- 3 Nisan 2014
- 36.467
- 149.093
- 798
- Konu Sahibi ayseayseli
-
hiç birinde dönmedim kendi yalvar yakar döndürdü ilk kez kendim dönmek zorunda kaldım cüzdanım olmadığı için
Konulara sert yorum yazınca bana kızıyorsunuz biliyorum ama bazı üyelere ~ örrneğin bu üye ~ yazarak kendimi yormak istemiyorum çünkü en kaba tabirle nato kafa nato mermer.
Kaç yaşına gelmiş karnında eğiteceği bir bebek taşıyan koskoca kadın kocasına yastık atıyor, ayaklarını uzatıp rahatsız ediyor. Bu görüntüler bama gerçekten 7 yaşı hatırlatıyor kusura bakmayın.
Ayrıca peşimden gelmeliydi diyorsunuz da hangi akla hizmet o saatte çıktınız ? Kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün ve bence bir destek alın psikolojik.
26 mı26 yaşındayım tepkisiz kalmamak adına yaptım ama herkes yanlış olduğunu söylüyor bir kişi de haklı bulmadı haksızım demek ki ne bileyim
tamam işte adam yalvarmaktan bıkmış..
peki cüzdanınızı alıp neden gitmediniz madem..
sabır taşı çatlamış artıkaldım tam çıkıyordum bir daha kapıdan adımını atarsan yemin ediyorum yüzümü göremezsin dedi çok sert bir şekilde.ilk kez böyle bir yemin ettiği için korktum
Konulara sert yorum yazınca bana kızıyorsunuz biliyorum ama bazı üyelere ~ örrneğin bu üye ~ yazarak kendimi yormak istemiyorum çünkü en kaba tabirle nato kafa nato mermer.
Kaç yaşına gelmiş karnında eğiteceği bir bebek taşıyan koskoca kadın kocasına yastık atıyor, ayaklarını uzatıp rahatsız ediyor. Bu görüntüler bama gerçekten 7 yaşı hatırlatıyor kusura bakmayın.
Ayrıca peşimden gelmeliydi diyorsunuz da hangi akla hizmet o saatte çıktınız ? Kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün ve bence bir destek alın psikolojik.
aldım tam çıkıyordum bir daha kapıdan adımını atarsan yemin ediyorum yüzümü göremezsin dedi çok sert bir şekilde.ilk kez böyle bir yemin ettiği için korktum
ne yapıcam ben bu huyla farkındayım aslında ama duramıyorum hatta sen beni nasıl merak etmezsin diyip boğazını da sıktım sinirimden
Değil mi konu sahibi daha çocuk yetiştirecek
Boğazını mi siktiniz
Bence tedavi olun öfke kontrolü için
akademik kariyerinizi çocuk yetiştirme alanında mı yaptınızevi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi
evi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi
Sürekli akademik kariyere sahip olduğunuzu belirtiyorsunuz lakin konunuzdan ve hareketlerinizden tekrar anladığımız üzere; bu işler kariyerle falan olmuyor kusura bakmayın..evi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi
evi terkettim diye mi yetiştiremeyeceğim. o konuda beni tanımadan yorum yapamazsınız. akademik kariyer sahibi bir insanım gayet de biliyorum nasıl yetiştireceğimi
bir önceki konumda çoğunuz beni haksız bulmuştu şimdi bir de bu konuya yorum yaparsanız sevinirim.
dün eşimle gayet mutlu bir şekilde şakalaşıyorduk. ben biraz fazla naz yaptım sanırım (hamileyim). bir kaç şey istedim o da yaptı sağolsun. sonra bi konuda bozuştuk o da yataktan kalkıp tv izlemeye gitti ben de sinir oldum hırsımı alamadım gidip yastık attım kafasına ya sabır dedi. sonra ayağımı falan uzattım aslında gıcıklığına değil dikkatini çekmek için yapıyordum biraz da. bi kaç şey yaptım tepki vermedi.
en son gidip tv yi kapattım o da bana Allah cezanı versin dedi. söylediği an pişman oldu yüzünden belliydi ama bunu sinirlendiğinde bi kaç kere daha dediği için ben bir daha yaparsan evi terkederim demiştim. nitekim gecenin 11inde dışarı çıktım.
ben kendimi tutamayıp çoğu kavgada evden çıkıp giden biriyim 5 kere olmuştur eşim de hep peşimden geldi zorla eve götürdü falan. bu sefer gelmedi ben de cüzdanımı almamışım taksiye de binemedim evin orda kaldım öyle sonra aradı mesaj attı gel büyütme tövbe ettim içimden ağzımdan sinirle çıktı diye.
ben o kadar sinirlendim ki gecenin o saati dışardayım adamın umru değil. o kadar da işlek bir caddede oturmuyoruz. peşimden gelmiyor. cüzdanımı almadığım için eve dönmek zorunda kaldım.sen beni nasıl merak etmiyorsun dedim neyine güvenip de dışarı çıkıyorsun bu saatte, her kavgada evden çıkıyosun yoruldum peşinden koşmaktan dedi. biraz daha atıştık sonra uyuyakalmışım.
benim hazmedemediğim nokta insan karısını o saatte dışarı çıksa merak etmez mi güya bana ders veriyor bir daha gitmeyeyim diye yani peşinden gelmem diyor. ama bana ders verme isteği bana olan merakının sevgisinin önüne geçebildi demek ki. yanlış mı düşünüyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?