Yine mi Aldatılıyorum...ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol gösterin sadece siz varsiniz paylastigim :(

Yakalarsanız (ki bence bulduğunuz kanıtlar aldatildiğınızı gösteriyor) eşinizden ayrılacak misiniz? Cevabınız hayır ise bence bu işin peşini bırakın. Ama yok ayrılacağım tabiki diyorsanız gece eşinizi evden ciktigi anda takip edin. Mutfağa ses kayıt cihazı bırakmak mantıklı, ama telefonda belliki şifreli konuşuyor anlamayabilirsiniz.
Zaten daha önceden yapmış.. Bence yine aldatıyor, kafam kötü iyi değilim bilmem ne diyerek sizi kandırıp dışarı çıkıp kadının yanina gidiyor.

Bir kere yapan hep yapar.
Yine herşeyden emin olup yine affedecekseniz hiç girmeyin bu işlere.
Bariz aldatılıyorsunuz.
He yakalıyım delilleri dava dosyasına koyarım sonrada donuna kadar alırım derseniz başka.
Ama ses kaydı ile olmaz.
Mahkeme ses kaydını delil kabul etmez.
Takip edip fotoğraflarını çekin.
Bir de telefonda illaki fotoğraf yada yazışma olur.
İyi takip ederseniz yakalarsınız

neden bunu yapacak gücü bulamıyorum kendimde acaba oda beni bu güce sahip olamayacağımı mi düşünüyor böyle cesur davranamıyorum ben kesin emin olmak istiyorum benim günahımı aldı dememesi için
Bir işe girip çalışmak size zor mu geliyor. Boşanın kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Konfordan vazgeçemiyorsunuz bence. Oh evde boş boş otur, koca para getirsin, aldattığını da görmezden geleyim nolcak mantığı.

Çocukları bahane etmeyin sakın. Vefakar mağdur Anadolu kadını rolüne girmeyin. Kızlarınıza zayıf bir rol model olmayın

Yok mu bi tanıdığınız falan eşiniz çıkınca takip etse gizlice?Benimde aklıma iyi şeyler gelmedi ne yazık ki..

Adama güvenemiyorsun. En büyük mesele bu. Su tabloda ha aldatti, ha aldatmadi. Adam bariz yalan söylüyor, evde gece 2-3te geliyor. Sen aynisini yap bakalim esin anlayisli davranacakmi? Antidepresan haplari insani disariya çikartmazlar, tam tersi insanin uyuma ithiyaci gelir. Yani esin bariz yalan atiyor.

Adam sana danismadan isinden ayriliyor. Hiç bu aile nasil geçincek düsünmüyor. Size deger vermiyor.

Bu tabloda tekrar diyorum, ha aldatsa ne olacak? Evliliginiz zaten iyi gitmiyor. Aldatmadigi halde yeterici kadar bosanma nedenin var. Aldatsada bosanmazsin bence.

Önemli olan öğrendikten sonra ne yapacağın,boşarım diyorsan herşeye değer,dinleme cihazı yada takip ettirebilirsin bir arkadaşına,Ama yok boşanmam diyorsan gerek yok hiç uğraşma böyle gelmiş böyle gider.

İçim şişti yeminle...
Sanki her şey tamam bitek o kadınla mı değil mi..
Zaten adam vakalı, gece telefonunu açmıyor, motorcu arkadaşlaydım falan...her gün gece yarısı gelmeler...İlaca verdim diyorsun, ne oluyor gece dısarı cıkınca mı ancak rahatlanıyormuş, dr tavsiyesi mi?

Adamın ne evliliğine ne sana saygısı var...Oturtmuş seni eve kendi bekar hayatı yaşıyor..
Boşan diycem imkansız gözüküyor, sen o kadınla mı değil mi nasıl bilcem diye konu açmışsın...Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur

En mantıklısı dinleme cihazı. Mutfağa koyun brn erken yatacagim diye gidip yatin. Annenize giderseniz yatakodasinda da konusur salonda da konusur ama siz evdeyken size en uzak odada olacaktır

Watsap web riskli geliyor anlayabilir zaten genelde yanında oluyor hep telefonun eşimin arama kaydını almam mumkun değil vermiyorlar hattın kendi sahibi olmadan ulaşılamıyor bu bilgiye ..takip de düşündüm ama öyle dikkatli biriki farkedebilir böle bisey yapıyorsa çok dikat eder çevresi

Bende bunu düşünüyorum aslında birde ses kayıt cihazı mantıklı geliyor evde ben yokken konuşursa

En mantıklısı dinleme cihazı. Mutfağa koyun brn erken yatacagim diye gidip yatin. Annenize giderseniz yatakodasinda da konusur salonda da konusur ama siz evdeyken size en uzak odada olacaktır
Genelde hep mutfakta konuşur orda oturur sigara içer bende öyle düşündüm ben varken konuşmaz da ben yokken belki konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…