Bile bile lades diyorsun.
Olmayacağını sende biliyorsun ve eziyet ediyorsun kendine.
Uzaktan ilişki falan yürümüyor belki acı ama öyle.
Nereye kadar böyle devam edecek?
Neden bunu yapıyorsunuz kendinize gerçekten anlamıyorum. Bu ilişki uzatmaları bile bitirdi artık. Baskısını gerçekten görmüyor musunuz?
Onun şehrinde, işiniz olmadan, ekonomik bağımsızlığınız olmadan, onun getireceği paraya bakarak yaşadığınız vakitlerc gözleri böyle kan çanağına dönmüş halini hatırlayamayacaksınız bile. O kadar değişmiş olacak ki artık.
Ve en önemlisi size şunu diyecek.
"beni sen kabul ettin, sen her şeyi bile bile geldin."
Lütfen yapmayın bu kadarını. Konularınızı okudukça içim hüzünle doluyor.
Aslında şuan sormak istediğim ona nasıl yardımcı olabileceğimdi. İlişkimiz, geleceğimiz artık ikinci planda. Psikolojisini kurtarmak istiyorum böyle giderse gerçekten kendine bir şeyler yapacak diye korkuyorum. Normal psikolojide bir insan istanbul yaşam şartlarını düşünüp ağlamaklı duruma gelemez
Uzaktan ilişki yürür. Ama mesele farklı burda, adam garantici. Kızın çalışma imkanı olmamasına rağmen büyük baskılarla şehrine dönmek ve kızı da bunu kabullenmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Bu o kadar çirkin ki.. Kızın ilerde itiraz etme hakkını şimdiden kapatacak. Bunu görememesi çok üzücü.
45 dakikayı öpüp başıma koyarım şaka mı bu adam? Ayrıca sen de şaka gibisin diğer konularını biliyorum senin için üzülmüştüm ama yoo adama kendini kukla gibi oynattırıyosun. İlişkiyi bitiren o ama her geri dönüşünde seni nasılsa yanında bulabiliyor. bu durumun sıkıntılı olduğunun farkındasındır inşallah? İkiniz için gelecek göremiyorum sürekli bir döngüyü yaşıyosunuz ve sen buna izin veren uysal başlı kadını oynuyosun. Seni terkeden adamın da psikolojisini düşünmek sana kalmadı ister bencil ister vicdansız diyin. O adamın merhemi sen değilsin kendi kafasında aşması lazım bazı şeyleri.
Eski konunuzu hatırlayamadım ama gitmek istiyorsa gitsin
Evlenince sizde gidersiniz,çok mu zor sizin için ...
içinden destek olmak geliyorsa ol.
öyle mi olur böyle mi olur diye hesaplara girme bakarsın duruma göre..
ancak istanbulun şartları bu. 45 dk yol için mırın kırın eden sıkıya gelemeyen bir adam istemem ben hayatımda mesela..
yok tempo yoğun, yok yol uzak.. e hayat şartları, iş hayatı bu..
kolaya kaçıp memlekette büro açıp ne uzayayım ne kısalayım ama sıkıntıya girmeyeyim kafasında.. sen karar ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?