Yine kopamadık. Ne olacak bunun sonu?

Ben gidemiyorum onun memleketinde iş imkanım sıfır.
Adama cesaretsiz diyen olmuş, çocuk diyen olmuş..
Sizler büyük şehre alışık olabilirsiniz ama biz eşimle istanbul/ankara/izmir gibi şehirlere tatil, seyehat amaçlı gittiğimiz zaman bile depresyona giriyoruz, o trafik o kalabalık insanı sadece yoruyor..Ne gezdiğini anlıyorsun ne dinlenebiliyorsun heleki istanbul'da..

Bu adamda okumak için gelmiş büyük şehre, sabretmiş okulunu bitirmiş ve daha fazla bu çileyi çekmek istemiyor olabilir..

Hergün ömründen 2 saatini yolda tüketmek istemiyor olabilir yani..

Hanfendi nasıl orada iş imkanım sıfır diyorsa,bu beyimizde kendince istanbul gibi biyerde avukatlık yapmak istemeyebilir, en doğal hakkı..

Avukatlık çevre mesleği ve kendi memleketinde bu konuda daha başarılı olacağını düşünüyor olabilir..

Birbirlerini seviyorlar, kopamiyorlar belliki, bence fedakarlığı bitek avukat beyden bekleyerek bencil davranırsınız..

Evet çocuk gibi o hali zaten çok savunmasız ne yapacağını bilemeyen çok ürkekti aklımdan çıkmıyor dünkü hali

Evet dengesiz. İkizler burcu zaten.

Güvenilmez evet. Artık ona güvenemeyeceğimi biliyorum kendisine de söyledim.

Ama ilişkiye devam kararı almadık yani sevgilim değil. Sadece yanında olacağımı söyledim.

Boğakızı evlenip oraya gideceksen uzak mesafe işine gir derim.

Kavuşma tarihi belli değilse uzak mesafe ilişkisi zaman kaybe ve anlamsız. Geçici bir durum varsa 1 yıl olur 6 ay olur katlanırsın ama sonu olmayan bir şey için uzak mesafenin anlamı yok.

ben seni inanilmaz iyi anliyorum cünkü bende bir bogakiziyim Yari yolda birakmak, vazgecmek, mucadele etmemek bize göre degil. Uzak mesafe iliskisi yürütmek inanilmaz zor ama imkansiz degil ama siz daha bir noktada bulusmus degilsiniz ki? Sen diyorsun onun memleketine gidemem o diyor Istanbulda kalamam asil sorun burda. Icinden nasil geliyorsa öyle davran

yanlış yapmışsın bence. bu buhranı kendi içinde aşmalı. senle değil. iş senlikten çıkmış.

ayrılmasanız elinden tut destek ol derdim ama böyle bir adama tırnağını oynatma bence.

arkadaşlığını bile hak etmesi için kendini kanıtlaması gerekiyor.

Bu bu kadar büyütülecek bir kriz değil. Millet kıtalar arası evleniyor ilişki yaşıyor. Ben aynı şekilde izmirden istanbula ilişkimi yürütüyorum. Onun da iş olanağı istanbulda fazla ama buraya gelecek evlenince. Ha yine de olamadı mı, ben hiç istemesem de istanbulda yaşamayı giderim. Dünyanın sonu değildir bu ortak hayat kurmanın doğal gerekleri.

Kolay kafaya takan ve kolayca bunalıma girebilecek bir yapısı var. Sizin şu an devam ederseniz önünüzde iki yol var. Ya şimdilik bırakamam destek olmak istiyorum diyip ilerde ayrılacaksınız, bu sefer "hani kabul etmiştin, hani sorun yoktu" diyecek. Zaten olacak bir şeyin sürecini ileri atmış olacaksınız sadece. Diğer yol da istemeye istemeye o şehirde kalıp hep başınıza kakacak senin yüzünden kaldım ettim bilmem ne diye. Yapmaz demeyin psikolojisi itibariyle büyüten birisi, yani bu konuda güçsüz illa ki kakacak. Bence bitirmeniz en doğru olmuştu.

Siz yardım edemezsiniz, psikolog eder.

Bu çocuğun psikolojisi düzelecek iş hayatına alışacak artık kendi memleketimde büromu açacağım geliyorsan gel gelmiyorsan gelme diyecek ve senin ona desteğin aklına bile gelmeyecek.

