Yine kizkardesim. Lütfen ama lütfen bakın :(

Eger baban mantikli bi adamsa kizina tecavuz edene onu vermez. Dava edin niye sessiz kalasiniz. Gencecik bi kizin onuru soz konusu.

Kesinlikle katılıyorum.abla gerçek destekçi olsa kardeşine olayı bırakmaz ve sahip çıkar.abla sanki komşu gibi ya evlenmesini ya da intihar etmesini bekleyen bir tavır içinde.bizden bir farkınız olsun biz bu kadar çırpınırken...

Erkeklerden nefret ediyorum ve bu toplumda ilah gibiler...
Babası abisi kocası derken kadınların bu halde olması normal.herşeye reva görülüyoruz...

Bu pislik adamla evlense ne olur? Kardeşin de Üniversite okuyan kaç yaşında kadın siz zar derdini bırakın da acilen bozuk psikolojisi için destek alın. Whatsaptan tuhaf yazılar yazan intihar eğiliminde bir kadına yapacağınız en doğru hareket bu

Nefret ediyorum bekaret zar olayından nasıl bir aşağılama bu yahu? İşyerinde muhendis arkadaşım var kadın biriyle tanıştı adam boşanmış cocugu var kadına bakire değilsen evlenmem içime sinmez demiş?! Sen bu yaşına kadar tonla kadınla olmuşsun, karın olmuş gece gündüz sevismissin,çocuğun da var ama karşındaki bakire olacak!! Bu zihniyetteki asalakların nesli tükensin ınsallahhhh! !!!!!!!!!

Hayır, hatalısınız.
Önemli olan erkeklerin değil, kadınların ne düşündüğü
Kardeşiniz önemsiz diyorsa önemsizdir
Kimseye eyvallahı olmayacak şekilde aşılayın ona
Kimseye mahçup hissetmesin
Kimseye boyun eğmeyeceksin diyin
Küçüklüğünüzden beri bu size aşılandığı için kardeşiniz kendini mecbur hissediyor.

aynen katiliyorum..
hani bu durum farkli cunku kizcagiz tecavuze ugramis kendi istegiyle doya doya cinsellik yasamamis ki,yasadigi seyi kirlenmislik olarak algiliyor malesef.
hangi yol onu rahatlaticaksa onu secin..zar diktirmek onu kendine getirecekse diktirin zarini cunku kizcagiz travma yasiyor,bunu ilerde seni boyle kabul eden olur diyerek gecistirmek cok utopik.
kimseyi filanda kandirmis olmaz bu sekilde,cunku zaten seve seve gonullu olarak kaybedilmis bi bekaret yok ortada.
kizin biran once bu psikolojiden kurtulmasi lazim.
sonrada cekin alin yasadigi yerden onu,sizin yaninizda biyerlerde ise girsin izini kaybettirsin o hayvan ulasamasin ireme.
eger sevdigi adamla isteyerek birlikte olup sonradan sirf keyiften diktircem deseydi yorumum farkli yonde olurdu ama durum farkli.
lutfen canina zarar vermeden kardesinizi ne rahatlaticaksa onu yapin.

Bu arada şikayet edin diyenlere söylüyorum.hadi şikayet ettik ve ispatladı. Çocuk ceza aldı. Adı tecavuzcuye çıktı. Ailesi rezil oldu tamam. Peki ya o küçük yerde Kardeşime ne derler.bizim toplumumuzu bilmiyor gibi konuşmayı lütfen. Kimse mağdura iyi gözle bakmaz. Ve adı tecavüz edilmiş kız olur. Kimse de aciyip sahip çıkayım demez. O yüzden kimsenin bilmemesi gerek.
Oysa hayatına baksa. Okuluna işine odaklansa daha iyi olur. Belki dediginiz gibi sevip zara bakmayan insan evladı biriyle Evlenir mutlu olur.
Evet.zar büyük dert onun için de. Kendisi hiç bir erkeğin bunu kabul etmeyecegine inanmis. Ama ben ona öyle olmadığını hayatında daha güzel günlerin olabileceğini açıklıyorum. Maddi manevi arkasındayım zaten

Bence kesinlikle kardeşinize onun bir günahı olmadığını anlatmanız gerek. Kendini çok suçluyor gibi geldi. Zar meselesi hakkında uyarıda bulunmuşsunuz, önemli demişsiniz ama inanın kardeşinizin hayatına devam edebilmesi çok daha önemli. Bu kadar vicdanazabı çektiğine göre o adamla ilişkisine istemeye istemeye devam ediyor olmalı bence. Karşınıza alıp ne hissettiğini, ne yapmak istediğini, nelerden korktuğunu tek tek sorun konuşun nolur. Ablasının her koşulda yanında duracağını hissederse onun için hayat çok kolaylaşır, doğru adımlar atar. Küçük bir yerde yaşamasaydı mutlaka psikolojik destek alsın derdim ama sanırım imkan olmayacak. O zaman onun desteği siz olacaksınız. Lütfen sadece kardeşinizin ne hissettiğine onun duygularına odaklanın. Sevgi iyileştirir.

