İki günlüğüne gelecekler açıkcası zaten de gelmelerini istemiyorum ama bu durumda gelmeleri iyice sinirimi bozdu elim felan titriyor sizde mi böyle oluyorsunuz .önceden yaşadığımız tatsız durumlarda var onlar da etkiliyor
Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı
Şu an hamile değilse bile etkilenir mi kişi?öğrenmek istiyorum sadece.nükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.
konu sahibi haklı dalga geçenler komik duruma düşmüşler bilgisizlikleriyle.
Atom tedavisi sonrası için bunlar yazıyor.
çocuklardan, gebelerden, eşlerinden 2-4 hafta ayrı yaşamaları istenir. Ayrı tuvalet, ayrı çamaşır ve bulaşık makinesi kullanmaları tavsiye edilir. Çünkü hala hastanın üzerinde yüksek doz radyoiyot sebebiyle radyasyon vardır.
Ben olsam ben de istemem. Dalga geçilecek linç edilecek bir durum yok. Konu sahibi konuyu baştan detaylı yazsaymissin keske
kusura bakmayın ama her mesajınızda daha çok güldüm sonunda kahkaha atıyordum.
1 aydın görüşmüyorsunuz, iki gün için eliniz ayağınız titriyor
zararlı her şey konusunda bu kadar hassas mısınız?
örneğin paketli gıda tüketme? cep telefonu kullanma?
nükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.
Aldıktan ne kadar süre sonra gelecek öbür boyu karantina gerekmiyor tedavideD
evet radyoterapide var atom tedavisi de almış hayır haftasonu için
yahu kayınpeder yola çıkacak kadar iyiyse 15 günü geçmiştir zaten tedaviyi alalı.
adam radyoterapiyi alıp koşa koşa yola çıkmamıştır.
Eminim kendi anası babası çocuğu kanser olsa mazallah, onlarla aynı semte bile girmezler. Eminim.
Allah herkesi kendi gibilerle karşılaçtırsın ya, ne diyeyim. Bu konular bir yandan komik ama aynı zamanda sinir bozucu.
Yüksek doz olsa idi hastanede yatışı yapılıyor düşük doz ise hastanede karantina gerekmiyor bu durumda 3 gün en fazla bir hafta sürüyor .nükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.
Onu belirtmemiş. Belirtirse daha anlaşılır olacak ama ben mümkünse minimum değil maximum bekleme süresinin geçmiş olmasını isterdim. Tabi ki canı kıymetli olacak, sağlıktan daha önemli bişey yok dunyada.
İki ay mış sanıroöyAldıktan ne kadar süre gelecek öbür boyu karantina gerekmiyor tedavide
bir önceki mesajımda da yazdım.
eğer sağlıklı yaşam konusunda hassas ise, paketli gıda tüketmiyor, şeker yemiyor, telefon kullanmıyor vs ise haklısınız. canı kıymetli.
ama burada hamile olmadan hamilelik bahane ediliyor. ayda 2 gün için krizlere giriyorsa bu kayınvalide/peder alerjisi.
bu kadar sevmediği anne-babanın çocuğu ile evlenmeseydi keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?