Atomu ne zaman almış hanımefendi onu sordum.İki ay mış sanıroöy
İki ay mış sanıroöy
Paketli gıda yemek, telefon kullanmak gibi birşey değil bu. Paketli gıda yiyoruz diye bu kadar yoğun radyasyona maruz kalalım ne olacak diye bişey olabilir mi?
Siz umursamiyor olabilirsiniz, ben umursardim.
Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
Bir yakınımız atom tedavisi aldı kaldığı odaya kimse girmediği gibi kullandığı tuvalete bile kimse girmedi çünkü üzerinde yüksek doz radyasyon vardı,atom tedavisi olan hastalar 2-4 hafta arası tecrit edilirler
Piremsesler ne kadar çabuk sinir krizi geçiriyor, serum yiyor, tansiyonları çıkıyor/düşüyor vs. vs. vs.
Başkasının kullandığı ilaç sizi nasıl etkilesin?
düşündüğünüz kadar yuksek doz alan o yaştaki insan kısa sürede yola çıkamaz.
kendi bagısıklıgı için de sorun zaten, doktor izin vermez.
e daha dusuk dozu da aynen de diğer risklerden farkı yok benim için.
unutmayın kayınpederin kanser olmasının sebebi radyasyona maruz kalması değil, yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz.
ayrıca kendi anneniz hasta olsa biraz hava değişikliği iyi olur sana geleyim dese de aynı şekilde davranabilecekseniz, yaptığınız bana göre doğru olmaz ama saygı duyarım.
hastalık herkes için.
hanımefendi siz çocuk düşünmekten önce gidin bir psikolojik tedavi olun.Gelicez dediklerinden itibaren yerde miyim gökte miyim belli değil o kadar moralim bozuluyor ki tahammül edemiyorum daha bir ay olmadı biz gittik nefes alamıycak gibi hissediyorum kendimi .
Maalesef bu hastalıklarda tek başına insan kendine bakamiyor illa bir yardımcı gerekiyor mesela ben annemin her ped çekiminde yanında oldum sonrada benim evime geldi çünkü bakıma ihtiyacı vardı.Kanserin kesin sebebleri bilinmiyor'muş. Tetikleyen bir çok şey olabilir elbet. Bulasik makinasina, tuvalete kadar ayrı kullanılması isteniyorsa vardır sebebi.
Benim annem, beni kendinden çok düşünür öyle bir durumda ben çağırsam da gelmez Allah korusun.
asıl buraya açılan konuların bazılarını kocana kaynanana falan okut da yatıp kalkıp şükretsinlerBurayı okudukça bazen ne iyi bir insan olduğumu görüp şükür ediyorum
Atma receeeppp.Doktor odadan çıkmaması gerektiğini bütün eşyalarının ayrı olması gerektiğini belirtmiş
Bencede kocama okutuyorum bak diyorum ne kadınlar var neler oluyor dünyada bir dön bakasıl buraya açılan konuların bazılarını kocana kaynanana falan okut da yatıp kalkıp şükretsinler
Atom alan hastalar zaten tecrit ediliyolar en az iki hafta kimseyle temas etmemeleri gerekiyor
Hamileleri etkiliyormus ilaclar ama siz hamile degilsiniz
Cok eglenceli uyeler var cidden
Kanser hastalarinin toplumdan soyutlanmasi gerekmiyor,vebali degiller.
Maalesef bu hastalıklarda tek başına insan kendine bakamiyor illa bir yardımcı gerekiyor mesela ben annemin her ped çekiminde yanında oldum sonrada benim evime geldi çünkü bakıma ihtiyacı vardı.
Kanserin kesin sebebleri bilinmiyor'muş. Tetikleyen bir çok şey olabilir elbet. Bulasik makinasina, tuvalete kadar ayrı kullanılması isteniyorsa vardır sebebi.
Benim annem, beni kendinden çok düşünür öyle bir durumda ben çağırsam da gelmez Allah korusun.
Anladım fakat bu yalnız kalma olayınin belli bir süresi olmuyor mu acaba? Kirmadan bir sorsanız. Belki yalnız kalması gereken süre bitmistir. Mesela atomla guatr tedavisinde 12 gün tek başina kalınmaliymış.D
evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu için
Çünkü yüksek doz radyayon alıyorlar ve çevresinde ki insanlardan uzak durmaları gerekiyor aynı tuvaleti bile kullanamıyorlarİlaclar niye size zararli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?