Yine kizkardesim. Lütfen ama lütfen bakın :(

elifsu0225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
236
162
23
50
Arkadaslar Merhaba. Geçenlerde konu acmistim kardeşim irem bi çocuğu seviyor. Sevgililer. Arada bulusuyorlar diye. En son gorusmemizde forumda yazılanları okuttum. Abla yanlış olduğunu biliyorum ama devam etmek zorundayım dedi. Daha önce de ya onunla Evlenir im ya da hiç evlenmem demişti. Suphelendim daha önce de sormuştum. Tekrar ciddi ciddi sordum aranızda bişey mi geçti ablam niye kendini mecbur hissediyorsun diye. Sonra bana bir çırpıda evet dedi. İnanmak istemedim. Çok detaylı konuşamadik.ev kalabalikti. Bİz de mutfaktaydik. Nasıl yani dedim.ne zaman dedim. Eylülde bi gün intihar etmişti. Bir sürü hap içmiş. Hastaneye götürdük. Yaptığın yanlıştı.ilgilendik. konustuk. ilgisizlikten bunaldim falan.sevgilimle alakası yok demişti.
O gün oldu hersey dedi. Sarhoştu. Bağ evine gittik. Orada zorla oldu dedi. Resmen tecavüz yani. Çok bağırdım.çok ağladım. Ölmek istedim dedi.
Ben Bişey demedim o zaman. Çok uzulmustum. Belli ettim tabi. Bi süre sonra evime gelince aradım. Evlenmek zorunda değilsin. Gerekirse tedavi olursun dedim.
Şimdi burada ne zarmis diye yorum yapmasın lütfen kimse. Burada tonla kadın gereksiz görüyor ama erkekler öyle görmüyor tabi.
Benim asıl danışmak istediğim durum su: irem her gece her gece rüyasında o çocuğun kendisini kaçırıp tecavüz ettiğini goruyormus. Uyumak istemiyorum bu yüzden diyor. Az önce yine baktım. Watsup tan olmek istiyorum anne falan yazmış. Geri dönüşü olmayan bişey yapmasindan korkuyorum. Çocuğun yakın akrabalarindan birisi yakın bir arkadaşım. Anlatsam dedikodu olur, inanmazlar, be belli bunun yaptığı diye iftira atarlar diye korkuyorum. Polise gitse gidilmez. Duyulur.Küçücük bir yerde yaşıyor ailem. Mahvolur herkes. Dedin felç gecirme riski var. Bunları göze alamıyorum ben
Kendim de bi çözüm bulamadım. Biraz uzun oldu. Hakkınızı helal edin.
Ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Bunu sadece bana anlattı. Kimselere söylemek istemiyor. Daha önce defalarca bağ evinde onların evinde buluştuk elime dahi dokunmadan oturur konusurduk diyo. Sonrasında yine buluştuk diyor. Yine hiç dokunmadan diyor
Ama çocuk sağlam değil kesinlikle. 27 yaşında. Evlilik konusunda zamanı var zamanı var deyip duruyormus suan gorusmuyorlar. En son irem 'evlerine çağırdı. Gitmedim.aynı şey olacak diye korktum' diyor
Nasıl yardımcı olabilirim Kardeşime.suan ayrı ve uzak şehirlerdeyiz. .

Bir müddet yanınıza alsanız?? Ayrı kalıp uzaklassa kötü anılarından?? Biraz toparlanır belki.. mekan onu boğuyor olabilir..
yerinizde olsam çevre mevre dinlemem, gider basardim şikayeti.. dava üstüne dava ödesin bedelini.. ne yazık ki çekiniyorsunuz.. ve kardesinizin kabusu o aşağılık herifin yanına kâr kalacak.. mutlu mesut dolaşacak etrafta..
Ama kararınızı vermişsiniz bile.. en azından o pislikten uzak tutmaya çalışın kardesinizi.. Hele ki evlilik olayina hiç mecbur görmesin kız kendini.. daha nice güzel günler yaşayacak o.. Yeniden adapte olur hayata.. başka birini de bulur elbet.. lakin tecavuzcusune ömrünü heba etmesin.. herşey daha da kötüye gider.. koparıp atın tüm bağlarınızı..

