabilecekseniz, yaptığınız bana göre doğru olmaz ama saygı duyarım.
hastalık herkes için.

ortada olmayan çocuğu düşünce gücüyle mi etkileyecek? adamı kullandığı ilaçların seni telepatik olarak mı etkilemesini bekliyorsun?Kaldı ki pet çektirince ya da ışın tedavisi alınca sonsuza kadar radyoaktif madde şeklinde gezmiyor insanlar, etkisi geçiyor bir süre sonra.kaldı ki o tedaviyi alır almaz size geldiklerini düşünmüyorum halsizliği ağrısı olur onlardan sonra.belli ki etkisi geçmiş oturmaya geliyorlar.normal insanları de anında spider man'a dönüştürmüyor , uzuuuuuuuuuuuuuunnnn bir süre, kesintisiz şekilde, direkt olarak maruz kalırsanız bazı sorunlar ortaya çıkabilir.ne kolay sinir krizi geçiriyorsunuz ya.Allah başınıza gerçek dert vermesin mazallah buna sinir krizi geçiren gerçek derde neler yapar.

Kanserin kesin sebebleri bilinmiyor'muş. Tetikleyen bir çok şey olabilir elbet. Bulasik makinasina, tuvalete kadar ayrı kullanılması isteniyorsa vardır sebebi.
Benim annem, beni kendinden çok düşünür öyle bir durumda ben çağırsam da gelmez Allah korusun.

Adamcağız radyasyon tedavisini ne zaman aldı?
Karantina altına alınması gerekse hastanede yatıyor olurdu.
Kayınvaldem de benzer bir tedavi gördü, memleketten alıp yanımıza İstanbul'a getirdik,
malum büyükşehirde tedavi imkanları daha geniş.
Kendisi sağolsun odasından çıkmadı radyoterapi sonrası,tedbiren oğlumuza da yaklaşmadı 3 gün boyunca.
Siz hamile değilsiniz.hamile olma ihtimali nedeniyle bu kadar strese girmenize anlam veremedim doğrusu.
Buraya konu açacağınıza eşiniz arasın ailesini, 'karımın sinirden eli ayağı boşaldı,gelmeyin' desin madem.
Siz de psikolojik destek alın.
Sinirden titreyecek kadar etkilenmeniz normal değil.
Allah,herkesin kalbine merhamet versin.
Beyamcaya canı gönülden acil şifalar diliyorum.

atom aldıysa,zaten alır almaz eve çıkartmazlar ki.hastane odasında,karantina süresini atlatır.eğer hafif atom almışsa,eve çıkartılabilinir,çatalı bıçağı ayrılır,evde bir kişi illa ki ilgilenecek.o da eşi olur.
2 ay geçmiş ustunden,ne atom kalmıştır,ne de tehlikesi.olsa olsa adamın bağışıklık sistemi zayıf olduğu için sizin ona mikrop bulaştırma riskiniz var.

Maalesef bu hastalıklarda tek başına insan kendine bakamiyor illa bir yardımcı gerekiyor mesela ben annemin her ped çekiminde yanında oldum sonrada benim evime geldi çünkü bakıma ihtiyacı vardı.

Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Atom alan hastalar zaten tecrit ediliyolar en az iki hafta kimseyle temas etmemeleri gerekiyor

Maalesef bu hastalıklarda tek başına insan kendine bakamiyor illa bir yardımcı gerekiyor mesela ben annemin her ped çekiminde yanında oldum sonrada benim evime geldi çünkü bakıma ihtiyacı vardı.

Bakımını yaparken tabi ki mecbur bir ölçüde yanına yaklasirsin, evinde tuvalete, bulasiga dikkat edersin. Anne baba bakıma muhtacsa kimse kenara atmaz. Lakin burada bakıma muhtaclik bir durum yok.

allah anneciginize sağlıklı ve uzun ömür versin.
ama yaşamış biri olarak söyleyeyim, öyle olmuyor.
anneniz gelmem dese, siz ayaklarına kapanıp yalvarıp getirmek istersiniz.
hayati tehlikesi varsa, biraz da vakit geçireyim diye düşünürsünüz, yoksa ona iyi gelsin, hava değişimi olsun bir nefes alsın, hastalık fikrinden uzaklaşsın diye.
biz ne kadar evlatsak eşlerimiz de evlat.
bu kadar tahammülsüz olmak eğer büyük bir kötülük yoksa ortada, bana göre vicdan yoksunluğu.

D

evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu için
Anladım fakat bu yalnız kalma olayınin belli bir süresi olmuyor mu acaba? Kirmadan bir sorsanız. Belki yalnız kalması gereken süre bitmistir. Mesela atomla guatr tedavisinde 12 gün tek başina kalınmaliymış.

Eğer süresi geçmemişse tabi ki kendinizi hamile olmasanız da riske atmayın.

Yani size şöyle söyleyim kanser durumuna ilave.sürekli yalan söylüyorlar nefret ediyorum o yüzden yuzlerinigörmek bile kalbimi sıkıştırıyor her gördüğümde boşanmayı düşünüyorum dayanamıyorum .size çok mu iyi davranıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…