yine mi ben huysuzum?

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
bir önceki konumda çoğunuz beni haksız bulmuştu şimdi bir de bu konuya yorum yaparsanız sevinirim.

dün eşimle gayet mutlu bir şekilde şakalaşıyorduk. ben biraz fazla naz yaptım sanırım (hamileyim). bir kaç şey istedim o da yaptı sağolsun. sonra bi konuda bozuştuk o da yataktan kalkıp tv izlemeye gitti ben de sinir oldum hırsımı alamadım gidip yastık attım kafasına ya sabır dedi. sonra ayağımı falan uzattım aslında gıcıklığına değil dikkatini çekmek için yapıyordum biraz da. bi kaç şey yaptım tepki vermedi.

en son gidip tv yi kapattım o da bana Allah cezanı versin dedi. söylediği an pişman oldu yüzünden belliydi ama bunu sinirlendiğinde bi kaç kere daha dediği için ben bir daha yaparsan evi terkederim demiştim. nitekim gecenin 11inde dışarı çıktım.

ben kendimi tutamayıp çoğu kavgada evden çıkıp giden biriyim 5 kere olmuştur eşim de hep peşimden geldi zorla eve götürdü falan. bu sefer gelmedi ben de cüzdanımı almamışım taksiye de binemedim evin orda kaldım öyle sonra aradı mesaj attı gel büyütme tövbe ettim içimden ağzımdan sinirle çıktı diye.

ben o kadar sinirlendim ki gecenin o saati dışardayım adamın umru değil. o kadar da işlek bir caddede oturmuyoruz. peşimden gelmiyor. cüzdanımı almadığım için eve dönmek zorunda kaldım.sen beni nasıl merak etmiyorsun dedim neyine güvenip de dışarı çıkıyorsun bu saatte, her kavgada evden çıkıyosun yoruldum peşinden koşmaktan dedi. biraz daha atıştık sonra uyuyakalmışım.

benim hazmedemediğim nokta insan karısını o saatte dışarı çıksa merak etmez mi güya bana ders veriyor bir daha gitmeyeyim diye yani peşinden gelmem diyor. ama bana ders verme isteği bana olan merakının sevgisinin önüne geçebildi demek ki. yanlış mı düşünüyorum???

NOT: teşekkürler yorumlar için. haksızmışım tamam akşam eşimle konuşacağım dikkat edeceğim bundan sonra. bir kişi bile haklı olduğun taraf var demedi. demekki gerçekten yanlış yaptım. herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Ama sen kusura bakma da resmen kaşınmışsın
5 kere olmuştur diyorsun, adamı usandırırsın
Bi dahakine mesaj bile atmaz.
Bunlar hoş şeyler değil.
o da bana sabrımı zorluyorsun diyor devamlı. ben kavga edince hırsımı alamazsam rahat edemiyorum küsüp içeri gidemiyorum ölüyorum sanki sinirden. onun yaptığı doğru mu peki hem ne olursa olsun insan merak eder diye düşünüyorum bu saatte nereye gitti diye

yani resmen kaşınmışsınız sonra da dışarı çıkınca vay efendim niye gelmiyorsun diyorsunuz.
sinir haliyle insanın ağzından kötü sözler çıkabiliyor da sanki siz de eşiniz nasıl olsa peşinizden geliyor diye kendinize huy edinmişsiniz dışarı çıkmayı. insan karısını merak etmez mi'yi geçtim, niye bir kavgada gecenin 11inde sokaklara çıkıyorsunuz bu da bana mantıksız geldi sonra eşinizin peşinizden gelmesini beklemek de ayrı saçmalık bence.

bende olsam peşinden gelmezdim..
çocuk gibi davranıyorsunuz.. ne o öyle yastık atmalar falan.. konuşarak anlaşmaya çalışmalısınız.. itişip kakışarak değil..

çocuksun diye bağırdı zaten bana ki 26 yaşındayım. öyle büyük bir konu yok yani ortada ama insan eşini merak etmez mi

Abartmışsınız.Çocukça tepkiler,cezanı versin lafından sonra vermiş zaten deyip espriye bağlayabilirdiniz ..
Sinirinizi kontrol etmeyi öğrenin bebişe de günah.Ne hissediyorsanız aynısını o da hissedermiş .

ne yapayım Allah cezanı versin diyor hiç bişe yokmuş gibi durayım mı evde

ne yapıcam ben bu huyla farkındayım aslında ama duramıyorum hatta sen beni nasıl merak etmezsin diyip boğazını da sıktım sinirimden

ne yapayım Allah cezanı versin diyor hiç bişe yokmuş gibi durayım mı evde

evden gitmeyin. başka odaya gidin kapıyı kilitleyin. evden gitmeniz pek doğru değil bence. adam söylediğinde haklı demiyorum. sinirle çıkabiliyor böyle laflar insanın ağzından.

çocuksun diye bağırdı zaten bana ki 26 yaşındayım. öyle büyük bir konu yok yani ortada ama insan eşini merak etmez mi

valla bir merak eder iki eder ki öyle olmuş..
kızmayın ama yaptığınız şımarıklık bakmışsınız adam her seferinde geliyor siz aynı devam..
şimdi bana bütün içtenliğinizle bir daha bu şekilde yine çıkıp giderim diyebilirmisiniz artık peşinizden gelmeyeceğini biliyosunuz..
bende eşiniz gibi düşünüp bu davranışınızın önüne geçmek adına peşinizden gelmezdim..

Gecenin o saatinde işlek olmayan bir saatte dışarı çıkmanın yanlış olduğunu biliyorsun madem niye çıktın?Belki hamile olduğunuz için alttan aldı.Ama hep böyle yaparsanız ,sonunuz iyi bitmez.Hep hamile kalmayacaksınız sonuçta.

Bence siz sadece ilişkinizi yıpratıyorsunuz.
Şu anlattığınız konuda eşiniz tüm isteklerini yapmış siz ise onun aksine adamı deli edecek haraketlerde bulunmuşsunuz!
Üstüne de küçük tartışmada alıp başınızı gidiyorsunuz o ne öyle ya adam gene sabırlı bence bu sabırı biraz iyi kullanın.

anlık sinirle çıktım ama o nasıl merak etmiyor ona üzüldüm

vah hamilesin bide
bi piskologa basvur kendini kontorll etmek icin yaptin seyler normal degil
bogaz skma felan allah korusun yani

bide bebegin olcak smdi yapma

ağzına pelesenk olmuş sanırım o laf.. 5 kere küsüp gitmişsiniz ama bu lafı etmesini değiştirememişsiniz demek ki yanlış bir yol izliyorsunuz..
yok gittiğim nedenler başkaydı bilmiyorum ben mi çok üstüne gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…