Yine kv geliyor.

Son gelişinde anne bari akşma yemeğini hazırlasaydın lilynin midesi kötü oluyor giremiyor mutfağa dedi. Yoruldukta işten geldik dedi. Oda aman oğlum elim ayağım tutmuyor vs vs vs. dışardan söyledik yedik.
Pes valla ya ne arsız kadın resmen huzur bozmaya gelmiş.

Hicbisey yapmayin yorgunum diyip odaniza cekilin kendinize sandvic vs yapin yada disardan yiyin oyle gelin eve onlar ne yaparlarsa yapsinlar insanlarin ayagini kesmek cok zor degil bide geldiklerinde bana haber verseydiniz uygun olmadigmizi soylerdim benim halim yok agirlastim yemeginizi falan kendiniz yaparsiniz diyin cekilin kenara biraz acik sozlu ve uyanik olun

Eşiniz neden bu duruma tepki göstermiyor? Biliyor olabilir ama tepki yok esinizde, neden böyle davranıyorsun, dilinle seviyorum desende dirsardan belli oluyor çok kötü davranıyorsun demiyor mu ya. Ben esinizde buldum hatayı.
Arayın esinizi yemek yapamayacağınızı kötü olduğunuzu anlatın. Baksın çaresine. Yemek sonrası geçin odanıza dinlenin

Ay çok kötüyüm kıçım başım ağrıyor, ay fenayım, çok halsizim deyip geçin odanıza yatın, açın telefondan dizi izleyin. Yemeği de yatağınıza getirsinler. Anneniz sizi o kadına hizmetçi dogurmadı. Onlarla oturmayın, otursunlar oğullarıyla.

Vallahi siz kendinizin kıymetini bilmezseniz kimse bilmez.

Sizin kv iflah olmaz
evlilik yildonumunuzde bile gelmek istemislerdi esiniz anne yarin gelin demesine ragmen olsun oglum siz yan odada kutlarsiniz demisti sizde otele gitmistiniz
Kadinin yasadiginiz evde kendi yatak odasi var
Siz oradan tasinmadiginiz surece bu sorun cozulmez yillarca surer
En son ev bakiyordunuz sanirim ama ev bulmak da zorlasti
Ama akil sagliginiz icin kvnizin kendi hukmunu surdurdugu o evi terketmeniz gerekiyor
Hani gelse yemek temizlik yapsa ise yariyor dersiniz ama size sadece stres veriyor
Esinizin de arada laf soylemesi durumu cozmuyor

Ben öyle pasif değilim , böyle değilim, bu işin çaresi yok laftan anlamıyorlar diyorsunuz ama bu ne ki çaresi olmasın.
Evet karşınızda ki insanlar laftan anlamaz olabilirler ama siz de sadece kendinizi yemekle ömür geçirirsiniz, gerçi isteseniz de istemeseniz de sonunda patlarsınız.
Birincisi eşiniz gerekli tepkiyi yeterli düzeyde hiçbir zaman vermemiş, aynı şekilde siz de.
Sizin için sınırlar nedir bilemem ama benim için iş en azından hamilelik sürecinde hiç görüşmemeye kadar gider, evime de giremezler, bana ulaşamazlar da.
Çözümsüz değil yani, şuan onlar istedikleri hayatı gayet güzel sizin üstünüzde yaşıyorlar, siz kendinizi tüketmekle meşgulsünüz , onlar laylamlom.

Son gelişinde anne bari akşma yemeğini hazırlasaydın lilynin midesi kötü oluyor giremiyor mutfağa dedi. Yoruldukta işten geldik dedi. Oda aman oğlum elim ayağım tutmuyor vs vs vs. dışardan söyledik yedik.

Allah sabır versin. Tek çareniz taşınmak, çünkü orası onun gözünde onun evi. Yada en azından yatak odasını evden yollayın. Bebek odası yapın. Eşyalarını yok edin yavaş yavaş.

KV haklı demiyorum asla, yanlış anlamayın. Yaptıkları saygısızlık. Ama bakış açıları sanırım bu.

Eve gelince başım çatlıyor deyip yatın odanıza girip. Oldu hizmetçi var

Ben ileride sizi kötü anmak istemiyorum. Ki zaten akşama kadar gayet ağır şartlar altında çalışıyorum diyebilirsiniz.