saldırıya uğrayıp da bilmem kaç bin verip zar diktirceğine adam gibi adam bulsun o zaman ? erkekler için insanın kendinden ödün vermesi saçma

utopik bi yerde yaşadığım yok erkeklere seçme lüksünü kadınlar veriyor

ayrıca konu sahibinin kız kardeşi en son evlennce hamile kalırsam kocam hayat kadınlarına gidebilir diyordu burda utopik olan benim yaşantım değil

ayrıca o adamla evlenecek bi aileye sahipse (yani sevgilisi olup onunla evlenebiliyorsa) kendine düzgün bi adam bulabilir eğer sizin dediğiniz gibi doğuda bilmem nerde ölüm tehkilesi varolup anasının babasının beğendiği birilerine verilecekse gitsin yaptırsın

ama yanında azcık da kafayı çalıştırsın

Kıyamam ya Kardeşin adına çok üzüldüm..
Sen çocukla konuşsan kardeşinden uzak durmasını söylesen etkili olmaz mı acaba?
Yalnız kardeşinin ciddi tedavi olması gerek etkisinden kurtulamamış anlaşılan
Her zaman destek ol kardeşine. Yalnız olmadığını bilsin. Cesaret gelsin biraz.

Bag evine tek başına neden gitmis? Tecavuz gibi bisey sanmıyorum ben. Evlenme vaadiyle kandirdi bence kizi. Bizim kültürmzde zar önemli gercktn. Herkes icin onemli olmayablr. Ama benim ve ailem icin cok onemliydi esim icinde keza oyledir ve tum erkekler icin. Ilerde onu bu sekilde kabul eden biri olur. Ayrica gercktn bi tecavüz vs varsa da o adami arayip bi goz dagi verin

Ickici vs yazmissiniz madem boyle pislik birisi kardesin gorusurken bisey demedin mi

Daha once defalarca bag evinde gorusmusler de eline dahi dokunmadan oturmus da konusmuslarmismis mis mis mis. Soruyorum sana ablasi defalarca bag evinde ne isleri varmis. Oturup konusma yeri mi orasi!!!.
Kardesinin basina gelenler icin uzgunum ama bag evine konusmaya goturen adamdan hayir gelmeyecegini ilk gidiste anlamasi lazimdi. B.k isleri mi vardi tenhada!!

gerçekten zor bir durum Allah yardımcınız olsun. ama kesinlikle annenize anlatmalısınız çünkü siz ayrı şehirdesiniz en azından kardeşinize anneniz sahip çıkar. ikinci olarakta kardeşiniz keşinlikle psikolojik destek almalı kolay değil yaşadıkları çünkü

Kardesin icin cok üzüldüm onunla aynı yastayız cok etkilendim
Bu sene mezuniyet hayali kuracakken, yeni bir hayata atılacakken basına gelenler cok acımasızca
Tecavüzcüsüyle evlenirse her gece aynı fiile maruz kalabilir, bunu nasıl göze alıyor
Kardesinizi tutun kolundan, silkeleyin, yanlıs bir sey yapmadan onu kendisine getirin
Allah yardımcınız olsun.

İşte bu yüzden allaha havale edip hayatına bakacak. sakın evlenmek zorunda bırakmayın izin vermeyin buna.

Sakın evlenmesin. Her gece gördüğü kabusu tekrar tekrar yaşasın mı! En güzeli yanınıza alın zamana ihtiyacı var. Biz bi ayriliktan sonra bile toparlayamiyoruz, onun yaşadığı ne kadar zor. Sakın tek basina birakmayin. Bazi şeyler başımıza gelmedikce sadece filmlerde olur saniyoruz. Benzer bi hikaye arkadasimin basindan gecti, tabi bunu intihar ettikten sonra öğrendik. Allah korusun ama bunlar da hayatın bi gerçeği. Yaniniza alin

Lutfen sakin evlenmesin oyle bi insanla ve bence o cocugun ailesiymis ya da sizin ailenizden herhangi biriymis soylemeyin kimseye guvenilmiyo babaniz ve abiniz de dediginiz gibiyse allah korusun duyarlarsa kiz ve aileniz icin daha kotu olur. Bi yanim polise gidin diyo ama iste o zaman da herkes ogrenir. Inanin cok uzuldum allah yardimcisi olsun bir daha da gorusmesin o cocukla zorla ne demek ya. Sık sık konusun gorusun kardesinizle kendi haline birakmayin hatta arkadaslariyla da iletisim kurun tanisma amacli tabi bisey soylemeyin

Zorla tecavüz ettiğine emin misiniz. Belki kardeşiniz de duygularına yenik düştü birlikte oldular ve şimdi bunu söyleyemiyor. Sadece buda diğer bir ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…