- Konu Sahibi ayseayseli
-
sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı
kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.
sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı
kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.
Ya cidden iyimisiniz?? Adama nefes aldirmiyorsunuz ki.sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı
Adamdan meyve kuruyemiş isterim, masaj yaptırırım, oynadığı oyunun en heyecanlı yerinde gel benimle ilgilen derim. Herifin kafaya yastık falan atmak naz değil yani başka birşey.
gerek duymuyorum insan alınganlaşıyor hassaslaşıyor. yastığı hırsımı almak için attım naz yapmak için değil.Bişey diyeceğim neden naz yapma gereği duyuyorsunuz ki anlamlandıramadım ?
Yani illa naz yapmak zorunda değilsiniz oluruna bırakın ya hu ....
bir önceki konumda çoğunuz beni haksız bulmuştu şimdi bir de bu konuya yorum yaparsanız sevinirim.
dün eşimle gayet mutlu bir şekilde şakalaşıyorduk. ben biraz fazla naz yaptım sanırım (hamileyim). bir kaç şey istedim o da yaptı sağolsun. sonra bi konuda bozuştuk o da yataktan kalkıp tv izlemeye gitti ben de sinir oldum hırsımı alamadım gidip yastık attım kafasına ya sabır dedi. sonra ayağımı falan uzattım aslında gıcıklığına değil dikkatini çekmek için yapıyordum biraz da. bi kaç şey yaptım tepki vermedi.
en son gidip tv yi kapattım o da bana Allah cezanı versin dedi. söylediği an pişman oldu yüzünden belliydi ama bunu sinirlendiğinde bi kaç kere daha dediği için ben bir daha yaparsan evi terkederim demiştim. nitekim gecenin 11inde dışarı çıktım.
ben kendimi tutamayıp çoğu kavgada evden çıkıp giden biriyim 5 kere olmuştur eşim de hep peşimden geldi zorla eve götürdü falan. bu sefer gelmedi ben de cüzdanımı almamışım taksiye de binemedim evin orda kaldım öyle sonra aradı mesaj attı gel büyütme tövbe ettim içimden ağzımdan sinirle çıktı diye.
ben o kadar sinirlendim ki gecenin o saati dışardayım adamın umru değil. o kadar da işlek bir caddede oturmuyoruz. peşimden gelmiyor. cüzdanımı almadığım için eve dönmek zorunda kaldım.sen beni nasıl merak etmiyorsun dedim neyine güvenip de dışarı çıkıyorsun bu saatte, her kavgada evden çıkıyosun yoruldum peşinden koşmaktan dedi. biraz daha atıştık sonra uyuyakalmışım.
benim hazmedemediğim nokta insan karısını o saatte dışarı çıksa merak etmez mi güya bana ders veriyor bir daha gitmeyeyim diye yani peşinden gelmem diyor. ama bana ders verme isteği bana olan merakının sevgisinin önüne geçebildi demek ki. yanlış mı düşünüyorum???
neden gittiğni biliyo döneceğini de çünkü ayrıca kusura bakma ama bur dada hatalı sensşn yineo da bana sabrımı zorluyorsun diyor devamlı. ben kavga edince hırsımı alamazsam rahat edemiyorum küsüp içeri gidemiyorum ölüyorum sanki sinirden. onun yaptığı doğru mu peki hem ne olursa olsun insan merak eder diye düşünüyorum bu saatte nereye gitti diye
hiç birinde dönmedim kendi yalvar yakar döndürdü ilk kez kendim dönmek zorunda kaldım cüzdanım olmadığı içinneden gittiğni biliyo döneceğini de çünkü ayrıca kusura bakma ama bur dada hatalı sensşn yine
o da bana sabrımı zorluyorsun diyor devamlı. ben kavga edince hırsımı alamazsam rahat edemiyorum küsüp içeri gidemiyorum ölüyorum sanki sinirden. onun yaptığı doğru mu peki hem ne olursa olsun insan merak eder diye düşünüyorum bu saatte nereye gitti diye
26 yaşındayım tepkisiz kalmamak adına yaptım ama herkes yanlış olduğunu söylüyor bir kişi de haklı bulmadı haksızım demek ki ne bileyimCnm kaç yaşındasın allah aşkına
Bu ne adamı cileden cikarmissin adamı
Tv kapatmak fln !
Birde Bu evden gitmelerinle değerinizi düşünürsünüz
evet bunlar naz ki başında bişeyler istedim yaptı dediğim bunlardı zaten.
naz yapmak için yapmadım ki hamile değilken de böyleydim yani müdahale etmek istiyorum bir şekilde tepkisizliğine
belli ki senin ilgi çekmek peşinden koşturmak istediğini anlamış canına tak etmiş adamın iyi sabır valla kızma ama şımarıklıktan başka birşey değil yaptığınhiç birinde dönmedim kendi yalvar yakar döndürdü ilk kez kendim dönmek zorunda kaldım cüzdanım olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?