Unv. Okuyor daha. Memleketimize yakin bjr sehirde. Haziranda mezun olacak inşallah. Yazın yanımda olacak. Şimdi uzagiz maalesef..zaten ailemden erkek kardeşim ve babam duysa götürür oglanın kapısına bırakır. O yapıdalar

Neden sikayet etmekten cekiniyorsunuz yaptigi yanina kar mi kalsin..bayanlar olarak boyle sustukca karsimizdakilere prim vermis olmuyormuyuz..toplumda bunca kadina siddet tecavuz vakalari hep o bu ne der diye ustu kapatilmiyor mu..bence kardesinize destek olun keske o gun intihar etmeyi secmek yerine sizle konusabilseydi ve o gun o pislik cezasini bulsaydi..kizkardesiniz kac yasinda peki..karsi taraf 27 yasinda alacagini almis piskinlige vurmus bir rezil ve isin kotusu kardesiniz kendini o pislikle evlenmeye mecbur hissediyor..belki bir zamanlar o pisligi seviyordu ama hicbir genc kiz kendine tecavuz eden hayvanla erkek arkadasi bile olsa evlenmek zorunda olmak istemez..kim ister ki ona zorla sahip olan arada ki guzele iyiye dair ne varsa o anda mahfeden bir adami...bence siz destek olun ve isin pesini birakmayin...o rezilde nasilsa alismis bir kere yapmis ya bunu cani istedikce oraya buraya cagirir yaparim havasinda ne saniyorsa kendini..kardesinizi harcatmayin durum daha da kotulesmeden gidise dur deyin...bence hic zaman kaybetmeyin allah korusun daha kotu seyler yapmasinda kardesiniz...yada en azindan o mikroba herseyi bildiginiz belli edin ve korkmadiginizi onu savciliga sikayet edeceginiz acik acik soyleyin..aradan zaman gecmis ama tecavuzun izleri bulgular zorlama durumu jinekolojik muayenede cikar mi bilmem..bence kardesiniz siz o pislige cikismadan önce bu sahisla durumu konussun ve delil olarak ses kaydi alsin..hatta su kamerali kalemler oluyor gizli kamerasi olanlar hem ses kaydi hemde goruntulu kayit alabilirse mahkemede ispatiniz daha kolay olur...bir yerden baslayin sessiz kalmayin..

Şikayetçi olun diyeceğim ama babam duysa götürüp kapısına bırakır diyorsunuz bu sebeple kardeşinizin tecavüzcüsüyle evlenmemesi için bu seçeneği eledim ama o adama sağlam bir gözdağı gerek. Kardeşinizin yakasından düşmesi için. Bir şekilde ulaşıp,yaptığını biliyorum,bir daha denersen yada kardeşimle uğraşirsan mahkemede görüşürüz vb şekilde konuşulmalı.
Kardeşinizi mümkünse psikolojik destek alması için yönlendirin. Her gece aynı kabusu görüyor diyorsunuz. Yazık ,daha gencecik kız. Kendini suçluyor, intiharı bile denemiş. Ailenizlede konuşun özelliklede annenizle olayı anlatamazsınız muhtemelen ama destek olsunlar,dikkat etsinler kardeşinize. Uzaktan başka ne yapılır bilemedim.

Bnm bi arkadaşımın kardeşi de 6 aylık sevgilisine inanıp kacmisti daha sonra birlikte olduğunu öğrendi ailesi ve babası sevgilisiyle evlenmek istedikleri halde evlendirmedi daha sana sevgiliyken bunu yapan adam ömrünü mahveder diye telefon bilgisayar herseyi yasakladı ablası ve erkek kardeşi ile dışarı çıkmaya izni vardı sadece tabi bu 3 4 aylık bi süre için sonra üniversite sınavına hazırlandı kendini toparladı kız ebelik kazandı şehir dışına gitti geri geldi ben ebe değil laborant olucam dedi bir daha sınava girdi kazandı okuyor suan ve iyi ki evlenmemisim diyor elinizden geldiğince eliniz üstünde olsun bi süre şu Buhranı atlatan kadar namusunu 2 bacak arasında değil zihinde olduğunu aşılayın zaten 3 5 ay a toparlar kendini ve inanin ileride de çok güzel bir hayatı olur

Aklı sıra kendisine mecbur bırakmak,ayrılmamasını sağlamak için bu yola başvurmuş.Keşke intihar olayında aydınlatılsaydı.O kişiyle hala buluşarak Ona ödül mü veriyor ki?Acaba ayrılmak istiyorda O kişi tehdit mi ediyor.Bir süre yanınıza alın,tek kalmasın.Gerekirse O kişiyle siz görüşün,yaptığından haberiniz olduğunu ,rahatsız ederse şikayetçi olacağınızı söyleyin.Ama kesinlikle namusunu kirletti diye ,Onunla evlenmesine razı olmayın.Kızkardeşinizin sevgisi yerini mecburiyete bırakmış.O kişiyle evlensede mutlu olacağını sanmıyorum.

