yine mi ben huysuzum?

sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı

Bence siz bunu yaptığına şüküredin ,yani bunu''sadece bi kere arayıp mesaj attı''
Adamı RESMEN
boğuyorsunuz inan buradan ben daraldım !!

kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.

Adamdan meyve kuruyemiş isterim, masaj yaptırırım, oynadığı oyunun en heyecanlı yerinde gel benimle ilgilen derim. Herifin kafaya yastık falan atmak naz değil yani başka birşey.

sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı

size hak veren bir kişi bile yok ama siz hala peşimden gelmedi diyorsunuz..
düşünce şeklinizi değiştirin yanlış düşünüp yanlış davranıyorsunuz..

naz yapmak için adamın suratına yastık fırlatılmaz ..

kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.

Bişey diyeceğim neden naz yapma gereği duyuyorsunuz ki anlamlandıramadım ?
Yani illa naz yapmak zorunda değilsiniz oluruna bırakın ya hu ....

Ya cidden iyimisiniz?? Adama nefes aldirmiyorsunuz ki.
Burayi yazdiginiz kadarini biliyoruz.nasil bogdunuz ki o raddeye getirdiniz esinizi.
Gecenin 11 nde disarda ne isiniz var acaba.odaya gidip kusedebilirdiniz..dikkat cekecegim diye tv kapatmak nedir? Evi terketmek nedir..lutfen kendinize gelin..

Kusura bakma canım ama devamlı en ufak şeyde evden çıkıp çıkıp gidersen böyle olur. Bi gün gelir ki inşallah gelmesin ama gitmen gereken yerde gidersin o zaman yine gelmez böyle devam edersen. Yanlış yapıyosun bence. Fazla naz aşık usandırır. Evliliğini yıpratma sonra pişman olursun.

Adamdan meyve kuruyemiş isterim, masaj yaptırırım, oynadığı oyunun en heyecanlı yerinde gel benimle ilgilen derim. Herifin kafaya yastık falan atmak naz değil yani başka birşey.

evet bunlar naz ki başında bişeyler istedim yaptı dediğim bunlardı zaten.
naz yapmak için yapmadım ki hamile değilken de böyleydim yani müdahale etmek istiyorum bir şekilde tepkisizliğine

Bişey diyeceğim neden naz yapma gereği duyuyorsunuz ki anlamlandıramadım ?
Yani illa naz yapmak zorunda değilsiniz oluruna bırakın ya hu ....
gerek duymuyorum insan alınganlaşıyor hassaslaşıyor. yastığı hırsımı almak için attım naz yapmak için değil.

Cnm kaç yaşındasın allah aşkına
Bu ne adamı cileden cikarmissin adamı
Tv kapatmak fln !
Birde Bu evden gitmelerinle değerinizi düşünürsünüz

neden gittiğni biliyo döneceğini de çünkü ayrıca kusura bakma ama bur dada hatalı sensşn yine

neden gittiğni biliyo döneceğini de çünkü ayrıca kusura bakma ama bur dada hatalı sensşn yine
hiç birinde dönmedim kendi yalvar yakar döndürdü ilk kez kendim dönmek zorunda kaldım cüzdanım olmadığı için

Adam haklı gerçekten sabrını zorluyorsunuz bencede.

Cnm kaç yaşındasın allah aşkına
Bu ne adamı cileden cikarmissin adamı
Tv kapatmak fln !
Birde Bu evden gitmelerinle değerinizi düşünürsünüz
26 yaşındayım tepkisiz kalmamak adına yaptım ama herkes yanlış olduğunu söylüyor bir kişi de haklı bulmadı haksızım demek ki ne bileyim

evet bunlar naz ki başında bişeyler istedim yaptı dediğim bunlardı zaten.
naz yapmak için yapmadım ki hamile değilken de böyleydim yani müdahale etmek istiyorum bir şekilde tepkisizliğine

İyi bu kafayla devam et. Daha çok beklersin kocan seni sokaklardan toplasın diye.

Konulara sert yorum yazınca bana kızıyorsunuz biliyorum ama bazı üyelere ~ örrneğin bu üye ~ yazarak kendimi yormak istemiyorum çünkü en kaba tabirle nato kafa nato mermer.

Kaç yaşına gelmiş karnında eğiteceği bir bebek taşıyan koskoca kadın kocasına yastık atıyor, ayaklarını uzatıp rahatsız ediyor. Bu görüntüler bama gerçekten 7 yaşı hatırlatıyor kusura bakmayın.

Ayrıca peşimden gelmeliydi diyorsunuz da hangi akla hizmet o saatte çıktınız ? Kendinizi düşünmüyorsanız bebeği düşünün ve bence bir destek alın psikolojik.

hiç birinde dönmedim kendi yalvar yakar döndürdü ilk kez kendim dönmek zorunda kaldım cüzdanım olmadığı için
belli ki senin ilgi çekmek peşinden koşturmak istediğini anlamış canına tak etmiş adamın iyi sabır valla kızma ama şımarıklıktan başka birşey değil yaptığın

Kusura bakmayın ama hareketleriniz bana hiç normal gelmedi şımarık çocuklar gibisiniz.Eşiniz iyi sabırlıymış ama her zaman bu kadar sabırlı olmaz bence o yüzden çeki düzen verin hareketlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…