yine mi ben huysuzum?

vah hamilesin bide
bi piskologa basvur kendini kontorll etmek icin yaptin seyler normal degil
bogaz skma felan allah korusun yani

bide bebegin olcak smdi yapma
hırsımı alamıyorum ölüyorum sinirden küsüp içeri gidersem içimde bir yumru kalıyor sanki

anlık sinirle çıktım ama o nasıl merak etmiyor ona üzüldüm

anlık sinir diye bir şey yaptığınızı mazur göstermez ama..
kendinizi kontrol edebilmelisiniz bakın hamilesinizde yarın öbür gün çocuğunuz olacak bu şekilde mi örnek olacaksınız..

evet yıprandığının farkındayım mesela artık beni merak etmiyor demekki diye düşündüm gelmeyince

Defalarca gitmişsin ,geri gelmişsin,demek ki seni ciddi bulmadı.Başına birşeyde gelebilirdi.Kendini düşünmesende bebeğini düşünmek zorundasın.
evet sadece hamile olduğum için vicdan azabı duydum zaten o da anlıyor mudur acaba diye

yok gittiğim nedenler başkaydı bilmiyorum ben mi çok üstüne gidiyorum

bence evet fazla üstüne gidiyorsunuz davranış şekliniz de yanlış.. bu şekilde ilişkinizi zedelersiniz.. bazen bazı davranışları sergilediğimizde bazı lafları da duymaya hazır olmalıyız..

Nasil bir karaktersiniz...bi kendinize gelin.okurken bile bogdunuz beni.adam ne yapsin..esinizde bikmiski gelmemis pesinizden

evet yıprandığının farkındayım mesela artık beni merak etmiyor demekki diye düşündüm gelmeyince

E sizce de yetmezmi ?
Adamı bıktırıyorsunuz resmen bu haraketlerinizle
Sabır taşı olsa çatlar yani
Çocuk gibi evi terk etme huyunuzdan vazgeçin öncelikle
Üstelik anne olmaya adım atmışsınız daha aklı selim davranmanız gerekiyor ....

biraz fazla naz yaptım sanırım

hırsımı alamadım gidip yastık attım kafasına

ayağımı falan uzattım

gidip tv yi kapattım

Vay arkadaş ben de hamileyim ben de naz yapıyorum ama sizinki nasıl diyim, peygamber sabrı lazım kocanıza. Hamileliği saçma sapan huylarınıza bahane olarak kullanmayın lütfen.

Nasil bir karaktersiniz...bi kendinize gelin.okurken bile bogdunuz beni.adam ne yapsin..esinizde bikmiski gelmemis pesinizden

sadece dikkat çekmek için yaptım ama o bela okudu. bi de stüne ben evi terkettiğim halde merak etmedi peşimden gelmedi sadece bi kere arayıp mesaj attı

Eşiniz bence çok anlayışlı davranmış. Şımarık hareketlere bende tahammül edemem.
Bir müddet sonra size mesaj bile atmaz öylece kalıverirsiniz sokaklarda. Kontenjanınızı tüketmeyin bence.

Vay arkadaş ben de hamileyim ben de naz yapıyorum ama sizinki nasıl diyim, peygamber sabrı lazım kocanıza. Hamileliği saçma sapan huylarınıza bahane olarak kullanmayın lütfen.
kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…