Yine kv geliyor.

Aynı benim kayınvalidem. Bugün çok yoruldum diyin dinlenin siz bosverin ben yapamıyorum bari siz yapın

kendiniz köle gibi olmaya şikayet etmeye alışmışsınız
eve gidin çok kötüyüm diye odaya gidin bir bozulsunlar
bu nerden çıktı ben hizmet ediyorum her istediklerini yapıyorum demedim. Hizmet bekliyorlar dedim. bu insanlar laftan anlayan insanlar olsa lafımı söylerim sorun çözülür içim dolupta buraya yazmam duymazdan anlamazdan geliyorlar. İş yapmıyorum yapmıyorlar gidip akrabalarında yiyip gelip tekrar oturuyorlar.

En azindan esiniz gerceklerin farkinda, farkinda olmasaydi siz gorun o zaman cildirmayi :) gebesiniz, bebeginize odaklanın ve zerre umursamayin, kendinizi doldurup karninizdaki minigi de uzmeyin.

Simdiden mutlu ve kolay dogumlar dilerim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

En son ben de bir cinnet geçircem burdan bir kaç aradaş demişti bir cinnet herşeyi çözer diye. Sonu oraya gidiyor da ondan da anlamaz bunlar. İnsanlıktan nasiplerini almamışlar ki. Ne vicdan var ne merhamet varsa yoksa oğlu aşkı herşeyi. KDaha kötü şeyler yazıcam da... Bir de ne dersem diyim aldırmıyor çünkü aldırırsa oğluyla arası bozulacak ödü kopuyor oğluyla arasını bozmamak için de böyle bir sistem geliştirmiş

Bir şeye el sürmeyeceksiniz. KV yapmıyorsa eşiniz yapsın. Kimse yapmazsa siz bir bahaneyle dışarı çıkıp bir şeyler yiyip dönün normalde böyle düşünmem ama yani hamile ve çalışan bir kadına gelip böyle hizmet beklenmez. Geldiysen evi temizle, yemek yap, buzluğu doldur, konserve, turşu falan bir şeyler yap. Eşiniz gaz alıyor sadece istese daha farklı olur yine diyorum. Hiçbir şey yapamasa evi temizleyip yemek işini halleder. Olmaz böyle.

Ay ben böyle konu sahiplerine uyuz oluyorum bence sizin kişilikte olanlar hak ediyor bu muameleyi. Ağzınız yok mu sizin? Sen niye hazirlamiyorsun görüyorsun kusuyorum bu eve hizmet beklemeye mi geldin derdim ben sesimi yukselterek . Sen saygindan ödün verme aferim devam

Ay amin çok teşekkür ederim sağolunn

İnsanların size değer verdiği kadar değer verin.Saygi gösterdiği kadar saygı.Alinsalar da gucenselerde siz onların kölesi değilsiniz.

Zaten eşim yapıyor onlar varken, kadın asla kalkmıyor eşim bana kıyamıyor bende ona kıyamıyorum böyle olunca. Ailesinin böyle olmasını istemezdi eminim.

Eger böyle şeyler söylerse annecim yıl 2023 farkindaysan devir eski devir degil ayrıca bende çalışan bir hamileyim deyin.
Hatta şey deyin ah annecim yazık senin kv sana çektirmiş sen ne güzel gelinini uzmezsin örnek bir kv olursun falan deyin herkesin içinde
Boyle tiplerle inadına annecim filan diye konuşup laf sokacaksin ondan anlar bunlar.
Yalnızken de adam yerine koymayacaksin.

Her gün bunu yapsınlar o zaman. Ya da her gün eşin hazirlasin yemeği . Hamilelikte kokudan migdesi bulanip 9 ay mutfağa girmeyen ev hanımı tanıyorum ben. Nazlı olun biraz.

Müthiş haklı bir yorum yalnızken bende onu hiç dinlemiyorum delirdiğini hissediyorum hafiften.

Bende böyle konuyu tam okumadan yorum yazan kişilere uyuz oluyorum artık. Ağzım da var dilim de iyi de laf yapıyor karşıdaki insan laftsn anlamazsa o lafların anlamı yok. Belli ki son çare yazmışım buraya derdim var öylesine yazdım çözüm yok bende farkındayım ama böyle üstten üstten konuşmadan önce dikkat edin karşınıza böyle arsız insanlar çıkmasın sizde buraya konu açmayın.

Esin annesine diyor mu anne bütün gün evde ne yaptın neden yemek yapmadın diye ?
Son gelişinde anne bari akşma yemeğini hazırlasaydın lilynin midesi kötü oluyor giremiyor mutfağa dedi. Yoruldukta işten geldik dedi. Oda aman oğlum elim ayağım tutmuyor vs vs vs. dışardan söyledik yedik.

Çıktı çıktı Merak etme. İnceldigi yerden kopsun çirkef gelin olurum olmadı evden bile kovarim

Müthiş haklı bir yorum yalnızken bende onu hiç dinlemiyorum delirdiğini hissediyorum hafiften.
Hahahaha iyi yapıyorsunuz bence.
Hatta şey herkesin içindeyken böyle kendini övmeye başladığı zamanlarda pat diye sözünü kesip konuyu değiştireceksin övmesi yarım kalacak
Yani keşke insan olsalar saygı sevgi olsa cidden böyle şeyler yazmak bile üzücü bir yandan.
Bende böyle yorum yapıyorum ama sizi gayet iyi anlıyorum hassas bir insan olarak.
Tavsiyem eve gelip sinir olduğunuzu hissettiğiniz an odanıza çekilip dinlenin laptop alıp film falan izleyin kitap okuyun.
Bebişte strese girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…