- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi elifsu0225
-
Kardeşin adina çok üzüldüm keşke en başından bulasmasaymis su pislige...peki su anda hala o erkek musvettesiyle gorusuyormu?yada rahatsiz ediliyormu?aklima size söyleyebileceğimiz bir çözüm gelmedi ama kardeşimizin bu adamla evlenmesine asla ve asla izin vermeyin annenize bu durumu anlatsaniz tepkisi nasil olur?o şerefsiz ciddiye almayabilir belki ama anneniz gozdagi verirse ise yarayabilir.birde diyorumki bildiğiniz bir karakola gidip durumu izah etseniz tecavüz olayini anlatmadan daha çok kardesinizi rahatsiz ediyormuş gibi belki adamin gözü korkar çok zor bir durum ne diyeceğimi ben bile sasirdim ama sakin ola kardesinizi yalniz birakmayin daha büyük bir hata yapmasina mani olun...Evlenmek istiyor. Çünkü mecbur hissediyor. Ama evlendiginde mutlu olmayacağını biliyor. Mutsuzlugu kabullenmis. Daha kötü şeyler olmasından korkuyorum. Mesaj attım az önce. Tüm konuşma ve mesaj delillerini kaydet diye.
Kardeşim 21 yaşında. Çocuk ickici serserinin teki. Çocukla konuşmayı düşünüyorum ama. Tehdit edicem. Sadece bu kadarını yapabilirim suan. Öyle bir destek çıkacak sahip çıkacak çocuğun ağzının burnunun kanını birbirine katacak kimsemız yok maalesef
adam aramiyor. Sevgili degillermis artık. Bırak Peşimizden diyormus çocuk. Evlenme vaadiyle konuşmuş ama artık evlenmek istemiyor.Kardeşin adina çok üzüldüm keşke en başından bulasmasaymis su pislige...peki su anda hala o erkek musvettesiyle gorusuyormu?yada rahatsiz ediliyormu?aklima size söyleyebileceğimiz bir çözüm gelmedi ama kardeşimizin bu adamla evlenmesine asla ve asla izin vermeyin annenize bu durumu anlatsaniz tepkisi nasil olur?o şerefsiz ciddiye almayabilir belki ama anneniz gozdagi verirse ise yarayabilir.birde diyorumki bildiğiniz bir karakola gidip durumu izah etseniz tecavüz olayini anlatmadan daha çok kardesinizi rahatsiz ediyormuş gibi belki adamin gözü korkar çok zor bir durum ne diyeceğimi ben bile sasirdim ama sakin ola kardesinizi yalniz birakmayin daha büyük bir hata yapmasina mani olun...
Evlenmek istiyor kardeşim ama. Böyle mutsuz olacagima öyle mutsuz olurum diyor. Lakin çocuk daha evliliğe yanasmiyor. Bi taraftan yaşadığı bi taraftan çocuğun rahat tavırları mahvediyor kardeşimi. Ben de üzülüyorum hiç bir şey yapamadan
Erkeklerin çoğu evet zarın saglamligina göre evleniyor ki.. dugunden once bekaret raporu alıp etrafa gosterenleri gördüm maalesef"Kızlık zarı bazı erkekler için çok önemli"demek ne demek anlayamadım doğrusu,Ya çok mu önemli evlenmek?zarın sağlamlığına göre evlenecek adamı zaten koca diye kabul etmesin kimse.kardeşinize daha çok sahip çıkın,o adamla görüşmeye devam ermesine kendisini evlenmeye zorunlu hissettirmeyin ve bir psikoloğa götürün kardeşinizi.
Tecavüzcüsüyle evlenirse her gece aynı fiile maruz kalabilir, bunu nasıl göze alıyorErkeklerin çoğu evet zarın saglamligina göre evleniyor ki.. dugunden once bekaret raporu alıp etrafa gosterenleri gördüm maalesef
Ara ara girip okuyorum tüm mesajları.Tecavüzcüsüyle evlenirse her gece aynı fiile maruz kalabilir, bunu nasıl göze alıyor
Kardesinizi tutun kolundan, silkeleyin, yanlıs bir sey yapmadan onu kendisine getirin
Allah yardımcınız olsun.
Bunu daha önce de yazdım ama okumadınız herhalde diye kopyaladım.
Öyle bir adamı hayatına alarak hata etmis, ama bu hatasından ders alamamıs hala evlenmeyi düsünüyor ne yapıp ne edip onu kendine getirin ömrü boyunca kafasını tastan tasa vurur yoksa.Ara ara girip okuyorum tüm mesajları.
Her gün konusuyorum Kardeşimle. Şuan aklını gonlunu vazgecirmeye çalışıyorum. Soylediklerimi yineliyorum. Çocuk arama bir daha beni demiş.1 hafta önce. Daha da Konuşmamız lar. Yani donse kardeşim kabul edecek diye korkuyorum.
Ama cocugun son buluşma taleplerine kabuslar yüzünden gitmemiş kardeşim. Bu yüzden ayrılmış güya
Bi yerde tikanacakti zaten. Gerçek yüzünü yeni yeni gördüğü için hayal kırıklıkları yaşıyor bu aralar
Hani derler ya filmlerde. .öyle bi pişmanım ki elime alıp dovmedigime..j telefonunu kırıp oglani tehdit etmedigime. .suan irem de böyle diyor. O zaman uzulurdum ama geçerdi keşke öyle yapsaymisin diyo. Defalarca günlerce anlatmıştım anlatamamistim. Şimdi olan bitenle tüm soylediklerimle yuzlesin her gün ağlıyor. Her Aramamda ağlıyor. Aklı başına geldiği için belki de.Öyle bir adamı hayatına alarak hata etmis, ama bu hatasından ders alamamıs hala evlenmeyi düsünüyor ne yapıp ne edip onu kendine getirin ömrü boyunca kafasını tastan tasa vurur yoksa.
Aynı yastayız kız kardesinizle gercekten cok üzüldüm, büyüklerin sözüne inanmak güvenmek cok önemliHani derler ya filmlerde. .öyle bi pişmanım ki elime alıp dovmedigime..j telefonunu kırıp oglani tehdit etmedigime. .suan irem de böyle diyor. O zaman uzulurdum ama geçerdi keşke öyle yapsaymisin diyo. Defalarca günlerce anlatmıştım anlatamamistim. Şimdi olan bitenle tüm soylediklerimle yuzlesin her gün ağlıyor. Her Aramamda ağlıyor. Aklı başına geldiği için belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?