- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
Aynı benim kayınvalidem. Bugün çok yoruldum diyin dinlenin siz bosverin ben yapamıyorum bari siz yapınKv her gelişinde buraya konu açıyorum beni o kadar tetikliyor ki.
Tabi ki arayıp sorma falan yok müsait misiniz bilmem ne hak getire.
Bide hem hamileyim hem çalışıyorum, bu artık görgüsüzlük yani, mağaradan yeni çıkmış
gibi davranmalarının başka açıklaması olamaz. Bide eşim yanımda konuştu ben yanında değilmişim gibi
dedi ki "anne lily'i de ararsın olur mu" oda tabi annem aramadan olur mu vs. vs. bal şerbet konuşuyor.
1 hafta önceden belli olan gelme meselesinde asla aramadı ve bugün geliyor.
Kocasıyla gelip bir de sürekli hizmet beklemesi yok mu?
beni asla insan yerine koymuyor, hiç var olmamışım gibi davranıyor her geldiğinde yemek masasında bile sandalyesinin sırıtını çevirir bana oğluna ve kocasına dönük oturur ben konuşurken de asla biri konuşmuyormuş gibi davranır.
ama oğlu niye böyle yapıyorsun lily sana çok saygılı vs diyince kv hemen "o benim kızımdan
bile öte canımın içi benim" diye yağlıyor. Eşim inanmıyor biliyor huyunu neyse ki tek tesellim bu.
Lafta sokuyor açık açık da konuşuyor ama insan arsız olunca duymazdan gelmeyi çok iyi biliyor.
biliyorum bu yazdıklarımın çözümü vs. yokta içimi rahatlatayım diye yazıyorum.
Şimdi işten eve döncem yalandan şovlarını izlicem kriz geçiriyorum. Mide bulantılarım çoştu resmen,
bir insana ancak bu kadar gıcık olunur. Kp, Kv ikiside aynı tipler. Bana yani geline gelince dünyanın en eski kafalı insanları,
kendi oğlu kızlarına gelince her şeyin en moderni onlar olmalı... Ay valla sabaha kadar anlatasım var içim kaynıyor resmen.
Allah kimseyi muhtaç etmesin böylesine.
bu nerden çıktı ben hizmet ediyorum her istediklerini yapıyorum demedim. Hizmet bekliyorlar dedim. bu insanlar laftan anlayan insanlar olsa lafımı söylerim sorun çözülür içim dolupta buraya yazmam duymazdan anlamazdan geliyorlar. İş yapmıyorum yapmıyorlar gidip akrabalarında yiyip gelip tekrar oturuyorlar.kendiniz köle gibi olmaya şikayet etmeye alışmışsınız
eve gidin çok kötüyüm diye odaya gidin bir bozulsunlar
ben de karadenizliyim:)))Kv Karadenizli mi?
En azindan esiniz gerceklerin farkinda, farkinda olmasaydi siz gorun o zaman cildirmayi :) gebesiniz, bebeginize odaklanın ve zerre umursamayin, kendinizi doldurup karninizdaki minigi de uzmeyin.Kv her gelişinde buraya konu açıyorum beni o kadar tetikliyor ki.
Bide hem hamileyim hem çalışıyorum, bu artık görgüsüzlük yani, mağaradan yeni çıkmış
gibi davranmalarının başka açıklaması olamaz. Bide eşim yanımda konuştu ben yanında değilmişim gibi
dedi ki "anne lily'i de ararsın olur mu" oda tabi annem aramadan olur mu vs. vs. bal şerbet konuşuyor.
beni asla insan yerine koymuyor, hiç var olmamışım gibi davranıyor her geldiğinde yemek masasında bile sandalyesinin sırıtını çevirir bana oğluna ve kocasına dönük oturur ben konuşurken de asla biri konuşmuyormuş gibi davranır.
ama oğlu niye böyle yapıyorsun lily sana çok saygılı vs diyince kv hemen "o benim kızımdan
bile öte canımın içi benim" diye yağlıyor. Eşim inanmıyor biliyor huyunu neyse ki tek tesellim bu.
Lafta sokuyor açık açık da konuşuyor ama insan arsız olunca duymazdan gelmeyi çok iyi biliyor.
