Yine kopamadık. Ne olacak bunun sonu?

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhaba kızlar,

Belki hatırlıyorsunuz en son o memleketine dönme kararı verdiği için ve benim orada iş bulma ihtimalim sıfır olduğu için, ileride yanına gidemeyeceğim için, söz verdiği halde burda işi olduğu halde kolaya kaçtığı için severek, ağlaya ağlaya ayrılmıştık.

Dün aradı görüşmek konuşmak istedi yine görüştük. Ben onu hiç böyle görmemiştim Ben ölüm dışında hiç bir şeye ağlamam diyen insan karşımda gözleri kan çanağına dönmüş, her bir kelimemizde gözleri doluyor sıkıyor kendini, bu hale gelmiş. Sensiz yapamıyorum, berbatım diyor. Sana çok ihtiyacım var diyor... Gerçeten de berbat haldeydi dün, o kadar üzüldüm ki. Çok haklısın sözümü tutamadım belki sana göre çabalamadım da ama boğuluyorum bu şehirde kalamıyorum diyor. Sebebini o da bilmiyor tek bildiği burada hiç gelecek göremediği (ama görmemesi için de bir sebep yok çok iyi bir üniden mezun hukuk bilgisi çok iyi) bir de konuştuk biraz, istanbul'da yaşama şartlarını düşününce bile dayanamıyormuş. Sabah akşam 45dk yol gidip gelmek bana çok kötü geliyor mesela diyor ama bunu derken de çok garip bir şekilde ağlamaklı diyor gözleri falan doluyor. Zaten 5 yıldır bu şehirde yaşayan bir insan kendisi, bunları bu kadar gözünde büyütmesi hiç normal gelmedi bana memlekette de iyi olacak mıyım bilmiyorum diyor sadece burda duramıyorum artık ve tek seçeneğim o olduğu için onu deneyeceğim diyor. Ben de aslında gitmek istemiyorum Ama boğulma hissi de geçmiyor anlatamıyorum diyor. Yeni işe başladı, çok yoğunmuş bilmediği bir sürü şey olduğunu fark etmiş kendi işini kurmadan önce ama çok yoğun tempo diye ona çok takmış kafayı, berbat diyor. Bence onun psikolojisi çok bozulmuş hiç normal değil bunları bu kadar takmak kızlar

Onu bu halde iken "sen bana sözünü tutmadın"diye bırakamadım, destek olmaya karar verdim. Belki ileride yine üzüleceğim bilmiyorum ama şimdi o halde bırakıp gitmek içime hiç sinmedi sarıldım iyi olacağız dedim. Sizce ona nasıl yardımcı olabilirim

Bir de anladım ki gerçekten isteyerek, büroyu bana tercih ederek gitmiyor gerçekten burada boğuluyor psikolojik olarak. Bu durumda ilişkiyi yürütmeye çalışmalı mıyım? Uzaktan nasıl olur? Pek kavuşma imkanımız yok gibi duruyor ama bu riske girilir mi, ben garantici bir insanım da kavuşamama ihtimali beni aşırı mutsuz ediyor ilişkiye motive edemiyor

Çok çok teşekkür ederim.

Eski konunuzu hatırlayamadım ama gitmek istiyorsa gitsin
Evlenince sizde gidersiniz,çok mu zor sizin için ...

hatırlıyorum konuları az çok.
sizin iş imkanınızın asla olmadığı bir şehir.
ikiniz için de iş çok önemli.
eğer gelecek düşünüyrsanız ilişkinize tekrar başlayın. bu süreçte beyefendinin istanbula gelmesi gerektiğini ve bir süre kafasını rahatlatması gerektiğini anlatın.
belki bir başka büyük şehirde birlikte çalışabirsiniz?

Millet nerelere gidiyor sevdiğinin peşinden.Bu tercih sizin.Ama gözünüz yemiyorsa böyle sürüncemede bırakmayın.

Yazık.O da yoluna baksın. Ha kalıcam derse de siz her zaman gidebileceğini düşünün.Birbirinizi kandırmayın.

Tercihinizi yapın ve net kararınızı ortaya koyun.

Neden bunu yapıyorsunuz kendinize gerçekten anlamıyorum. Bu ilişki uzatmaları bile bitirdi artık. Baskısını gerçekten görmüyor musunuz?

Onun şehrinde, işiniz olmadan, ekonomik bağımsızlığınız olmadan, onun getireceği paraya bakarak yaşadığınız vakitlerc gözleri böyle kan çanağına dönmüş halini hatırlayamayacaksınız bile. O kadar değişmiş olacak ki artık.

Ve en önemlisi size şunu diyecek.
"beni sen kabul ettin, sen her şeyi bile bile geldin."

Lütfen yapmayın bu kadarını. Konularınızı okudukça içim hüzünle doluyor.

içinden destek olmak geliyorsa ol.
öyle mi olur böyle mi olur diye hesaplara girme bakarsın duruma göre..
ancak istanbulun şartları bu. 45 dk yol için mırın kırın eden sıkıya gelemeyen bir adam istemem ben hayatımda mesela..
yok tempo yoğun, yok yol uzak.. e hayat şartları, iş hayatı bu..
kolaya kaçıp memlekette büro açıp ne uzayayım ne kısalayım ama sıkıntıya girmeyeyim kafasında.. sen karar ver..