Bu çocuğun psikolojisi düzelecek iş hayatına alışacak artık kendi memleketimde büromu açacağım geliyorsan gel gelmiyorsan gelme diyecek ve senin ona desteğin aklına bile gelmeyecek.

Aynen katılıyorum. Konu sahibesi de ulan bana ne bana mı kalmıştı onun psikolojisi diyip ziyan ettiği zamana üzülecek.

küçük bir şehirden geldiyse normal boğulması... bayramda gittik şehir boş dediler o nasıl bir kaostu... 60000 nüfuslu bir yerden sonra bize boğucu geldi muhtemelen ona da öyle gelmiştir... herkes her yeri sevecek diye bir kaide yok eşim 4 yıl istanbulda kaldığı halde nefret eder, benim çocukluğumun şehri demeye dilim varmıyor ... bunun yaşanılan yıllarla alakası yok yani... ne yaparsan yap o şehri sevmeyecek istemeyecek

sende istanbulun kaosuna alışmışsın, oradan vazgeçemezsin...

sonuç

ona destek olurken aslında daha çok köstek olduğunuzu fark edip bunun artık bitmesi gerektiğini anladığınızda... ikiniz içinde iyi olmayacak...

Uzak mesafe dediğiniz kaç saatlik yol merak ettim açıkçası? Evet zor uzak mesafe ilişkisi her istediğin zaman gormek resmen bir lüks haline geliyor ama artık ulaşım çok zor değil ve ikinizde çalışıyorsunuz maddi anlamda sorun da yaşamazsınız. İstanbul'daki yol sorununu bu denli takacak kadar kolayciysa başka sorunlar da bulur. Bu durumda ondan çok sizi yıpratır. Birden ben gidiyorum diyip sizi düşünmeden gidebilme kararı alıyorsa siz de bı düşünün bence.

Ayrildigi halde kotu durumda diye eski sevgilisine yardimci olanlarin hikayeleri genelde şöyle bitiyor; ona destek olurken sizin psikolojiniz bozulacak ve o gittiği yerde neseli hayat dolu birini bulup size amiyane tabirle yol verecek. Hiç sastigini görmedim. Bir arkadaşın da yazdığı gibi bu günler için sonradan çok pisman olursunuz. Annesi değilsiniz babası değilsiniz. Bırakın girdiği gibi kendisi çıksın bunalımdan...

Hukukçu anladığım kadarıyla, İstanbul'da yapamıyor mu yani? Yanlış anlama ama timsah gözyaşları olabilir mi? Acımasız bir yorum belki ama pek inandırıcı gelmiyor.
Garantici biri olduğunu söylemişsin erkek arkadaşın da psikolojisi normal değilse gittiğiniz şehirde sonunuz ne olacak?
Onun için kendini yakma.

Önceki konunu biliyorum. İki ağlamaya kandın sanırım. 45 dk yol çekemiyormuş. Benim amcam 1750 tl maaş için 3 vesayet değiştiriyordu. 3 saat yol çekiyordu. Sırf emekliliğini doldurabilmek için. Bu bir bahane olamaz.

Millet aşkı için neleri göze alıyor nelerden vazgeçiyor bu inkani varken yapmiyor rahatını düsünüyorsa bana aşktan bahsetmesin.Sizon yanınızda iyi hissediyor simdi gitti kimse yok cevresi yok bunaldı kendini sana attı yarın cevre edinir bide kafasina sartlarina göre birini bulursa tekmeyi vurur aglayan sen olursun diyim

Bsna asik biri vardı esnagti ben memurum ben olmaz diyordum isin gücün burda tekrar nasil düzen kurarsin diyordum herseyi siler sıfırdan baslarım yeter ki sen ol demisti yapardı da ben olmaz dedim istemedim...Boyle seven de var 45 dk yol cekmeyi göze alamayan da kanma bence

Erkek arkadaşınla hemşehriyiz ve üzülerek şunu söyleyeyim; İstanbul'u sevmesi mümkün değil. 5 senedir İstanbuldayım ve nefret ediyorum. Bu sene kaçma fırsatım var ve kaçacağım. Sevgilim ne isterse onu yapar ama ben İstanbul'un kaosunda ne yaşarım ne doğururum ne de çocuk büyütürüm. Ayrılmak en doğrusu sizin için. Bir ağlarsınız iki üzülürsünüz sonra geçer. İş imkanın olmayan yere gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…