- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Merhaba bu tip konularla sıkça karşılaşıyorum çok üzülüyorum kardeşimizle dayanışma içinde olun gece bile olsa atak anlarında sizi aramasını söyleyin dünyada bu durumu yaşayan o değil ama önünde uzun bir hayat var evlenmesin asla işte o zaman canlı intihar etmiş olur üni bitir tayinin çıksın uzaklaşırsın her acı zamana ihtiyaç duyuyor tabiki geçecek filan de kimseye anlatmayın sadece kardeşinizi karalamış olursunuz üstüne katıp anlatırlar duyulsa bile siz yalanlayın kardeşimin öyle biriyle işi olmaz diye Allah yardımcınız olsun dua edecemEvlenmek istiyor. Çünkü mecbur hissediyor. Ama evlendiginde mutlu olmayacağını biliyor. Mutsuzlugu kabullenmis. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum. Mesaj attım az önce. Tüm konuşma ve mesaj delillerini kaydet diye.
Kardeşim 21 yaşında. Çocuk ickici serserinin teki. Çocukla konuşmayı düşünüyorum ama. Tehdit edicem. Sadece bu kadarını yapabilirim suan. Öyle bir destek çıkacak sahip çıkacak çocuğun ağzının burnunun kanını birbirine katacak kimsemız yok maalesef
Bence şu an için o adamın yaptığı şerefsizliğe değil kardeşinize odaklanın. Onun acilen bir psikiyatrist görmesi gerek..Arkadaslar Merhaba. Geçenlerde konu acmistim kardeşim irem bi çocuğu seviyor. Sevgililer. Arada bulusuyorlar diye. En son gorusmemizde forumda yazılanları okuttum. Abla yanlış olduğunu biliyorum ama devam etmek zorundayım dedi. Daha önce de ya onunla Evlenir im ya da hiç evlenmem demişti. Suphelendim daha önce de sormuştum. Tekrar ciddi ciddi sordum aranızda bişey mi geçti ablam niye kendini mecbur hissediyorsun diye. Sonra bana bir çırpıda evet dedi. İnanmak istemedim. Çok detaylı konuşamadik.ev kalabalikti. Bİz de mutfaktaydik. Nasıl yani dedim.ne zaman dedim. Eylülde bi gün intihar etmişti. Bir sürü hap içmiş. Hastaneye götürdük. Yaptığın yanlıştı.ilgilendik. konustuk. ilgisizlikten bunaldim falan.sevgilimle alakası yok demişti.
O gün oldu hersey dedi. Sarhoştu. Bağ evine gittik. Orada zorla oldu dedi. Resmen tecavüz yani. Çok bağırdım.çok ağladım. Ölmek istedim dedi.
Ben Bişey demedim o zaman. Çok uzulmustum. Belli ettim tabi. Bi süre sonra evime gelince aradım. Evlenmek zorunda değilsin. Gerekirse tedavi olursun dedim.
Şimdi burada ne zarmis diye yorum yapmasın lütfen kimse. Burada tonla kadın gereksiz görüyor ama erkekler öyle görmüyor tabi.
Benim asıl danışmak istediğim durum su: irem her gece her gece rüyasında o çocuğun kendisini kaçırıp tecavüz ettiğini goruyormus. Uyumak istemiyorum bu yüzden diyor. Az önce yine baktım. Watsup tan olmek istiyorum anne falan yazmış. Geri dönüşü olmayan bişey yapmasindan korkuyorum. Çocuğun yakın akrabalarindan birisi yakın bir arkadaşım. Anlatsam dedikodu olur, inanmazlar, be belli bunun yaptığı diye iftira atarlar diye korkuyorum. Polise gitse gidilmez. Duyulur.Küçücük bir yerde yaşıyor ailem. Mahvolur herkes. Dedin felç gecirme riski var. Bunları göze alamıyorum ben
Kendim de bi çözüm bulamadım. Biraz uzun oldu. Hakkınızı helal edin.
Ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Bunu sadece bana anlattı. Kimselere söylemek istemiyor. Daha önce defalarca bağ evinde onların evinde buluştuk elime dahi dokunmadan oturur konusurduk diyo. Sonrasında yine buluştuk diyor. Yine hiç dokunmadan diyor
Ama çocuk sağlam değil kesinlikle. 27 yaşında. Evlilik konusunda zamanı var zamanı var deyip duruyormus suan gorusmuyorlar. En son irem 'evlerine çağırdı. Gitmedim.aynı şey olacak diye korktum' diyor
Nasıl yardımcı olabilirim Kardeşime.suan ayrı ve uzak şehirlerdeyiz. .
Onunla evlenirse kardeşinizi intihar etmiş farzedin o zaman..Evlenmek istiyor kardeşim ama. Böyle mutsuz olacagima öyle mutsuz olurum diyor. Lakin çocuk daha evliliğe yanasmiyor. Bi taraftan yaşadığı bi taraftan çocuğun rahat tavırları mahvediyor kardeşimi. Ben de üzülüyorum hiç bir şey yapamadan
hayır önemli olan kendimiz "sapık erkeklerin" nasıl gördüğü önemli değilEvet öyle demedim. Öyle düşünsem de. Bana göre zarın önemi yok. Ama evlenmek isteyen erkekler de bu duruma ok. Mi diyor. Kolay kolay hangi erkek kabul ediyor. Ekşi den bi bakın bu tür erkeklere ne diyorlar kendi aralarında. Önemli olan kadınların bunu nasıl gördüğü değil erkekleri nasıl gördüğü.. kadını bağlayan yani yok zaten.
İntihar konusunda tabi ki destek oldum.bu konuda da oluyorum. Hatta tedavi olmasının karşı tarafı aldatmak olacağıni belirttigimde hangi erkek kabul edecek bunu dedi. O sevgilisi dahi hangi erkek kabul eder seni böyle demiş. Kardeşim senle evlenmek zorunda değilim dediğinde. Yorum yasağı geitrmedim ayrıca. Ben başka bişey sordum.
hayır önemli olan kendimiz "sapık erkeklerin" nasıl gördüğü önemli değil
kolay kolay hangi erkek kabul eder derken hangi erkeklerden bahsediyosunuz ?
hem nerden bilecek ? bilmesi mi gerek ?
sonraki sevgilisine eski sevgilimle şunları şunları yaptık mı diyecek ?
ben hiç bi sevgilime eski sevgilinle neler yaptın gibi abes bi soru sormadım mesela bana soran da olmadı bi insan niye böyle bi soru sorarki?
Benim evlenmesini istediğimi nereden cikardiniz. Ben tedavi konusunda erkekler bunu onemsiyor dedim. Hala da tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Az önce konuştum. Önünün karanlık olduğunu, onunla kötü bir hayata bile bile evet dememesi gerektiğini belirttim. Okulunu bitirecek çalışacak gezecek. Hayatına bakacak. Ve ben hep destek olacağım. Basından beri karşı çıktığım adamla zar yüzünden bile bile ateşe atamam kardeşimiKusura bakmayın ama sizin de babanız ve abinizden farkıniz yok
şimdi de adam evlenmek istemiyor diye derdine dusmussunuz
kardeşinizi alın bir psikoloğa götürün
ne olursa olsun arkanda yim evlenmek zorunda değilsin söyleyin
siz bile yok erkekler buna bakar yok aile duymasın yok dedem kalp krizi geçirir
bir genç kızın hayatı söz konusuyken yemisim dedenin kalbini
eğer böyle davranmaya devam ederseniz o adama mecbursun imasi yaparsaniz o adam o kıza her şeyi yaptırır sonra da kız kendini öldürür
Benim evlenmesini istediğimi nereden cikardiniz. Ben tedavi konusunda erkekler bunu onemsiyor dedim. Hala da tedavi olması gerektiğini düşünüyorum. Az önce konuştum. Önünün karanlık olduğunu, onunla kötü bir hayata bile bile evet dememesi gerektiğini belirttim. Okulunu bitirecek çalışacak gezecek. Hayatına bakacak. Ve ben hep destek olacağım. Basından beri karşı çıktığım adamla zar yüzünden bile bile ateşe atamam kardeşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?