Eşiniz madem huylarını biliyorsa evde işleri eşiniz yapsın? Ailesi gelmeden konuşun, annen yardımcı olmuyor çok yoruluyorum sen yaparsan sana yardım eder deyin anlaşın aranızda. Onlar varken de hep eşinden iste. Sabah eşin girsin mesela mutfağa kahvaltı hazırlamak için. Emin ol kıyamaz oglusuna kendi hazirlar ne istiyorsanız eşinize söyleyin sonra oturup kayınvalidenizin hizmetini izleyin

Ben sizin yerinizde olsam ki ben siz olsam böyle bi örgü basıma gelmezdi çoktan o asamaya getirirdim.
Önce geldikleri gün yalandan mesaiye kalırdım, yada mesaideyim diyip avm de oyalanırdım
Eve onlardan gec giderdin hısgeldiniz nasılsınuz iyi misiniz annecim sana zahmet bi cay koy ben geliyorum derim.
Sonrasında kaldıkları her gün istisnasız eve gec giderim
Calısıyorum eve para getiriyorum hayırdır hesap mu sorulacak kocamın dahi haddine olamaz!
Sonrasında her aksam erken yatarım hatta eve tok giderim, onlara dısardan söylerim.
O evde ağız tadı ile sofra kurmam yani.
Esim ister evde yer ister dısarda yer. He aksamdan yemek bırakacam ille diyorsanız makarna yapar yapar koyarım salcalı makarna sade makarna vs.
Beni adam yerine koymamanun bedelini her gün suratlarına gülerek cevabını veririm.
Ben bunu 1 kez yaparım. Bi insan 2. Kez gelmek istemez ztn
Kendiniz bi yerinizi parcalar bide misafir ağırlarsanız sizi dqha cok ezerler

Muhtemelen surekli hazirlayip istediklerini yaptigin icin alismislar canim

Ben eve geldiğimde gelmişlerdi eşim yemek almış dışarıdan bende yemeğimi yiyip biraz ağrılarım var diyip odaya geçtim uzanıyorum. Şimdide eve akrabalar doluşmaya başladı hala odamdayım çıkmadım.

Siz hala kendi evinize çıkmadınız mi? Bence siz kendi evinize çıkarsanız onlar da geldiklerinde kendi evlerinde kalır. Herkes rahat eder.

Kendi evimize kiraya yani 1 ay içinde çıkacaz inşallah tadilat var evde. Çok mutluyum zaten bu yüzden. Ama son son yapacağını yapıyor işte. Yeter ki huzursuzluk olsun. Tek derdi o.

Eş konusunda söylenen herşeye hak veriyorum valla ne diyim demek ki yeterli olmuyor bazı şeyler. Ya da ben aldanıyorum. Benim ailem ona öyle davransa ben aileme tepkimi net verirdim. Bilemiyorum bazı şeylere çok üzülüyorum. Bazı şeyleri de kabullenmek zor.

Ay bunu okuyunca benim gereksiz kaynanam geldi aklıma.
Sezaryen ile doğum yaptım.
Koşa koşa geldi sanki işe yarayacak.
Eşime diyor ki oğlum ne var sezaryen ile doğum yapmakta, ben sizi normal doğurdum kemikler birbirinden ayrılıyor normal doğumda !!!
Herşeyin en iyisini o gereksizler yapmıştır. Net

Daha önce yazıldı. Ev onların bu fütursuzluk da ondan. Lütfen kendi evinize geçince iletişim dilinizi değiştirin.
Konuşmak yetmiyor mu? Davranışlarınızi değiştirin. O kıyamıyorum dediğiniz eşinizin bir konuşması değiştirebilir. Anne ayıp değil mi çalışan, hamile kadından yemek beklemek dese, kahvaltı yok mu deyince kız kusuyor hadi bir zahmet sen hazırla dese isler değişir. İnanın gayet çirkef kv, görümce yesermeye fırsat bulamadi. Niyetlerini anlayınca ben set çektim, sonra da eşim. Yine yapacaklarını yaptılar her fırsatta. Ama hamile halimle tüm gün evde oturan gencecik kadın için yemek hazirlamadim en azından. Çalışıyorsanız bebeği iyi planlayın Kim bakacak ne zaman bakacak. Ben hiçbir zaman onun bakmasını bir opsiyon olarak düşünmedim mesela.

Sorun annesinden önce esinizde. Herkes kendi delisinden sorumlu. Böyle seyleri oturtmadan evlat sahibi olmak da büyük risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…