Şimdi işten eve döncem yalandan şovlarını izlicem kriz geçiriyorum. Mide bulantılarım çoştu resmen,
bir insana ancak bu kadar gıcık olunur. Kp, Kv ikiside aynı tipler. Bana yani geline gelince dünyanın en eski kafalı insanları,
kendi oğlu kızlarına gelince her şeyin en moderni onlar olmalı... Ay valla sabaha kadar anlatasım var içim kaynıyor resmen.
En son ben de bir cinnet geçircem burdan bir kaç aradaş demişti bir cinnet herşeyi çözer diye. Sonu oraya gidiyor da ondan da anlamaz bunlar. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar ki. Ne vicdan var ne merhamet varsa yoksa oğlu aşkı herşeyi. KDaha kötü şeyler yazıcam da... Bir de ne dersem diyim aldırmıyor çünkü aldırırsa oğluyla arası bozulacak ödü kopuyor oğluyla arasını bozmamak için de böyle bir sistem geliştirmişkalk kız çok oturdun ,bacağın açılır filan da diyeydi:)))
bişey diyimmi ilk evlendiğimde görümcem de bu tarz bir iki hareket yaptı, gelin muamelesi yapmaya kalktı ,1 hafta kalkmadım,tek bardak kaldırmadım, sonunda kavga ettik:) kavgada dedimki ben istersem yaparım ,mecbur değilim, yılda 1 kere gelip de ananızın iki perdesini yıkamyıp benden bekliyorsanız siz utanın dedim , çalışan bir kadınım ben ,buraya ben de tatile geldim ,bi taneniz de çocuklu deyip yardım etmiyor bir de iş mi bekliyorsun ,bu kadar insana tek ben hizmet edicem de sen oturacak mısın dedim ,bi daha o oldu bana bi laf diyemedi :) sonra hep ilk önce onun yapmasını bekledim ,inat ettim yapmadım ,bir sonraki gidişimizde o da el attı herşeye,öyle aramız düzeldi:) dişini çıkarmayınca olmuyor:)
bazen çıldırmak iyi oluyor, şimdi en çok beni sever büyük görümce:) öyle yağma yok ,insanlığa insanlıkla muamele , gersine kılımı kıpırdatmam
Yok değil nereli olduğundan bağımsız her bölgenin var böyle insanı.Kv Karadenizli mi?
Ay ben böyle konu sahiplerine uyuz oluyorum bence sizin kişilikte olanlar hak ediyor bu muameleyi. Ağzınız yok mu sizin? Sen niye hazirlamiyorsun görüyorsun kusuyorum bu eve hizmet beklemeye mi geldin derdim ben sesimi yukselterek . Sen saygindan ödün verme aferim devamAy hemen başlar ben hamileyken tarladaydım, kv bana bir sürü iş yaptırırdı vs anlatır durur. Geçen geldiğinde sabah işe gidicem saat 7 buçuk, oğluna dedi ki gece hiç uyumadım yavrum bende içimden dedim ki bari kahvaltı hazırlasaydın hamileyiz sonuçta. Kahvaltı hazırlamayı bırak ben alelacele hazırlanırken (bir yandan da kusuyorum) kahvaltı hazırlamıcak mısın dedikendisi çok genç bu arada ben 30 yaşındayım oda 46 falan yaşlı olsa neyse derim yani.
Ben de... Dolayısıyla akrabalarım da. Çat kapı gelmeleriyle meşhurdur kendileriben de karadenizliyim:)))
Ay amin çok teşekkür ederim sağolunnEn azindan esiniz gerceklerin farkinda, farkinda olmasaydi siz gorun o zaman cildirmayi :) gebesiniz, bebeginize odaklanın ve zerre umursamayin, kendinizi doldurup karninizdaki minigi de uzmeyin.
Simdiden mutlu ve kolay dogumlar dilerim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
İnsanların size değer verdiği kadar değer verin.Saygi gösterdiği kadar saygı.Alinsalar da gucenselerde siz onların kölesi değilsiniz.Kv her gelişinde buraya konu açıyorum beni o kadar tetikliyor ki.
Zaten eşim yapıyor onlar varken, kadın asla kalkmıyor eşim bana kıyamıyor bende ona kıyamıyorum böyle olunca. Ailesinin böyle olmasını istemezdi eminim.Bir şeye el sürmeyeceksiniz. KV yapmıyorsa eşiniz yapsın. Kimse yapmazsa siz bir bahaneyle dışarı çıkıp bir şeyler yiyip dönünnormalde böyle düşünmem ama yani hamile ve çalışan bir kadına gelip böyle hizmet beklenmez. Geldiysen evi temizle, yemek yap, buzluğu doldur, konserve, turşu falan bir şeyler yap. Eşiniz gaz alıyor sadece istese daha farklı olur yine diyorum. Hiçbir şey yapamasa evi temizleyip yemek işini halleder. Olmaz böyle.
