Yine kaynanam tansiyonum yukseldi

Bir psikoloğa görünmenizde fayda var.

Dedem de bir dönem tedavi gördü. 3 gün evdekilerden uzak dururdu. Hatta o tedavi sonrası kıyafetlerini çöpe atardık. Siz bebek düşünüyorsunuz ve şüpheniz varsa evinize o süreçte kabul etmeyin. Ben de olsam istemezdim. Birkaç gün uzak durabilirler. Sinirlenmeyin ve eşinize söyleyin. O konuşup ziyaret tarihlerini düzenlesin.

Doktor demişki kanser hastası olduğundan bir tedavi aldı odada yalnız durmalı çevredeki insanlara zarar verir heleki hamile ler de daha etkili ısın tedavisi ve atom tedavisi aldı

Atom tedavisi sonrası için bunlar yazıyor.

çocuklardan, gebelerden, eşlerinden 2-4 hafta ayrı yaşamaları istenir. Ayrı tuvalet, ayrı çamaşır ve bulaşık makinesi kullanmaları tavsiye edilir. Çünkü hala hastanın üzerinde yüksek doz radyoiyot sebebiyle radyasyon vardır.

Ben olsam ben de istemem. Dalga geçilecek linç edilecek bir durum yok. Konu sahibi konuyu baştan detaylı yazsaymissin keske

Ne kadar dramatize ediyorsunuz, eşinizin anne ve babası onlr insaf ya. Hamilelik düşünmek falan bahane. Yazık adam yarın öbür gün ölül gitse, eşiniz adına olsun üzülmeyecek misiniz? Hamilelik düşünüyorsunuz madem, yıllar sonra gelininiz sizin gibi olursa anlarsınız hatanızı.

Hamile değilsen sıkıntı yok, aksine sizin en ufak enfeksiyon kp geçebilir ve buda kp için risk

Yazık adama destek olmanız gerekirken yaptığınız ayıp bence, 2 günden kimse ölmez

kusura bakmayın ama her mesajınızda daha çok güldüm sonunda kahkaha atıyordum.
1 aydın görüşmüyorsunuz, iki gün için eliniz ayağınız titriyor
zararlı her şey konusunda bu kadar hassas mısınız?
örneğin paketli gıda tüketme? cep telefonu kullanma?

yahu kayınpeder yola çıkacak kadar iyiyse 15 günü geçmiştir zaten tedaviyi alalı.
adam radyoterapiyi alıp koşa koşa yola çıkmamıştır.

Eminim kendi anası babası çocuğu kanser olsa mazallah, onlarla aynı semte bile girmezler. Eminim.
Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın ya, ne diyeyim. Bu konular bir yandan komik ama aynı zamanda sinir bozucu.

yahu kayınpeder yola çıkacak kadar iyiyse 15 günü geçmiştir zaten tedaviyi alalı.
adam radyoterapiyi alıp koşa koşa yola çıkmamıştır.

Onu belirtmemiş. Belirtirse daha anlaşılır olacak ama ben mümkünse minimum değil maximum bekleme süresinin geçmiş olmasını isterdim. Tabi ki canı kıymetli olacak, sağlıktan daha önemli bişey yok dunyada.

Eminim kendi anası babası çocuğu kanser olsa mazallah, onlarla aynı semte bile girmezler. Eminim.
Allah herkesi kendi gibilerle karşılaçtırsın ya, ne diyeyim. Bu konular bir yandan komik ama aynı zamanda sinir bozucu.

yahu yazacaktım bende allah size sizin gibi gelin versin diye de sonra beddua ediyorsun diyorlar.
e beddua edilecek kadar kötü iseniz, olmayın.
ne kadar acı gerçekten.
yetiştir büyüt, bin bir fedakarlık yap,
ayda 2 gün görecek diye eli ayağı titreyen kadınla evlensin, diken üstünde oğlunu ziyaret et.
yazık gunah.

nükleer tıpta tedavisi yapıldıysa etkiler kabul etmeyin.

konu sahibi haklı dalga geçenler komik duruma düşmüşler bilgisizlikleriyle.
Yüksek doz olsa idi hastanede yatışı yapılıyor düşük doz ise hastanede karantina gerekmiyor bu durumda 3 gün en fazla bir hafta sürüyor .

Son düzenleme:

bir önceki mesajımda da yazdım.
eğer sağlıklı yaşam konusunda hassas ise, paketli gıda tüketmiyor, şeker yemiyor, telefon kullanmıyor vs ise haklısınız. canı kıymetli.

ama burada hamile olmadan hamilelik bahane ediliyor. ayda 2 gün için krizlere giriyorsa bu kayınvalide/peder alerjisi.
bu kadar sevmediği anne-babanın çocuğu ile evlenmeseydi keşke.

Paketli gıda yemek, telefon kullanmak gibi birşey değil bu. Paketli gıda yiyoruz diye bu kadar yoğun radyasyona maruz kalalım ne olacak diye bişey olabilir mi?
Siz umursamiyor olabilirsiniz, ben umursardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…