yine mi ben huysuzum?

AYNEN de öyle katılıyorum......

tamam işte adam yalvarmaktan bıkmış..
peki cüzdanınızı alıp neden gitmediniz madem..

aldım tam çıkıyordum bir daha kapıdan adımını atarsan yemin ediyorum yüzümü göremezsin dedi çok sert bir şekilde.ilk kez böyle bir yemin ettiği için korktum

Değil mi konu sahibi daha çocuk yetiştirecek

Ayrıca sizin bu yastık atma, ayak uzatma hatta televizyonu kapatma hareketlerinizi benim 7 yaşındaki oğlum yapıyor zaman zaman. Ama televizyonu kapatma olayını zaman zaman bize bir gösteri ya da folklor kursunda öğrendiği hareketleri yapacağı zaman kapatıyor tamamen ona odaklanmamız için. Televizyonu kapatırsa onu daha dikkatli izleyeceğimizi ya da dinleyeceğimizi düşünüyor çocuk aklı işte!!!

aldım tam çıkıyordum bir daha kapıdan adımını atarsan yemin ediyorum yüzümü göremezsin dedi çok sert bir şekilde.ilk kez böyle bir yemin ettiği için korktum

ee siz zaten evi terkedip gitmek bir daha yüzünü görmemek niyetinde değilmiydiniz .. çıkıp gitseydiniz..

aa pardon siz dikkat çekmek için çekip gidiyordunuz.. ama dikkat çekme kotanız dolmuş ..

Değil mi konu sahibi daha çocuk yetiştirecek

evi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi

evi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi

Siz daha kendinize hakim olamıyorsunuz Allah aşkına çocuğu nasıl sağlıklı yetiştireceksiniz ? Öfke kontrolünüz yok, sağlıklı düşünemiyorsunuz ve şımarıksınız. Her çocuk ailenin aynasıdır üzgünüm hoşunuza gitmeyebilir ama bu böyle.

AYRICA AKADEMİK KARİYER = İYİ ANNELİK DEMEK DEĞİLDİR. İlkokul mezunu bir kadın sizin şu yaptıklarınızı yapmayıp çok sağlıklı bir hamilelik de geçirebilir kocasını boğmadan.

Kariyer var ama psikoloji bozuk üzgünüm.

Sürekli akademik kariyere sahip olduğunuzu belirtiyorsunuz lakin konunuzdan ve hareketlerinizden tekrar anladığımız üzere; bu işler kariyerle falan olmuyor kusura bakmayın..

canım anneliğin akademik kariyerle ilgisi olsa ev hanımlarının doğurmaması gerekirdi dimi?
bu yorumlar seni biraz kendine getirmek için ..

ama bu şekilde çocuğunuza kötü örnek olacağınız kesin.. sanırım ciddi öfke kontrolü probleminiz var .. bence mutlaka bir uzmandan yardım alın.. bu şekilde kendinize de eziyet ediyorsunuz size de yazık.. bir ömür adamla savaş halinde yaşamak zor olur..

Biz yetişkiniz kendimizi ve hislerimizi anlayabileceğimiz anlamına gelir bu da. Dikkat çekmek için böyle şeyler yapmak çocuklara özgüdür. Değersizlikle ilgili yoğun sıkıntılar yaşıyorsunuz. Eşlerimiz ve çocuklarımız bizi Mutlu etmek için hayatımıza girmiyorlar.kaldı ki mutluluk bizimle ilgili bir durum. Muhtemel geçmiş yaşantınızla ilgili bir duruma işaret bu. Değersizlik ve güvenle paralel bir durum . Ama yol yakından bir uzmanı arayın ve o uzman sizi yetişkin duygunuza getirsin. Siz his dünyasında 3-4 yaştasınız zira...
Çocuk olduktan sonra evlilikler boyut değiştirebilir siz de bu değişimin altında kalabilirsiniz bu şartlarfa

teşekkürler yorumlar için. haksızmışım tamam akşam eşimle konuşacağım dikkat edeceğim bundan sonra. bir kişi bile haklı olduğun taraf var demedi. demekki gerçekten yanlış yaptım. herkese teşekkürler. konumun kapatılmasını istiyorum Mune

adam gercekten sabırlı benim esimde herseferinde cıkıp gitse yalvar yakar dondursem naparsan yap gule gule derim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…