Eger böyle şeyler söylerse annecim yıl 2023 farkindaysan devir eski devir degil ayrıca bende çalışan bir hamileyim deyin.Ay hemen başlar ben hamileyken tarladaydım, kv bana bir sürü iş yaptırırdı vs anlatır durur. Geçen geldiğinde sabah işe gidicem saat 7 buçuk, oğluna dedi ki gece hiç uyumadım yavrum bende içimden dedim ki bari kahvaltı hazırlasaydın hamileyiz sonuçta. Kahvaltı hazırlamayı bırak ben alelacele hazırlanırken (bir yandan da kusuyorum) kahvaltı hazırlamıcak mısın dedikendisi çok genç bu arada ben 30 yaşındayım oda 46 falan yaşlı olsa neyse derim yani.
Her gün bunu yapsınlar o zaman. Ya da her gün eşin hazirlasin yemeği . Hamilelikte kokudan migdesi bulanip 9 ay mutfağa girmeyen ev hanımı tanıyorum ben. Nazlı olun biraz.bu nerden çıktı ben hizmet ediyorum her istediklerini yapıyorum demedim. Hizmet bekliyorlar dedim. bu insanlar laftan anlayan insanlar olsa lafımı söylerim sorun çözülür içim dolupta buraya yazmam duymazdan anlamazdan geliyorlar. İş yapmıyorum yapmıyorlar gidip akrabalarında yiyip gelip tekrar oturuyorlar.
Müthiş haklı bir yorum yalnızken bende onu hiç dinlemiyorum delirdiğini hissediyorum hafiften.Eger böyle şeyler söylerse annecim yıl 2023 farkindaysan devir eski devir degil ayrıca bende çalışan bir hamileyim deyin.
Hatta şey deyin ah annecim yazık senin kv sana çektirmiş sen ne güzel gelinini uzmezsin örnek bir kv olursun falan deyin herkesin içinde
Boyle tiplerle inadına annecim filan diye konuşup laf sokacaksin ondan anlar bunlar.
Yalnızken de adam yerine koymayacaksin.
Esin annesine diyor mu anne bütün gün evde ne yaptın neden yemek yapmadın diye ?Zaten eşim yapıyor onlar varken, kadın asla kalkmıyor eşim bana kıyamıyor bende ona kıyamıyorum böyle olunca. Ailesinin böyle olmasını istemezdi eminim.
Bende böyle konuyu tam okumadan yorum yazan kişilere uyuz oluyorum artık.Ay ben böyle konu sahiplerine uyuz oluyorum bence sizin kişilikte olanlar hak ediyor bu muameleyi. Ağzınız yok mu sizin? Sen niye hazirlamiyorsun görüyorsun kusuyorum bu eve hizmet beklemeye mi geldin derdim ben sesimi yukselterek . Sen saygindan ödün verme aferim devam
Son gelişinde anne bari akşma yemeğini hazırlasaydın lilynin midesi kötü oluyor giremiyor mutfağa dedi. Yoruldukta işten geldik dedi. Oda aman oğlum elim ayağım tutmuyor vs vs vs. dışardan söyledik yedik.Esin annesine diyor mu anne bütün gün evde ne yaptın neden yemek yapmadın diye ?
Çıktı çıktı Merak etme. İnceldigi yerden kopsun çirkef gelin olurum olmadı evden bile kovarimBende böyle konuyu tam okumadan yorum yazan kişilere uyuz oluyorum artık.Ağzım da var dilim de iyi de laf yapmıyor karşıdaki insan laftsn anlamazsa o lafların anlamı yok. Belli ki son çare yazmışım buraya derdim var öylesine yazdım çözüm yok bende farkındayım ama böyle üstten üstten konuşmadan önce dikkat edin karşınıza böyle arsız insanlar çıkmasın sizde buraya konu açmayın.
Hahahaha iyi yapıyorsunuz bence.Müthiş haklı bir yorum yalnızken bende onu hiç dinlemiyorum delirdiğini hissediyorum hafiften.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?