Bile bile lades diyorsun.
Olmayacağını sende biliyorsun ve eziyet ediyorsun kendine.
Uzaktan ilişki falan yürümüyor belki acı ama öyle.
Nereye kadar böyle devam edecek?

Uzaktan ilişki yürür. Ama mesele farklı burda, adam garantici. Kızın çalışma imkanı olmamasına rağmen büyük baskılarla şehrine dönmek ve kızı da bunu kabullenmeye mecbur bırakmaya çalışıyor. Bu o kadar çirkin ki.. Kızın ilerde itiraz etme hakkını şimdiden kapatacak. Bunu görememesi çok üzücü.

Aslında şuan sormak istediğim ona nasıl yardımcı olabileceğimdi. İlişkimiz, geleceğimiz artık ikinci planda. Psikolojisini kurtarmak istiyorum böyle giderse gerçekten kendine bir şeyler yapacak diye korkuyorum. Normal psikolojide bir insan istanbul yaşam şartlarını düşünüp ağlamaklı duruma gelemez

45 dakikayı öpüp başıma koyarım şaka mı bu adam? Ayrıca sen de şaka gibisin diğer konularını biliyorum senin için üzülmüştüm ama yoo adama kendini kukla gibi oynattırıyosun. İlişkiyi bitiren o ama her geri dönüşünde seni nasılsa yanında bulabiliyor. bu durumun sıkıntılı olduğunun farkındasındır inşallah? İkiniz için gelecek göremiyorum sürekli bir döngüyü yaşıyosunuz ve sen buna izin veren uysal başlı kadını oynuyosun. Seni terkeden adamın da psikolojisini düşünmek sana kalmadı ister bencil ister vicdansız diyin. O adamın merhemi sen değilsin kendi kafasında aşması lazım bazı şeyleri.

Bilmiyorum belki ben çok katıyım ama bu kadarını büyüten birine destek olmayı tercih etmezdim. Bana çok fazla duygu sömürüsü ve ikna etme çabası gibi görünüyor uzaktan. Bilemiyorum tabi, olayı yaşayan içinde olan sizsiniz.

Dediğim gibi göremediğimden değil... O kendi söyledi bu boğulma hissi olmasa burda kalmak istiyorum seni çok seviyorum ve sensiz yapamıyorum diyor bu boğulma hissini nasıl düzelteceğiz
Ki bana hiç bir zaman oraya gel demedi.

ya kusura bakma da sevgilin çocuk daha.

senin için daha bu zorluğu aşamazken bir ömür sana çok sorun yaşatır

güvenilmez buldum. hem dengesiz hem cesaretsiz hem yeterince sevmiyor hem kararsız

kötü bir kombinasyon.

kendini geri çek yardımcı falan olma. temelli yerleşirse ilişkiye devam etmeyi düşünürüm de.

neden psikologçuluk oynamaya kalkıyorsunuz? bir işi sürüncemede bırakmak, her iki tarafı da yıpratır. onun psikolojisini düzelteyim derken, sizinki de bozulur. ya o kalacak, ya siz gideceksiniz. diğer bir alternatif, sizin de iş imkanınızın olduğu bambaşka bir şehir.

Ben de onu diyorum gerçekten çok anormal. Bunları anlatıp anlatırken gözleri doluyor psikolojisi hiç normal değil. Gitsem de düzelecek miyim bilmiyorum diyor onunla 1 senem geçti çok değerlidir ne olursa olsun ve karşımda o güçlü insanı böyle gözleri yaşlı mahvolmuş görünce çok kötü oldum...

Sanırım sevgiliniz yeni mezun iş hayatına atılıyor ve belli ki pek kendine güvenemiyor. O yüzden daha küçük çapta başlayıp biraz ilerlemeyi öngörüyor diye düşünüyorum. Yani şuan psikolojisi istanbulda yaşamayı kaldırmıyor. Sevgiliniz oldukça savunmasız ve ne yapacağını bilmez şekilde göründü gözüme. Belki profesyonel bi yardım almaya, biraz kendine güvenmeye ve cesaretlendirilmeye ihtiyacı vardır. Ama siz de bunları bir yere kadar yapabilirsiniz daha ziyade onun gücünü toplaması lazım. Tabiki emek vermeden hiçbir ilişki yürümez ama kendinizi şöyle bir sorgulayın bu ilişki emek vermeye değer mi, birşeyler değişebilir mi yoksa ben boşa mı kürek çekiyorum? Bu sevgilinize ne kadar güvendiğinizle alakalı. Ama sevgilinizin şuanki psikolojisinde çok da fazla beklentiniz olmasın bence. Destek olacağım derken kendinizi de harab etmeyin, kendinizi de düşünmek zorundasınız.

Destek olmak istiyorum çünkü onu o halde görünce yüreğim dağlandı. Çok üzüldüm haline. Asla ağlamayan adam mahvolmuş halde karşımdaydı, burada kalsa boğuluyor gitse bensiz yapamıyor çok kötüydü hali. Duygu sömürüsü de yapmıyor biliyorum çok gururludur o, benim karşımda asla ağlamazdı Kalmak istediğini de biliyorum ama O boğulma hissiyle yaşayamıyorum da diyor. Aylarca kafasında kurup kurup buranın şartlarına korkup bu hale geldi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…