- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi ayseayseli
-
hırsımı alamıyorum ölüyorum sinirden küsüp içeri gidersem içimde bir yumru kalıyor sankivah hamilesin bide
bi piskologa basvur kendini kontorll etmek icin yaptin seyler normal degil
bogaz skma felan allah korusun yani
bide bebegin olcak smdi yapma
Laf sokuyorum,olmadı susuyorum,oda olmadı konuşuyorum.şimdiye kadar terlik bile fırlatmışlığım yoktur kendisine,şiddete karşıyızsiz ne yapıyorsunuz sinirlenince
ne yapıcam ben bu huyla farkındayım aslında ama duramıyorum hatta sen beni nasıl merak etmezsin diyip boğazını da sıktım sinirimden[/QUOTE
Eşiniz dün peşinizden gelmemiş,düşünün siz döndüğünüzde kapıyı açmadığını ya da uzattığını ya da sizden komple soğuduğunu vazgeçtiğinii..
Bir dahaki sefere bunların olması da mümkün.Allah korusun.Herkesin bir sabrı vardır.İlla musibeti yaşamayın kötü huylardan vazgeçmek için.
anlık sinirle çıktım ama o nasıl merak etmiyor ona üzüldüm
Defalarca gitmişsin ,geri gelmişsin,demek ki seni ciddi bulmadı.Başına birşeyde gelebilirdi.Kendini düşünmesende bebeğini düşünmek zorundasın.anlık sinirle çıktım ama o nasıl merak etmiyor ona üzüldüm
evet yıprandığının farkındayım mesela artık beni merak etmiyor demekki diye düşündüm gelmeyinceBence siz sadece ilişkinizi yıpratıyorsunuz.
Şu anlattığınız konuda eşiniz tüm isteklerini yapmış siz ise onun aksine adamı deli edecek haraketlerde bulunmuşsunuz!
Üstüne de küçük tartışmada alıp başınızı gidiyorsunuz o ne öyle ya adam gene sabırlı bence bu sabırı biraz iyi kullanın.
evet sadece hamile olduğum için vicdan azabı duydum zaten o da anlıyor mudur acaba diyeDefalarca gitmişsin ,geri gelmişsin,demek ki seni ciddi bulmadı.Başına birşeyde gelebilirdi.Kendini düşünmesende bebeğini düşünmek zorundasın.
yok gittiğim nedenler başkaydı bilmiyorum ben mi çok üstüne gidiyorum
hırsımı alamıyorum ölüyorum sinirden küsüp içeri gidersem içimde bir yumru kalıyor sanki
evet yıprandığının farkındayım mesela artık beni merak etmiyor demekki diye düşündüm gelmeyince
ben kendimi tutamıyorum resmen eşime şiddet uyguluyorumLaf sokuyorum,olmadı susuyorum,oda olmadı konuşuyorum.şimdiye kadar terlik bile fırlatmışlığım yoktur kendisine,şiddete karşıyız
hırsımı alamıyorum ölüyorum sinirden küsüp içeri gidersem içimde bir yumru kalıyor sanki
biraz fazla naz yaptım sanırım
hırsımı alamadım gidip yastık attım kafasına
ayağımı falan uzattım
gidip tv yi kapattım
Nasil bir karaktersiniz...bi kendinize gelin.okurken bile bogdunuz beni.adam ne yapsin..esinizde bikmiski gelmemis pesinizden
ben kendimi tutamıyorum resmen eşime şiddet uyguluyorum
kullanmıyorum zaten dikkatini çekmek için yaptım sessiz duruncaa hamilelikle ilgisi yok. siz nasıl naz yapıyorsunuz ki.Vay arkadaş ben de hamileyim ben de naz yapıyorum ama sizinki nasıl diyim, peygamber sabrı lazım kocanıza. Hamileliği saçma sapan huylarınıza bahane olarak kullanmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?