Evlenmek istiyor. Çünkü mecbur hissediyor. Ama evlendiginde mutlu olmayacağını biliyor. Mutsuzlugu kabullenmis. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum. Mesaj attım az önce. Tüm konuşma ve mesaj delillerini kaydet diye.
Kardeşim 21 yaşında. Çocuk ickici serserinin teki. Çocukla konuşmayı düşünüyorum ama. Tehdit edicem. Sadece bu kadarını yapabilirim suan. Öyle bir destek çıkacak sahip çıkacak çocuğun ağzının burnunun kanını birbirine katacak kimsemız yok maalesef

Kizlik zari icin canina kiymana degmez, hayatta her seyin anlami bu mu? Dememissiniz de, diktiririz demişsiniz. Ve yorum yapma yasagi getiriyorsunuz ama bunun kk'da bir gecerliliği yok

Kizlik zari icin canina kiymana degmez, hayatta her seyin anlami bu mu? Dememissiniz de, diktiririz demişsiniz. Ve yorum yapma yasagi getiriyorsunuz ama bunun kk'da bir gecerliliği yok
Evet öyle demedim. Öyle düşünsem de. Bana göre zarın önemi yok. Ama evlenmek isteyen erkekler de bu duruma ok. Mi diyor. Kolay kolay hangi erkek kabul ediyor. Ekşi den bi bakın bu tür erkeklere ne diyorlar kendi aralarında. Önemli olan kadınların bunu nasıl gördüğü değil erkekleri nasıl gördüğü.. kadını bağlayan yani yok zaten.
İntihar konusunda tabi ki destek oldum.bu konuda da oluyorum. Hatta tedavi olmasının karşı tarafı aldatmak olacağıni belirttigimde hangi erkek kabul edecek bunu dedi. O sevgilisi dahi hangi erkek kabul eder seni böyle demiş. Kardeşim senle evlenmek zorunda değilim dediğinde. Yorum yasağı geitrmedim ayrıca. Ben başka bişey sordum.

Bence asla evlenmesine izin vermeyin oyle bir insanla bir yol bulun iki uc ay idare edin sonra yaniniza alin psikologa goturun tedavi olsun destek alsin unutturun yasadiklarini lutfen evlendirmeyin

Evlenmek istiyor kardeşim ama. Böyle mutsuz olacagima öyle mutsuz olurum diyor. Lakin çocuk daha evliliğe yanasmiyor. Bi taraftan yaşadığı bi taraftan çocuğun rahat tavırları mahvediyor kardeşimi. Ben de üzülüyorum hiç bir şey yapamadan

Göz göre göre kardeşinizi o kör kuyuya itmeyin lütfen...
İsteyerek evlenmek istemediği çok açık...
Gerekirse hayatını kısıtlayın bir süre ama kesinlikle evlenmesin lütfen...

Ya tabi ki evlenmesin.Böyle tecavüzcü hayvanın tekiyle mi evlenecek?Saçmalamasın.
Çok üzüldüm ya polise gitme şansınız yoksa tehdit edin bence de.Ben olsam öyle yapardım.
Kardeşinizin psikoloğa gitmesi şart.
Hem günümüzde artık erkeklerin zar olayına yavaş yavaş takılmadıklarını görüyorum.Onu seven kişi bir zahmet zarına bakmasın.
Bakarsa zaten sevmemiştir.Onu karşınıza alıp uzun uzun söyleyin bence.

Oyle uzulecegimi boyle uzuleyim mantiginin yanlis oldugunu anlatin ona... o olay birkere oldu bitti evet ruhunda yara acti ama evlenirse o pislikle o tecavuz olayini tekrar tekrar yasayacak ruhunun yarasina yenileri tekrar tekrar eklenecek... okusun okulunu hayatini kazansin baska sehre gidip yeni bir hayat kurar ve karsina kizlik zarina degilde insanligina deger veren biri cikar allah buyuk...

diktirme olaylarına girmenize gerek yok zira kardeşinizi seven saygı duyan biri karşısına çıkacaktır.
yerinde olsam üni değiştirip uzak bir yere giderdim okul bitmek üzereyse yüksek lisans vs yada sizin yakınınızda bi iş bulup yanınıza alın.
sakın ama sakın o çocukla evlenmesine izin vermeyin gerekirse herkes duysun ama bunu o kızcağıza yapmayın.

kardeşiniz o kişiyle asla görüşmesin gelebilme ihtimali varsa yanınıza gelsin bir psikiyatri kliniğine götürün o adamla evlenilmez pislik ... kardeşinizde cahilmiş...

Kardeşinizi her an arayın, bu konudan konuşmayın, sohbet edin, yanınıza çağırın, ona kitap alın ilgisini çekecek.
Ona sürprizler yapın, birlikte biyerlere kaçın, ne bileyim, onun aklını dagıtın.

Hayatta güzel şeyler oldugunu ona anlatın. Yalnıs bişey yasaması onun suçu degildi, temkinli olabilirdi belki ama yaşandı ve bitti.

KARDEŞİNİZE DESTEK OLUN, SİZİN KAPI GİBİ ARKANIZDA OLDUGUNU HİSSETSİN.

tecavüzden utanan biz kadın kadınlar değil onu yapan aşağlık herifler olmalı, ama maalesef toplumumuzdan dolayı utanan boynunu eğen kadınlar oluyor. kesinlikle cezasız kalmalı bu adiler ama ailenizden dolayı nedeyeceğimi bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…